2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 200 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3413245 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Baskan birini atayacak sitada o yapacak baskana rapor verecek
Koskoca 100milykn dolarlik mal
Sitada bakan okuz gibi ekip vardir mudur vardir sorumlu yonetici vardir
Sorumlu yönetici değil 5 yıl boyunca sorumlu firma var. Firmanın garantisi altında
ve 2 ay önce ekildi bu çimler açıklama yapıldı çim hastalığına yakalanmış 15 gün sonra düzelecek diye
kesinlikle art niyetlisiniz çimlerin durumunu başkana nasıl bağlıyorsunuz.
ne yapması lazım eline kırbaçı alıp çim firması yetkilerilerini kırbaçlasınmı
sizinki eleştiri değil kötü niyet.
Ne diyorum bilgisiz kanıtsız konuşmayın boş konuşmayın ama siz bunu kasten yapıyorsunuz
Başkan birini atayacak dedin ya kimseyi atayamaz çünkü sahayı yapan firmanın 5 yıl garantisi var
zaten zamanında verilmiş sorumluluk firma işinin başında sorun yaşanır önemli olan sonurunu çözmektir bu iş boyayla olsa hemen boyarlar çözülür ama işde canlı yaşam tedavi için süre geçiyor
mesela senin kızın hiç hastalanmıyormu hastalandığında biri seni suçlasa iyi bakmıyorsun diye ne diyeceksin. Senin mantığına göre ihmal edilmiş oluyor değilmi.
Yaptığınız herşeyden önce ayıp gerçekten ayıp burda bütün üyeler o çimin kimin sorumluluğunda olduğunu biliyor kime ne satmaya çalışıyorsunuz. Biri çıkar çim sararmış diye stada bakılmıyormuş yönetimi suçluyor
sen kalkıyorsun ilgilenmediklerini söylüyorsun ama bunun böyle olmadığını herkes biliyor
her olumsuzluğu kullanmaya çalışmak çirkinliktir yönetimi değil sizi çirkinleştirir haksız eleştiri yaptığınızda
bundan sonra söyleyeceklerinizinde önemi kalmaz haklı da olsanız insanlar size art niyetli görür.
böyle davranarak yönetim eleştirmiyorsunuz aslında yaptığınız kendi inandırıcılığınızı kaybettirmek.
burda bir çok insan her maç o stada gidiyor biz görüyoruz stada nasıl bakıldığını
çimler herkesi üzüyor ama yapacakda bir şey yok firma toparlayacak geçen senede bu kadar olmasa bile aynı sorun yaşanmışdı zaten firmayala görüştüğümüzde bunların olabileceğinide söylemişdi istanbul yazı ekvator yazından daha sıkıntılıymış dünya üzerindeki en zor iklimlerden biriymiş istanbul iklimi 12 ay boyunca her tür iklim yaşanıyor demişlerdi dünyanınn başka yerlerinde bu kadar değişken iklim ender oluyor birde üstüne bu stad gömülü ve deniz kenarında demişlerdi gömülü olması aşırı nem oluşmasına neden oluyormuş çim için en tehlikeli ortam buymuş deniz kenarında olmasıda buharlaşan deniz suyuna muatap olmasıymış  yazın sıcak aylarında çimi korumak çok zor demişlerdi bu tip sararmaların görünebileceğini söylemişlerdi zaten alttaki sistem bu nedenle yapıldı çimin köklerini aşırı sıcaktan koruyor yaprak sararsa bile kökü sağlam tutarsan tekrar yeşerir. bu sararmanın bu kadar fazla olması büyük ihtimal konserle ilintili belkide gerçekten çim hastalığına yakalndılar sonuçta ülkeride tokiyide aynı firma yapıyor iki staddada çimler iyi durumda
Eleştiri sınırlarını aşmayın eleştireceğim diye haksızlık yapmayın. Bu forumda yönetim korunur yarın adaylar açıklandığında onlarda korunacak bu Rüzgar sağnak bile olsa genede korunacak bizim işimiz Beşiktaş kişiler değil. Beşiktaş yönetimine aday olanda yönetende burda saygı görür.
Kimse sınırlarını aşmasın Eleştirin eleştirmek hakkınız ama bunu bilinçli bilerek yapın eleştireceğim diye haksızlık yapmaya kalkmayın artık forumda seçim sürecine girdi bizim yönetim eleştirileri en hassas olduğumuz konu bunu sakın tehdit olarak düşünmeyin bu konuda yapacağınız bir yanlış yorumda en hafif yaptırım 7 gün nopost adaylarıda bu süreçte yönetici gibi değerlendireceğiz bilginiz olsun.
Bu süreçte küfür hakaret alaycı üslup ve haksız eleştiriye asla izin verilmeyecek.
bu senin yaptığın ve daha önceki mesajda @Librarius un yaptığı haksız eleştiri oluyor.
Bilmiyorsan sorup öğrenmeye çalışırsın eleştirmeden önce bu forumdaki hemen hemen herkes çin konusunda ciddi bilgiye sahip sizi aydınlatır yani bilmiyordum lafı mazeret olarak kabul edilmez.
bu aralar işim sizin haksız saldırılarınıza cevap vermekle geçiyor. Algı kasıyorsunuz hoş değil
bunu yaparsanız yönetimi eleştiriyi geçtim foruma karşı haksızlık etmiş olursunuz bu forum kafanızda
yaratmaya çalıştığınız çizgide değil bir süre gevşemişdik ama artık bu konuyu sıkı tutmak ve seviyeyi korumak istiyoruz. Eleştirin doğru konuları getirin dibine kadar eleştirelim buna varız.
ama sakın art niyetli davranmayın algı kasmayın. Açık söyleyeyim stadın çiminden Başkanı vurmaya kalkarsanız o darbe döner sizi vurur. Burası istediğiniz gibi herşeyi konuşacağınız istediğiniz gibi sallayacağınız yer değil burda doğru bilgiyle gerçekten Beşiktaşı düşünen bir çizgide haraket ettiğinizde
istediğiniz konuda konuşabilirsiniz.
Dediğim gibi bilmiyordum mazeret değil bilmediğiniz konuda eleştiri yapmayacaksınız.
twitter ergenleri gibi bilmeden duyduğu her konuda bir yorumu olan ben yazayımda gerisi beni ilgilendirmez mantığıyla burda haraket edildiğinde yapılan şey sadece buranın kalitesini düşürmek olur istediğiniz bumu buranın kalitesini yükselten paylaşımlarla burayı değerlimi kılalım yoksa herkesin salladığı önemsiz bir sürü mesajın olduğu herhangi yerlerden birimi olsun.
Neden burayı kapatmak istedim biliyormusun çünkü artık burda yazılanları okumak zor gelmeye başladı eskiden bana ters düşünceleri bile keyifle okurdum bir çok konuda içinden bilgi çıkarırdım düşüncene uymasada okuduğun mesaj kaynaklı bilgiyle geliyorsa sende birşeyler öğreniyorsun son dönemler artık mesajları okumamaya atlamaya başladım bir çok mesaj bana boş geliyordu. sonra düşündüm bana böyle geliyorsa demekki buranın seviyesi çok düştü artık burası miyadını doldurdu demekki her şeyin bir sonu vardır dedim. belki benim hatamdı size göre sert olmam kendime göre son dönemler biraz fazla taviz vermiş olmam birde üstüne buranın aşırı zamanımı alıyor olması zorluyordu.
ta en başta açarken söylemişdim o noktadan bir adım ileri gitmedim burası sizin burayı hiç bir ticari hesapla açmadım bu güne kadarda hiç bir menfaat gözetmedim tek istediğim şey buranın düzgün bir yer olarak kalması seviyenin düşmemesi. koskoca camianın iki tane forumu var arkadaşlar biri burası diğer yer forza keşke daha fazla olsa ama eldekileri bile koruyamıyoruz zaman zaman açılıyor forumlar ama bir iki yılda hep aynı sebeplerden kapanıyor forum uğraşanlar için gerçekten büyük emek gerektiriyor.
burasını ayakta tutabilmek için en önemli olgu sizlerin paylaşımı seviyeyi biz kontrol etmeye uğraşmayalım bu gerçekten yıpratıcı oluyor hoşda olmuyor sürekli birileriyle didişmek zorunda kalıyoruz. bunun yerine herkesin oto kontrolü olsa amacımız forumun seviyesini hep bir tık yukarıya taşımak olsa Beşiktaş üzerinde etkimi istiyorsunuz burası yeri aslında bu forumu büyüttüğünüzde şimdi eleştiri olarak yaptıklarınızı o zaman talep olarak yaparsınız.
forumunu ilk açıldığı yıllarda günlük girişler farklı ıp ile minimum 50 bin ile 100 bin arasında değişiyordu 100 küsur ülkeden giriş oluyordu. cb konutu genel kurmay büyükelçilikelerin çoğu sürekli misafirimizdi
seviye korunursa böyle olur orda yaşayanlarda Beşiktaşlı onlarda gelişmeleri sizin kadar merak ediyor ve buralardan öğreniyor. bu arada mesaj sayımız düştü ama takipçi sayımız o oranda düşmedi.
kaliteyi korursak buralar şenlenir bu tamamen sizin elinizde.
Elimizde düzgün bir platform var menfaat hesaplarıyla yönetmiyoruz kimsenin tetikçiside değiliz ben kongre üyesi bile değilim kulüple bir bağımız yok istersek bir şekilde kurardık ama uzak durmayı tercih ettik burası eleştirisiylede saftır desteğiylede saftır hiç bir Beşiktaş grubunada bağlı değildir. Tamamen
serbest takılan yalnız olan Beşiktaş taraftarının sesi olmaya çalışdık.
uzattım istediğim buranın korunması buda tamamen size kalmış isterseniz büyütebilirsiniz isterseniz güç olabilirsiniz buranın güçlü olması beni güçlü yapmaz emin olun burasının bütününü güçlü yapar bunun için birbirinize saygı mesajlarınızı süzgeçten geçirmek laf olsun diye yazmamak yeterli bu kriterleri tutturun istediğinizi yazın çok büyük çaba değil bu.

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Konular, konu başlıkları dışındaki yerlere yazılamaz; mesajların standart font ve punto ile yazılması zorunludur.


Forum Kuralları


Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Yaptiriyordur zaten de yapan isini yapabiliyor mu onu tartisiyoz
yapan stadın zeminini yapan firma SIS daha iyi bir önerin varsa iyisi varsa daha doğrusu
bilgilendir öneri götürelim kulübe :D
bu arada yaptırmıyor stad yapılırken bu firmaya verdiler işi ve 5 yıl firmanın garantisinde
yani garanti koşullarını bozacak bir durum olamaz bir başkasına görev verdiğinde garanti düşer.
SIS e de işini öğretecek bilgiye sahip bir yönetici yoktur herhalde

Çevrimiçi Necmi

O is oyle olmuyor
Ben -40 gorunce hastalanmiyim diye onlemimi aliyorum havaya gore giyiniyorum
Islerim aksamasin diye dizel arabalari elektirge bagliyorum kis dizeli aliyom donmasin diye
Arabaya alarm koyuyom -20yi olunca yag donmaya baslayinca calisip isinsin diye
Kar catilarda donmadan hemen temizliyorum, donunca buzu kirmak zorunda kaliyorsun hem catin akiyo hem catini bozuyorsun
Hastalanmayim diye ofise gelince ayakkabi degistieiyorum

Butun onlemlerimi aliyorum, hastalanirsam kendi salakligimdir
iyi güzel bunları yapıyorsun tebrik ederim
ama sen bu foruma üye olduğundan beri hep araba tamir ediyorsun parçalarını değiştiriyorsun
demek bu kadar bakman bile arıza olmasına engel olmuyor. kaldıki çim araba değil
araba arıza yaptığında parcayı değiştirir yoluna devam edersin çim yaşıyor tedavi etmen gerekiyor buda bir süreci kapsıyor. Kaldıki bilirsin ne kadar korursan koru çocukları hasta olmaktan koruyamazsın
çimde böyle iki ay önce diktiğin çim daha kökleri bile güçlenmemiş bebekler daha onlarda hastalanabilir korumak yetmiyor işde birde bazı şeylerden koruyamazsın istediğin kadar çabala canlıları kontrol etmek kolay bir iş değil. Büyük konuşma bence hastalanmak salaklık değildir. ne kadar iyi korursan koru kendini
bazı hastalıklar vardır genetiktir korunamazsın bazıları mikrobik havadan bulaşır koruyamazsın kendini
sadece aldığın en iyi koruma önlemeleri seni bazı durumlardan düşük seviyede korur. esas koruma bağışıklık sistemindir. sen sürekli aynı şartlarda yaşarsan alacağın önlemlerde standart olur kışa göre konuşuyorsun heleki sizdeki soğuklara göre öyle havalarda mikrop bile yaşayamadığı için aslında hastalanma oranı düşüktür sen birde yazın 30-35 derecesinde korunmanın yollarını yazsana her yerde mikropların ürediği öyle iyi giyinerek ayakkabı değiştirerek çözüm üretemeyeceğin bir ortamda nasıl korunacaksın.

Çevrimdışı mylife1903

Ilk kez Lens kipirdanmaya basladi, iyiye isaret.
Gokhan da form tutarsa, Babel'i forvet opsiyonuna donusturup kanatlari Lens-Gokhan-Quaresma rotasyonuna cevirmek mumkun.

Love ve Negredo gonderilmeli, kiralik da olur satilik da olur. Maaslarinin 60%'ini veren klupler bulunuyorsa gitsinler.

Enzo kornerlerden cok gol atar, 3 vurustan ikisine koydu kafayi kaleyi tutturamadi.

Vida giderse belki hala bir transfer imkanimiz olabilir, olmali. Kiralik porto/benfica opsiyonlarina baksinlar yine. Ote yandan Vida'dan veya istiyorlarsa Quaresma'dan ne geliyorsa kardir. Su kur durumunda klubun onceligi iflas edecek pozisyona gelmemektir. Gerekirse ilk 11 icin dusunulmeyen oyuncularin Pektemek, Orkan vs. bir kismi verilir. Mubariz'in Azeri takimina olur, veya Qatar'a gonderilebilir.
Hepsini satmak lazim yemin ediyorum tarihi firsat
Bir sene kiraliklarla oynarix arkadas. Suan kulubun 800milyon civari banka borcu var
Gecen zamanlarda 200milyon yuroykan yakinda 80milyona dusecek
Vida pepe quaresma babel lens negredo love hepsini sat sat sat

Adriyano arkada onune caneri atarsin medek atiba yaparsin aralrinda oguzhan roko cocuk oynar yaninda bizim altyapidan cocuk oynasin
Sagbtarafta tore oynar forvet umutla larin gotursun
Ha kiralik maaslari kulupleri tarafindan odenen adam olursa gelsin baslasin
Hatta turk oyuncularla da indirim icin konusulsun hepsi bi %15 indiri, yapsa biraz nefes aliriz

Çevrimdışı mylife1903

Sorumlu yönetici değil 5 yıl boyunca sorumlu firma var. Firmanın garantisi altında
ve 2 ay önce ekildi bu çimler açıklama yapıldı çim hastalığına yakalanmış 15 gün sonra düzelecek diye
kesinlikle art niyetlisiniz çimlerin durumunu başkana nasıl bağlıyorsunuz.
ne yapması lazım eline kırbaçı alıp çim firması yetkilerilerini kırbaçlasınmı
sizinki eleştiri değil kötü niyet.
Ne diyorum bilgisiz kanıtsız konuşmayın boş konuşmayın ama siz bunu kasten yapıyorsunuz
Başkan birini atayacak dedin ya kimseyi atayamaz çünkü sahayı yapan firmanın 5 yıl garantisi var
zaten zamanında verilmiş sorumluluk firma işinin başında sorun yaşanır önemli olan sonurunu çözmektir bu iş boyayla olsa hemen boyarlar çözülür ama işde canlı yaşam tedavi için süre geçiyor
mesela senin kızın hiç hastalanmıyormu hastalandığında biri seni suçlasa iyi bakmıyorsun diye ne diyeceksin. Senin mantığına göre ihmal edilmiş oluyor değilmi.
Yaptığınız herşeyden önce ayıp gerçekten ayıp burda bütün üyeler o çimin kimin sorumluluğunda olduğunu biliyor kime ne satmaya çalışıyorsunuz. Biri çıkar çim sararmış diye stada bakılmıyormuş yönetimi suçluyor
sen kalkıyorsun ilgilenmediklerini söylüyorsun ama bunun böyle olmadığını herkes biliyor
her olumsuzluğu kullanmaya çalışmak çirkinliktir yönetimi değil sizi çirkinleştirir haksız eleştiri yaptığınızda
bundan sonra söyleyeceklerinizinde önemi kalmaz haklı da olsanız insanlar size art niyetli görür.
böyle davranarak yönetim eleştirmiyorsunuz aslında yaptığınız kendi inandırıcılığınızı kaybettirmek.
burda bir çok insan her maç o stada gidiyor biz görüyoruz stada nasıl bakıldığını
çimler herkesi üzüyor ama yapacakda bir şey yok firma toparlayacak geçen senede bu kadar olmasa bile aynı sorun yaşanmışdı zaten firmayala görüştüğümüzde bunların olabileceğinide söylemişdi istanbul yazı ekvator yazından daha sıkıntılıymış dünya üzerindeki en zor iklimlerden biriymiş istanbul iklimi 12 ay boyunca her tür iklim yaşanıyor demişlerdi dünyanınn başka yerlerinde bu kadar değişken iklim ender oluyor birde üstüne bu stad gömülü ve deniz kenarında demişlerdi gömülü olması aşırı nem oluşmasına neden oluyormuş çim için en tehlikeli ortam buymuş deniz kenarında olmasıda buharlaşan deniz suyuna muatap olmasıymış  yazın sıcak aylarında çimi korumak çok zor demişlerdi bu tip sararmaların görünebileceğini söylemişlerdi zaten alttaki sistem bu nedenle yapıldı çimin köklerini aşırı sıcaktan koruyor yaprak sararsa bile kökü sağlam tutarsan tekrar yeşerir. bu sararmanın bu kadar fazla olması büyük ihtimal konserle ilintili belkide gerçekten çim hastalığına yakalndılar sonuçta ülkeride tokiyide aynı firma yapıyor iki staddada çimler iyi durumda
Eleştiri sınırlarını aşmayın eleştireceğim diye haksızlık yapmayın. Bu forumda yönetim korunur yarın adaylar açıklandığında onlarda korunacak bu Rüzgar sağnak bile olsa genede korunacak bizim işimiz Beşiktaş kişiler değil. Beşiktaş yönetimine aday olanda yönetende burda saygı görür.
Kimse sınırlarını aşmasın Eleştirin eleştirmek hakkınız ama bunu bilinçli bilerek yapın eleştireceğim diye haksızlık yapmaya kalkmayın artık forumda seçim sürecine girdi bizim yönetim eleştirileri en hassas olduğumuz konu bunu sakın tehdit olarak düşünmeyin bu konuda yapacağınız bir yanlış yorumda en hafif yaptırım 7 gün nopost adaylarıda bu süreçte yönetici gibi değerlendireceğiz bilginiz olsun.
Bu süreçte küfür hakaret alaycı üslup ve haksız eleştiriye asla izin verilmeyecek.
bu senin yaptığın ve daha önceki mesajda @Librarius un yaptığı haksız eleştiri oluyor.
Bilmiyorsan sorup öğrenmeye çalışırsın eleştirmeden önce bu forumdaki hemen hemen herkes çin konusunda ciddi bilgiye sahip sizi aydınlatır yani bilmiyordum lafı mazeret olarak kabul edilmez.
bu aralar işim sizin haksız saldırılarınıza cevap vermekle geçiyor. Algı kasıyorsunuz hoş değil
bunu yaparsanız yönetimi eleştiriyi geçtim foruma karşı haksızlık etmiş olursunuz bu forum kafanızda
yaratmaya çalıştığınız çizgide değil bir süre gevşemişdik ama artık bu konuyu sıkı tutmak ve seviyeyi korumak istiyoruz. Eleştirin doğru konuları getirin dibine kadar eleştirelim buna varız.
ama sakın art niyetli davranmayın algı kasmayın. Açık söyleyeyim stadın çiminden Başkanı vurmaya kalkarsanız o darbe döner sizi vurur. Burası istediğiniz gibi herşeyi konuşacağınız istediğiniz gibi sallayacağınız yer değil burda doğru bilgiyle gerçekten Beşiktaşı düşünen bir çizgide haraket ettiğinizde
istediğiniz konuda konuşabilirsiniz.
Dediğim gibi bilmiyordum mazeret değil bilmediğiniz konuda eleştiri yapmayacaksınız.
twitter ergenleri gibi bilmeden duyduğu her konuda bir yorumu olan ben yazayımda gerisi beni ilgilendirmez mantığıyla burda haraket edildiğinde yapılan şey sadece buranın kalitesini düşürmek olur istediğiniz bumu buranın kalitesini yükselten paylaşımlarla burayı değerlimi kılalım yoksa herkesin salladığı önemsiz bir sürü mesajın olduğu herhangi yerlerden birimi olsun.
Neden burayı kapatmak istedim biliyormusun çünkü artık burda yazılanları okumak zor gelmeye başladı eskiden bana ters düşünceleri bile keyifle okurdum bir çok konuda içinden bilgi çıkarırdım düşüncene uymasada okuduğun mesaj kaynaklı bilgiyle geliyorsa sende birşeyler öğreniyorsun son dönemler artık mesajları okumamaya atlamaya başladım bir çok mesaj bana boş geliyordu. sonra düşündüm bana böyle geliyorsa demekki buranın seviyesi çok düştü artık burası miyadını doldurdu demekki her şeyin bir sonu vardır dedim. belki benim hatamdı size göre sert olmam kendime göre son dönemler biraz fazla taviz vermiş olmam birde üstüne buranın aşırı zamanımı alıyor olması zorluyordu.
ta en başta açarken söylemişdim o noktadan bir adım ileri gitmedim burası sizin burayı hiç bir ticari hesapla açmadım bu güne kadarda hiç bir menfaat gözetmedim tek istediğim şey buranın düzgün bir yer olarak kalması seviyenin düşmemesi. koskoca camianın iki tane forumu var arkadaşlar biri burası diğer yer forza keşke daha fazla olsa ama eldekileri bile koruyamıyoruz zaman zaman açılıyor forumlar ama bir iki yılda hep aynı sebeplerden kapanıyor forum uğraşanlar için gerçekten büyük emek gerektiriyor.
burasını ayakta tutabilmek için en önemli olgu sizlerin paylaşımı seviyeyi biz kontrol etmeye uğraşmayalım bu gerçekten yıpratıcı oluyor hoşda olmuyor sürekli birileriyle didişmek zorunda kalıyoruz. bunun yerine herkesin oto kontrolü olsa amacımız forumun seviyesini hep bir tık yukarıya taşımak olsa Beşiktaş üzerinde etkimi istiyorsunuz burası yeri aslında bu forumu büyüttüğünüzde şimdi eleştiri olarak yaptıklarınızı o zaman talep olarak yaparsınız.
forumunu ilk açıldığı yıllarda günlük girişler farklı ıp ile minimum 50 bin ile 100 bin arasında değişiyordu 100 küsur ülkeden giriş oluyordu. cb konutu genel kurmay büyükelçilikelerin çoğu sürekli misafirimizdi
seviye korunursa böyle olur orda yaşayanlarda Beşiktaşlı onlarda gelişmeleri sizin kadar merak ediyor ve buralardan öğreniyor. bu arada mesaj sayımız düştü ama takipçi sayımız o oranda düşmedi.
kaliteyi korursak buralar şenlenir bu tamamen sizin elinizde.
Elimizde düzgün bir platform var menfaat hesaplarıyla yönetmiyoruz kimsenin tetikçiside değiliz ben kongre üyesi bile değilim kulüple bir bağımız yok istersek bir şekilde kurardık ama uzak durmayı tercih ettik burası eleştirisiylede saftır desteğiylede saftır hiç bir Beşiktaş grubunada bağlı değildir. Tamamen
serbest takılan yalnız olan Beşiktaş taraftarının sesi olmaya çalışdık.
uzattım istediğim buranın korunması buda tamamen size kalmış isterseniz büyütebilirsiniz isterseniz güç olabilirsiniz buranın güçlü olması beni güçlü yapmaz emin olun burasının bütününü güçlü yapar bunun için birbirinize saygı mesajlarınızı süzgeçten geçirmek laf olsun diye yazmamak yeterli bu kriterleri tutturun istediğinizi yazın çok büyük çaba değil bu.
Abi bak anlamiyorsun gercekten, stadtan sorumlu yonetici umut guner, hesap vermesi gereken adam o.
Cimlerin halimbir skandal bir rezalet. Hasta olmus, olabilir. Konserdan zarar gormus, olabilir
Baskan herseye kosmasin diyoruz, umut guner cikar medeni bir ulkede anlatir.
Biliyoruz cim olayini, forumdaydik serilirken de ekilirken de
Her gorev bir sorumluluk getirir. Elestiri olacaktir, sahanin zemini berbat, sorumlusu yonetici umut guner, cikar anlatir. Tvlere cikmak istemiyorsa kulup televizyonu var

20 milyonluk camia burasi, koy takimi degil muhtar baksin herseye.
O stad bizim can damarimiz ve bilgi alma ozgurlugumuz var.

Sorumlu yonetici cikacak, cevap verecek boyle bir rezalette

Ha sen yok rezalet degil, kader, hastalik bu isin fitratinda var, umut guner elinden gelen cabayi gostermistir falan diyorsan senin fikrindir, saygi duyarim.

Alibabankn ciftligi degil burasi. Sorumlular sorumlu olduklari islerle ilgili camiayi bilgilendirmek durumundadir. Cimin hali divan kurulunda gundeme geldi bilmiyorum, gelmediyse o da ilginc.

Çevrimdışı mylife1903

yapan stadın zeminini yapan firma SIS daha iyi bir önerin varsa iyisi varsa daha doğrusu
bilgilendir öneri götürelim kulübe :D
bu arada yaptırmıyor stad yapılırken bu firmaya verdiler işi ve 5 yıl firmanın garantisinde
yani garanti koşullarını bozacak bir durum olamaz bir başkasına görev verdiğinde garanti düşer.
SIS e de işini öğretecek bilgiye sahip bir yönetici yoktur herhalde
Sis firmasina bisi demiyorum sis taseron sonucta.

Çevrimdışı mylife1903

iyi güzel bunları yapıyorsun tebrik ederim
ama sen bu foruma üye olduğundan beri hep araba tamir ediyorsun parçalarını değiştiriyorsun
demek bu kadar bakman bile arıza olmasına engel olmuyor. kaldıki çim araba değil
araba arıza yaptığında parcayı değiştirir yoluna devam edersin çim yaşıyor tedavi etmen gerekiyor buda bir süreci kapsıyor. Kaldıki bilirsin ne kadar korursan koru çocukları hasta olmaktan koruyamazsın
çimde böyle iki ay önce diktiğin çim daha kökleri bile güçlenmemiş bebekler daha onlarda hastalanabilir korumak yetmiyor işde birde bazı şeylerden koruyamazsın istediğin kadar çabala canlıları kontrol etmek kolay bir iş değil. Büyük konuşma bence hastalanmak salaklık değildir. ne kadar iyi korursan koru kendini
bazı hastalıklar vardır genetiktir korunamazsın bazıları mikrobik havadan bulaşır koruyamazsın kendini
sadece aldığın en iyi koruma önlemeleri seni bazı durumlardan düşük seviyede korur. esas koruma bağışıklık sistemindir. sen sürekli aynı şartlarda yaşarsan alacağın önlemlerde standart olur kışa göre konuşuyorsun heleki sizdeki soğuklara göre öyle havalarda mikrop bile yaşayamadığı için aslında hastalanma oranı düşüktür sen birde yazın 30-35 derecesinde korunmanın yollarını yazsana her yerde mikropların ürediği öyle iyi giyinerek ayakkabı değiştirerek çözüm üretemeyeceğin bir ortamda nasıl korunacaksın.
Donunu da cikarip gezsen sicak sicaktir abi, cozumu klimadir.
Sen yollari gordun mu be abi araba degil keci gitmez


Bazen gercekten elestiriyi anlamiyorsun abi, belli standarti olmali bu islerin. Mesels futbolcu sakatlandi kulup doktoru aciklama yapiyor, stadta bi durum var stadyumdan sorumlu yonetici cikip anlatacak.
Baskani elestirmiyorum, korkma korkma, bah baskan benim lafima geldi mi abi, mayis ayinda secime gitsin dedigimde olay cikartiyordunuz, siz beni erken uyari sistemi olarak kabul edin, uzun vadede hakli cikarim.

Çevrimdışı yoruk

Livakovic ve Chadli gelsin bu iş huzur içinde çözülsün.En kötü 2. oluruz fazla para da harcamayız.

Çevrimdışı Liquidator

Serkan Reçber neden ayrıldığını açıklamış. Şaşırdıkmı? tabiiki hayır.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=107&v=On_xHP-6brs
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı abdusta

https://www.muchodeporte.com/real_betis/40927/el_betis_dice_no_a_una_oferta_de_15_millones_del_besiktas_por_boudebouz/

İspanyol gazetelerin iddiası

Boudebouz için Beşiktaşın 15milyon euroluk teklifine Real Betis hayır demiş..

enteresan bu arkadaş bu kadar edermi?

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

https://www.muchodeporte.com/real_betis/40927/el_betis_dice_no_a_una_oferta_de_15_millones_del_besiktas_por_boudebouz/

İspanyol gazetelerin iddiası

Boudebouz için Beşiktaşın 15milyon euroluk teklifine Real Betis hayır demiş..

enteresan bu arkadaş bu kadar edermi?

Saygılar

biz o kadar para vermeyiz yalan haberdir :)

Çevrimdışı mylife1903

https://www.muchodeporte.com/real_betis/40927/el_betis_dice_no_a_una_oferta_de_15_millones_del_besiktas_por_boudebouz/

İspanyol gazetelerin iddiası

Boudebouz için Beşiktaşın 15milyon euroluk teklifine Real Betis hayır demiş..

enteresan bu arkadaş bu kadar edermi?

Saygılar
Etmez nokta

Çevrimdışı onurturan

Bosuna ugrasmisin sen
Imam hatipe gireydin simdiye bakan olurdun
Yada hazırladığı slaytı stresli zamanlarda bile iğrenç espriler ve itici vücut diliyle sunmayı bilip doları istediği yönde hareketlendirmeyi becerebilen biri olsaydı damat da olabilirdi.

Çevrimdışı onurturan

Cikartip masaya vurun siz ben olcerim
Kisa kalan olursa satirla dengelerim
Bence ilk ösym sınavına birlikte girsin abiler yüksek alan koyduk mu? diye  sadece bir mesaj atma hakkına sahip olsun sonra beşiktaş konuşmaya devam edelim çünkü onları okumak güzel.

Çevrimdışı tuncaboylu

olurda yarin $ 5.60 seviyelerini gorurse[su an 6.80 $ fiyati] . FIkret baskanin yerinde olsam o dakika nakit varsa yada nakit bulma sorunu yoksa hemen butun maas odemelerini yaparim
 gerekirse TL borclanir gene yaparim

sonrasini renkliler dusunsun :)
Artık o seviyeleri görmek hayal bence

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı onurturan

Serkan Reçber neden ayrıldığını açıklamış. Şaşırdıkmı? tabiiki hayır.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=107&v=On_xHP-6brs
Ne demiş abi internetim az da merak da ettim şimdi yasaklıya da girmek istemiyom

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ne demiş abi internetim az da merak da ettim şimdi yasaklıya da girmek istemiyom
Biraz geri git mesajlarda bikac kere anlatılmış :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı mylife1903

Biraz geri git mesajlarda bikac kere anlatılmış :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okuya okuya gelmenin zararlari

Çevrimdışı onurturan

Biraz geri git mesajlarda bikac kere anlatılmış :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugünlerde çok tembelleştim sadece 5 sayfa geriden gelebilmiştim hemen enselendik

Çevrimdışı onurturan


Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.muchodeporte.com/real_betis/40927/el_betis_dice_no_a_una_oferta_de_15_millones_del_besiktas_por_boudebouz/

İspanyol gazetelerin iddiası

Boudebouz için Beşiktaşın 15milyon euroluk teklifine Real Betis hayır demiş..

enteresan bu arkadaş bu kadar edermi?

Saygılar
1.5 milyon Euro'dur o.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı cursedofdragon

1.5 milyon Euro'dur o.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o bile çok :D

Çevrimdışı mylife1903


Çevrimiçi mellfred

Love ile seleznof’u exchange edebilirsek çok mutlu olurum
ha bizde love’a da evrilebilir bilinmez
ne ki  suarez sakinliğinde son vuruşu var herifin, Tertemiz.
hastasıyım


Etiketler: