Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 175 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2614462 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı atalay

60 küsur puan ile sezon içinde üç tane anlaşılır oyun sunamadan şampiyonsun. Sezon sonu fotoğraf karesi için yarışıp paye alanlar girsin, sen de eğlen dur. Koca sezon ekran karşısına üç kez keyifle oturmamış, maç sonunu getirememiş, stada koşarak keyifle gidip-maç sonu izlediğin oyundan büyük bir haz ile dönememişsin. Her hafta karikatür malzemesi gördüklerini geçmişsin, tüm aktörleri güzellemeşsin ama fiilen olan tek şey cebinden çıkan para ile harcadığın zaman. Keyiften önce saha içi doğrular var ki oraya girmiyorum. Çünkü izleme alışkanlığı ile alakalı. Temaşa kültürün olduğu yerde bütün mesela nasıl olursa olsun kazanmak ise sorun yok. Bu, romantizm içeren, kazanmanın ekonomik ve bilumum boyutunu her şeyden öte daha iyi olanaklar-tercihler sunabileceği gerçeğini bilmeyen birinin zırvası değil. Muhtemelen burada bir zamanlar bu sektörün içinde olan tek kişi de benimdir. Fakat bu endüstride bizdeki ölçü yanlış. Bu işin tek parametresi yok. Dün izlediğiniz maç için ödediğiniz bilet fiyatı çok fazla. Adı geçen kulüplerin daha fazlasını sunmaları lazım. Sorunlular arasında taraf olmuyorum sadece fazla buluyorum. Üstelik bu kadar şişirilmiş bir futbol pazarında; bütçelerde, harcamalarda. Daha önce mevcutlar ile daha iyisini görmüş olabilirsiniz ama son zamanlar durum bu. Daha iyisini hak ediyorsunuz diyeceğim ama talep etmeden-istemeden bunu alamazsınız.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 14:34:38 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Bu pozisyonunu akan görüntüde özellikle izledim. Yerden çıkaracak bir-iki saniyesi çok net var. Pası çıkaracağı nokta ve şiddeti önemli. Hatta stoper başka seçeneği olmadığını düşündüğünden kayarak pas kanalını kapatmaya çalışıyor. Bu opsiyon da olabilir ama atıp kahraman olmak istediğini düşünmüyorum. Kurgusu eksik ve kendine güvenemedi. Böyle finalize etmesi normal. Hatta böyle finalize etmemesini talep eden yok. İstenilse belki de vurmayı düşünmeyecek. @underworld
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 17:42:10 atalay ]

Çevrimdışı atalay

+Burada birinin oyunculuğuna dair pozitif düşüncemi defaatle yazmışımdır. Ama diğerinin oyun içi istikrarını sıkıntılı bulsam da olsa vitrin maçlarda yapabildiklerini düşünürsek, bu ikilin böylesine ıskartaya çıkması kusura bakmayın da oyun. Değilse de oyuncu yönetimi. Geçen sezon burada Sarri-Napoli-oyuncu yönetimi üzerinden iyi bir taktisyen olmak kadar hatta daha önce oyuncu yönetimi iyi olmalı yazılarını bunun için yazdık. Oyuncu optimumu sunarken teknik direktörden, performans alamayınca oyuncudan demek olmaz.

Çevrimdışı atalay

Hafta sonu iki figürden biri övgülere mazhar olacak. Kaybeden yel değirmenlerine açtığı savaşı sürdürecek. İyi seyirler.

Kritik ve itiraz edilen pozisyonların tamamı doğru. Hatta geçen maç sonunda yangın yerine çevirdikleri penaltı kararı da net doğru. Bu hallerini izlemek gülünç. Tamam ama bizimkilerin farkı yok. Aynı maç aynı pozisyonlar ile diğer tarafın galibiyeti ile bitse bizimkiler bir yolunu bulur cımbızla bir şeyler çekerdi. Bütün sorunu bunun üzerinden anlatırlardı. Buranın iklimi böyle. Evet, liyakat ve güven sorunu VAR. Lakin iklim sorunumuz var. Kimse kendi problemlerini çözmek için adım atmıyor.

Çevrimdışı 38life

Gerçek atmosfer diye bir şey genellemiyorum ki. Tvde duyduğun ve gerçekte olan.. Her hafta değişebilir bu ve hatta bu maç tribünler çok kötü bile olabilir. Sadece Tv'den şöyle kötüydü böyle kötüydü dediğin vakit çok doğru bir yorum olmayabiliyor. Sebeplerini de yazdım.

Sebeplerini yazdın, ben de o sebepleri yazmanın doğru bir bakış açısı olmadığını yazdım. Mikrofon deplasman tribününe yakın, deplasman tribününe yakın olan tribünler de var. Eski açıktaki adama sorduğunda "ben hiç deplasman tribününün sesini duymadım bile" diyecektir, yeni açıktakine sorduğunda "evet ya, zaman zaman sesleri çok çıktı" diyecektir.
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı 38life

+Dorukhan'a tavsiyem tabela yapmaması. TR'de bu pozisyon absürt bir şekilde bunun üzerinden anlatılıyor. 11/12 sezonu tabelası sonrası 12/13 iyi performansı yetersiz bulunan Selçuk İnan gibi. 15/16 tabelası sonrası 16/17 performansı Oğuzhan gibi. Bir-iki özelliğini iyi buldum. Tavanını bilmiyorum. İzlemek lazım. Ama oyununu oyna-tabela yapma. İlerleyen zamanda o tabela senin düşmanın olacaktır.

Valla hiç tabela yapmasa bile tabela bekleyecek bir kitle görüyorum ben  :lol:
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın başında çıktığı 20 derbiden sadece 4'ünü kaybetti.


Çevrimdışı İsmail Özyurt

daha (Küfür Yasak)₆ gazetesi alan olur um ?


Kardeşim karşı taraftan ses gelince daha keyifli oluyor boşver sen. :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı atalay


Çevrimdışı worns

Adı geçen kulüplerin daha fazlasını sunmaları lazım. Sorunlular arasında taraf olmuyorum sadece fazla buluyorum. Üstelik bu kadar şişirilmiş bir futbol pazarında; bütçelerde, harcamalarda. Daha önce mevcutlar ile daha iyisini görmüş olabilirsiniz ama son zamanlar durum bu. Daha iyisini hak ediyorsunuz diyeceğim ama talep etmeden-istemeden bunu alamazsınız.


@atalay  Talep ilişkisini epey iyi tarif etmişsin.Biz genel olarak bir şey talep etmeyi bilmiyoruz. Yönetenler sadece yöneten oldukları için meşru görülebiliyor. Öyle ki bazen durumu realize etme işini yönetenlerden bile iyi yapıyor taraftar. Daha fazlasını isteyenlerin sesleri yukarıya bile çıkamadan tabanda bastırılıp yok ediliyor. Yeni bir anlayış oluşup mevcut yönetim tarzının karşısına bile dikilemiyor. Üç aşağı beş yukarı benzer bir yönetim tarzı tüm kurumların tepesinde ve güçlerini aslında tabanı kendilerine mahkum olduklarına ikna etmiş olmalarından alıyorlar. Aslında daha bütünsel bir sosyal meselenin futbol alanındaki izdüşümünü izliyoruz.

Futbolda da yerimiz şu dönemde Rusya, Ukrayna, Yunanistan arasında bir yerde. Zaman zaman diğer Doğu Avrupa ülkelerine de yakınsıyor. Yalnız ilk ikisinin ve Sırbistan gibi ülkelerin bir dönemde sporla kurduğu ilişkinin farklı ve temelden olması nedeniyle onların da sporcu yetiştirme avantajları var. Yunanistan, Romanya, Bulgaristan gibi ülkelerden sadece çok çok daha fazla para pompalanmış olması nedeniyle bir parça önde gözüküyoruz. Ama bu da dönemlik bir durum. Ekonomik kriz derinleşir, musluklar daha da kesilirse ligdeki seviye bakımından da hızla o seviyeye yaklaşacağız-yaklaşıyoruz.
Saman alevi gibi parladığımız dönemler olacaktır ama anlayış-sistem hatta toplam sosyolojik gerçeklerin neticesinde bizim yerimiz buraların üstünde olamayacak.

Çevrimdışı 38life

Kim takip etmiş ve kim alınmasına ön ayak olmuşsa onlarıda kutlamak lazım.bize lazım olan bu tip oyuncular.

Dorukhan'ı getiren Serkan Reçber. Güven'i de o getirdi. Orkun'u da getiriyordu ki malum olaylar yüzünden olmadı.
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.


Çevrimiçi Necmi

Abi demek ki televizyondan farklı algıladık biz. Taraftar cok kotuydu izlenimi oluşmuştu bende. Bunu duyduguma sevindim dogrusu.
yok gereksiz şov yapmadı marş söylemedi sürekli ıslık yuhalama ve baskı vardı
her hakem düdüğüne tepki her ekran başına gittiğinde orda olduğu sürece ıslık ve yuhalama oldu.
kuru gürültü yapmadı rakip taraftarla uğraşmadı sürekli maçın içinde kaldı son düdüğe kadar.
kendi oyuncumuzlada uğraşmadı destek vermeye çalışdı.
bir caner pası vermeyınce oooo tepkisi geldi.
iyiydi taraftar. bir kaç kez taraftar baskısından topu dışarı vurdular pas hatası yaparak
taraftar baskısıda iyiydi kenar kulübe baskısıda iyiydi.
sonuç beklentinin aksine düşük oldu. daha farklı kazanmamız gerekiyordu. kötüde oynadık aslında
ama sahada renkliyi iyi patakladık. öncesindede saha dışında iyi patakladık
bir haftadır yarattıkları bütün algılar ters tepti bütün sonuçlar vara gitti böyle istiyorlardı
vardada hep aleyhlerine çıktı :D
bu kadar cünonun ters karar verip sonra vara giderek verdiği kararı bozması hiç normal değil
cüno yapmaz böyle şeyler sanki birileri böyle yap dedi. akşam gs yi fena ıslattılar yaratmaya çalıştıkları bütün
algı ters tepti.

Çevrimiçi Necmi

Ikinci yariya iyi baslayamadi taraftar bence, 60a kadar baya bi suskundu, bi ara kornere mi taca mi giden quaresma el-kol yapti gazladi azicik da maca dondu taraftar.
Medel falan gibi mucadele eden oyuncularin azicik taraftar adrenalinini pompalamasi lazim, dusun basacan 20-30m kayacan topu alacan sonra bi el kol haydi yapacan taraftara, gokgurultusu gibi ses ciksr o gazla herkes bi 5dakika nitroya basar
yoo quaresma o haraketi yaptığında bizim taraftaydı o sırada tribün coşmuştu ama tribün biz hücum ederken susuyor
genelde olması gereken bu rakibe geçtiğinde top ıslık başlıyor bizdeyken sessizlik oluyor. bu da etkili oluyor.

Çevrimiçi Necmi

'Quaresma'yla olmaz' deyince karşı çıkmıyoruz. 'Alternatif olmadığı sürece Quaresma'ya mecburuz' diyoruz. Bugün yine alternatif yoktu. Formda diyebileceğimiz Lens ile diğer seçenek olan Gökhan Töre sakattı. Ljajic'i kanada çekince orta saha üstünlüğümüzü kaybettik. Bu şartlarda Quaresma oynamak zorundaydı. Adamın hastası olduğumuz için değil, başka çare olmadığı için... Şenol Hoca'nın maç sonu açıklamasının meali de buydu...
orta saha üstünlüğümüzü medel çıkınca kaybettik bence buda zorunlu değişiklik olmuş yapacak birşey yok
hoca maç sonu sanırım zorunlu çıkardım dedi.

Çevrimiçi Necmi

Trabzon da müthiş istikrarsız. Galatasaray'a 4 attılar, Malatya'dan 5 yediler... Nerede ne yapacakları belli olmuyor.

Bence bizim zemin konusuna eğilmemiz lazım. Hoca korkunç şeyler söyledi maçtan sonra... 'Zemin yüzünden pas yapamıyoruz, mecburen uzun oynamak zorunda kalıyoruz' dedi. Pas oyunu oynanmıyor diye kızıyoruz, uzun top atan oyuncularımızı eleştiriyoruz, ama hoca da bunları söylüyor. Çok asap bozucu... Düne kadar hibrit çim diye şov yapıyorduk, diğer takımlara örnek oluyorduk, şimdi kendi sahamızda çile çekiyoruz. Tuhaf iş...
iyide akşam maçta zemin gayet iyi görünüyordu.
bence biraz mazeret oluyor bu zeminde bozuk alan yoktu çim kalkmıyordu
daha nasıl olması gerekiyormuş.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Basak a.gucu macida baska sehirde oynanacakmis. Erman havlamayi birakir artik bu konuda.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

                                                             -Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

@Osvaldonun Saçı senin şu fikstür vardı geçen sene bu sene onu bir paylaşsana güncel halini görelim son durumumuzu :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@Osvaldonun Saçı senin şu fikstür vardı geçen sene bu sene onu bir paylaşsana güncel halini görelim son durumumuzu :)

Maçlar bitmediği için paylaşmamıştım ama paylaşayım fener şu an zaten biraz konu dışı kaldı :D



İşin ilginci geçen sene de aynı hafta biz gs ile fener kasımpaşa ile oynamış.. Başakşehir de 1 hafta sonra Sivas'a yenilmiş.. Sonrası da şöyle..


Çevrimdışı cursedofdragon

Maçlar bitmediği için paylaşmamıştım ama paylaşayım fener şu an zaten biraz konu dışı kaldı :D



İşin ilginci geçen sene de aynı hafta biz gs ile fener kasımpaşa ile oynamış.. Başakşehir de 1 hafta sonra Sivas'a yenilmiş.. Sonrası da şöyle..



eyvallah fener için beklemene gerek yok zaten :D

Çevrimdışı f_madida

Basak a.gucu macida baska sehirde oynanacakmis. Erman havlamayi birakir artik bu konuda.

Sozde futbol yorumcusu, koskoca baskentte niye adam gibi bir futbol oynanacak saha yok diye soracagina, mac oraya mi alinirmis o tarihte mi alinirmis bunu sorguluyor..Zihin futbolu ilerletmek ustune degil de icten pazarlikli kazanimlar ustune odaklaninca olan bu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Sozde futbol yorumcusu, koskoca baskentte niye adam gibi bir futbol oynanacak saha yok diye soracagina, mac oraya mi alinirmis o tarihte mi alinirmis bunu sorguluyor..Zihin futbolu ilerletmek ustune degil de icten pazarlikli kazanimlar ustune odaklaninca olan bu.
Bunlara en guzel cevabi senol hocam veriyor

Senol hocam karadenizdeyken

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalnız Mhk'yi istifa etmemiz VAR düzgün çalışmıyor dememizden sonra VAR çok güzel çalışmaya başladı :D

gs-fb derbisinde hakemlik bir şey olmamasına rağmen gs'nin gereksiz çıkışı ve klüpler birliğinin açıklamaları ile (hakemlerin arkasında durulması) hakemler de gayet pamuk gibi oldular :D

Böyle devam etsin bozulmasın diyelim :D

Çevrimdışı mrred

Caner ilk yarıyı kapatmış.
Kaynak : Ntvspor
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon