2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 247 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3466369 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Yeni yönetim sağlam olsun da şu metin albayrak gibi gereksiz adamlar olmayacaksa ben tavım

Metin Albayrak, Umut Güner ve Şafak beyin yerleri hazır. Başkanın sadık adamları. Bunlar %100 yönetimde olacaklar. ANÇ olmayacak ama.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Valla bu GS-FB maclarinin ozetlerine baktiktan sonra VAR'i galiba bize pozisyonlari tarafsiz acilardan izletmemek icin getirdiklerini dusunmeye basladim. Ankaragucu'nun golu temiz gorunuyor, eskiden cizgi cekerlerdi net gorunurdu. Simdi VAR diye sacma sapan acilardan pozisyonu tekrar gosterip bizi yiyorlar. Galiba VAR da sansur icin geldi. Gorunen o ki alavere dalavere ile gecen bir sezon daha bizi bekliyor. Ha, ayrica FB'nin penaltisi penalti degil gosterdikleri acidan bile cok net belli faulun ceza sahasi disinda yapilip adamin ceza sahasina dustugu.

Beyler uzgunum galiba bizim baskanin kulagina kar suyu kacirdilar, BJK sampiyon yapilmayacak dendi ondan transfer mransfer yapmiyoruz belki de. Bizi yine sampiyon yapmamak icin kirk turlu dalavere dondurup isyan gelince hakemleri begenmiyordunuz VAR getirdik demek ki kabahat sizde diyebilmek icin getirmisler galiba bu sistemi. Vay be. Lan sinirle soyluyordum ama galiba hakikaten biz Yunanistan Ligi'ne falan katilsak daha eglenceli ve adil olur bize karsi. Cok (Hakaret Yasak)₅ cok.

Bu yazi 1-2 dostlar alisveriste gorsun misali sacma sapan transferle kapatip ilk iki uc hafta boyle devam ederse ancak Avrupa maclarini izlerim, kalan zamanda da bir hobi edinirim. Nedir bu ya?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Metin Albayrak, Umut Güner ve Şafak beyin yerleri hazır. Başkanın sadık adamları. Bunlar %100 yönetimde olacaklar. ANÇ olmayacak ama.
Başkan güçlü yönetim istiyorsa onları hala orda tutarsa kusura bakmasın da kandırmasın kimseyi sorun çıkaran isimler belli hocayı da istemeyip başkanın aklını çelmeye çalışanlar açık net bugün serkanı,erdal torunoğulları gönderen metin ve tayfası yarın hocayı gönderecek
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu'na ait başlık kullanıma açıldı. Şu andan itibaren sezon ile ilgili değerlendirmelerin söz konusu başlıkta yapılması gerekmektedir. Mevcut transfer başlığına gönderilen ve transferle alakası olmayan mesajlar konu dışı olarak işlem görecektir.


Forum Kuralları


Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabına bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür. Beşiktaş Arena hesabına gönderilen iletileriniz yöneticiler tarafından değerlendirilip size dönüş yapılacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi uzun süredir bu forumda yazıyorum, ayrıca twitter hesabımdan da Beşiktaş paylaşımları yapıyorum. En azından başkana karşı önyargılı biri olmadığımı burdaki arkadaşlar bilir, aksine sıkı bir destekçisiyimdir de.

Fakat Fikret Orman geçen seneden beri alışılagelmiş şirazesinden çıkmaya başladı. Bunu görmemek mümkün değil. Başarı geldikçe ben merkezli söylemleri arttı. Yönetimde Metin Albayrak, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Umut Güner ile kanka ekibi oluşturdu. Bu isimler işler iyi giderken hemen kameraların önüne geçiyor, Beşiktaş'ın hakkı yenince sıvışıyorlar. Bugüne kadar bu ekipten Beşiktaş'ın çalınan emekleri hakkında bir konuşma duydunuz mu? Ahmet Nur Çebi'yi küstürmüşler mesela. İşler kötü gidince Umut Günerler, Metin Albayraklar ortadan sıvışırken kameraların karşısına çıkan kişi ANÇ oluyor, Beşiktaş'ın hakkını koruyor. Ama bakıyorsun başkan için değerli olan yöneticiler saydığım vasıfsız tipler.

Akhisar maçı için hiç yorum yok demişsin. Heyecan mı bıraktılar? Takımın oynadığı oyun heyecan vermiyor. Kadro sorunlu. Yönetim transfer yapacağına başkan atarlı giderli konuşuyor. Sanki hiç sorun yokmuş gibi bir de Şenol güneşe çemkiriyor. Aziz Yıldırım'da başarılı hocaları sevmezdi. Aslında başlarda seviyordu ama egosu şişmeye başlayınca başarılı hocaları harcamaya başladı. Kabul edin veya etmeyin Fikret Orman'ın egosu tehlikeli bir biçimde şişmeye başladı. Böyle devam ederse kötü günler bekliyor, hem onu hem de Beşiktaşı.

Son olarak, Ali Koç güzellemelerinin de cılkı çıktı. Tamam, adam Fenerbahçe'ye çekidüzen veriyor ve sen de bunu dile getirdin. Her konuşmada bu konuya değinip Ali Koç'a övgü dizmek neyin nesi? Büyük bir başıboşluk var Beşiktaş yönetiminde, çok dağınık bir görüntü var. Neyse Fikret Orman hakkında bir müddet yazmayacağım.  Transferleri bekleyeceğim. Şimdiye kadar şampiyonluk için bir motivasyonu yokmuş gibi davrandı. Bugünden sonra bakalım ne olacak.
seni biliyorum zaten o nedenle sabırla anlatıyorum. Seçim dönemine girildi ve ciddi algı var.
herkesin tek amacı Başkanı kötü göstermek ciddi saldırı altında o zaman bunuda görün.
Ne diyorsun başarı geldikçe değilmi iyide başarı bu yönetimle geliyor bu yönetime ramen değil
metinide ürkmezgilide günahım kadar sevmem Beşiktaşada yakışmadıklarını düşünüyorum
ama bunu düşünürken bir çok insanın takıldığı şeylere takılmıyorum çünkü  konan tepki
mantıklı değil burda kimse ağzını açmazken stad dönemi ben metini eleştiriyordum
sabır Beşiktaş taraftarının yeni kazandığı bir özellik şimdilik sabrediyor bu işler bu yönetimle
halledildi gidişattan memnunsak bu gidişatı sağlayan bu yönetim bunuda kabullenmek gerekiyor
insanları anlamıyorum bir erdal torunoğulları tutturmuşlar kafalarında yarattıkları hayalle destekliyorlar
bir metin tutturuyorlar onuda kafalarında yarattıkları imajla kötülüyorlar ha ürkmezgilin
bu yönetimde olmasının bir açıklaması yok onun için bir imajada gerek yok başkan kendine güvenebilir
ama bu yöneticilerin bir maçlık işleri var bunuda hesaplamalı Beşiktaş taraftarının sabrı taştığında 90 dakikada ipini keser bunların. Ama yanlış mantıkla yürüyorlar. sürekli yapılan oluyor kendine
bir hedef seçip saldırıyor taraftar bunlar yanlış işler. Bir şey unutulmamalı sosyal medyadaki taraftarla tribündeki taraftar farklı.
Tribün şu anda böyle düşünmüyor ve sınırsız destek veriyor. aslolanda tribünün ne dediği
şenol güneşe çemkiriyorsa bunda yerden göğe kadar haklı siz neden metine çemkiriyorsunuz Şenol hocanın
verdiği zararların yanında metin çok hafif kalıyor. Beşiktaşı düşünüyoruz demeyin Beşiktaşı düşünen daha hoca açıklama yaptığında tepkiyi koyardı. nasıl diyorsun Beşiktaş başkanı bu işleri yapsın diye geldi neden minnet duyalım ama Başkan gönüllülük esasıyla iş görüyor şenol hocada Beşiktaşı şampiyon yapmak için geldi bunun içinde hatırı sayılır bir para ödeniyor neden minnet  edelim gönüllü olana etmezken para alana neden ediyoruz. Yöneticiler beğenirsin beğenmezsin ama bunun için hayatlarından fedakarlık ediyorlar işlerinden fedakarlık ediyorlar ve gönüllü yapıyorlar bu işi kongre tarafından secildiler bunlara saygı göstermek lazım önce hatalarını elbet eleştireceğiz kimse Beşiktaşın üstünde değil ama ama yöneticiyle
maaşlı çalışanı aynı terazide tartmayın bu yanlış. şampiyonluk kulüp başarıları şenol güneşin her maç ismi haykırılır alkışlanır teşekkür edilir ama işin esas başındaki başkan bu güne kadar bir defa bile tribünlerden çağrılmadı. Başarıda onun başarısı patron o Başardıklarına bakınca bırak birazda ego yapsın bence hakkı var buna. hoca oyuncuları parlatıyor satılıyor deniyor Beşiktaş menejerlerle çok içli dışlı deniyor kimse bu içli dışlı olma sayesinde o oyuncuların satıldığını düşünmüyor kulüp oyuncu satamaz menejerler satar daha önceki kulüplerde satılan oyuncuları fenere gs ye sattılar bu transfer başarısı değil bizde yurt dışına satılıyor bunun karşılığı yapılan bir yatırımın sonucu satışa hocayla başlamadık ba ersan atınç  hoca parlattığı için değil yönetim bunun yatırımını yaptığı için satıldı ondan sonraki satışların kaynağıda bu menejerlerin yüzü Beşiktaşa dönük bunun nedenide sürekli ünlü menejerleri kulüp davet ediyor Beşiktaşın maçlarını izletiyor ağırlıyor kazan kazan politikası sürdürüyor bunu yapmazsan bir tane oyuncu bile satamazsın. Menejerlere kazandırıyoruz ama bizde kazanıyoruz. insanlar bir şeyleri biliyor ama yanlış kişileri göğe çıkarıyor erdal beyin satın aldığı dedikleri oyuncuların tamamı Ahmet bulut işi bütün satışlarda pazarlık sürecini o yürüttü
bunuda yakından gördük. Yönetici sadece imza törenine gider forma giydirip resim çektirir.
kime ne kadar saygı göstermek gerektiğini bilmek lazım ne hak etmeyene hak etmediği saygıyı gösterelim nede hak edenden bunu esirgeyelim. Herkes bir dönem önder özeni yağlıyordu dönün bakın bakalım aldırdığı oyunculardan kaçını satmış ne kazanmışız yada zararmı etmişiz. Dağılıp gitmişdi. ama hak etmediği ödülü verdi taraftar. Başkanın konuşmasını dinledim hiç bir yanlışı yok söylenmesi gerekeni
söylemiş. Kulüp başarılı yönetiliyormu. Görünen yönetiliyor o zaman ne konuşuyoruz yöneten kişi kendi ekibini kurar yönetir. Bizmi karar vereceğiz başkanın kimle çalışacağına bizi ilgilendiren konu Beşiktaşın başarılı yönetilmesi ben ana değil genele bakarım 5 yılda yapılan stad gelen iki şampiyonluk yenilenen tesisler ve çok iyi oyuncu satışları görüyorum bu bana yönetimin başarılı olduğunu söylüyor. Başkan başarılıdır yönetimiyle anlaşamıyor değiştirmek istiyorsa hakkıdır. Kiminle iyi anlaşacak koordineli haraket edecekse onla çalışır. Biz yanlış gördüğümüzde düzeltmek için eleştiririz. ama eleştirimiz yapıcı olmak zorunda Başkana azize benziyor demek hakarettir bunu hakaret olarak görür ve buna göre işlem yaparız
bu eleştiri değil küfür.

Çevrimdışı mylife1903

abi işte bu düşünceler demirören zamanı özellikle bizi hep geriye attı. biz Beşiktaş gibi oynarsak, kim ne yapabilecek? geçen sene gs yi iç sahada nasıl yendik değil mi? hakem istediği kadar eyyam yapsa o maç yine bizim olurdu. keza içerde fb maçı. ki o maçta yediğimiz gol ofsayttı, net penaltımız verilmedi.

Hakemler bize karşı, bizi şampiyon yapmayacaklar falan filan bunlar saçma düşünceler. o zaman bu sezon oynamayalım ligde, çıkmayalım maçlara..

biz işimizi sağlam yapalım, sonra şikayet ederiz.. ama önce sağlam iş yapacağız.
Gs maci gibi bir mac 10 senede bir olur.
Fb yakalayinca 6 atiyor

Fb maci nedir tam bir mucizedir. Gitti gidiyor derken mac, quaresma gol atti, hem de iki tane. O maclarin ardindan cikip hakemleri ordan cikartip buraya sokmazsan palazlanir bunlar.

Çevrimdışı mylife1903

101. yili da izledim gecen seneyi de. Gecen sene sadece takim daha direncliydi, dagilmadik. Demiroren'in Fikret Orman'in bir fotograflari vardi gecen senenin sonlarina dogru o fotograf bile her seyi ozetliyor. Adil bir lig oynaniyor saniyorsan hayal kuruyorsun. Gecen sene GS cok net sampiyon yapildi. Sirf Serdar Aziz kazmasinin yaptirdigi verilmeyen 5 penalti var, Muslera'nin orta sahada kirmizi gormesi gereken, Alanya macinda son adam olarak kirmizi gereken 2 net kirmizilik pozisyonu var iki macta. Yahu bunlari niye anlatiyorum, kac kere tek tek listelememiz gerekecek. Senin adamlarin faule maruz kalip kirmizi goruyor, 5-6 mac ceza aliyor hala Besiktas gibi oynarsak sampiyonuz diyorsun. Kimle oynayacaksin, oynayinca da basiyorlar cezayi iste.
Taraftar anlamiyor, ben de tarafatri anlamiyorum. Yenemezsin hakemi 3 senede 100 macta belki bir kere yenersin. Adamlar vardan istedigi gibi goruyor
Bu fb olayindan sonra bizim macta sictik sictik sov yaparlsr, kornerde azicik itiseni yakalar bizim forumda ispiyon butonuna basar gibi hoca penalti pensltiiiiiii diye ufker kulagina. Bizim kornerde cekip indirirler, gozume kahve dumani kacmisti efenim

Çevrimdışı mylife1903

borçlarda euro olarak azalma var euro gelirlerimiz yüksek buda avantaj sağlıyor
tl borç artmıyor kur farkından yükseliyor ama gelirler onu süspanse ediyorki euro olarak düşüyor borç
şimdi görünen tl olarak 60 M artmış borç ama unutma aslında artan bir şey yok bu hesaptan giden
oyuncuların maaşını düşeceksin birde bonservis gelirini koyacaksın bunlar hesapta yok
yani 20 M€ civarı artı oldu borçlar tl olarakta indi yükümlülük kalkınca borçlarda azalma
derken gelire oranında düşme var bu konuyu atlamamak gerekiyor. gelirlere paralel giderlerde büyür
giderleri küçülterek geliri büyütmek doğaya aykırı burda düşme oranı rakama değil gelir yüzdesindeki paya bakarak anlaşılır bundan 3-4 sene önceydi sanırım maaşlar gelirlerin %65 ini bulmuşdu
şimdi %25 gibi oluyor buda maaşlar gelire oranla düşmüş demek oluyor. bir bakkalla marketin
giderleri aynı olmaz mesela bakkala göre marketin kar oranı daha düşüktür ama ciro yüksek olunca rakam tatmin edici olur. gelirlerin büyüdükçe yüzde olarak karın düşer ama rakamsal olarak artar
150 M bütçeyle %50 kar edeceğime 1 milyarlık bütçede %25 kar edeyim bütçeyi büyütmenin yoluda
ürününün kalitesini arttırmadan geçer. o nedenle maliyetler artar
Sadece kur artisindan kaynakli bir borc artisi yok, tablolar yapildiginda da doviz kuru dusuktu nispeten.
Ayrica oyunculara taahhut edilen sozlesmelerin sadece gecerli oldugu yil icin olan miktari tabloya koyuyorlar mali musavirin defterde notu vardi futbolcu hakedisleri tahhakuk esasina mi ne diyordu yani lensin 16 milyon luk maliyetinin hepsi yok o tabloda negronun bu seneki maasi da borc olsrak gozukmuyor daha. Lig baslasin gozukecek

Çevrimdışı mylife1903

bu sene kaçırdığınız bir şey var uefa gelirleri arttı ve avrupa liginde final grubuna kalan bir takım ucl de guruplardan çıkmış gibi bir gelire sahip olacak bunu uefa açıkladı. Peki çeyrek görürmüyüz neden görmeyelim.çeyrekte gelir biraz düşük olur ama yarı finalde hedefe ulaşıyorsun birde oraya gelene kadar
18 maç yapıyorsun buda içerde oynadığın maç sayısını artırıyor buna bağlı gelirinde artıyor çeyrek oynarsak 18 maç yapmış olacağız 9 maç içerde olacak biz şl de içerde 4 maç yaptık gruplara kalana kadar uefa lig kriterleri işlemediği için reklam gelirlerimizde oldu. biraz ordan biraz burdan derken iyi bir rakam bulacağız. biz zaten bu sene fazladan 23,5 cenkden 14,5 yaz transferlerinden 38 M€ gelir soktuk şl açığını kapattık yani gelirimizde bir düşüş olmayacak. zarar etmedik sadece büyük bir fırsatı kaçırdık şimdi bunu eşitlemek için avrupada kazanarak yürümemiz lazım.
Butcende hem yayin geliri hem de futbolcu satis geliri var abi
Yani ordan alip onu kapatamazsin

Çevrimdışı mylife1903

kendi yalanlarına kendileri inanıyor Erdal torunoğulları kendi açıkladı ben ingilterede
damdoymuydu neydi ona imza attırıyordum başkan durdurdu italyaya git gomez işini hallet
dedi diye kendi dedi benim değil başkanın eseri bende olsa dandoyu almışdım diye canlı yayında açıkladı
erdal torunoğullarını scout falan sanıyorlar her hangi bir yöneticinin başkanın bilgisi ve onayı olmadan oyuncu alabileceğini falan sanıyorlar. bir anda transfer sihirbazı oldu çıktı neden Dembaba nın başkanın eseri olduğunu söylemiyorlar. Beşiktaş taraftarı hep kendine hayali kahraman yaratmaya ve esas olanların
üstünü örtmeye çabalar o nedenle gidene kadar kimsenin değeri Beşiktaşda bilinmez gittiği zaman kaçan balık büyük olur. adamlar kendi yalanlarına öyle sarılmışki Erdal Torunoğullarının canlı yayında söylediğine bile itibar etmiyorlar. Çıkıyor sürekli başkanla telefon irtibatındaydım beni yönlendiriyordu diyen kendisi
1000 euro mevzusuda aradım başkanı sözleşmeye bir rakam yazmamız lazım dediler ne yapalım diye sordum Başkanda 1000 euro yazın dedi diye anlatanda kendisi.
Sozlesmeye ne yazilacagini besiktas yonetici baskani arayarak belirlemis ne guzel, simdi menejer belirler bir yonetici baskani arar bilgilendirir

Çevrimdışı mylife1903

Yıldırım Demirören yetersizi₁ bizi 10 yıl batırdı diye 6 yılda 2 şampiyonluğa sevinip Fikret Ormanı sırtımızda mı taşıyalım? Üstelik adam durmadan taraftara saygısızca laf sokuyor. Alınıyorum kardeşim, size ne?

Yavaş yavaş Aziz gibi şampiyon hocayı harcamaya yelteniyor. Güç zehirlenmesi yaşıyor açıkça. Bu kafada giderse sonu hüsran olur. Bu paylaşımımı kaydedeceğim. Zamanı gelince sana hatırlatırım. Fikret Ormanın gidişi gidiş değil. EGO’sunda boğulmak üzere.
Bu yeni haber degil, sampiyonluklarda ben derken basarisizlikta biz diyir bunlari necamandir yaziyorum ben. Baskan yonetimi dagitsin secime gitsin yazdik diye noposttan moda yedik onumuze konani. Noldi?

Çevrimiçi Necmi

Sadece kur artisindan kaynakli bir borc artisi yok, tablolar yapildiginda da doviz kuru dusuktu nispeten.
Ayrica oyunculara taahhut edilen sozlesmelerin sadece gecerli oldugu yil icin olan miktari tabloya koyuyorlar mali musavirin defterde notu vardi futbolcu hakedisleri tahhakuk esasina mi ne diyordu yani lensin 16 milyon luk maliyetinin hepsi yok o tabloda negronun bu seneki maasi da borc olsrak gozukmuyor daha. Lig baslasin gozukecek
hayır bunu sormuşdum uzun vadeli borçlar içinde yazılıyormuş kulübün anlaşmalardan doğan bütün ödemeleri uzun vadeli borçlarda yazıyor kısa vadeli borçlarda o seneki alacakları konuyor sadece bu sözleşmeler kulübün yükümlülüğüdür. o şekilde muhasebe tutamazsın.
mesela gösterilen gelirler kısa vadeli olanlar onların içinde uzun vadeli gelirler yok uzun vadeli alacakları gelir tablosuna koymuyorlar

Çevrimiçi Necmi

Butcende hem yayin geliri hem de futbolcu satis geliri var abi
Yani ordan alip onu kapatamazsin
o tahmini bütçe sorun onu tutturmak zaten bu gelirleri elde edeceksinki bütçeni denkleştireceksin
sattığında yada yayın gelirini koyduğunda bütçeni denklersin mesela tahmini yayın gelirini koydular ama o gelir şu anda 60 M artmış durumda
yayın gelirini tl olarak koymuşlardı bütçeye

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş değerlerine, yönetimine, çalışanlarına, oyuncusuna ve teknik kadrosuna, taraftarına ve taraftar gruplarına yönelik küfür, hakaret, aşağılayıcı dil kullanılamaz. [Küfür/hakaret: İhraç - Aşağılayıcı dil: 8 gün engelleme]

Beşiktaş Başkanından bahsederken kullandığınız dile dikkat edin Başkanı azize benzetmek ağır hakarettir
ve bunun yaptırımı uygulanır. Çirkin yakıştırmalarda bulunmak 7 gün nopost demek oluyor.
Bu bizim asla taviz vereceğimiz bir konu değil Beşiktaş yönetimini eleştirirken Beşiktaş yönetimi olduğunu unutmayın
ve gereken saygı sınırları içinde kalın.

Çevrimdışı kyiv

arkadaş senin kadar düşük profilli bir taraftar görmedim kendi umudun yoksa neden başkalarının umudunu almaya uğraşıyorsun kendi umutsuzluğunu içinde yaşasana her mesajın bu şekilde
bu takım hali hazırda renklilerden daha kaliteli geçen sene odak sorunu yaşamamız kötü olduğumuz anlamı çıkartmaz bir sene önceki gol kralı kadronda duruyor. umutsuzluğunu kendine sakla olamazsakda dünyanın sonu değil burda kimse Beşiktaşı şampiyon olsun diye tutmuyor.

Necmi abi düşük profilli olan ben miyim Beşiktaşın ileri ucu mu? Son günlerdeki gelişmeler insan da umut mu bırakıyor?Evet Beşiktaşı tutuyorum ve  her senede şampiyon olmasını da çok istiyorum bunda yanlış olan ne? Şampiyon olamadığımız her yıl bize yol su elektrik olarak geri dönüyor.Bunu görüyorum ve şampiyonluğun ne kadar olmazsa olmazımız olduğunu söylüyorum. Futbol takımı ivmelendiğinde önümüzdeki 5 yılı domine edeceğiz bu güçle diğerlerini silip süpereceğiz demedik mi burada? Şimdi bakıyorum o hava dağılmış ama Başkan dağıtmış ama yönetim dağıtmış ama döviz kuru artışı dağıtmış.Böyle bir ortamda  bir benim umutsuzluğumla başkaları nasıl etkileniyor anlayamadım. Ne yani gördüğüm ve hissettiğim şeye rağmen rol mu yapayım? Oooo Larin süper olur, 2 sene öncenin gol kralı da döktürür, Mustafa Pektemek yıllardır atamadığı golleriyle yağar, Negredo için bir şey diyemiyorum ha sahaya 10 kişi çıkmışsın ha Negredo ile zorlasamda onun için rol yapamam. Bu mu yani? Ben Galtasaray ya da Fenerbahçeli değilim ki takımım iyi durumda değilse en iyi takım biziz diyeyim.Takım iyiyse iyidir değilse değildir. Oğuzhan hakkında kaç defa olumlu yazım vardır ha şimdi olacak ha şimdi olacak takımın futbol zekası en yüksek oyuncularından diye, o da ortada yok. Gökhan Töreye güveneceğiz adam 1 sakat 1 var. Genel olarak tablo iç açıcı değil. Ha transferin son günlerinde çıkar yönetim iyi bir 10 numara  bir de 9 numara alır o zaman umutlanabilirim. Sabit fikirli değilim yanlış düşündüysem yanlışımı da kabullenirim. Yeter ki benim madara olmam Beşiktaşın hayrına olsun.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2018, 07:40:33 kyiv ]

Çevrimdışı Librarius

seni biliyorum zaten o nedenle sabırla anlatıyorum. Seçim dönemine girildi ve ciddi algı var.
herkesin tek amacı Başkanı kötü göstermek ciddi saldırı altında o zaman bunuda görün.
Ne diyorsun başarı geldikçe değilmi iyide başarı bu yönetimle geliyor bu yönetime ramen değil
metinide ürkmezgilide günahım kadar sevmem Beşiktaşada yakışmadıklarını düşünüyorum
ama bunu düşünürken bir çok insanın takıldığı şeylere takılmıyorum çünkü  konan tepki
mantıklı değil burda kimse ağzını açmazken stad dönemi ben metini eleştiriyordum
sabır Beşiktaş taraftarının yeni kazandığı bir özellik şimdilik sabrediyor bu işler bu yönetimle
halledildi gidişattan memnunsak bu gidişatı sağlayan bu yönetim bunuda kabullenmek gerekiyor
insanları anlamıyorum bir erdal torunoğulları tutturmuşlar kafalarında yarattıkları hayalle destekliyorlar
bir metin tutturuyorlar onuda kafalarında yarattıkları imajla kötülüyorlar ha ürkmezgilin
bu yönetimde olmasının bir açıklaması yok onun için bir imajada gerek yok başkan kendine güvenebilir
ama bu yöneticilerin bir maçlık işleri var bunuda hesaplamalı Beşiktaş taraftarının sabrı taştığında 90 dakikada ipini keser bunların. Ama yanlış mantıkla yürüyorlar. sürekli yapılan oluyor kendine
bir hedef seçip saldırıyor taraftar bunlar yanlış işler. Bir şey unutulmamalı sosyal medyadaki taraftarla tribündeki taraftar farklı.
Tribün şu anda böyle düşünmüyor ve sınırsız destek veriyor. aslolanda tribünün ne dediği
şenol güneşe çemkiriyorsa bunda yerden göğe kadar haklı siz neden metine çemkiriyorsunuz Şenol hocanın
verdiği zararların yanında metin çok hafif kalıyor. Beşiktaşı düşünüyoruz demeyin Beşiktaşı düşünen daha hoca açıklama yaptığında tepkiyi koyardı. nasıl diyorsun Beşiktaş başkanı bu işleri yapsın diye geldi neden minnet duyalım ama Başkan gönüllülük esasıyla iş görüyor şenol hocada Beşiktaşı şampiyon yapmak için geldi bunun içinde hatırı sayılır bir para ödeniyor neden minnet  edelim gönüllü olana etmezken para alana neden ediyoruz. Yöneticiler beğenirsin beğenmezsin ama bunun için hayatlarından fedakarlık ediyorlar işlerinden fedakarlık ediyorlar ve gönüllü yapıyorlar bu işi kongre tarafından secildiler bunlara saygı göstermek lazım önce hatalarını elbet eleştireceğiz kimse Beşiktaşın üstünde değil ama ama yöneticiyle
maaşlı çalışanı aynı terazide tartmayın bu yanlış. şampiyonluk kulüp başarıları şenol güneşin her maç ismi haykırılır alkışlanır teşekkür edilir ama işin esas başındaki başkan bu güne kadar bir defa bile tribünlerden çağrılmadı. Başarıda onun başarısı patron o Başardıklarına bakınca bırak birazda ego yapsın bence hakkı var buna. hoca oyuncuları parlatıyor satılıyor deniyor Beşiktaş menejerlerle çok içli dışlı deniyor kimse bu içli dışlı olma sayesinde o oyuncuların satıldığını düşünmüyor kulüp oyuncu satamaz menejerler satar daha önceki kulüplerde satılan oyuncuları fenere gs ye sattılar bu transfer başarısı değil bizde yurt dışına satılıyor bunun karşılığı yapılan bir yatırımın sonucu satışa hocayla başlamadık ba ersan atınç  hoca parlattığı için değil yönetim bunun yatırımını yaptığı için satıldı ondan sonraki satışların kaynağıda bu menejerlerin yüzü Beşiktaşa dönük bunun nedenide sürekli ünlü menejerleri kulüp davet ediyor Beşiktaşın maçlarını izletiyor ağırlıyor kazan kazan politikası sürdürüyor bunu yapmazsan bir tane oyuncu bile satamazsın. Menejerlere kazandırıyoruz ama bizde kazanıyoruz. insanlar bir şeyleri biliyor ama yanlış kişileri göğe çıkarıyor erdal beyin satın aldığı dedikleri oyuncuların tamamı Ahmet bulut işi bütün satışlarda pazarlık sürecini o yürüttü
bunuda yakından gördük. Yönetici sadece imza törenine gider forma giydirip resim çektirir.
kime ne kadar saygı göstermek gerektiğini bilmek lazım ne hak etmeyene hak etmediği saygıyı gösterelim nede hak edenden bunu esirgeyelim. Herkes bir dönem önder özeni yağlıyordu dönün bakın bakalım aldırdığı oyunculardan kaçını satmış ne kazanmışız yada zararmı etmişiz. Dağılıp gitmişdi. ama hak etmediği ödülü verdi taraftar. Başkanın konuşmasını dinledim hiç bir yanlışı yok söylenmesi gerekeni
söylemiş. Kulüp başarılı yönetiliyormu. Görünen yönetiliyor o zaman ne konuşuyoruz yöneten kişi kendi ekibini kurar yönetir. Bizmi karar vereceğiz başkanın kimle çalışacağına bizi ilgilendiren konu Beşiktaşın başarılı yönetilmesi ben ana değil genele bakarım 5 yılda yapılan stad gelen iki şampiyonluk yenilenen tesisler ve çok iyi oyuncu satışları görüyorum bu bana yönetimin başarılı olduğunu söylüyor. Başkan başarılıdır yönetimiyle anlaşamıyor değiştirmek istiyorsa hakkıdır. Kiminle iyi anlaşacak koordineli haraket edecekse onla çalışır. Biz yanlış gördüğümüzde düzeltmek için eleştiririz. ama eleştirimiz yapıcı olmak zorunda Başkana azize benziyor demek hakarettir bunu hakaret olarak görür ve buna göre işlem yaparız
bu eleştiri değil küfür.

Neyse Bundan böyle başkanla ilgili bir şey yazmayacağım. Umarım düzelir. Erdal Torunoğulları konusunda sana katılıyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abi düşük profilli olan ben miyim Beşiktaşın ileri ucu mu? Son günlerdeki gelişmeler insan da umut mu bırakıyor?Evet Beşiktaşı tutuyorum ve  her senede şampiyon olmasını da çok istiyorum bunda yanlış olan ne? Şampiyon olamadığımız her yıl bize yol su elektrik olarak geri dönüyor.Bunu görüyorum ve şampiyonluğun ne kadar olmazsa olmazımız olduğunu söylüyorum. Futbol takımı ivmelendiğinde önümüzdeki 5 yılı domine edeceğiz bu güçle diğerlerini silip süpereceğiz demek mi burada? Şimdi bakıyorum o hava dağılmış ama Başkan dağıtmış ama yönetim dağıtmış ama döviz kuru artışı dağıtmış.Böyle bir ortamda  bir benim umutsuzluğumla başkaları nasıl etkileniyor anlayamadım. Ne yani gördüğüm ve hissettiğim şeye rağmen rol mu yapayım? Oooo Larin süper olur, 2 sene öncenin gol kralı da döktürür, Mustafa Pektemek yıllardır atamadığı golleriyle yağar, Negredo için bir şey diyemiyorum ha sahaya 10 kişi çıkmışsın ha Negredo ile zorlasamda onun için rol yapamam. Bu mu yani? Ben Galtasaray ya da Fenerbahçeli değilim ki takımım iyi durumda değilse en iyi takım biziz diyeyim.Takım iyiyse iyidir değilse değildir. Oğuzhan hakkında kaç defa olumlu yazım vardır ha şimdi olacak ha şimdi olacak takımın futbol zekası en yüksek oyuncularından diye, o da ortada yok. Gökhan Töreye güveneceğiz adam 1 sakat 1 var. Genel olarak tablo iç açıcı değil. Ha transferin son günlerinde çıkar yönetim iyi bir 10 numara  bir de 9 numara alır o zaman umutlanabilirim. Sabit fikirli değilim yanlış düşündüysem yanlışımı da kabullenirim. Yeter ki benim madara olmam Beşiktaşın hayrına olsun.
Abi fikret orman diyor taraftar taraftarligini yapacak bilet alacak kombine alacak yerine oturacak diye
Bize musteri muamelesi cekiyor
Biz de musteriysek pekto negro lens falan gibi pahali ama tatsiz yemekleri yemek istemiyoruz

Baskan herkese posta koyuyor, bir tane divan kurulu uyesi cikip sormuyor kim izledi bu negroyu falan diye.

Ayrica bu vidafine arenadan sorumlu yonetici kim? Baskan mi bakiyor stada da yoksa ona da mi metin albayrak bakiyor?

Onumuze duzgun urun koysun yonetim biz musteriysek.
160 milyon civari urun satisi konmus butceye sen hem bizim paramizi koyacan oraya sonra bize posta koyacan. Musteri velinimetimizdir musteri dayma haklidir
Ha baskan kendi cebinden cikarip koysun 160myon hibe etsin her sene tek kelime etmem, taraftar gelsin guzel guzel macini izlesin lisansli urunleri ben alip dagitacam taraftara desin sonra posta koyabilir

Turk kafasina anlatamadigim olay bu. Para bizim paramiz, kulup bizim baskan cikip ben memur muyum tatil yaoacam 7de kulube gitmek icin sozlesmemi imzaladim falan diyir. Yahu vaktin yoksa yapma bu isi vakti olan yapsin.
Kafaya bak ya, kendin aday oldun kendin istedin simdi hem knu hem bunu yapacam diyorsun

Çevrimdışı mylife1903

Kurdan bagimsiz bizde transfer bitmiyordu deniyordu
Taliskanin gidecegi devre arasi belki degil miydi
Ya da negronun ne oldugu ilk mactan belli degil miydi
Lensin dolma gibi oldugu
Lovun uyum saglayamadigi beton gibi oldugu
Simdi bu kur olayi mayista patlasa tamam bir planlari vardi ama bu kurla soyle bogle denilebilirdi

Quaresmanin 55 yasinda oldugunu da mi gormediler arkadas adamin halind bah ha

Çevrimdışı tuncaboylu

Biraz başarı gelince EGO’suna mahkum olup mütevaziliği bir tarafa bıraktı. Asıp kesiyor, taraftara posta koyuyor. Kendisine güveni gelmiş.
Başkan kendine güvenen ama devamlı ağlayan, biraz başarı gelince egosu artan ama sadece 2 kupa aldığı için başarısız bir profil yani.

Son yazdığın 4 mesajdan çıkardığım özet bu.

 

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Hasan Tahsin

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2018, 10:55:40 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

0spina,kagawa,aboubakar geldi mi ?

Çevrimdışı Karabay


Çevrimdışı mylife1903

0spina,kagawa,aboubakar geldi mi ?
Arnavut, tinerimle papaz erigimi calistir ulen

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo gol oyle bisiki onu calisarak atamiyon icinde olmasi lazim.
Calisarak atilsa nejipjan quaresma falan gol atar
Calismadan atilmasa gomez atamaz
Bu hissiyat  kendine guven biraz da sans isi
Yoksa yoktur varsa vardir
Negredoyu calistirsan da atamaz gol mol

orasi oyle pasam, ben de calismak lazim derken aslinda yonetim kanadinin buna calismasi babinda soylediydim mirim... Genel olarak sana ben de bu konud akatiliyorum! Gerekirse  zararina verceksin iki uc adami  Nayir ilen Larin kalsin .. Yanlarina da bi tane kaleyi gordu mu  sabana vurulmus esek dukasi gibi sonecegine aksine disi maymun pesinde kosan alpha goril misali kaleye abanip zimba gibi  topa vuran acimasiz bi r forvet  lazim .. (Tanimda bazi yanlis betimlemeler  olmus olabilir )  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimdışı sozkul

Metin Albayrak, Umut Güner ve Şafak beyin yerleri hazır. Başkanın sadık adamları. Bunlar %100 yönetimde olacaklar. ANÇ olmayacak ama.

Berk Hacıgüzeller olmayacakmış, istemiyormuş. Bana YK da en olumlu hissiyatı veren adamlardan biriydi.


Etiketler: