2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 191 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3410931 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
31 Temmuz 2015, 22:02:57 »
Gent - Genk maçında Sergej Milinkovic Savic'i izleyeyim sizde izleyin 20 yaşında müthiş potansiyel diyecektim. Lazio almış dün. Bende diyorum neden kadroda yok.

Bu oyuncu için şu anda astronomik rakamlar konuşuluyor. Lazio'ya giderken ödenen çıkış fiyatı bandında olan bir oyuncu benim filtremde keşif değildir. Zaten bunun için değil, bu oyuncu yerine zamanında Josef alındığı için aklıma geldi ve paylaştım. Tercih edilseydi aynı gelişimi yaşayacağı konusunda şüpheliyim.

Çevrimdışı savaş altay

Atiba'ya saygı göstermeliyiz. Süre almayanlar ve almayacaklar ile yollar ayrılsın. Çıkar rotasyonundan, çıkar maaş bütçenden
ve çıkar hayatımızdan. Kene'nin bile tozu var, ne pis yapıştılar  :alala: Fw bölgemiz temizlense ferahlık bulucam  :bandit:

Love da piyasasını başka yerde yapsın. İstanbul bizim biat edeceksiniz  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Gana-kanada - abd koalisyonu daha tatlı
Oooo karisitirilmis kan, en guzeli, en sevdigim en verimli cocuklar boyle kani karistirinca cikiyir

Çevrimdışı mylife1903

Taliskanin cok eksigi var. ama en buyuk eksik tarafi mevkisiz topcu olmasi.
Zaten azicik futbol akli olsa, ara pasi falan atabilse mevkisi belli olsa patlama gucu olsa uber futbolcu olur 250milyon yuro eder.
Ben tercih etmem oyle bir futbolcuyu amaa iste amasi var
Taliskada cogu futbolcularda olmayan gol sansi var. tak diye ampul gibi sokuyor ustelik saha fark etmeden. Bugun oynasak reale de sokabilir barselonayada.
Isin dogrusu taliskankn sirtina binip domestik 6-7 sampiyonluk almakti 8-9 senede.

Benim taliska icin tanimlamam belli
Deve gibi boy raket gibi ayak findik kadar beyin

Golu her futbolcu atamaz. Buyrun bizim takimda quaresma oynuyor. Eliyle topu altipastan bos kaleye atamaz. Ha o da gol atsa realde oynardi zaten ben bunlari anliyorum ama elinde boyle futbolcular olunca planlamani ona gore yapacaksin.
Senol gunesin bir kanatta babeli obur kanatta quaresmayi kullanmasi bir cozumdur. Sen de talinin arkasini onunu toparlayacaksin sonra puronu yakacaksin sokusturduklarini izleyeceksin

Turk insani kafa yapisi degistigi icin bazen anlasilamadigimi dusunuyorum.
Ben taliskayi almazdim diyorum
Tercih etmezdim diyorum
Eksiklerini soyluyorum
Ama gidip alinsin otobus gibi calistiralim da diyorum cunku bu yonetim 21 verip taliskayi almazsa iki senede oraya maaslar dahil 2 tane 21 verip 3-4 oyuncu alip gonderip daha da cena yapacak.
Aynisini birebir aynilarini abu icin yazdim
Sen elestiriyordun, simdi alinsaydi diyorsun dediler
Yahu olay abunun isminden bagimsiz ben yonetimi biliyorum. Abu gitsin 10 milyona alma, 2 tane 10 milyon harcayacaksin gene de adam bulamayacaksin yazdim. Daha negredolar falan gelmemisti
Bu abunun bi poha merhem oldugundan degil yonetimin plansiz programsiz olup kendisini bu alemin en akillisi sanmasindandi.

Fikret ormanin sozleri
Neden 10 kim diyor 10 bir sene sozlemesi kalmis neden 10.

Yahu dedik ne alakasi var sozlesmeyle sozlesme dedigin abunun kabilesine iki silah sikmakla cozulur. Noldi, tipis tipis imzaladi mi abu?  Baskanin sozler havada kaldi gene neydi 4 senelik sozlesme kasada falan filan
Olculu konusacak besiktas baskani
Usendim atiba icin benzer yazi yazmaya, atiba kalsin 45 yasina kadar, bu yonetim 45 yasindaki atiba performansi verecek adam bulamaz bu paraya.

Çevrimdışı mylife1903

Alıntı

Tolga'ya, Pektemek'e, Quaresma'ya, Larin'e, Love'a kepçeyle verilen maaşlar Atiba olunca çay kaşığına dönüyor. Enteresan...
Simdi bisi diyecem, sonra ispat et kardesim falan denilecek.

Bu tur hareketler oluyorsa atibanin menejeri incelenmelidir.

Benim dusunceme gore cok paylasimci bir arkadas olmayabilir o belki durusttur, belki amerigalidir tirsiyordur. Bilemedim, anlatamadim.

Pektoya 1.7 vermek super
5 senede 200 dakika oynamamistir. Atibaya 1 milyonu zor veriyor pektonun 200 dakika oynadigi yerde 200mac oynamistir atiba.

Sonra bu yoneticiler cikiyor, efendisiyiz biz bu ortamlarin, vefaliyiz falan diyor, yedi yetimin hakki diyir.

Ben elestirince suclu okuyorum. Boyle tutarsiz boyle dengesiz bakkal dukkani yonetsen, batarsin

Çevrimdışı mylife1903

eger bu dogruysa ciddi ekonomik ve yönetimsel problemlerimiz var demektir eger bu sene bu bütceyle topcularin maasini ödeyemiyorsak baskan olaganüstü divan karari almasi lazim yönetimini degistirsin bu nedir yahu :akuma:
Aman abi nopost alirsin.
Ayni seyleri soyledim burda 3-4 hafta once nopost.
Bu yonetimin bisi yaptigi yok. Ahmet nur cebi var baskanin yaninda is yapabilcek, bir tane twmiz yuzlu bir cocuk var berk haciguzel galiba mantikli konusuyir kalanlardan 3 yonetici daha taniyoruz.
1. Sirada metin albayrak. Basin sozcusu, sef sikat, tivit atti diye muzik caldi diye calisanlari kovdugumuzu soyleyen sonra bunun boyle olmadigi anlasilan. Yani basin sozcusu ama kulubun ic islerinden bi haber, futbol izlemesine girmedim.

Bu insanlar kovuldu mu kovulmadi mi hep bir muamma. Son iki senedir kulubun. Ici cok bulanik. Bi haberler cikiyor sonra aciklamalar geliyor tak tak olay kapaniyor, sonucu belirsiz

2.sirada umut guler midir nedir beyaz gomlekli bi yoneticimiz var. hukumete cok yakin oldugu iddia ediliyordu da sonra birisinin cbye sordugu ve cbnin de bunu tanimadigini soyledigi iddia edilmisti. Hukumete cok yakin, sitat insaatinda muhur actirmjs falan filan, biz sadece yeni tiransferlerin yanina kendisinin ayni pozunun fotosokla eklendigini goruyoruz, baska ne ise yaragini bilmiyoruz, transferleri yapmaya basladigindan beri futbolculara iyi maas veriyoz, masallah

3. Sirada ise aslinda birinci sirada olmasi gereken, istifa etmedigi ve ettirilmedigi surece hakkimi fikret ormana birak helal etmemegi haram ettigim yonetici var sakalli ahmet. Bu arkadas cikip besiktas taraftarina ezik, dedi. Benim disimda tepki veren de gormuyorum. Nasi bi kafa yapisinda camia. Besiktaslilar fb ve gs hayraniydi, dedi.

Bu herifin dediklerini forumda desen @Necmi abi adami renkli ilan eder, izlemeye alir. Besiktas yonetici diyor bunlari evet.
Simdi ben diyecegimi dedim, tehdit falan etmiyorum adami, bana kimse ezik, kimse fbgs hayrani diyemez, kufur edebilirsin alinmam, hakaret edebilirsin kendi fikrindir mezhebim genistir ama besiktas holigani olarak kendime ve besiktas taraftarina ezik dedirtmem, gsfb hayrani dedirtmem, diyeni de gordugum yerde affetmem iki lafimi sokarim, sonrasina bakariz artik ayakla mi elle mi

Boyle adamlar yonetimde, fikret ormanin degistirmesi sart bu yonetimi. Ayrica yonetim giderlerinden kissinlar gecen sene 10 milyon harcamislardi bu sene daha da artmistir.
Yonetim toplantilarinda yedikleri findik fistiktsn kisip atibaya para versinler

Gokhan sarilar falan bir suru insan kulupte bir suru gerkesiz is yapiyor onlari da gonderin arkadas, atibsya para vermemekle ekonomik olunmaz, vefasiz olunur

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Geçen sene negredo geldiği gün bu seneden pek bir beklentim olmadığı için sadece ismimin altına golcü yazdım maçlar harici de pek girmedim uzaktan takip ettim hep. Maalesef sene sonu da tahmin ettiğim gibi istediğimiz sonuca ulaşamadık. Atiba mesajlarını görene kadar devam edecektim uzaktan bakmaya da dayanamadım yazayım istedim. Eğer doğru ise bu 1 m altı teklif ve Atiba kalmayacaksa bu sene bizden yazıklar olsun derim başka da bir şey demem. Şu takımda Pepe-Adriano-Atiba-Medel-Babel yazılır gerisi isteyen istediğini koyar. Atiba gibi karakter koyan adama 1 m e için kapıları kapatıyorsak buraya yazıyorum. O mevkiye en az 10 m e maliyet yapacağız ve aldığımız katkıyı da alamayacağız. Sene sonu şimdi sevinenler ilk sövenler olacak maalesef. Sadece saha dışı katkısı için o adama 1 m e verilir gerekirse hiç oynamasın. Adam profesyonel bir kere örnek sporcu takımı kenetliyor arkadaşlık ortamına son derece katkısı var takımın kaptanı hepsini geçtim sırf noah ın pr katkısı 1 m e dan fazla (beşiktaş sempatisi kazandırdığı taraftar sosyal medya tanınırlığı ve kartal yuvası ürün geliri analamında)Atiba nın futbolu bizde bırakıp antrenor olarak devam etmesi gerekirdi.

Gelelim saha içine öncelikle pepe kaldı varsayarak ve yeni stoper alınmayacağını varsayarak pepe-medel şart tosiç bombacı ve iyi para kazandık gittiğine hiç üzülmedim o ayrı ama özellik olarak önde oynanan anlar ve geniş alanda oynadığımız anlar fazla olduğundan 1 stoperin yakın oynaması önde karşılaması hafif sert olması şart örnek 15*16 rhodolfo-ersan ın ersan- 16*17 marcelo-tosiç in tosiç -17-18 pepe-tosiç/medel in tosiç-medel olması gibi önümüzdeki sene ne mitroviç ne vida o işi yapamaz doğal olarak atiba yerine medel var diyenler maalesef ilk haftalar denense bile sonunda pepe-medel hattını izleyecek. orası tolgay-ozi-yeni 10 şeklinde olacak o 10 da sergen gibi birini çıkaramazsak ya da talisca gibi 20 gol katkısı veren biri geçen seneyi de mumla aratır. devre arası negredo-love-lens transferi tarzı (katkı maliyet anlamında fiyasko) en iyi ihtimal 1( 6 numara ) kötü ihtimal ve tahmin ettiğim ihtimal 3 (stoper - 8 - hatta 10 numara ) mevkiye adam bakıyor olacağız.

İnşallah yanılırım ama en az 30 yıllık Beşiktaş lı tecrübemle varıyorum bu ön yargıya. Rakiplerin kollanacağı ortam önümüzdeki sene kredisi az bir takım ve sabırsız tahammülsüz bir Beşiktaş taraftar profilini hesaba katıyorum.

Amma gömdün içimizi kararttın diyen olacaktır. Konu Atiba olunca belki biraz duygusal yaklaşmış olabilirim. Affola  :)

Bu kadar yazmışken geçen sene ki eleştirimi yineliyorum geçen senenin kritiği için Beck-Marcelo gibi karakter koyan adamların gitmesi ve Golcüsüz olmak bizi şampiyonluktan etti. İlk devre kaybettik şampiyonluğu evet cl öncesi sonrası etkiledi takımı ama yorgunluk sakatlık vs değil motivasyon sorunu yüzünden oldu bu takım için oynayan profesyoneller yerine para için oynayan amatörleri tercih edince kaçınılmaz son. ne alaka diyene marcelo nun bağımlılığı ile lens in bir mi marcelo nun hanımı ne paylaştı negredo nun hanımı ne, beck silah zoruyla mı kalkıp Türkçe öğreniyordu gg geldi yedek kaldı gık çıkarmadı beğenmediğimiz tolga ki bende beğenmiyorum forma yüzü görmezken abilik yaparken beğendiğimiz medel oyuna gir diyen hocayı sallamayıp yürüye yürüye geliyordu 2. yarı aklı başına geldi baktı pabuç pahalı taraftarın sevgilisi oldu. 

Bu sene için ise mylife a katılıyorum Talisca da gittiğine göre arttırıyorum yeni 10 ve golcüden en az 40 gol katkısı almamız lazım. Sevenler kızsa da son maçına çıkmayan q7 ile de yolları ayırmamız gerekiyor artık Beşiktaş sevgisi aşkı vs deniyor da az da olsa 2. olma şansın var ama adam milli maçları bahane edip izin istiyor ayıp. fb ve başak puan kaybetse biz o maçı berabere bitirseydik herkes sövecekti q7 ye onların kazanması bizi değil ama q7 yi kurtardı. Sözleşmesiz baktım listeye daha önce bizle adı geçen veya temas kurduğumuz en az 20 oyuncu var onlar yine yazılır çizilir. İş güç çok takip edemediğimden genç oyuncu şu bu demeyip kolaya kaçacağım. Kurtulamadınız eski oyuncuları ısıtıp ısıtıp sunmaktan diyen olacaktır ama isme takılmayın özellik olarak katkı olarak kolay olsun diye yazıyorum. Şu takıma Marcelo-Beck-Gomez gelsin ya sağlam 10 numara ile ya da q7 yerine babel gibi skor yapacak ya da adam olursa ki hala umudum var töre gibi ileri taşıyıp dikine hızlı oynamayı düşünen bir kanat ile orayı medel-atiba-ozi/emre akbaba ile bile kapatır çatır çatır da şampiyon olurduk. genç transfer yine yapılsın denensin ona lafım yok ekstradan ama ne yapılırsa yapılsın şu yüklerimizden öncelikle kurtulmalıyız...

İnşallah 18-19 sezonu şampiyonu Beşiktaş yazdıracağız.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

vida'yı izledikten sonra mitroviç'in kalmasına sevindim. vida'ya göre daha iyi pas yaptığını ayrıca topu ileri taşımakta zorlandığımız anlarda topu uzun kullanmak yerine dripling denemeleri yapması bakımından olumlu buluyorum. yine de söylemem gerekir defansif yönde zayıf ve pozisyon alma hataları var.
Hava topu yok, kafaya cikamiyor adam

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene negredo geldiği gün bu seneden pek bir beklentim olmadığı için sadece ismimin altına golcü yazdım maçlar harici de pek girmedim uzaktan takip ettim hep. Maalesef sene sonu da tahmin ettiğim gibi istediğimiz sonuca ulaşamadık. Atiba mesajlarını görene kadar devam edecektim uzaktan bakmaya da dayanamadım yazayım istedim. Eğer doğru ise bu 1 m altı teklif ve Atiba kalmayacaksa bu sene bizden yazıklar olsun derim başka da bir şey demem. Şu takımda Pepe-Adriano-Atiba-Medel-Babel yazılır gerisi isteyen istediğini koyar. Atiba gibi karakter koyan adama 1 m e için kapıları kapatıyorsak buraya yazıyorum. O mevkiye en az 10 m e maliyet yapacağız ve aldığımız katkıyı da alamayacağız. Sene sonu şimdi sevinenler ilk sövenler olacak maalesef. Sadece saha dışı katkısı için o adama 1 m e verilir gerekirse hiç oynamasın. Adam profesyonel bir kere örnek sporcu takımı kenetliyor arkadaşlık ortamına son derece katkısı var takımın kaptanı hepsini geçtim sırf noah ın pr katkısı 1 m e dan fazla (beşiktaş sempatisi kazandırdığı taraftar sosyal medya tanınırlığı ve kartal yuvası ürün geliri analamında)Atiba nın futbolu bizde bırakıp antrenor olarak devam etmesi gerekirdi.

Gelelim saha içine öncelikle pepe kaldı varsayarak ve yeni stoper alınmayacağını varsayarak pepe-medel şart tosiç bombacı ve iyi para kazandık gittiğine hiç üzülmedim o ayrı ama özellik olarak önde oynanan anlar ve geniş alanda oynadığımız anlar fazla olduğundan 1 stoperin yakın oynaması önde karşılaması hafif sert olması şart örnek 15*16 rhodolfo-ersan ın ersan- 16*17 marcelo-tosiç in tosiç -17-18 pepe-tosiç/medel in tosiç-medel olması gibi önümüzdeki sene ne mitroviç ne vida o işi yapamaz doğal olarak atiba yerine medel var diyenler maalesef ilk haftalar denense bile sonunda pepe-medel hattını izleyecek. orası tolgay-ozi-yeni 10 şeklinde olacak o 10 da sergen gibi birini çıkaramazsak ya da talisca gibi 20 gol katkısı veren biri geçen seneyi de mumla aratır. devre arası negredo-love-lens transferi tarzı (katkı maliyet anlamında fiyasko) en iyi ihtimal 1( 6 numara ) kötü ihtimal ve tahmin ettiğim ihtimal 3 (stoper - 8 - hatta 10 numara ) mevkiye adam bakıyor olacağız.

İnşallah yanılırım ama en az 30 yıllık Beşiktaş lı tecrübemle varıyorum bu ön yargıya. Rakiplerin kollanacağı ortam önümüzdeki sene kredisi az bir takım ve sabırsız tahammülsüz bir Beşiktaş taraftar profilini hesaba katıyorum.

Amma gömdün içimizi kararttın diyen olacaktır. Konu Atiba olunca belki biraz duygusal yaklaşmış olabilirim. Affola  :)

Bu kadar yazmışken geçen sene ki eleştirimi yineliyorum geçen senenin kritiği için Beck-Marcelo gibi karakter koyan adamların gitmesi ve Golcüsüz olmak bizi şampiyonluktan etti. İlk devre kaybettik şampiyonluğu evet cl öncesi sonrası etkiledi takımı ama yorgunluk sakatlık vs değil motivasyon sorunu yüzünden oldu bu takım için oynayan profesyoneller yerine para için oynayan amatörleri tercih edince kaçınılmaz son. ne alaka diyene marcelo nun bağımlılığı ile lens in bir mi marcelo nun hanımı ne paylaştı negredo nun hanımı ne, beck silah zoruyla mı kalkıp Türkçe öğreniyordu gg geldi yedek kaldı gık çıkarmadı beğenmediğimiz tolga ki bende beğenmiyorum forma yüzü görmezken abilik yaparken beğendiğimiz medel oyuna gir diyen hocayı sallamayıp yürüye yürüye geliyordu 2. yarı aklı başına geldi baktı pabuç pahalı taraftarın sevgilisi oldu. 

Bu sene için ise mylife a katılıyorum Talisca da gittiğine göre arttırıyorum yeni 10 ve golcüden en az 40 gol katkısı almamız lazım. Sevenler kızsa da son maçına çıkmayan q7 ile de yolları ayırmamız gerekiyor artık Beşiktaş sevgisi aşkı vs deniyor da az da olsa 2. olma şansın var ama adam milli maçları bahane edip izin istiyor ayıp. fb ve başak puan kaybetse biz o maçı berabere bitirseydik herkes sövecekti q7 ye onların kazanması bizi değil ama q7 yi kurtardı. Sözleşmesiz baktım listeye daha önce bizle adı geçen veya temas kurduğumuz en az 20 oyuncu var onlar yine yazılır çizilir. İş güç çok takip edemediğimden genç oyuncu şu bu demeyip kolaya kaçacağım. Kurtulamadınız eski oyuncuları ısıtıp ısıtıp sunmaktan diyen olacaktır ama isme takılmayın özellik olarak katkı olarak kolay olsun diye yazıyorum. Şu takıma Marcelo-Beck-Gomez gelsin ya sağlam 10 numara ile ya da q7 yerine babel gibi skor yapacak ya da adam olursa ki hala umudum var töre gibi ileri taşıyıp dikine hızlı oynamayı düşünen bir kanat ile orayı medel-atiba-ozi/emre akbaba ile bile kapatır çatır çatır da şampiyon olurduk. genç transfer yine yapılsın denensin ona lafım yok ekstradan ama ne yapılırsa yapılsın şu yüklerimizden öncelikle kurtulmalıyız...

İnşallah 18-19 sezonu şampiyonu Beşiktaş yazdıracağız.
Dar kadro lazim boyle olunca gencler daha fazla sans bulur
Bize gelecek gencler realli gencler gibi olmayacak o romantikligi birakalim.
Yuvantusta 40 yasinda torun sahibi oyuncular oynuyor bunlar salak mi?
Bazi oyuncularini tutacaksin. 45 yasina kadar. Yerine yenisini de koymakla alakasi yok. Yuvede para mi yok? Real neden benzemayla oynuyor gidip parayi basip alamaz mi?
Bizdeki stoper rotasyonu realde yok vallahi
Az zorlasan kaleci ile takviye etsen 11 cikar.

Yasa falan da bakmayacaksin.
Takimin yaslilari bizim takimin genci oguzhana bi yumruk koysalar ikiseksen sektirirler onu

      Gg pepe atiba adri
        Medel oguzhan
  Quaresma  Trans. Babel
                Trans.

Boyle yapsinlar
Bu takim gene sampiyon olur yonetim duzgun haklarini korursa takimin
Mitro vida lens love negredo sat
Yedeklerde tore nejipjan caner larin durur hermac kullanilabilecej
Sonra dusukprofil bi kadim yedek sagbek nazim
Bir tane yedkeligi problem etmeyecek besiktas formasinin degerini bilen turk ortasaha musa

Sonraki hamle
Boyko pekto veli aras gibi verimsizleri gondermek olacaktir

Iki tane transfer yapacaksin onemli, santrafor ve kanada da kayabilen 10 numara
Bu iki oyuncu kisir olmamali
Ha quaresmayi satip 2-3 milyona oraya 10-10 yapabilecek bir adam bulursan o paraya 10 numaranin profilinden gol sayisini da azaltabilirsin ki 10-10 yapacak adam 10 milyondan baslar buyuk ihtimal

Çevrimdışı mylife1903

Yaslandi diye atibayi gondermek tarihten ders almamaktir.

Ayni seyi zago ve guintiyi gondererek yapti bu camia
Sonra yerlerine adam aradin

Atibayi tut
Pektoyu veliyi boykoyu arasi gonder

Pedro diye bi adam aliyon sitoperimsi, 2.4 bonservis veriyon herif ikinci ligde kadroya giremiyor. Atibaya para vermiyorsun bunlar gitsin diye 500bin falan teklif etmistir

Atibada da hata var 2.5 milyon iste ihale usulu maasi paylas mis gibi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Coman deyvis gelsin kanada united yapalım

40 kere söylersen olurmuş.. Sanırım 35 kere falan söyledin az kaldı  :lol:

Çevrimdışı Koa_lAA

+Ayrıca yeni bir challenge dışında Zizou akıllıca bir hamle yapmış. Üç sene üst üstte CL kazanan bir takımı motive etmek çok zor iş. Gerçi bu durum bu sezon için de geçerliydi. Belki bu açıdan lige erken havlu atmak olumlu bile olmuştur. @Koa_lAA

bence real hata yaptı...hoca değişmesi o oyuncuları motive etmez kanımca... dünya üzerindeki hiçbir hocayı zizou dan daha fazla ciddiye alacaklarını sanmam o kadronun... o topcuları motive olma durumları yoksa kimse edemez zaten motive... odaklanırlarsa da hocanın bişey demesine gerek yok.. gerekeni yapıyolar zaten... @atalay

Çevrimdışı mylife1903

Coman deyvis gelsin kanada united yapalım
Ya bu koman deyvis adi soyadi mi yoksam bunlar iki kisi mi yoksam ikikisilikmin oynuyor bu cocuh
Fotosunu falan koyun sunun tipine baham

Çevrimdışı atalay

İletişim ve oyuncu yönetimi başarısını önceden bu yana zaten vurguladım. Yalnız o kadro da değişecek. Kimisi on, bazısı yedi-sekiz, en yenisi dört yıldır bu kadronun parçası. Birlikte oynama alışkanlığı çok yüksek, iki CL finaline üst üste aynı 11 ile çıkabilen bir takım. Fakat yaş alanlar-gözden çıkarılanlar var. Yeni yüzler eklenecektir. Muhtemelen iki sene sonra üst üste iki finalde gördüğümüz 11'den yarısı bu kadroda olmayacaktır. @Koa_lAA

Çevrimdışı Koa_lAA

büyük ihtimal dediğin gibi deişim olacaktır @atalay

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaslandi diye atibayi gondermek tarihten ders almamaktir.

Ayni seyi zago ve guintiyi gondererek yapti bu camia
Sonra yerlerine adam aradin

Atibayi tut
Pektoyu veliyi boykoyu arasi gonder

Pedro diye bi adam aliyon sitoperimsi, 2.4 bonservis veriyon herif ikinci ligde kadroya giremiyor. Atibaya para vermiyorsun bunlar gitsin diye 500bin falan teklif etmistir

Atibada da hata var 2.5 milyon iste ihale usulu maasi paylas mis gibi
Atiba'nın yerine adam alınmayacak.

Herkes yorum yapıyor da, hocanın fikri hiç önemsenmiyor nedense. Atiba ile yeniden anlaşılmıyorsa, bunun nedeni finansal değildir. Hoca gitse de olur demiştir, yönetim de yarım ağız teklif yapmıştır.

Senin elinde Medel gibi 50 maç oynasa "maç yok mu maç" diyecek adam varken, Atiba çok da gerekli değil artık. E daha Necip var, satılmazsa Tolgay var. Yeterli.

2 senedir "Atiba'nın yerine adam alalım, yaşlanıyor" dendi. Geçen sene Medel geldi, bir sene oryantasyon. Tamam daha artık.

Bizde gençleşme 35'lik gönderilip 18'lik getirme şeklinde anlaşılıyor.

35'lik gönderip 30'luk almak da gençleştirmedir, 5 sene de onu kullanırız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Atiba'nın yerine adam alınmayacak.

Herkes yorum yapıyor da, hocanın fikri hiç önemsenmiyor nedense. Atiba ile yeniden anlaşılmıyorsa, bunun nedeni finansal değildir. Hoca gitse de olur demiştir, yönetim de yarım ağız teklif yapmıştır.

Senin elinde Medel gibi 50 maç oynasa "maç yok mu maç" diyecek adam varken, Atiba çok da gerekli değil artık. E daha Necip var, satılmazsa Tolgay var. Yeterli.

2 senedir "Atiba'nın yerine adam alalım, yaşlanıyor" dendi. Geçen sene Medel geldi, bir sene oryantasyon. Tamam daha artık.

Bizde gençleşme 35'lik gönderilip 18'lik getirme şeklinde anlaşılıyor.

35'lik gönderip 30'luk almak da gençleştirmedir, 5 sene de onu kullanırız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala tolgay dan medet ummak da başka bi kafa yapısı necip şu haliyle tolgaydan daha çok katkı verir iyi teklif gelirse tolgay da satılmalı
her halukarda atiba ya alternatif bi ön libero şart medeli tamamlayacak biri üstelik Oğuzhan ın ne getireceği bile belli değil iken.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hala tolgay dan medet ummak da başka bi kafa yapısı necip şu haliyle tolgaydan daha çok katkı verir iyi teklif gelirse tolgay da satılmalı
her halukarda atiba ya alternatif bi ön libero şart medeli tamamlayacak biri üstelik Oğuzhan ın ne getireceği bile belli değil iken.
Kadroda 3 tane 6 oynayabilen adam var zaten, Tolgay'ı satsan 8'e bir adam alıp Medel-Necip ile bile sezonu götürürsün  o pozisyonda.

Kadroda çok fazla kanat oyuncusu da var. Babel - Quaresma - Lens - Töre - Orkan. Orası da şişkin, en iyi teklif geleni satabiliriz



Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı tangaz

tolgay satılmalı, bal yapmayan arının fitbolcu halidir kendisi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Atiba'nın yerine adam alınmayacak.

Herkes yorum yapıyor da, hocanın fikri hiç önemsenmiyor nedense. Atiba ile yeniden anlaşılmıyorsa, bunun nedeni finansal değildir. Hoca gitse de olur demiştir, yönetim de yarım ağız teklif yapmıştır.

Senin elinde Medel gibi 50 maç oynasa "maç yok mu maç" diyecek adam varken, Atiba çok da gerekli değil artık. E daha Necip var, satılmazsa Tolgay var. Yeterli.

2 senedir "Atiba'nın yerine adam alalım, yaşlanıyor" dendi. Geçen sene Medel geldi, bir sene oryantasyon. Tamam daha artık.

Bizde gençleşme 35'lik gönderilip 18'lik getirme şeklinde anlaşılıyor.

35'lik gönderip 30'luk almak da gençleştirmedir, 5 sene de onu kullanırız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Negredoyu alirken hocayi dinleselerdi

Çevrimdışı kartal190321

orda burda okuyup  transfer görüşmesinde yer alıyormuş gibi  taliscadan ısrarla  10- 15 m  euro gelecek demek, burası gerçek hayat  menajerlik oyununa  pc de oyun oynamaya benzemez, portekiz kulüpleri bizi  parmagında oynatır   daha alacak çok yolumuz  almamız gereken dersimiz var, portekiz kulüplerinden kiralık oyuncu alırken  umarım daha  dikkatli oluruz, yanlış yönlendirme  yanlış bilgi vermeyelim,

sosyal kartal   transfer isim paylaşınca  atma ziya demek

taliskadan  10   15  m  euro  gelecek  demek   atma ziyanın kare  kökü olur  :D

biriyle dalga geçerken  dikkatli olmak gerekiyor  aynısı  dönüp dolaşır başımıza gelebilir  :))))
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İsmi bizimle geçen Emre Çolak vitaminsizi de Parayı buldu

Arabistan'a gitmiş senelik 4 milyon € maaşa
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Kadroda 3 tane 6 oynayabilen adam var zaten, Tolgay'ı satsan 8'e bir adam alıp Medel-Necip ile bile sezonu götürürsün  o pozisyonda.

Kadroda çok fazla kanat oyuncusu da var. Babel - Quaresma - Lens - Töre - Orkan. Orası da şişkin, en iyi teklif geleni satabiliriz



Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En cok para getircek adamlar bunlar
Babeli 7-8 quaresmayi 2-3 lensi 500-600 gibi okutacaksin
Tore ile orkan kalsin
Bi khk ile de sistemi degistireceksin
2-7-1 mis

Çevrimdışı mylife1903

orda burda okuyup  transfer görüşmesinde yer alıyormuş gibi  taliscadan ısrarla  10- 15 m  euro gelecek demek, burası gerçek hayat  menajerlik oyununa  pc de oyun oynamaya benzemez, portekiz kulüpleri bizi  parmagında oynatır   daha alacak çok yolumuz  almamız gereken dersimiz var, portekiz kulüplerinden kiralık oyuncu alırken  umarım daha  dikkatli oluruz, yanlış yönlendirme  yanlış bilgi vermeyelim,

sosyal kartal   transfer isim paylaşınca  atma ziya demek

taliskadan  10   15  m  euro  gelecek  demek   atma ziyanın kare  kökü olur  :D

biriyle dalga geçerken  dikkatli olmak gerekiyor  aynısı  dönüp dolaşır başımıza gelebilir  :))))
Yahu benfikaya portoya kemer cozmek nedir?
Anlattik burda iki tane adam sattik diye transfer gurusu olmadik diye

1000yuroya gomez hayali kuruldu camiada. Neyi nere nerden 1000 yuroya aliyon, hayal alemi

Fikret orman guc zehirlenmesini de gectim, fazla akilli sandi kendini, akilli olabilirsin ama karsindakini de enayi yerine koymayacaksin.

Yahu senin sattigin futbolcu kadar benfikanin menejer silkelemisligi var, nereye ayni havuza giriyorsun adamla.
Daha sene basi hasirt diye taliskaya imzalatmadilar mi sozlesmeyi, taliska baskanin da haberi var, demedi mi?

Aklimla dalga gecmeyin derken portonun benfikanin akliyla dalga gecersen adami boyle tarumar ederler.

Simdi taliskanin yerine alacagimiz mallara 21 den cok harcayacagimiz zaman dongusu baslamistir.

Iki tane atasozu vardir

Bir, yiyemeyecegin falakanin altina yatmayacaksin.
Yani, veremeyecegin olsiyonu koydurmayacaksin ya da hic bulasmayacaksin, itibar denen bi mekanizma var

Iki, falakaya yatacak ayak, sopaya yakin durur
Meali, portoyla benfikayla italyanlarla falan havuza giriyorsan ustune basina su sicrar arkadas, onlemini alacan oyle girecen havuza bu adamlarla.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kulübümüz, son 3 sezonda yaptığı defans satışlarından toplam 29,2 M€ gelir elde etti.

Güncel kurla 154 M₺.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık


Etiketler: