Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 145 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2612341 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Banamı öyle geldi yoksa dorukhan çıktıktan sonra orta sahayı kaybettik mi
Aynen öyle oldu abi sana öyle gelmedi yani..

Şu çocuğu oynatmak için neden bu kadar bekledi hoca anlamak çok güç gerçekten

Zaten taraftar her platformda yazıyordu son haftalarda Dorukhan in bu Ozi ve Tolgay dan daha kötü oynayamayacagina ve Güvenin Love ve Larin den daha kötü olacağına inanmıyoruz diye
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben anlamıyorum artık sen bir dakika bile hiç bir maçta şans verme sonra kalk genk deplasmanında 11 e sok.
güvenmiyorsan neden 11 yazdın güveniyorsan bu güne kadar aklın nerdeydi bize ozi tolgay işkencesi yaptın.
Birazda zorunluluktan :D

Atiba yok malum , sağbekte Gökhan oynasaydı orta sahada kesin Tolgay veya Necipı oynatırdi

Ben kadroyu görünce Dorukhanı sağbek oynayacak diye düşündüm sonra maç başlayınca orta saha olduğunu anladim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

abi bazı konularda hocadan beter inatcısın bişeye taktın mı fena. medelin geldiğinde bariz kilo fazlası oldugu düpedüz dombili olduğu herkesin gördüğü bir gerçekti bunu oyuncu bile kabul ediyor ama sen yok diyorsun  :alala:
bir oyuncunun kilo fazlası olunca futbolumu unutuyor.
yani mazeret bulmak istersek kamyon dolusu buluruz. ne oldu
kenarda tepkiyi koyduğu maçın ardından ertesi haftadan itibaren sürekli 90 dakika oynatıldı
geldi kilo fazlası vardı hemen bir haftada verdi öylemi :D
geçen bir arkadaş tesislere gitmiş biz bunları yapılı kaslı falan görüyoruz ama hepsi fidan gibi zayıf dedi
incecik görünüyorlar. medel kilolarından yazın kurtuldu
hoca geleni oynatmıyor işde ister kilo de ister başka birşey. ama oynatmıyor belkide haklı bu bizim bilmediğimiz bir konu
kendine göre haklı nedenleri olabilir. ama iki senedir bu nedenle takım sıkıntı yaşıyor buda bir gerçek.
pepe geldi oynadı talisca geldi oynadı babelde geldi oynadı çünkü yerleri boştu hocada hızlıca takıma adapte etti bunları gomezi bile hazır olmadığını söylemiş ama bir kaç maçta takıma adapte etti çünkü alternatifsizdiler. demekki yeni gelende oynayabiliyor o zaman neden adapte etmiyorsun diye sormak hakkımız.
ozi sallanıyor tolgay sallanıyor ordan hiç verim alamıyoruz neden iyi giden bir maçın son 15 dakikası olsun dorukhanı sokmadın sonra ihtiyaç olunce genk deplasmanında 11 e yazıyorsun çocuk heyecanlansa biraz kötü performans gösterse kaybettik işde sokulupda risk alınırmı bir hatalı gol yedirse takıma bitmişdi kızdığım bu rahatken değilde neden kritik anlarda olmadık işler yapmak zorunda kalıyor. çocuğu görmüyormusun kamera uzatıyorlar maç sonu utanırım yapma diyor. kameraya iki kelime etmeye utanan çocuğu vodafone da kritik bir maçta sahaya sürerse harcar bunu rahat maçlarda taraftarda stressizken destek olacağı ortamda sokmak lazım kızdığım hoca bunları yapmıyor işde
bir maç önce ozi ıslıklanmış hemde öyle böyle değil taraftar kalem kırmış sen bir sonraki maç ya oynatmayacaksın yada oyundan almayacaksın orda oziyi bitirdi. oyunda ıslıklamıyorlardı kötü oynuyordu ama taraftar keyifliydi rakip eksik kalmış sorun yok ozi oynamasada sahada onu telafi edebilirlerdi. belki eksik rakibe karşı bir asist yapar bir gol atar taraftarla tekrar bağ kurabilirdi. 9 kişilik rakibe karşı bile oyunda tutmayarak altındaki sandalyeye hoca tekme vurdu.
hoca birçok oyuncuya yapıyor bunu ozi ilk değil yani ister inatçı de istersen başka bir şey ama bunu iki senedir konuşuyoruz. yok kiloydu yok başı ağrıyordu diye kendimizi kandırırız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada dünkü maçla ilgili pek bahseden olmamış, gol yedik diye üzülüyoruz ama golden 2-3 dakika sonra Genk inanılmaz bir gol kaçırdı onu da yesek tam tüy dikmiş olurduk. Orada top kimden döndü, kendi adamlarına mı çarptı, görünmez bi duvardan mı sekti, sarıklı dedeler yardım mı etti garip bi şekilde gol kaçtı  :alala:
Kendi adamlarına çarptı

Herif zıplasa Goldu pozisyon
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Kaleci santrafor falan tartisilmayacak kalitede olmali bu paralara
Negredo love larin pekto basladik 4 adamin yillik butcesi 10 milyon yuroya yakin aldiklari karsiligi verecekleri tartismali
Kaleci meselesi de buna benzer.
Yani fabri gibi belese gelip 1 myon civarina oynasa tamam bu paraya bu mal denir de arpasi da az degil yani
yanlış bilmiyorsam 1.2 maaş alıyor.
ne kadar kira ödedik bilmiyorum yani maliyeti yüksek değil ama zorunlu satın alma opsiyonu var sanırım

Çevrimdışı tangaz

yanlış bilmiyorsam 1.2 maaş alıyor.
ne kadar kira ödedik bilmiyorum yani maliyeti yüksek değil ama zorunlu satın alma opsiyonu var sanırım

dün tr menajeri hedefi burada 2 sene geçirip sonra liverpoolda birinci kaleci olmak bunu başaramazsa almanyada üst klas takımlardan birine dönmek demiş burada bir gelecek planı yok 2 sene ile sınırlı demeye getirmiş benim anladıgım kadarıyla zorunlu olmayabilir o opsiyon.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Kendi oyuncusundan döndü
son 10 dakika kötüydük zaten ancak
O kadar net pozisyon da vermedik
genelde dışarıdan şuta zorladık
iyi savunma yaptık genç çocuk çıkana kadar
Takımlar  gol bulamayınca işler tersine dönüyor, kaçan penaltılar keza, oyunun gardını düşürüyor
bulunca atacaksın aksi durumda genk olur Sivas olur rakip cesaret buluyor
dorukhan çıkana kadar hiç bir sorun yoktu ne zaman çıktı ozi oldu orda bir anda merkez çöktü işde benim iki senedir konuştuğum buydu. ilk kez forma giymiş hemde iyi bir rakibe karşı oynayan çocuk bile oziye göre fark yarattı.
bu takımın tek sorunu merkez orta saha diye boşa konuşmuyorum. orta saha işlevselleşince pozisyonda bulmaya başladık bu seferde atan sahada yoktu hoca bir tarafı tutsa öbür tarafı boşaltıyor. önceki maçta girdikten sonra oyuna iki golü atan love değilmiydi neden bu maçta oynamadı iki gol attığı içinmi. Dorukhan çıktıktan sonra atak üstüne atak yedik peki hiç pozisyonumuz oldumu ondan sonra neden hücum edemediğimiz kısır maçlar yaşadığımız işde genk maçında göründü. merkezin boşta kaldığı ondan sonra sürekli şut yememizide açıklıyor aslında. işde ozi böylesine zarar veriyor takıma o olduğunda sürekli kanatlara oynamak zorunda kalıyorsun topu. gerideki oyuncularında oyun şekli değişdi.

Çevrimiçi Necmi

bir oyuncunun yürürken adalesi nasıl yırtılır kanar  :alala:
iyi çalışmıyorsa olur sezon başından beri bu takımın çalışmasında sorun var diyorum geçen senede böyleydi sonra yardımcı çıktı biz takımı şl ye göre ayarladık dedi yersen biz şl maçları başladığında bile hazır değildik takım ikinci yarı ilerlediğinde anca form tuttu. şu andada takım formada değil millet yok yaşlı takım yok bilmem ne diye yine mazeret üretiyor. Belki çok yükleniliyor takıma belki yükleme yapılmıyor. bilemem ama bu takım sinyal veriyor ligin başından beri ve birde sezonu erken açtılar. en geniş kadroya biz sahibiz ama sakatlıktan kadro kuramıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Ben @Necmi gibi düşünmüyorum

Dünkü maçın kazanımı Dorukhan Toközdür.
Sağbek mevkiinde kendine yer bulacaktır.

Birde Ryan Babelin formsuz günlerinde Güven Yalçın da ısrar etmek gerektiğine düşünüyorum.

Hata yapana kadar kalede Tolga Zengin de ısrar edilmesi gecelerin delikanlısı Loris Karius'u daha çabuk kazanmamızı sağlayacaktır.

Saygılar
:alala:
benim gibi düşünmüyorsan benim söylediklerimi neden söylüyorsun  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bu yazida bir tek su Fulya isinin daha irdelenmesi ve gecmise donuk ibralarin kaldirilmasi kismina katilmiyorum. Yonetimin diger hatalari elestirilsin elbet ama bu konu bir hata degil tercihti ve dogru tercihi yapti yonetim. 

Bu ibra kaldirma isleri vakti (2012-2015 arasi) kimler salyalarini akitti ben net olarak yazayim: bir numarada fetonun spor kolu Mehmet Baransu ve onun etrafinda kumelenen diger fetoculer, iki numarada Besiktas'in yeni yeni duzelmeye baslayan mali durumundan korkan gs mafyasi var. 

Bu hamle kagit ustunde Besiktas lehine gibi gozukse de ibralarin kaldirilmasi, eski donemlere ait dosyalarin acilmasi ve tekrar yargiya tasinmasi, Besiktas'in defterlerinin Turkiye'de hicbir spor kurumunda olmayan, yapilmayan sekilde geriye yonelik olarak mufettislerce ki o donem bir kismi yine malum orgutun mensubu olan bu adamlarca yapilacakti, incelenmesi surecin sonucu olarak Besiktas'in cok agir cezalar almasina, hatta iflasina kadar goturecekti klubu.

Evet Fulya'da Besiktas'in hak kaybi oldu, burasi acik ve o paranin donmeyecegini Turkiye'de o isin olmayacgini da hepimiz biliyoruz. Fikret Orman da bunu bildigi icin, klubun eski doneme ait hesaplarinin tekrar incelenmesi, 7-8 yil onceki islerden oturu klubun milyonlarca lira, faiziyle birlikte cezalara carptirilmasini istemiyordu istemedi, Allah razi olsun Baskandan bu oyunu bozdugu icin. 

Mehmet Baransu gibi fetonun spor kolu, sinsi mi sinsi bir herif Besiktaslilari gaza getirmeye calistiysa (2013-2014) donemi, bilin ki burada amac hicbir zaman Besiktas'in iyiligi degil, tam tersine gecmis donemin dosyalari uzerinden bugun Besiktas'in yargilanmasi ve milyonlarca dolarlik cezalara carptirilmasidir, hatta ligden ihrac edilmesidir.

Bak bak yaptigi ithamlara bak baransu denen fetocunun; yok sike icin mi verilmis Fulya'daki faturalar, yok kara para mi aklamis klup? Bu ithamlarin yapildigi gunlerde, daha feto orgutu bazi kurumlarda halen kuvvetliyken o dosyalar acilsaydi sizce bunun sonucu ne olurdu? Biraz bunu dusunerek baksin Besiktas taraftari. 


doğru konuyu işaret ediyorsun. zaten peşinde olana bak doğruyu eğriyi görürsün.
Beşiktaş taraftarı zaten o dönemde buna prim vermedi sadece bazı tetikçiler bu işi kaşıdı camiada
o dönem birileri ya fetö tarafından kullanıldı yada bilmeden onlara hizmet etti.
orda bir şey daha var feçen seneki kupa maçından sonra üyelik düşürülmesi için yapılacak sefkler
burda belki hoş görünüyor onları atmak başkanda dahil her Beşiktaşlıda ister bunu ama Beşiktaş menfaatlerine hiçde uygun bir durum değil. zamanı geldiğinde onlarla hesaplaşılır ama şimdi zamanı değil intikam soğuk yenen yemektir.

Çevrimdışı tangaz

iyi çalışmıyorsa olur sezon başından beri bu takımın çalışmasında sorun var diyorum geçen senede böyleydi sonra yardımcı çıktı biz takımı şl ye göre ayarladık dedi yersen biz şl maçları başladığında bile hazır değildik takım ikinci yarı ilerlediğinde anca form tuttu. şu andada takım formada değil millet yok yaşlı takım yok bilmem ne diye yine mazeret üretiyor. Belki çok yükleniliyor takıma belki yükleme yapılmıyor. bilemem ama bu takım sinyal veriyor ligin başından beri ve birde sezonu erken açtılar. en geniş kadroya biz sahibiz ama sakatlıktan kadro kuramıyoruz.

bu sene kampta takım iyi çalıştı die haberler geliyordu yazın  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

bak abi bu iletinde aslında geç yapılan transferlerin ne denli riskli olduğunu çok güzel anlatıyorsun. oyuncu 4-5.hafta transfer ediliyor sene başı kampında yok, sonra milli aralar nedeniyle daha kimseyle tam tanışamıyor takımdakilerin yarısının adını bilmiyordur daha hey bro die sesleniyordur. sonra sakatlık da girdi mi off ki off.

akşam pazarından alıcaz 1 milyon ucuza alıcaz zihniyeti tutmadığında sana 50 milyona mal oluyor. artık ffp bitmişken bu zihniyet yerini daha akılcı hamlelere bırakmalı.
zaten riskli olmadığını savunanda yok takıma alışana kadar sezonun yarısı bitiyor. ama bazen bu riskler alınır alınmak zorunda kalınır. bak gs ffp ye girdiği daha ilk sene en rahat olacağı dönem lige forvetsiz girdi.
fener en az 4-5 eksikle lige girdi transfer yapamıyorlar yapamayacaklarda fenerde yönetim değişmese bunu bile yapmazlardı büyük risk alarak yaptılar. biz 3 sene ffp den çektik şimdide denetim altındayız. biz o 3 senenin ikisinde şampiyon olduk transfer yaptık bunların bedelleri oldu iyi oyuncuları kiralayıp alamadık son dakika transferi yaptık
takım sürekli yükle haraket etmek zorunda kaldı şimdi denetleme senesi. bununda atlatılması gerekiyor. çok görmüyorum son anda gelen transferi eleştirecek konular var yanlış olduğunu bilsen bile hoş görmen gereken konular var. yönetim transfer için eleştirilmez bu yanlış olur. ama seneye mayısda denetlemeden çıkıp temiz kağıdını alacağız işde ondan sonra yönetim başını önüne koyup düşünsün şu anda göreceğimiz bu zor dönemde gemiyi limana yanaştırdılar. ama fırtınada hasar aldık şimdi o hasarların onarımı nasıl olacak ona bakacağız. gemiyi fırtınadan kurtardılar umarım onarırken batırmazlar.

Çevrimdışı tangaz

zaten riskli olmadığını savunanda yok takıma alışana kadar sezonun yarısı bitiyor. ama bazen bu riskler alınır alınmak zorunda kalınır. bak gs ffp ye girdiği daha ilk sene en rahat olacağı dönem lige forvetsiz girdi.
fener en az 4-5 eksikle lige girdi transfer yapamıyorlar yapamayacaklarda fenerde yönetim değişmese bunu bile yapmazlardı büyük risk alarak yaptılar. biz 3 sene ffp den çektik şimdide denetim altındayız. biz o 3 senenin ikisinde şampiyon olduk transfer yaptık bunların bedelleri oldu iyi oyuncuları kiralayıp alamadık son dakika transferi yaptık
takım sürekli yükle haraket etmek zorunda kaldı şimdi denetleme senesi. bununda atlatılması gerekiyor. çok görmüyorum son anda gelen transferi eleştirecek konular var yanlış olduğunu bilsen bile hoş görmen gereken konular var. yönetim transfer için eleştirilmez bu yanlış olur. ama seneye mayısda denetlemeden çıkıp temiz kağıdını alacağız işde ondan sonra yönetim başını önüne koyup düşünsün şu anda göreceğimiz bu zor dönemde gemiyi limana yanaştırdılar. ama fırtınada hasar aldık şimdi o hasarların onarımı nasıl olacak ona bakacağız. gemiyi fırtınadan kurtardılar umarım onarırken batırmazlar.

sattıgın kadar al dönemini demiyorum bu seneyi diyorum. erken alsan kasadan 3 milyon fazla çıksa sana puanlar kupalar ŞL gelirleri ile geri dönecek denk bütçeyi tutturacaksın. 50 kazanmayacaksında 3 fazla maliyeti olacağı için 47 kazanacaksın. sen son haftaya bırakınca yaşayacağın kayıp direkt 50.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

dün tr menajeri hedefi burada 2 sene geçirip sonra liverpoolda birinci kaleci olmak bunu başaramazsa almanyada üst klas takımlardan birine dönmek demiş burada bir gelecek planı yok 2 sene ile sınırlı demeye getirmiş benim anladıgım kadarıyla zorunlu olmayabilir o opsiyon.
opsiyonun zorunluluğu kulübedir oyuncu istemezse tutamazsın kulüple yaptığın anlaşma oyuncuyu bağlamaz
lpool e alma garantisini verirsin ama oyuncu uymadı bana kalmam dediğinde o zorunluluk biter. çünkü abouda olduğu gibi uzun süreli kontrat açıklamadılar. oyuncuya uzun süreli kontrat yaparsın sözleşmedede zorunlu alma opsiyonu olur alırsın
diğer türlü iki kulüp arasında kalır. oyuncuyu bağlayacağını sanmam.

Çevrimiçi Necmi

sattıgın kadar al dönemini demiyorum bu seneyi diyorum. erken alsan kasadan 3 milyon fazla çıksa sana puanlar kupalar ŞL gelirleri ile geri dönecek denk bütçeyi tutturacaksın. 50 kazanmayacaksında 3 fazla maliyeti olacağı için 47 kazanacaksın. sen son haftaya bırakınca yaşayacağın kayıp direkt 50.
bende tersini düşünüyorum şl den bir kayıp vardı oyuncu satıp bu kaybı kapattılar bunu harcasalar garantiyi kaybedeceklerdi riske girmediler
rakipler ffp de bu şekildede götürürüz dediler giderde. takımdaki ana sorun oyuncu olmaması değil. eldekilerden yeterli verimi alamamak.
buda hocaya kalıyor. doğru bulup bulmamak başka konu ama hak veriyor insan bazen yanlışda olsa hak veriyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

iyi çalışmıyorsa olur sezon başından beri bu takımın çalışmasında sorun var diyorum geçen senede böyleydi sonra yardımcı çıktı biz takımı şl ye göre ayarladık dedi yersen biz şl maçları başladığında bile hazır değildik takım ikinci yarı ilerlediğinde anca form tuttu. şu andada takım formada değil millet yok yaşlı takım yok bilmem ne diye yine mazeret üretiyor. Belki çok yükleniliyor takıma belki yükleme yapılmıyor. bilemem ama bu takım sinyal veriyor ligin başından beri ve birde sezonu erken açtılar. en geniş kadroya biz sahibiz ama sakatlıktan kadro kuramıyoruz.
Neredeyse her mac oynayan babelle quaresma sakatlanmiyir
Adriyano ile ggye bisi diyemeyiz durumlari belliydi
Medel de sakatlik yasamiyor
Simdi senol gunese nedense bu ekip konusunda laf ediliyor ama adamin yardimcilarindan biri ispanyol migel benim topragim, atletikoda falan calismis bi eleman ustelik yillardir senol gunesin yaninda senol gunesin diyetisyeni falan bile var.
Bizim oyunculara biz laf ediyoruz ama ligin diger takimlarindakilere bakinca iki ainif fizik farki var
Su elkebire bak bi abi bi de quaresmaya

Senol gunesin beyin hizli calisiyor dili yetisemiyir ustune laz aksanli da konusuyor bir de fazla dusununce bi oraya zipliyor bi buraya zipliyor sakin kafayla 3 sefer dinleyince adami anliyorsun
Senol gunes cikip kendini anlatmiyor yoksa avci yetersizi₁ gibi cikip ballandira ballandira anlatsa millet hastasi olur.
Adam cikip anlatsin mi
Bu medeli getirdiler ben aziz yildirimi bana getirip saka yapiyorlar sandim
Ateletik departimanima emir verdim
Diyetisyenimin esliginde program hazirlattim
Ben yaptim bunu ben dusundum yani
Yag oranini yuzde 8.12566 ya cektirdim
Nerede kalmistik
Hah zatiflattim bunu avrupadan ozel dokuman getirttim
Medeli biyle terminator ben yaptim ben dedim ben istedim ben dedigim icin oldu
Biyle mi konussun adam

Boyle salak sacma ayrintilarla reklam yapmiyor adam
Bu isi yapacagina yonetimin alip getirdigi kafa topuna cikamayan stopere kafaya cikmayi ogretiyir

Çevrimiçi sozkul

valla şimdilik ışık göremiyorum bu adam sırp milli takım oyuncusu
biraz buna dalak falan yedirmek kemik suyu içirmek lazım umarım takıma uyum sorunu yaşıyordur.

Daha önce demiştim, ikinci Oğuzhan vakıası olacak sanıyorum.

Ljajic için konuşmak için biraz erken ama yanlış takıma ve yanlış ülkeye geldiğibi düşünüyorum. Tam Ispanyalık topçu.
Türk futbolu için fazla yumuşak.
Hem Oğuzhan hem Adem, ileriye doğru çok bol ters koşu yapan forvetleri olan ve iyi alan savunması yapan takımlarda parlayabilirler, ama bizim gibi statik oynayan bir takımın içinde top kapıp, pres yapıp, alan kapatıp birde gol atmaları ve asist yapmaları bekleniyor, olmuyor işte.. Yapabilecekleri birşey değil.

Çevrimiçi Necmi

Ljajic İtalya Serie A’da son 2 sezon;

📣56 Maç
⚽️18 Gol
⚽️19 Asist

seri A da şu istatistiği yapan bir oyuncunun kötü olma ihtimali yok burda sorgulamayı oyuncunun yetersizliği
üzerine yapmak kendimizi kandırmak olur. uyum sorunu yaşayabilir bunu anlarım. yada bu oyuncuların oynayabileceği bir
oyun sistemine sahip değiliz. Geçen senede Talisca gömülüyordu. sorun oyuncudamı yoksa takımdamı.

Çevrimiçi Necmi

Neredeyse her mac oynayan babelle quaresma sakatlanmiyir
Adriyano ile ggye bisi diyemeyiz durumlari belliydi
Medel de sakatlik yasamiyor
Simdi senol gunese nedense bu ekip konusunda laf ediliyor ama adamin yardimcilarindan biri ispanyol migel benim topragim, atletikoda falan calismis bi eleman ustelik yillardir senol gunesin yaninda senol gunesin diyetisyeni falan bile var.
Bizim oyunculara biz laf ediyoruz ama ligin diger takimlarindakilere bakinca iki ainif fizik farki var
Su elkebire bak bi abi bi de quaresmaya

Senol gunesin beyin hizli calisiyor dili yetisemiyir ustune laz aksanli da konusuyor bir de fazla dusununce bi oraya zipliyor bi buraya zipliyor sakin kafayla 3 sefer dinleyince adami anliyorsun
Senol gunes cikip kendini anlatmiyor yoksa avci yetersizi₁ gibi cikip ballandira ballandira anlatsa millet hastasi olur.
Adam cikip anlatsin mi
Bu medeli getirdiler ben aziz yildirimi bana getirip saka yapiyorlar sandim
Ateletik departimanima emir verdim
Diyetisyenimin esliginde program hazirlattim
Ben yaptim bunu ben dusundum yani
Yag oranini yuzde 8.12566 ya cektirdim
Nerede kalmistik
Hah zatiflattim bunu avrupadan ozel dokuman getirttim
Medeli biyle terminator ben yaptim ben dedim ben istedim ben dedigim icin oldu
Biyle mi konussun adam

Boyle salak sacma ayrintilarla reklam yapmiyor adam
Bu isi yapacagina yonetimin alip getirdigi kafa topuna cikamayan stopere kafaya cikmayi ogretiyir
iyide medelde babelde bu sene sakatlandı. pepe sakatlandı takımda quaresma dışında herkes patır patır dökülüyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljajic İtalya Serie A’da son 2 sezon;

📣56 Maç
⚽️18 Gol
⚽️19 Asist

seri A da şu istatistiği yapan bir oyuncunun kötü olma ihtimali yok burda sorgulamayı oyuncunun yetersizliği
üzerine yapmak kendimizi kandırmak olur. uyum sorunu yaşayabilir bunu anlarım. yada bu oyuncuların oynayabileceği bir
oyun sistemine sahip değiliz. Geçen senede Talisca gömülüyordu. sorun oyuncudamı yoksa takımdamı.

sorun  yönetimde ljajic asistleri kime yapıcak hani santrafor ?

Çevrimdışı mylife1903

iyide medelde babelde bu sene sakatlandı. pepe sakatlandı takımda quaresma dışında herkes patır patır dökülüyor.
Babel pepe ve adriyanoyu akrep sokmus diyorlar abi

Çevrimdışı mylife1903

sorun  yönetimde ljajic asistleri kime yapıcak hani santrafor ?
Pekto var iste carptirsin

Çevrimiçi Necmi

sorun  yönetimde ljajic asistleri kime yapıcak hani santrafor ?
kaç tane yaptıda kaçtı peki. hala anlayamıyorsunuz bak genk maçında ik defa direnç koyan bir 8 le oynadık takım kaç pozisyon yarattı
sakatlandı oyundan çıktı peki ondan sonra pozisyonumuz varmı. Kime yapacak asisti elinde iki sezon öncenin gol kralı var.
sen doğru oyunu oyna yeterki. sen forvetinden orta sahaya gel top al dersen atamaz tabi gol love maçlarda nerde oluyor bir bakıver
önce sonra onu ceza sahasına neden sokamadığımızı tartışalım. forvetin gelecek orta sahadan top alacak sonra o topu sürüp
gol atacak diyemi bekliyorsunuz. sen o topu her maç 10 kere ceza sahasında buluştur forvetinle 2-3 tane bırakmazsa o zaman
hani santrafor dersin. Bir santraforun atacağı gol sayısı 20 dir hadi bilemedin 25 olsun bu gol seni şampiyon yapmaz
senin orta sahan ne pozisyon üretiyor nede gol üretiyor tutmuşsunuz forvet nerde genk maçında bir sürü pozisyona girdik çünkü girecek oyunu
oynadık ilk defa uzun zamandan sonra işde orda sorardık hani santrafor diye ama soramadık çünkü kulübede oturuyordu.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Pekto var iste carptirsin

Pektemek dün ne gol kaçırdı be. Asisti güzeldi eyvallah da seni tutan adam bayılıvermiş kaleci yere doğru atlıyor biraz rahat ol ya. Negredo olsa kaleciyi çalımlardı Gs'ye yazdığı gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek dün ne gol kaçırdı be. Asisti güzeldi eyvallah da seni tutan adam bayılıvermiş kaleci yere doğru atlıyor biraz rahat ol ya. Negredo olsa kaleciyi çalımlardı Gs'ye yazdığı gibi.
Tsye sokusturdu hasirt diye adam ayni pozisyonda
Azicik altina girejen topun iste
Bu isin ustasi adriyan ilye tabi ama sosanin da golu vardi bizde oynarken tik diye soktun mu ayagini kepcelemeye bile gerek kalmaz kalecinin dizlerinin bagi cozulur bok cuvali gibi duser