Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 161 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2612834 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bursaspor maçı ilk onbirimiz

Karius
Gökhan-Vida-Mirin-Adriano
Atiba-Dorukhan
Lens-Ljajic-Güven
Burak

Kagawa da olsaydı daha iyi olurdu ama yine de fena değil kadro
Bu kadro 4-4-2'ye de dönebilir aslında. Güven ileri adem sola geçse oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

fırsat tepmemek lazım başağın takıldığı haftada.

Çevrimdışı levitate

Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı kyiv

Haftalardır söyledik kasımpaşa, başakşehir falan şampiyon olamaz esas rakip galatasaray diye. Erzurum maçını kaybetmesek çok daha lehimize  bir tablo olacaktı.kaybettigimiz ilk puanda galatasaray işi götürür.senol günes konusuna gelince ne yapacaksa hemen yapsın iş dön lastiği gibi uzamasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş: "Ayrılacağımla ilgili benim bir bilgim yok. Ben zaten sosyal medya kullanmıyorum. Oraya bakacaksak işimizi bırakırız. Sosyal medya 3 senedir beni gönderiyor. Benim dışımda bir durum varsa konuşuruz. Dalgalar ne yöne doğru gidiyor görürüz."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Maurizio

arka planda hoca - tff - yönetim görüşme yapıyorlar diye tahmin ediyorum günahlarını almayayım da.. ama kamuoyuna açıklama yapılırken sanki hiç haberleri yokmuş gibi muallak sözler söyleniyor. net bir açıklama yapmamak başta takımı yıpratıyor sonra hocayı, yönetimi, milli takımı herkesi yıpratıyor. herkes zararlı çıkıyor bu işten bunu nasıl göremiyorlar anlamıyorum..

Çevrimiçi emre_1978

Stat civarında olup maça yetişebilecek olan var mı? Bir arkadaşımız gelemedi maça, biletini devredebiliriz

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Erzurumu kendi evimizde nasıl yenemeyiz kadromuz erzurumdan da mı kötü diyenler ?

Ms : Başak 1-1 Erzurum
Madem sordun tekrar edeyim. Kadromuz Erzurum'dan kötü değil. Bu liste uzar gider de gerek yok.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

3 buçuk senedir bize Quaresma seyrettiriliyor. Lens geldiğinden beri istikrarlı bir şekilde sağ kanatta hiç forma şansı bulamadı. Hep kesik kesik. Ağırlıkla solda oynatıldı. Taraftarın önüne atıldı, futboldan anlamayan kitle diğer bazı futbolcuları çöpe attığı gibi Lensi de çöpe attı. 2 hafta öncesine kadar Ljajici de çöpe atıyorlardı. Şimdi Quaresmanın cezası bitince yine sağ kanada koyar babası onu. Lensi de sola atar, taraftarın önüne atar. Quaresma'nın 3 buçuk senedir çıktığı maçlara onun yerine, onun kanadında Lens çıksaydı daha az mı faydalı olacaktı takıma? Böyle düşünen biri var mı acaba? Varsa da yazık o akla...
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2019, 20:04:57 38life ]
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı worns

Adri ve Atiba bütün maçlarda 11'de olmak zorunda demiştim. Antalya ve bu maçta takımın duruşuna ve geriden çıkışına belirgin katkıda bulundular. Medel-Caner'li dönemin önemli boşluklarının görünmemesini sağladılar. Oyuna hükmetmenin birinci koşulu böylece gerçekleşmiş oldu. Antalya maçında dönem dönem bunu başarabilmiştik iç sahada daha da dominant gözükebildik. Ayrıca bu şekilde rakip önemli ölçüde kalemizden uzak tutulabildi ki bu 2-3 hafta önce kalitesiz rakiplere karşı dahi başaramadığımız bir şeydi.

Hücumda üretken miyiz? Hayır. Efektif bir hücum yapısı da kurabilmiş değiliz. Bunları bu saatten sonra beklemiyorum. Ama iki haftadır önemli ölçüde takıma benziyoruz. Takım hücuma doğru düzgün yerleşerek çıkabiliyor. Gerisi biraz hücumcuların üretkenliğine kalıyor. Bu anlamda halen lig ortalamasının üstünde bir kaliteye sahip olduğumuzdan önemli bir şans yaratmış oluyoruz.

Güven ve Dorukhan takım daha doğru oynamaya başladığında ekstra eforla sağladıkları görünürlüklerini kaybediyorlar. Bunun da üretkenlik probleminde payı var.

Skor ne olursa olsun görüşlerim bunlar. Ligin kalanında Kagawa'nın da dahil olması Adri ve Atiba'nın sürekli oynaması, Burak'ın bugünkü konstrasyonunu sürdürmesi gibi şartlarla 2.lik için önemli bir şansımız bulunuyor.

Çevrimdışı ferdi1903

Ademmmm at bunlari kocum ya

 


Çevrimdışı 38life

Lens ve Burak bu akşam ön plana çıkan iki isim ama sahanın yıldızı Güven.
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı levitate

Lens ve Burak bu akşam ön plana çıkan iki isim ama sahanın yıldızı Güven.

bugün herkes iyiydi yav beğendim takımı şahsen
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı levitate

2017/18 sezonu başladığından beri, ilk kez bir beşiktaş maçından zevk aldım. oyuncular uzun süredir olmadıkları kadar iştahlı

ama q7 dönerse eski halimize döner miyiz diye çok endişeleniyorum :ı
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı furkankaya1903

Caner oyunda... Bu sefer gol yemeyiz İnşaallah

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı ozankarakoc

İki haftadır mucizeler yaşıyoruz.

Önce Kagawa geldi. Sakat mı, formsuz mu derken oyuna girdi, 3 dakikada 2 gol attı. Yıllar sonra ilk kez 6 gollü bir galibiyet aldık.

Sonra Burak konusu vardı. Taraftar yine yuhalayacak mı, tribüne çağıracak mı, buzlar eriyecek mi deniyordu. Taraftarla barıştı, iki süper gol attı, maçı alan adam oldu.

Sezon sonunda puan durumunda da bunlar gibi bir mucizeyle karşılaşırız umarım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Maurizio

Ljajic'e olan sevgim, saygım her geçen gün artıyor. umarım uzun yıllar kalır. çok üzülürüm gittiğinde..

Çevrimiçi sEuL

Hersey cok guzelde Adriano cikarken tempo tutulmamasi koydu biraz.
Takimin en iyisiydi oyunda kaldigi sure boyunca, ilk yarida Bursa'nin presini ataklarini tek basina kesti. Sadece savunmasi degil, kendini bosa cikarip top almasi, top dagitmasi, oyunun yonunu degistirmesi - Adriano cok degerli bir detay be abi. Umarim sakatlik sorunu olmadan ligin sonuna kadar bu sekilde goturebilir. 1 sene daha kaldirabilirsede mukavelesi uzatilmali diye dusunuyorum.

En az Adriano kadar degerli bir diger detayda Atiba'ydi bu macta. Abi su yasta oynadigi su futbol, presi, topu ayaga oynama istegi, topu saklamasi, takimi rahatlatmasi - super bir detay daha! Taraftarin Atiba icinde tempo tutmamasi biraz koydu bana ama bir sonraki sefere insallah.

Guzel bir futbol ile 3 puani aldigimizi dusunuyorum (son 10-15 dakika haric).

Not: Mirin'ide unutmamak lazim. Tas gibi defans - birebirde, hava toplarinda, kademelerde - bu transfer icin yonetimi ayakta alkisliyorum.

Çevrimdışı mrred

Biri bana necip ve canerin neden oyuna girdiğini izah edebilir mi ?
2-0 öndeyiz ve hızlı hücumlar yapmak için geniş alanlar buluyoruz fakat
kaplumbağ hızında düşünen yavaş oynayan necip oyuna giriyor ve Lens çıkıyor
yine drippling yapan güven çıkıyor ortacı caner giriyor
Hoca yine çok kötü değişiklikler yaptı herkes yatsın kalksın burak'ın kaptığı topta attığı gole dua etsin.
Bu arada Lens ayağının dışı canımızın içi  :icool:
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2019, 21:21:38 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Atibam benim heykeli dikilecek adam.ah ulan 10 yaş genç olaydın seni alacak para basılmamıştı daha.çok büyük saygıyı hakediyorsun.azıcık diri oldumu nasıl da toparlıyor her yeri


 

Çevrimdışı worns

Bu görüntünün nedenini Quaresma'nın yokluğundan da çok Adri ve Atiba'nın nihayet doğru düzgün iki maç üstüste oynamasına ve fiziksel olarak lig standartlarında görünmelerine bağlıyorum. Lens'ten de yaratıcılık akmasa da iki maçtır çabasını ve oyun içi devamlılığını takdir etmek lazım, bu sezonu götürür gibi görünüyor.

Pozitif şeyleri ve kaynağını maç arasında yazmıştım. Burakta beklediğim bitirici santrafor rolünü oynuyor.

Olumsuz olan 2-0'dan sonra gerçekleşen düşme ve o dakikaya kadar pozisyon vermezken Karius sayesinde gol yemeden maçı bitirmemiz oldu. 1. neden gevşeme ve onun asıl nedeni olan yorgunluk. Atiba filan değil baya beklerin yorulması. Adriano zaten sekiyordu. Gökhan onun seken halinden daha çok oyundan düştü. İlk yarısında gayet derli toplu oynadığı maçın son bölümünde o kadar kritik 3 top kaybı yaptı ki hepsi tehlikeye dönüştü. Ayrıca o yorulunca karşısına geçen Yusuf'la baş etmekte çok zorlandı.

Mevcut görüntüde en büyük kadro zaafı bek yedeklerinin olmaması. Gökhan zaten oynuyor deniliyor ama her maçın 70'den sonrasını böyle oynuyor. Caner'i de sol bek yedeği olarak tutmuyorum ama sağ tarafta da bir değişiklik opsiyonu yaratmak lazım. Artık Dorukhan mı Necip mi Medel mi birini sağ bek yedeği yapmak lazım. Ben olsam 75'de falan Medel'i oyuna alır sağ beke atar Yusuf'u marke etmesini söylerdim. Bursa'nın kısa süreli etkinliğini de elinden almak mümkündü.

Takımı bunun dışında sezon geneline göre beğenmemek mümkün değil. Çok pozisyona girmek ofansif efektiflik falan bu sene beklemiyorum ama en azından takıma benzedik. Kritik şeyler, Adriano ve Atiba'ya bir şey olmayacak. Caner-Medel 70'den önce formaya yaklaşmayacak.

Dorukhan yine oldukça pasif bir orta saha performansı sergiledi. Oranın esas adamının da artık şans bulmasını bekliyorum. Ljajic sol tarafa atılır Kagawa göbeğe yerleşir, biraz daha canlı bir Ozi'nin rehabilite olması mümkün. Şu görüntü de rol oynayabilir görünütüyü bir tık ileri de götürebilir.

Son söz takım derli toplu durduğunda Mirin-Vida'nın çok çok iyi bir stoper ikilisi olabildiğini görüyoruz. Umarım bunlardan da birini sezon sonunda satmayız.
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2019, 21:11:18 worns ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Burak'ın iki golü de müthişti, Mario Gomez ayarındaydı. İlk golde ters ayağıyla o şutu çekebilecek golcü Türkiye'ye 10 yılda 2 kere falan geliyor. İkinci golde topu o bölgeye kadar takip edip, rakipten söküp, 40 metre topla ilerleyip, çalım atıp, plaseyle köşeye bırakacak, tek başına golü yaratacak oyuncu da 1-2 tane ya vardır, ya yoktur. Her şey bir yana, hakkaten helal olsun.

Sanırım ikinci golden sonraydı... Tribünlere bir bakışı vardı. 'Allahım, galiba gerçekten affettiler beni' der gibi. Yıllardır her hareketinde bir çakallık, bir kötü niyet aradığım adam, ilk defa samimi ve 'gerçek' geldi bana.

Atiba müthişti! Pas oyununun merkezi oydu. Yaşı ilerledikçe ağırlaştığını görüyoruz tabi ki, ama o kadar profesyonel ve akıllı bir oyuncu ki, o eksiği nasıl kapatacağını çok iyi biliyor. Ona göre oyununu evrimleştiriyor. Aldığı her kuruş bin kere helal olsun!

Ljajic liderlik yapmadı, öne çıkmadı, ama iyiydi.

Lens aynı Lens... Bir iyi, bir kötü... Bir saçma sapan pas, bir berbat tercih, sonra olağanüstü bir asist... Günün iyilerindendi denilebilir.

Adriano çok iyiydi. Güven iyiydi. Takım iyi bir görüntü verdi.

Vida ve Mirin de harikaydı bence.

Tebrikler çocuklara...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Takım çok güzel seri paslaşma yapmaya başlayınca hoca kenarda dayanamadı ve güveni çıkarıp caneri aldı o da yetmedi necipi aldı
Hocanın oyuncu değişiklikleri @Necmi abinin dediği gibi maç öncesi kafasında hazır. Maçın gidişiyle falan uzaktan yakından ilgisi yok.
Bazı tuttuğu oyuncular var
q7
caner
necip
Bu oyuncuların gerek teknik (necip) gerek taktik (caner) gerekse takım oyunu (q7) açısından çok büyük defoları olan oyuncular fakat bunu bile bile hoca hala bu oyuncuları kullanıyor acaba neden ?
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2019, 21:19:01 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı ferdi1903

Insallh bu burak mevzusu kapanmistir artik, bu cocuk cok önceden dönmeliydi evine

 


Çevrimdışı ProjectOrigin

Takımda egoist işler yapan olmayınca nasıl da oynuyoruz eski Beşiktaş gibi, Burak adına da çok sevindim klas goller attı. İlk goldeki Lens'in asisti, Lens'ten hep beklenen şeylerdi. Maç başından itibaren sağ kanat ona emanet edilince güzel işler yaptı. Umarım haftaya q7 ile oynadığımız muazzam futbola geri dönmez hoca.