2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3498526 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

He vallahi..Fındığın dünyada üzerinde üretiminin neredeyse %80 i bizim ülkemizde yapılıyor.Parayı kazananlar çikolatacılar. 1,2 sene toplamasınlar bakalım ne oluyor!

Acele etmeyin dayanın, fındıkla yapamadık ama iki seneye kalmayacak Borax'la dünyayı haraca bağlıycağız, sonra amerikan petrol şirketlerinin burda petrol yok diye kör tıpa ile kapattığı güneydoğudaki petrol kuyularını açıp zengin olacağız zengin.. :icool:

Çevrimdışı annoca

Acele etmeyin dayanın, fındıkla yapamadık ama iki seneye kalmayacak Borax'la dünyayı haraca bağlıycağız, sonra amerikan petrol şirketlerinin burda petrol yok diye kör tıpa ile kapattığı güneydoğudaki petrol kuyularını açıp zengin olacağız zengin.. :icool:
görüyorum ve arttırıyorum

Namlusuz patlayıcısız mermisiz top yapıcaz saniyede 300.000 km hızla gidecek ve 300 km etkili olacak

hele bir de 2023'de madenlerimizi çıkaralım kartlar yeniden dağıtılacak

Çevrimdışı Jimexi

[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2018, 03:48:24 Jimexi ]

Çevrimdışı Jimexi


Çevrimdışı Jimexi


Çevrimdışı annoca

davies youtubedan gördüğüm kadarıyla top sürerken topu fazla açıyor, çalım atarken kendi yeteneği değilde defans oyuncularının yeteneksizği sayesinde çalımlıyor, şutları öyle ahım şahım değil bilemedim pek içime sinmedi, larini izlerken bu çocuk olur diyordum ama davies için nedense bir şey diyemiyorum ama açık oynayan anadolu takımlarında iş yapar

Çevrimdışı mylife1903

🔥🔥🔥Alphonso Davies🔥🔥🔥

Atiba ve Larin’in Önerdiği Sol ve Sağ Kanat Oynayabilen,Dribbling Özelliği Harika Olan ve Kolay Adam Eksiltebiliyor..

Hakkında Bilgisi Olanlar Yazar Zaten..

Bonservissiz Olarak Gelecek..

Via:reisbjk

@underworld  :D :D

Hayal kirikligi olmaz insallah, azicik top kontrolu daginik bu cocugun. Bizim lens ve gsli cocuk varya zenci rafanez mi ne onun karisimina azicik alper potuk ekle hah oldu
Fazla heyecanlanmayin
Baklavalar var, yasi genc, kuzey ameriganyali gelsin baslasin
Sirada veah var
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2018, 10:37:42 mylife1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

🗣 Balotelli: "Bazı şeylerden bıktım artık."

Reis gel bize herşeye yeniden başlayalım tertemiz bir sayfa açalım , seni yeniden doğmuş gibi yapalım
Zirdelu janum evladum bizde biktik bazi seylerden
Gel yanima gel senin ilacin bende

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi bu adam her yerde ırkçılığa maruz kalmış her yerde dışlanmış

İshtiyaci olan tek şey huzurlu bir ortam , SEVGİ ve saygı

Uyum sürecini anlattıktan sonra her sene en az 25 tane atar burada Sevgiyi gördükçe

Hem o çok mutlu olacak hemde biz , 1 sene kalsın şu taraftarı görsun 2.cisi sene ben bedava oynayacam bile diyebilir oyle de bir manyak :D
Yahu taktik belliydi
Ben ve @tangaz lazio taraftari kiligina girecektik. Kukilan midir nedir kiyafeti yaptiracaktik cizgili lazio renklerinde boylem cubuklu kukilan. Sonra balojana kufur edip negro kurabiye falan gosterecektik

Tam bu noktada baskan yanina noumayi dembayi alip gorusmeye gidecekti.
Patir kutur imzalayacaktik.
Su taktigi yazdigimizda 2015 miydi neydi hatirlayamafim gomez oynuyordu.

Zirdeli janim evladim, pazartesi gel basla

Çevrimdışı mylife1903

10 dakika Videosunu izledim, adamın uzaktan golü 1 tane.

Çok içime sinmedi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi kamp yesin sen ozaman gor kalasseni
Isme bak adamin  kalascilar ve oduncular sendikasi gibi

Çevrimiçi MUSTAFA_

Alphonso Davies'in dün geceki maçı  :bandit:


Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

O kanal bir kere açılsa isimde yaparsın.Avrupadan önce Beşiktaş bir ritüel halini alabilir. Ayrıca ülke futbol tarihimizde Amerikadan gelip kötü olan pek hatırlamıyorum. Galatasaraylı kaleci friedel,  her ne kadar biraz almana da kaçsa bizde geçmişte kısa dönem oynayan jermain jones, trabzonsporlu castillo genel de kötü çıkmıyor Amerikalılar.

Kanada ve Amerikada merkez oluşturacaksın. Uçan kaçan senden sorulacak.

3,4 sene kuzey Amerikadan ekmek yiyip sonra başka alternatif pazarlara dalacaksın.
Abi biraz kultur problemi olabilir adam amerigan kanadadan ucuncu dunyaya geliyir. Amerigalilar avrupaya bile ekzitrik gozuyle bakiyor geldiklerinde herifler icin tayland falan neyse avrupa da o. Cok fark var arada.
Ayrica sporcu olayinda adamlar bir numara. Simdi bu cocuklari incelemek lazim iyi okullarda okumuslardir, cahil cuhela degillerdir. Futbola 4-5 yasinda antrenorler ile basliyirlar bizim buralarda da ayni ve bu amtrenorler oyle eski futbolcu falan degil belki futbol oynamamis belki 2 kere top sektiremeyecek adamlar ama pedegog antrenor adamlar.
Ustelik heriflerde goz var, kimin ne olacagini nerede hangi boyda olacagini herbi seyimi biliyorlar.

Ben bu ve buna yakin sebeplerle amerigali oyunculara cok sicak bakiyorum ozellikle milli takim havuzunda olan oyuncu alirsan hata yapma sansin az.
Heriflerde liyakat var, antrenorun kizinin kayincosu ile kebapci dovmeye gitti diye bir futbolcuyu amerigada milli takima almazlar yani, futboluna bakarlar ha kebapcidam dayak yediyse futboluna da bakmaz gene almazlar.

Çevrimdışı mylife1903

Rüzgar Sanağı uzun zamandır takip ederim.Fikirlerinden dolayı saygı ve sevgi duyduğum bir insandır Senide üye olduğundan beri severek takip ederim kendini geliştirmiş,çopu şeye "aklın zekatı mizahtır" anlayışıyla kattığın yorumlarla.Rüzgar Sağnak'ı  iyi anladığıma inanmış biri olarak,o şahısın her şeyinin Beşiktaş'ımızın menfaati için yapıyor olduğuna inandığım biri olarak tiye alman bana çok koyuyor.Emin ol en başından takip etsen seveceğin,anlaşacağın birisi Twiter kullanmıyorsun.Kullanmaya başlasan takip et derim.Rüzgar Sağnak'ın ceviz mevzusu kaç sene oldu?3 sene galiba Devlet derneklere,vakıflara ücretsiz arazi veriyırdu. 7 senede para kazandırmaya başlıyor ceviz O gün dediğini yapsak 4 sene sonra minimum senelik 20 milyon getirisi var.O gün bunu yapsak ne kaybederdik?Bu fikrin yerine ekstra gelir projesi kim sundu?O günün üzerine 7 senede geçecek.O gün geldiğinde senelik 20 milyon euro gelse kötü mü olurdu?
Yahu tiye almadim ciddi soylemistim ben. Ceviz agaci diksek bu durumdan kotu durumda olmadik, en azindan dikili agacimiz olurdu diye cok agir bir elestiri getirdim

Çevrimdışı mylife1903

Hani ne oldu kumpası gözünden tanıyan Cumhurbaşkanımızın kumpas tespitleri? Atanlar fetöcü mü çıktı?Kimdiler abi atanlar? Yoksa yine Cumhurbaşkanımızı kandırdılar mı bu terbiyesizler?
Kandirilmamis aldatilmis

Çevrimdışı mylife1903

Sporcu sağlığı vb. bilimlerden çok anlamam ama Amerikan Basketbolu, Amerikan futbolu gibi koşma, dayanıklılık fizik gerektiren spor branşlarında faaliyet gösteren kulüplerden ekipler getirsek iş yapmazlar mı? NBA takımları maç yapmaktan kıçları çıkıyor koş babam koş. Nasıl oluyor haftada 3 kere maç? Üstelik 4,5 saatlik uçak yolculukları da cabası.
Futbolun icine bilim dokmaya felsefe sokmaya calisan insanlara karsiyim ben.
Abuk sabuk yeni tabirler cikardilar. Futbolu boyle kucultum parcaciklarinda inceledigin zaman sagbek ile solacigin mucadelesine kadar parcalarina bolersin. Hah orda bireysel performans onemlidir. Ostedigin bilimi sok istedigin tsktigi yap hangi oyuncu daha cok istiyorsa daha gucluyse daha hazirsa o one cikar areenadaki gladyatirlere benzer. Savas taktigi falan da ayni sekildedir. Ne taktiik verildigini unutur asker catisma icinde once kendi hayatini nasil kurtaracagini dusunur, futbol da boyledir karsilikli rekabetleri kazaman maci kazanmaya yakin olur.

Sen futbolcunu hazir ve nazir guclu ve dinamik nasil yapacak hah o bolume bilimi sok.
Olmusa don bicen 3-5 akilli gecinen spor yazari cikti, david lynch filmini anlamadan ama anlamadigini da caktirip rezil olmadan film elestirisi yazmaya calisan sinema elestirmeni gibi bunlara sak sak tutan bir guruh daha var.

Sahaya cikinca neymis geometri bilmem ne yahu karsida roy keane geliyor tabanla neyin acisi neyin karekoku.

Futbolcu once hirsli sonra istekli sonra guclu daha sonra hazir ve nazir olacak. Buyuk takimdan biraz top istip edebileni makbul. Gozu kara olacak, korkup sinmeyecek rakipten. Tekmeye kafa, kafaya tekme atacak.  Gladystordur futbolcu yahu, balerine cevirdiler

Çevrimdışı mylife1903

Sosyal medyadaki ilgi budalası tiplerden biri, egosu boyunu aşmış bir şaşkın.

Ceviz işi o kadar kârlıysa, kendi arkadaşları ile girseydi o işe. Sonra Beşiktaş'a sponsor olurdu.

UEFA'ya ben ceviz dikeceğim diye savunma yapsa, 7 sene men yerdik.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uefa yesili sever
Gs bileklik yapacam taraftara bilezik diye gecirecem diye savunma yapiyor yahu
Dikili agacin olurdu kotu mu olurdu

Çevrimdışı mylife1903

"Deveye sormuşlar neren eğri,nerem doğru ki" demiş.Ülkende baştan aşağı her kurumunda her şey yanlış.Her kurumda liyakatın yerini mülakat yani torpil,sadakat almış.Bu adamlar şunu yapıyormuş,sağlık sistemi,scaut sistemi,yönetim sistemi şöyleymiş filan desek ne olur.Ya @atalay  hepimize aylardır söylüyor işte.Bir ara gönüllü scautluk vardı,önerilerimizin hiç biri dikkate alınmadı diye.Ne diyeyim daha bu ülkeye baştan sona FORMAT atılmalı
Format yetmez, fiziki degisiklik lazim, suriyelileri geri gonderirken 24 milyon olarak gondereceksin
Esad yahu 4 milyon gondermistim ben derse
Yahu seninkiler iyi uredi kocaman kocaman dogurdular, deriz

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar o ceviz işi o kadar kolay değil. Toprak analizi var her yerde aynı verimde olmaz, fidan ve cins seçimi var ondan sonra meyve tutumuna kadar yıllık bakımları var. Yani uzaktan kumanda ile olmaz.Kendin bizzat takip etmezsen hastalıkları, ihtiyaçları çok sıkıntı yaşanır. İyi bir gelir elde etmek için çocuk gibi ilgilenmen lazım.
Abi ruzgarin projecesine cebap olarsk okuz procesi yapmistim ben burda. Daha faydali bi proce okuz procesi. Zarar etme sansin yoh ya
Baktin is boxuluyor ve kuskuyu okuzlere kofte yap sitadin onunde mac gunleri sat
Fidanlari kesip sataman

Ha bana kalsa ben domuz uretirdim. Butun sporculsrin coplerini yemek srtiklarini falan domuzlara yedirir domuzu da gavura dovizle satardim. Temizlik falan da gerekmez

Çevrimdışı mylife1903

daha önemlisi pazar fiyatı ne olacak. devlet ceviz için arazi veriyormuş, onlar önce fındığa sahip çıksın en değerli tarım ürününü bile italyanlara peşkeş çektiler. fındık fiyatı nutellanın elinde, istedikleri gibi uygun fiyattan stok yapıyorlar tabi el altından hocanın hakkını da veriyorlar. bizim çiftçilerde ferreroyu düşman siyasetçileri dost bellemiş çözüm bekliyor  :) devlet çiftçiyle işbirliği yapsa ülke ekonomisi kazanacakken patronla iş tutup çiftçiyi eziyor kendi cebini doldurma telaşında.
Sunu baska ulkede yapani, gizli servis fisler sonra vatana ihanetten yargilarlar

Çevrimdışı mylife1903

Hoca Balotelli için bir kez daha istemiyorum demiş :by2: :by2:

Beşiktaş istihbarat
Hoca yapma gozun seven
Rikardonu da istemedim bah bu yasinda bi ogul sahibi oldun
Bak tek erkek cocuk iyi degildir hocam
Gelsin bu ikinci ogul olur sana, azicik kavruk ama olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Acele etmeyin dayanın, fındıkla yapamadık ama iki seneye kalmayacak Borax'la dünyayı haraca bağlıycağız, sonra amerikan petrol şirketlerinin burda petrol yok diye kör tıpa ile kapattığı güneydoğudaki petrol kuyularını açıp zengin olacağız zengin.. :icool:
Boaraks ney abi ilk defa duyuyom
Ya sorma abi ayrica bizim ef16lira amerigalilarin koydugu bir sistem vsr reyiz 20 senedir kafa yoruyor o sistemi ciksrtip atinca ameriga uzaktan duyme ile dusuremeyecek bizim ucahlarimizi

Çevrimdışı Karabay

Alphonso Davies'in dün geceki maçı  :bandit:


bu performansın üstüne gelme ihtimali kalmamış sanırım.

Çevrimdışı mylife1903

bu performansın üstüne gelme ihtimali kalmamış sanırım.
Abi abartilacak bi tarafi yok 10 kisi yakalamislar yula performansi gostermis

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Abi abartilacak bi tarafi yok 10 kisi yakalamislar yula performansi gostermis
abartilaccak tarafi yokmu? adamin izledigim ilk macda 4 asist 1 gol. diger maclardaki performansini daha izlemedik bile. iddia ediyorum, bu sezon lensin ve q7 cezali oldugu dönemde bu cocuk oynasaydi  acik ara sampiyon olurduk. adam gecmesi, nereye pas vermesi, süratli olmasi, hersey var. gencecik cocuk daha, bence fazlasiyla is görür.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !


Etiketler: