Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 173 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2614151 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

şu mehmet ayan denilen zat biizim taraftara burağa stadda destek verdi diye ikiyüzlü diyor ne olmasını bekliyor bunlar burağı ıslıklayalım kötü oynasın bizde kaostan faydalanırız hedefleri buydu helal olsun dün staddakilere adamın içinde kalmış destek vermemiz attığı gollerden çok bunu konuşuyor spor sayfası adlı progrmda bu adamlara barbekü partisi verenler utansın nevzat demirde
Çok haksız sayılmaz, onu istemem bunu istemem diye gereksiz gündem oluşturan romantik kitlenin büyük zararı oldu Beşiktaş'a.

Şu adamı 1 milyon Euro'ya aldık, şaka gibi. Bu golleri 10 milyon verdikleri Diagne atsa, medyada yüzyılın en büyük transfer başarısı olarak lanse ederlerdi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimiçi mayguntr

Hocanin Kagawa ve Ljajijin ayni anda saha olacagi oyun planiyla ilgili suphelerim var sozu, oyle bi yorum ki neresinden tutsan elinde kaliyor.
Iki tane boyle kaliteli oyuncun varsa, bunlarin ayni anda oynayabilecegi oyun planini bulmak senin gorevin degil mi ? Ha diyelim sen en basindan beri boyle bi oyun plani istemiyodun, ne diye alinmasina izin verdin. Sol kanadin yokken gidip 10numarayi Kagawayla yedeklemek show transferinden baska bir sey degildir derler.

Dorukhan mevzusu ilerde can skici olacak kesin. Temposu guzel. Hucuma katkisi guzel, ama dun mesela baski yedigimiz anlarda topu alip, atibayla iki tik tak yapip sogutmasi lazim oyunu. Uzun toplarda yetenegi iyi, yerden kisa, uzun metrajli paslar icin biraz gelistirmesi lazim kendisini. Ben olsam yerinde veya teknik kadroda, onu defansin onune ceker, alan oyununu gelistirmesini saglardim. Ama bizim taraftar iki hafta sonra ne asist ne gol katkisi var diye elestirecegi icin ne olur gorecegiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Malatyaspor'da sarı kart gören Farnolle, Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü.

Çevrimdışı atalay

Ligde son bilmem kaç sezondur yerli teknik direktörler şampiyon oluyormuş. Doğru yine öyle olacaktır. Fakat düşenler de yerli. Orta sıradakiler. Enternasyonal veya yerel düzeyde tek bir anlaşılır oyun sunamayanlar. Hepsi yerli. Size bir sır vereyim. Ligde 18 tane yabancı teknik direktör olursa şampiyon olan da yabancı olacaktır.
Ligde kendi seyircileri tarafından ıslık yemeyen tek-tük futbolcu kaldı. Ve bu takımların teknik direktörleri yılda +20 milyon TL kazanıp-alkışlanıyorlar. Hatta kadroları kuranlar da. Yarın şampiyon olan da başarılı addedilecek. Şahane lig.

Ülke futbolun sorunu taraftar ama farkında değiller. Kendisi dışında her şeyi suçluyorlar. Müşteri sensin. Bağnaz olduğun kadar aklın olsa spor endüstrisine şekil vereceksin. Lakin en nihayetinde ülke futbol gündelik yaşamdan ayrılmaz. Yöneticiler dünyasında kötünün iyisi güzellenir, saha içinde kendini yenileyemeyen antrenörler alkışlanır. Sonuç olarak birbirini aşağı çekmekten rekabet kalitesini düşürdüklerini fark etmeyen müşteriler oyun diye bunları izler. Benim kaybım yok en fazla göz ucu ile bakıyorum. Umarım sizin de yoktur. Sosyal medyada hayali düşmanlar yaratmaktan, gölgeleri ile kavga etmekten sahadaki oyunu izlemedikleri için bence kimsenin kaybı yoktur diye düşünüyorum. Bu da ayağın diğeri.

Herkes gereksiz yere yükselmiş, kalem-kağıt alıp hesap-kitap yapıyorken yineleyeyim: Sürekli aynı aktörlerin sahne aldığı, oligarşik kolektivist bir yapıda az olsun-benim olsun zihniyetinde pasta dilimlerin paylaşıldığı yerde kendini yenilemek gibi bir derdi olmayan böyle kötü idareciler, daha fenası kötü karakterler görmeye devam edeceksiniz. Ceplerini doldururlarken altın tepsiyle unvanları ayaklarına gelen fakat kendi taraftarına bile oynayarak medya önünde nümayiş yapan kartondan kahramanlar. Size şimdi 18 tane isim verebilirim. Büyük kadrolar, bütçelerin adamı değiller. İsimleri-unvanları yok. Burayı seçmek için gerekli inişli-çıkışlı kariyerleri, idealist bakış açıları yok. Bu iş bilmez müşterilere, kulüp ve federasyon yöneticilerine, yazılı-görsel basına, hatta genel konjonktürel yapısına rağmen 18 tane basamak antrenörü burada bir sezon çalışsınlar. Bu lige dönüp bir de böyle öyle bakalım.

Çevrimdışı ferdi1903

Bende az önce bunu yazdım senin de fark etmene çok sevindim.
Kurejma hic böle bisey yaptini hatirlamiyorum, lens elestrilebilir söle böle dene bilir ama adam takim futbolu oynuyor 10 kere kurejma yerine tercih ederim

 


Çevrimdışı abdusta

Karizma bu hafta muhteşem dönüş yapacak,takımın hucumdaki problemleri çözülecek..

saygılar

Çevrimdışı atalay

+Milli takımın selefi Terim, mevcudu Lucescu, halefi Güneş. TR oyuncuların mental gelişimindeki problemleri üzerine tez yazılır lakin bu oyuncular hangi geliştirebilir teknik direktörler ile çalışıyorlar ki saha içindeki oyunculukları gelişsin?

Çevrimiçi levitate

Karizma bu hafta muhteşem dönüş yapacak,takımın hucumdaki problemleri çözülecek..

saygılar
hücum mu problemleri :ı
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı yaço58

terim falan hikaye şu hakemler gsyee çalışmasa neler olurdu hepimiz görürdük var olmasına rağmen çalınan penaltı şaka gibi bize daha ağırlarını vara bile bakmadı adamlar şu ümiti bizim konya maçında gördük adam tetikçi ve alenen yapıyorlar artık şu mhkyı istifa ettircek bir yönetim olmalı bu kadar alenen yapılmaz başakşehir ve bu maçta çalınan penaltılar şaka gibi ve bu adam bir 5 maç daha gs maçı alır alenen yapmaları insana koyuyor bizim takım bir emek veriyorr ama adamlar çıkıyor kötü tsye karşı birde olmayan penaltıyı çalıyor aynı hakem bizi konyada doğrayan ümit bizim maçtaki çıkardığı kartlar falan adam bize sarı çıkarınca mutlu oluyordu çünkü işini yaptığını biliyor aferin alcak namoğlundan bizdede hata var kötü oynayınca hakem bizi biçsede hakeme laf edilmiyor birbirimize giriyoruz işte fb maçı adamlar top oynamadı ama neymiş yürüyüş yapacaklarmış adamlar biz öyle bir durum olsa takımımızın kötü oyununu sorgulardık bişeler ters gidiyor sen beşiktaş başkanıysan topla görüntüleri yap bir basın açıklaması taraftar arkanda demir gibi dimdik dursun bu sene ilk 8 hafta adamlar vara gitmedi bizim maçlarda her kararları doğruydu paşazadelerinya son bursa maçında bile hakem sinek ısırığına düdük çaldı hızımızı kesmek için

Çevrimiçi sozkul

Karizma bu hafta muhteşem dönüş yapacak,takımın hucumdaki problemleri çözülecek..

saygılar

kırmızı görme olasılığı var mı? birazcıkda rakip sert girerse özellikle.. :)

Bu arada hoşgeldin, nerelerdeydin?

Çevrimdışı cursedofdragon

klüpler birliği hemen bu gece olağan üstü hal ilan edip toplanmalı.

mhk istifaya davet edilmeli.

ümit öztürkün kariyeri bitirilmeli.

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman ve Şenol güneş didişirlerken arada Galatasaray Ümit Öztürk Yusuf Namoğlu production ile işi götürüyor. Sessiz kaldıkça bunlar daha da azıtacak. Yönetim uyusa da taraftar uyumasın.

Çevrimdışı f_madida

ne güzel tiyatro izletiyorlar bu ümitin izleyip konyada bize karşı çaldığı penaltı ve trabzona çalmadığı hep aynı takıma aynı hakem göz göre göre nasıl yapar bunları aklım almıyor maç garanti berabere biterdi şu tiyatroyu izlemesek nasıl bir oyunun içine düştük maçtan sonra yönetim gerekli herşeyi yapmalı yusuf abiymiş oymuş buymuş geççeksiniz iki kritik maç başakşehir ve trabzon hakem aynı ve oyun aynı yazık günah

iste bu yuzden umarim Basaksehir butun maclarini kazanir ve sampiyon olur. Basak'in puan kaybetmesine sevinenler gsnin sampiyonluguna sevindiklerinin farkinda degiller... saniyorlar ki adamlar Besiktas'in basarili olmasina izin verecek. herifler fiksturu de hakemleri de kendine gore ayarlamis, ikinci yari butun onemli maclari Besiktas-Basak-Trabzonspor hep iceride. bitime birkac hafta kala Besiktas'in bunlari yenmesine izin verilecegini dusunecek kadar saf birileri varsa umarim bir an once uyanir da izledikleri ligin amblemindeki TURKIYE futbol federasoynu yazisini gorurler.. Turkiye evladim, Ali Durust'un gsye hizmet icin geri donuyorum diyerek federasyona girebildigi bir ulke.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yaço58

bu gece şu ümit hakemlikten el çektirilmezse bırakalım ligi bu ne versinler kupayı gsye direk rakibimiz fark 3 şu gs gram top oynamıyor hakem desteği bu kadar aleni olmasa geçerdik şu maçı izleyen herkes neler yaşandığını görmüştür izleyip olan penaltıyı veremeyecek kadar ... 55.dakika verse 3-2 olup maç ortaya gelcek inanın şu gsden kat kat iyi top oynuyoruz ilk 20 dk taraftar gazıyla sonrada hakem şikesiyle böyle oluyor yeter artık yönetimde uyumasın türiyedeki hiçbir klüp uyumasın şu hakem müsveddesinin düdüğünü astırın kaç oldu direk rakibimize 3 puan kazandırıp bizi biçerken konyada nasıl uyuduk aklım almıyor adını bile koyamıyorum bu yapılanların versinler kupayı direk kimse yorulmasın bu ne her kritik maç  bu ümit atanıyor sonra imparator oluyor taraftarlarıda bundan zevk alıyor inanın şu gsde bişe yok diagne 2.yarı top gelmedi atılmadığı halde ne desek boş korkmasınlar çıksınlar savunsunlar hakkımızı 70 milyonun gözünün içine sokarak yapılmaz bu

Çevrimdışı kyiv

Serkan Çınara haftalardır Beşiktaş maçı vermiyorlar Mete Kalkavan geçmişte Beşiktaşla kazandıkça maç vermeyip Mete Kalkavan Beşiktaşlı havası yaratıldı. Ümit Öztürk denilen fanatik 4,5 haftada 1 Galatasaray maçı yönetiyor. Bu nasıl iş?Buna dur diyecek yok mu?Her kritik hatalı maçı arkasında bu herif. Hep Galatasaray lehine. Son yılların en azılı fanatiği. Ali Palabıyık bile gözümde daha şirin bundan.

Çevrimdışı f_madida

fenerbahce hakemlerden dertli aciklama yapmaya hazirlaniyor, trabzon da bugunden sonra destek verecektir, bence Namoglu'nu istifa ettirmek icin su an baski kurulmali. 3 klup birlikte hareket ederse bu adam gider, yerine isini duzgun yapacak/tarafsiz biri gelebilir. Aksi takdirde bu geceki rezaletlerin devami ve gs sampiyonlugunu goruruz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yaço58

fenerbahce hakemlerden dertli aciklama yapmaya hazirlaniyor, trabzon da bugunden sonra destek verecektir, bence Namoglu'nu istifa ettirmek icin su an baski kurulmali. 3 klup birlikte hareket ederse bu adam gider, yerine isini duzgun yapacak/tarafsiz biri gelebilir. Aksi takdirde bu geceki rezaletlerin devami ve gs sampiyonlugunu goruruz.
aynen öyle adamlardaki hangi topçu bizimkinden iyi şu burağı diagneye tercih ederim takım olarakbiz daha sağlamız ama işte hakem faktörü konyada bizi rahat rahat biçen ardından gazetelerde dolaşıp karı gibi konuşan ümit şimdi ne diyecek 10 gs maçı 9 galibiyet 1 beraberlik oda başağa normalde başak çakar geçer kesinlikle bu gece istifa ettirilmeli mhk birdaha ümitte gs maçına verilmemeli

Çevrimdışı kyiv

fenerbahce hakemlerden dertli aciklama yapmaya hazirlaniyor, trabzon da bugunden sonra destek verecektir, bence Namoglu'nu istifa ettirmek icin su an baski kurulmali. 3 klup birlikte hareket ederse bu adam gider, yerine isini duzgun yapacak/tarafsiz biri gelebilir. Aksi takdirde bu geceki rezaletlerin devami ve gs sampiyonlugunu goruruz.

Yusuf Namoğlunun ipi bu hafta çekilmeli. Sinsice bekledi bekledi ve kritik haftalarda devreye girdi yine. Biz ne yapıyoruz Şenol Güneş milli takıma mı gidecek konularıyla meşgulüz. Bu Galatasaray o kadar adi ve sinsi bir camia ki 1 saniye boş bırakmaya gelmez. Kalan haftalarda ayık olmak zorundayız mümkünse bir daha bu sezon Ümit Öztürke Galatasaray maçı yönettirmeyeceksin. Ama biz de o güç nerdeeeee?

Çevrimdışı kyiv

Beyler destek lütfen!

#TiyatronunAdıNamoğlu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Turgay Demir :

Fikret Orman , Ali Koç ve Ahmet ağaoğlu : Eğer Yusuf Naminoglunu Görevden aldıramazsanız Ligin geri kalanında maçları dahi izlemeyin , Tiyatro bu tiyatro !!

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beyler destek lütfen!

#TiyatronunAdıNamoğlu
Organize işler futbol sarmalı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

Turgay Demir :

Fikret Orman , Ali Koç ve Ahmet ağaoğlu : Eğer Yusuf Naminoglunu Görevden aldıramazsanız Ligin geri kalanında maçları dahi izlemeyin , Tiyatro bu tiyatro !!
Beşiktaşlıların yüz karasıdır bu herif. Günahım kadar sevmem.  Amma bozuk saat bile günde 2 defa doğru gösterir. Bunun ki de o misal. Bu dediklerinde çok haklı.


Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı celiker1

dorukhanın düz oyuncu olduğuna katılmıyorum ve şöyle örneklendirebilirim baskı altında topu aldığında boştaki birini görebildiği gibi top ile bütünleşerek topu daha güvenli ve boş bir bölgeye bireysel becerisiyle taşıyabiliyor rakibiyle kora hor mücadele edebilen bir yapısı varken ince işlerde yapabiliyor,şutu var kafa vurabiliyor çok yönlü bir oyuncu.düz oyuncu tarifini hocanın biraz açması lazım.aynı bölgede oynayan necip düz oyuncu medelde öyle ama tabi daha kaliteli.düz oyuncunun ne yapacağını tahmin etmek kolaydır.
Çok savruk abi.Ben büyük takımın 8 numarası olarak görmüyorum.6 numara oturursa vereceği gol katkısıylaysa daha bir level atlatır takima
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

Erman Toroğlu adlı şeref yoksunu hakemi yıkdı sürüdü, amma be lakin sinsice bir laf sokuştırdu. Neymiş efendim, Orman ve Koç şimdi bir şey diyemezlermiş, cin con bir yerini yırtırken bu iki başkan hakemlere destek olmuşlar. Ulan şeref yoksunu, hakememi destek çıktılar yoksa bir çin cona göre hakemin düdüğünün astırılmasınamı? bu herif var ya bu herif bu erman çok sinsi be kurnaz herif


Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı

Burak’a ilk başta yapılan faul ama hakemin vermediği faulden sonra ayağı kanadı ama sağlıkçıları çağırmadı taraftardan çekindiği için. Burak özlemle geldi kulübe. Savunun. Sahip çıkın
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık