Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 225 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2692995 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

daha (Küfür Yasak)₆ gazetesi alan olur um ?


Çevrimdışı sozkul

🗣 Şenol Güneş: "Yayıncı kuruluşta bizi eleştirenler var. Birini eleştirirken konuyu dağıtıp bireysel dökmemek gerekiyor. Onları tesise bekliyorum, gelsinler konuşalım. Türk futbolunun onlara ihtiyacı var. maçtan önce herkes bana söylediklerini mesaj attı. Lens'in oynayacak hali yoktu, keşke koymasaydım. Gökhan Töre ve Gökhan Gönül ter idmanına çıktı. Bunları bilmeden konuşmak doğru değil. Dinamik oyuncuları oynattım. Kalite maçlı olmadı ama bizim kazanmamız kimseyi rahatsız etmesin."

kapak böyle yapılır ağzına sağlık hocam  :bandit:

Hoca'nın maçtan önce böyle şeyleri okuyup kafa yorması yanlış. Ayrıca  yorumcuların egolarını şişirmeye ne gerek var..

Çevrimdışı mellfred

Dün kötü futbola kazanmış olmak Harika
Biz iyi olmadığımız her maçta kayıp yaşadık
İkidir şans yanımızda dilerim şansımız dönmüş olsun
kötü futbol için ise mazeretimiz gayet doğal
Hangi takım okursa olsun iki günde bir maç, üstelik dünyanın uzak ucundan gelen bir takım için gayet olağan


 

Çevrimdışı sozkul

daha (Küfür Yasak)₆ gazetesi alan olur um ?



Batıyorlar galiba, hiç trajı olmadığı için GS taraftarını kekleyip onlarla kenetlenip batışdan kaçmaya çalışıyor olabilirler :D

Çevrimiçi underworld

3 hafta önce Dorukhan ve güven gibi 2 oyuncunun adı bile geçmiyordu ey Şenol Güneş..!

Çevrimiçi underworld


Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Love ın bu sene 7 golu varmis. Az degil. En azindan her mac 65-70den sonra kullanilabilir. Guven 70 dk stoperleri yorar sonra love girer saplar. En azindan ilk devre bitene kadar..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

                                                             -Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Şimdi bu Ankaragücü başkanı gs başkanını arayıp bize koydular size de koydular ne yapmak lazım diye sormuşmudur acep


 



 

Çevrimdışı Egos

Valla tekrar tekrar okudum bu alıntıladığımla ilk yazdığın tamamen farklı bence. Gruba katılana en az 3 puan garanti demişsin vs. Belki de kısa yazdığın için yanlış anlaşılabilir bi yazı olmuş. Neyse sonuçta aynı şeyden bahsediyormuşuz.  :)

bence sen ilk yazdığımı atladın, sadece ikinci yazdığımı okudun.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Caner Erkin bedel ödemesi nöbetindeyim.

Devre bitiminde adri japonya muhabbeti var. Umarim olmaz. Yoksa ortam canere kalir her turlu. Adriyle 1 sene daha devam etmeliyiz onun oyun akli bize cok lazim.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

                                                             -Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Maçı kazanmış olmamıza rağmen Cuma-Pazar oynatılmamız saçmalığı es geçilmemeli

Çevrimdışı mellfred

Canerin son pası vermemesi de ayrıca skandaldır. Maç kopmuş bitmiş gibi davranması gerçekten akıl işi değildi
Bunun ikili averajı da var

Çevrimdışı cursedofdragon

📌 8 gün.
📌 10 saat 40 dakika uçuş
📌 3100 Mil yol yap
📌 2 deplasman
📌 1 derbi
📌 3'te 3 galibiyet
📌 8 gol at
📌 3 gol ye
📌 9 puan al

Bu takıma güvenin.... 👏👏👏


Çevrimdışı atalay

Bir hafta önce kadro kötüydü takıma güvenin mi oldu şimdi? Puhaha. @cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

+Bu takımın asset üç tane oyuncusu var. Birini son üç maça kadar ıskartaya çıkarıyordunuz. Gördüğüm kadarı ile yüz seksen derecelik bir dönüş var. Diğerini zaten yediniz-bitirdiniz. Beriki de saha dışında tuhaf saha içinde ise teknik direktörünü satmak ile meşgul. Bir iki tane de akıl koyan parça var ama şu an prime dönem katkılarını sunabilecek fiziksel durumları yok. Potansiyel var ona ilerleyen dönemde bakacağız.

Çevrimdışı atalay

+Dorukhan'a tavsiyem tabela yapmaması. TR'de bu pozisyon absürt bir şekilde bunun üzerinden anlatılıyor. 11/12 sezonu tabelası sonrası 12/13 iyi performansı yetersiz bulunan Selçuk İnan gibi. 15/16 tabelası sonrası 16/17 performansı Oğuzhan gibi. Bir-iki özelliğini iyi buldum. Tavanını bilmiyorum. İzlemek lazım. Ama oyununu oyna-tabela yapma. İlerleyen zamanda o tabela senin düşmanın olacaktır.

Çevrimdışı f_madida

daha (Küfür Yasak)₆ gazetesi alan olur um ?



tuvalet kagidi desek, tuvalet kagidina hakaret etmis oluruz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

+Ayrıca dünkü maçın kadro kalitesi bence de düşük. Yükselişte olan son senelerin epey gerisinde. Oyun da var olanı büyütmediği için eleştiriler normal.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
25 Nisan 2016, 15:47:08 »
TR dışında savunmasına 4 yılda 19 transfer yapan bir ekip gösterin. Yetmez. 19 transfer sonunda stoperinde 8 stoper transferi öncesinde olan Necip oynasın.

İki buçuk sene geçmiş stoperde yine Necip oynuyor. Bundan daha tuhafı bunu yazana neler yazdılar.

Çevrimdışı f_madida

Simdilik Dorukhan'in sirtina ortasahayi yukledik, hucumda da Guven ve ozellikle Mustafa'nin cansiperane oyunlariyla, vucutlarinin 100%unu vererek yaptiklari baskilarla idare ediyoruz ama alinan skorlara guvenip bir transfer donemini daha heba edebilecek, transfersiz veya hatali/basit/gereksiz transferlerle gecirebilecek durumumuz yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir hafta önce kadro kötüydü takıma güvenin mi oldu şimdi? Puhaha. @cursedofdragon

ee takım yine düzelmedi ki düzeldi mi ?

Sağ bek yok sol kanat yok stoper yok santrafor yok sağ kanat yok bu kadar eksiğe rağmen gençlerle bir şeyler yapmaya başladık.

Ne yapalım @atalay takıma sırtımızı mı dönelim yine kötü ama destek vericez şampiyon olmak için.

Siz sorun hoca da diyordunuz ya sorun hoca'da filan değildi sorun tolgay'day dı oğuzhan'daydı.

Sorun santraforumuzun olmayışındaydı halen yok güven daha tecrübesiz o çıktı orda pektemek oynuyor ba-gomez-aboubakar-cenk-(Love-Larin) osmanlı bile böyle çökmedi.

Sol kanadın yok pektemek santraforu oraya devşiriyorsun sağ kanadın 36 yaşında kazanacağı kupa kalmamış işini show'a döküyor sadece.

Sağ bek'in yok gökhan gönül sakatlanınca necip filan orda oynuyor.Adriano'da sürekli sakat sol bek'te caner'in saçmalamasını izliyoruz.

Bu kadar saçma bir kadroya rağmen hoca başarılıdır benim gözümde size göre hoca suçlu tabi elimiz de müthiş bir kadro var hoca bunu oynatamıyor.

Hoca'ya tek kızdığım nokta tolgay ve oğuzhan'da bu kadar ısrar etmesi biraz da oyuncu tercihleri olabilir başka hocalık bir şey yok...

[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 13:36:40 cursedofdragon ]

Çevrimdışı atalay

Birincisi; siz kim? İkincisi; ithaf ettiklerini yazmıyorum? Üçüncüsü; yazdıklarımı uzun süredir okuyacak kadar eski bir üyesin ama ben bunları yazarken sen eleştirdiklerini alkışlıyordun. Hem de bu sorun diye nitelediklerini yaparken. @cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

+Ayrıca dünkü maçın kadro kalitesi bence de düşük. Yükselişte olan son senelerin epey gerisinde. Oyun da var olanı büyütmediği için eleştiriler normal.

Kendi adıma son kez yazayım; nasıl düşeneceğiniz elbette sizin kararınız. İki tane cümle var. 'Yükselişte olan' ile başlayıp, 'oyun da var olanı büyütmediği' için diye devam ediyor. Bu salt Beşiktaş'ın değil, ligin bütün ekiplerinin sorunu. Yani personel ama salt personel ile açıklanmaz. Ayrıca seçicilerin de kötü sonuçlara kadar alkışlandığı yerde reaksiyonlar tutarsız. Kıssadan hisse bütün aktörler yetersiz daha iyisini talep etmek gerek diyorum. Ve bunu bugün de demiyorum.

Çevrimdışı atalay

17/18'in başında Kasımpaşa maçında yedek kulübesini yıldızlar topluluğu diye paylaşanlar kadro mühendisliği diyor. Var böyle tipler. İlk başta her şeyi sorgusuz koşulsuz savunurlar sonra senden daha azılı eleştiren olurlar. Aynı kadro CL'de puan-puantaj yapınca asırlar geçse de bunu paylaşırlar. Eş zamanda ligde 20 küsur puan kaybedince yine puantaja bakıp, anlamını bilmediği kelimeler kullanırlar. Bunlar ekseriyeti oluşturuyor ve tehlikeliler. Kalite ile kadro mühendisliği arasındaki farkı bilmezler. Bir kere oyunu bilmeden mühendisliği nasıl biliyorlar, onu da anlamak zor. İşin enteresanı öncesinde de mühendisliği ve kadroyu kuranları alkışlayanlar da bunlar. Ama bugün taraf olacakları için o hamleleri yapanları gözden çıkardılar. En çok güzellediklerini, kusursuz bulduklarını. Söyleyeyim. Kazanırken de kadro yanlıştı. Ama sen o gün alkışlıyordun. Ayrıca hep derim bazen el yordamı kabataslak organizasyonlardan iyidir. Bazen.

Yok yere yazacağım yazının karşıtını uzun uzadıya açıklayıp, madalyonun diğer tarafını göstermiyorum. Çünkü buna rağmen aldığım geri dönüş bu. Hatta TR'deki taraftar bu korelasyonu kurmaz-kuramaz, her şeyi siyah-beyaz okur diye yok yere eklemiyorum. 

Çevrimdışı atalay

+Potansiyel aralığı geniş oyun ne demek? Neden önemlidir? Seçiciler ve oynatanlar bundan neden vazgeçer? Bunun yerine hatta herhangi seçtiğiniz bir oyun kontrolsüz kadro sirkülasyonu ile sürdürülebilir mi? Kazanmak nedir? Kazanırken kaybedilir mi veya kaybederken kazanılır mı? Sorulmayan sorular.