2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 189 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3412796 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şenol hocanın güvene bakışı  :D

herhalde saçlarını sevmedi

saçlarını boyatan gidiyor ondan da sinirlenmiş olabilir :D

Çevrimiçi murat

abi kendin pişir kendin ye usulü acaip sallamasyon bi ileti olmuş söylediklerinin hiç birini demedim.

gereksiz açıklamaları diyerek bütünü değil içeriği kast ediyorum ben ama onu bile anlamamışsın. hatta gereksiz basın toplantısı dediğimi iddaa ediyorsun bidaa oku gereksiz açıklamalar diyorum basın toplantısı demiyorum. gene algı kasmışsın. artık bu durum sende bir yaşam tarzı oldu  :bandit:

sonraaa hocanın açıklamalarını gereksiz bulurken (bunu hoca yapmamalıydı demektir bu- sanırım artık her cümle sonuna böyle açıklama yazmak lazım aksi halde anlamıyorsun) katılmak mümkün değil mi? katılıp katılmamakda senden icazet mi alacaz  :bandit: evet açıklamalar gereksiz ama doğru olmuş. ne yapacak hoca milletin altını bezleyip ağzına da biberon mu verecek.

ozzinin form düşüklüğünün sebebini yanlış yapan yönetime kesmek??? bak bunu dahi anlamamışsın orada diyorumki evet doğru santrafor etrafına artı katar ama bu ozzi de sadece o koşullarda oynayacaksa ozaman kusur hocada değil oyuncuda aranır diyorum. yönetim eleştirisi nereden çıktı??? direkt ozziyi gömmüşüm orada.

dervişin fikri neyse zikride odur hesabı aslında kendi yaptıgını ben yaparmışım gibi ifade ediyorsun yok sen hocayı savunsaydın ben gömermişim filan. geçelim bunları yok öle birşey. bu eylemi yapan sensin. dediğim gibi fikrin de zikrin de eylemin de tam olarak budur.

finally: hocanın söyledikleri doğru ama bunu basına söylemesi yanlış...
Gereksiz ile yanlış arasında çok kalın bir çizgi var.hoca konuştukça saçmalıyor.savunulacak bir tarafı yok o açıklamaların.
Birde bu milyon yuro alan oyuncuların bahanelere sığınmadan çok çalışıp  vb. Gibi safsatalar pek geçerli değil onlar bizim gibi geçim derdinde olan geleceği iki dudak arasına sıkışmış evini geçindirmek için çalışmak zorunda olan insanlar
 İçin geçerli.

Çevrimdışı cursedofdragon

konopilanka bitmiş diyorlar :)

Doğru mu bu @sosyalkartal :D

Çevrimiçi murat

hemşom şimdi %2lik dilimi tutturmak zor ve riskli bu nedenle genelleme yapıp hiç o topa girmemek daha makul gibi bak olaya.
İdeal bir karışım yapalım en az iki alman 1kuzeyli bir brezilya arjantin iki kara kıtanın yerlisi 2 gurbetçi 2 balkanlı 4-5 yerli geri kalanıda umut vadeden yerli yabancı ne varsa.1 fransız birde italyan olabilir.

Çevrimiçi murat

bugünkü antremandan görüntüler ;
















ikinci karede neye bakıyorlar?

Çevrimdışı autopsy

konopilanka bitmiş diyorlar :)

Doğru mu bu @sosyalkartal :D

Yapma işte bunu. Birazdan eleman gelip evet doğru diyecek ve zaten % 10 olan alabilme ihtimalimiz direk sıfırlanacak  :D
 

Çevrimdışı mylife1903

O sari kafa guven mi
Gonder gitsin
Saciyla basiyla ugrasiyo bu yasta
Babel gibi livirpul falan yaparsin parayi vurursun sonra sacini boyarsin
Hoca az demis buna

Bi tanesi gafasina kus koyar foto paylasir
Oburu kafasini sahte sarisin yapar

Alacan odunu dalacan tesise

Çevrimdışı Librarius

işde sorun burda zaten senin elinde hüsran olmuş bir ozi var eleştirilecek bir sürü milyon euro alan oyuncu var sen üç kuruşa oynayan 18 yaşındaki bir oyuncuyu basına yem ediyorsun aynı konuşmanda oziden hala medet umuyorsun
oyuncu seçmiyor diyoruz değilmi ben demiyorum iki tane frikik atmış ljajice zaten atamıyor derken kaç yıldır elinin altında olan ve bütün frikikleri atan ama topu topu bir yada ikisini gole çevirebilmiş quaresma için o duran topları iyi kullanıyor diyebiliyorsun soran olursa hoca adam kayırmıyor deriz. aynı konuşmada yaptıkları bunlar. neden quaresma için atamıyor demiyorsun ljajic için kolayca diyorsun ama.
bütün camianın sorunu quaresmanın frikik atması ama sen konuşmanla resmen onu korumaya alıyorsun sonra adam kayırıyor dediğimizde şehir efsanesi oluyor bir adam başka nasıl kayrılır. mylife ın dediği gibi kıdem var ama hadi ljajic için kıdem var taliscaya ne diyeceğiz bugün hoca ljajic için zaten atamıyor dediğinde doğru haklı diyelim peki dün talisca için bu sözü nereye koyacağız adam atıyordu atabildiği halde attırmadın frikikleri. yok hocanın kararı değilmiş konuşmasında pek alada onun kararı olduğu belli
bu güne kadar hangi oyuncu için ben kefilim dedin burak için kefil oluyorsun.
biz hocanın herhangi bir oyuncu için yaptığı eleştiriyi konuşmuyoruzki güven için yaptığını konuşuyoruz yanlış olan oyuncu eleştirisi değil güveni basına yem etmesi milyon euro alıyorlar dedin ya güven aylık 8 bin euroya oynuyor bütün kazandığı para buymuş.

👏👏👏👏
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi levitate

Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı autopsy

yok be kardeşim ilk şampiyonluğu aldı ve basın toplantısı yaptı o toplantıyı dinle orda söyledi zaten sosanın gideceğimi vardı direk bu oyunu değiştireceğim dedi Şenol hoca o oyuna inanmaz bu bursadada böyleydi ts dede böyleydi milli takımdada böyleydi neden sanıyorsun milli takımda ilhan kulübede beklerken rezil hakan şükürle arif sahrekarı oynadı çünkü kafa vurabiliyorlardı fernandao gibi biri neden gol kralı oldu  biz mecbur kaldı falan diyerek kendimizi kandırırız elinde ozi ljajic babel dorukhan love gibi adamlar var şimdidemi mecbursunda o top yere inmiyor.şenol güneşin kitabında pas oyunu yok yönetimde hep bu tarz oyuncular peşinde koşuyor ya hoca kafasını değiştirecek yada yönetim takımda kafa vuran adam yok her maç 30 orta açıyoruz olmuyor işde iki yıldır deniyor olmuyor ama bir kere bile sistem değişikliğine gideyim demedi inatla o ortalar atılıyor. basit talisca Şenol hoca sayesinde kafa golü atmaya başladım diyor bu kelimeleri toplayın üst üste koyun çıkarım yapmak zor değilki raket gibi ayağı olan bir oyuncu hoca isteğiyle kafa golü atıyor.
ya karambole gol atacağız yada ortalara vuracağız atacağımız bir golle maçı kazandık kazandık yersek zaten çıkaramıyoruz iyi izle maçları farka gittiğimiz maçlar pas oyununa döndüğümüz maçlardır. tribünler iyice gerildi artık orta açılmasına insanların tahammülü yok kim orta açarsa açsın tribünlerden homurtu yükseliyor. bu takım pas oyunu oynar oyun yapısı buna uygun al işde istediği burak alındı burakta iyi kafacı değil bakalım ne olacak sistemimi değiştirecek yoksa burak için dikine oynayıp ara paslarmı attıracak
ama ne olursa olsun burak transferi hocanın kendi bacağına sıkması olacak orta açtırırsa aynı oyuna devam derse burakta gol atamaz
bu oyunla gol atmak rastlantı oluyor yok ara pasa pas oyununa dönerse bu sefer iki senedir herkesi neden harcadığı sorgulanacak
herkesin ağzından çıkan tek kelime hoca mecbur kaldı neye mecbur kaldı sosa gitti eyvallah bir oyuncuylamı oluyordu o pas oyununa sosa girmiyorduki ana hat atiba ozi olcay ekseninde dönüyordu ama hoca pas oyununu terkedince ilk kafası kopan olcay oldu çünkü orta oyununu oynayamazdı oziyi oyuna sokan sosa değil olcaydı ve atibaydı. ozi katkı vermeyince atibayı kitledi tek başına orta sahayı tutmak zorunda kaldı. hücuma çıkamadı.ilerde olcay pasifize oldu taraftar ilk olcayı yedi sonra atiba yaşlandı oynayamıyor artık demeye başladılar aslında kilit adam oziydi oyunun merkezinde o olmayınca bütün bağlantılar koptu maçta bakıyoruz sürekli toptan kaçıyor topu kanatlara oynamaya teşvik ediyor hasbelkader top gelirse direk geriye iade ediyor savunmanın gönderdiği her top bumerang gibi onlara geri geliyor biz maçlarda gülüyoruz artık sonra savunma topu çıkarmak için uzun oynamaya başlıyor yoksa o top hücum bölgesine hiç gitmez.
diyelim hoca mecbur kaldı bir sezon değil 3 sezondan bahsediyoruz. birinde mecbur kaldıysan oyuncu istersin bir kere bile ağzından duydunuzmu bu devre arasına kadar ilk defa ocak ayında orta sahaya oyuncu lazım dedi.
taliscayı yedi taraftar aslında talisca oynaması gereken oyunu oynuyordu top gelmiyorduki çocuğa gelenide değerlendiriyordu millet orta sahaya gelsin top alsın istedi ondan ozinin yapamadıklarınıda yapmasını istediler yapmayıncada yediler.
suçlu talisca oldu.
mesela herkesin ağzında babel terbiyesiz bir taraftara küfür etmiş iyi etmiş o hak etmişdi onu onun üzerinden duruş sergiliyorlar Beşiktaş oyuncusuna küfretmek duruşmudur. burakın kızlarına küfrediyorlar şimdi burak çıkıp küfredenlere saydırsa suçlumu olacak birbuçuk iki yaşındaki kız çocuğuna küfredip oyuncu küfrettimi Beşiktaş duruşundan bahsetmeyeceksin. Babel bu sene 8-9 puan kazandırdı birde avrupada tur atlattı verimsizmiş daha ne yapsın bir oyuncu 26 puan almışsın üçte birini almış  oyuncunun para muhabbeti olabilir ama sahadaki sorunu muhabbet değil taraftardı. kırgındı taraftara son attığı golde vodafone da taraftara bir bakışı sitemi vardı. o yüz hali hiçte para demiyordu. kimse hikaye anlatmasın oyuncu tüketiyoruz sosayı değil olcayı göndererek yedik o oyunu ama öncesinde hoca orta saplantısı yüzünden yedi bu oyuncuları. bu sezondu adriano yayda topla buluştu vuruş mesafesindeydi önü açıktı herkes vur vur diyordu o topu çekti ordan çizgide bekleyen quaresmaya attı aslında şut çekebilirdi ara pas bırakabilirdi. ama çizgide quaresmaya gönderdi oda ordan saçma sapan bir orta açtı top diğer taraftan auta çıktı. sen quaresmaya gönderiyorsunda onun açtığı orta için ceza sahasında oyuncu olması lazım varda zaten ama neden sen vermiyorsun kanun kitabımı quaresma atacak.
sol bekine sağdan korner attıran adam hoca falan değildir. bu kadar basit. hiç ötesini konuşmanın anlamı yok sağdan oyuncu korner atıyor o top kornere çıkıyor soldan aynı kişi gidip korner atıyorsa sen attırıyorsan hoca değilsin hani başka atacak oyuncu olmasa eyvallah ama canerde oyunda
bu nedenle çok taktikte konuşmaya gerek yok aslında taktikten önce konuşulması gereken şeyler var a yı b yi yapmıyoruzki c yi konuşalım. bu takıma dünyanın en iyi golcüsünü getir düzelmez burda sorun forvet falan değil on numarada değil sorun çok daha büyük bu her yerden haykırıyor.
yönetimin büyük suçu var ama düşündüğünüz sebeplerden değil takımın buraya gelmesinin en büyük nedeni yönetim ama forvet almadığı için değil.

Necmi abi, Burak Yılmaz gol atmaya başladıysa Şenol Güneş sayesinde oldu ne yaptın yahu. Selçuk ve Jaja ile hayvan gibi uyumluydular. O takım da hiç öyle sürekli orta yapan bir takım falan değildi, hiç katılmıyorum. Sen kısaca ben hocayı gömecem desen ben anlardım yazmışsın uzun uzun  :D

Abi bir de paragraf düzeninde böyle satır satır falan yaz ne olursun, kör olmaktan son anda kurtuldum   :D

Çevrimdışı worns

Sol kenara oyuncu bakmayacakmışız.

Lens'in solda içeri devrilerek etkili olduğu bir dönem var kariyerinde ama bizim düzende (!) olamıyor. Pektemek hücum pres katkısından iş çıkarabileceğimiz kimi maçlar dışında etkili olamaz. İlgili haberde Larin'in orada düşünülebileceği yazıyor. Buna yorum bile yapmıyorum. Sadece Güven'in sol forvet performansını kotarabileceğini hatta tek santrafor rolünden daha efektif bir görünüme kavuşabileceğini düşünüyorum. Yine de henüz birinci seçeneğe yazmak, benim gözümde alternatifi de yokken pek akıl karı değil. Sol tarafa Moting tarzı güçlü, ceza sahası etkinliği yüksek bir oyuncu alınmazsa yine ciddi bir gol problemi yaşamaya adayız.

Çevrimdışı mylife1903

N E


HOBAAAA haydi halay
Yalan yalan yok oyle bisi
Salagin teki zaten

Çevrimdışı mylife1903

Sol kenara oyuncu bakmayacakmışız.

Lens'in solda içeri devrilerek etkili olduğu bir dönem var kariyerinde ama bizim düzende (!) olamıyor. Pektemek hücum pres katkısından iş çıkarabileceğimiz kimi maçlar dışında etkili olamaz. İlgili haberde Larin'in orada düşünülebileceği yazıyor. Buna yorum bile yapmıyorum. Sadece Güven'in sol forvet performansını kotarabileceğini hatta tek santrafor rolünden daha efektif bir görünüme kavuşabileceğini düşünüyorum. Yine de henüz birinci seçeneğe yazmak, benim gözümde alternatifi de yokken pek akıl karı değil. Sol tarafa Moting tarzı güçlü, ceza sahası etkinliği yüksek bir oyuncu alınmazsa yine ciddi bir gol problemi yaşamaya adayız.
Dembayi falan alip buraqboyu sola atsak hesapli cozum cikar

Çevrimdışı worns

Sol tarafa forvet özellikli oyuncu lazım. Hatta baya kafa topu etkinliği, gol bölgesinde güç, soğukkanlılık vs. gibi özellikler önemli. Takımın en iyi ihtimalle ne oynayacağını unutmayalım.

Bir kanadında Quaresma diğerinde Konoplyanka olan takımdan hiç bir şey olmaz. Hiç öyle oyunculara gitmesinler.

Çevrimdışı worns

Dembayi falan alip buraqboyu sola atsak hesapli cozum cikar

Hiç almamaktan ya da tipik bir kanat oyuncusu alıp oraya koymaktan çok daha mantıklı bi çözüm olur bence de.

Çevrimdışı autopsy

Hiç almamaktan ya da tipik bir kanat oyuncusu alıp oraya koymaktan çok daha mantıklı bi çözüm olur bence de.

Kimse alınmazsa Lens, Pektemek, Caner dönüşümlü şekilde oynar o bölgede. Hiçbirinden de adam gibi verim alabileceğimizi sanmıyorum. Hatta başıma bir şey gelmeyecekse bu 3 lü içerisinde Pektemek'i tercih ederim.

Çevrimdışı Eray_Steiermark



Çevrimdışı Eray_Steiermark

O sari kafa guven mi
Gonder gitsin
Saciyla basiyla ugrasiyo bu yasta
Babel gibi livirpul falan yaparsin parayi vurursun sonra sacini boyarsin
Hoca az demis buna

Bi tanesi gafasina kus koyar foto paylasir
Oburu kafasini sahte sarisin yapar

Alacan odunu dalacan tesise


Hoca ne demis ki Güven'e?

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş Fenerbahçe'nin de istediği, gündeminde olan Ukraynalı, Alman Schalke04 takımının başarılı kanat oyuncusu 29 yaşındaki Yevhen Konoplyanka transferini resmen bitirdi.

-Levent Ümit Erol

Çevrimdışı kyiv

neden olmasın abi ?

34. haftaya kadar pilleri yetmez. Kasımpaşa ve Başakşehir gibi takımlar mutlaka puan kaybedecek saçma sapan takımlar bulurlar. Şampiyonluk yolunda en büyük rakip Galatasaray. Başakşehirin ilk 5 maç çok zor buradan çıkmaları çok zor. Ayrıca ligin sonuna doğru en basit deplasman bile en zor maça dönüşecek. Başakşehirin son 3 yılda yaptıkları bu yılda yapacaklarının teminatı yani yine kaybedecekler.

Çevrimdışı cursedofdragon

34. haftaya kadar pilleri yetmez. Kasımpaşa ve Başakşehir gibi takımlar mutlaka puan kaybedecek saçma sapan takımlar bulurlar. Şampiyonluk yolunda en büyük rakip Galatasaray. Başakşehirin ilk 5 maç çok zor buradan çıkmaları çok zor. Ayrıca ligin sonuna doğru en basit deplasman bile en zor maça dönüşecek. Başakşehirin son 3 yılda yaptıkları bu yılda yapacaklarının teminatı yani yine kaybedecekler.

bu sefer o kadar kolay bırakmazlar robinho'yu aldılar.

Yıllardır aynı kadro ile oynuyorlar.

Rakiplerin durumuda ortada gs'de santrafor yok fb küme düşmemeye oynuyor.

Başağın rakibi şuanda paşa gibi duruyor şaka gibi ama gerçek

biz 9 puan çok geriye düştük.

Şansları hiç de azımsanmayacak kadar var yani.Hem paşa hem başak.Paşa'da kadrosuna takviye yaptı kadroyu bozmadan!

Çevrimiçi levitate

Yalan yalan yok oyle bisi
Salagin teki zaten
beğenmiyormusun reyiz

niye yav
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı kyiv

bu kasımpaşanın başaktan daha fazla şampiyon olma şansı var.
başak tamam lider ama kör topal ilerliyor kimse farkında değil
ikinci yarı takımlar puan telaşına düşecek öyle bir sıfır götürdüğü maçları götüremeyecek
kasımpaşa tam tersi hücumda ısırıyor millet üstüne geldiği zaman parçalar
ikinci yarı kasımpaşanın olacak umarım tecrübesizlik kaybettirir onlara
ts de kasımpaşada başaktan daha tehlikeli duruyor. sadece tecrübesizlik handikapı var.

Olay budur: Tecrübesizlik

Her şeyi kaybettirecek şey bu işte. Kasımpaşa veya Başakşehir, Fenerbahçe ile kapışsalar şansları olabilirdi. :bandit: Galatasaraya karşı şansları yok. Biz, olur da Şenol Güneş ilk 6 maçta rekorunu kırarsa bu işi götürürüz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Olay budur: Tecrübesizlik

Her şeyi kaybettirecek şey bu işte. Kasımpaşa veya Başakşehir, Fenerbahçe ile kapışsalar şansları olabilirdi. :bandit: Galatasaraya karşı şansları yok. Biz, olur da Şenol Güneş ilk 6 maçta rekorunu kırarsa bu işi götürürüz.

hmm demek gs'ye karşı şansları yok  :alala:

neden ts,paşa değil gs  :alala:


Etiketler: