2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 180 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3412014 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

rez alayım da bari sezon sonu hayal kırıklıklarını yazarım buraya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kartal Ç

Bakalım bu başlıkta geçen yılkini geçebilecek miyiz :) şimdiden hayırlı olsun :ok:

Bu yıldan 3 temennim var gerisi üstündeki çileği olur.

deneyimli sağ bek (29 -30 yaş)
genç atletik sol açık (çaprazdan defansa dalıp yıpratan tipte)
ve tabi ki de 25 gol bırakabilecek soru işaretsiz forvet (dembaba byılmaz vs hariç)

Çevrimdışı Çağatay

dembayla burakı alırız bi de içi geçmiş bi sağbek alırız son günde de formsuz bi 10 numara ile transferi kapatırız
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kyiv

Oğuzhan en çok eleştirdiğim futbolcuların başında geliyor ancak bu akşam çıplak gözle vodafone parkta izlediğim oğuzhanın her türlü fiyasko sezonuna rağmen transfer döneminde dilinden anlayacak dikine gidebilecek kanat oyuncuları transfer edilirse bıraktığımız yerden pas oyunlarına döneriz. Elimizde çok yetenekli bir adam var. Oğuzhanı yanındaki zeki futbolcularla zenginleştirmek lazım. Oğuzhan öyle bir çırpıda gönderilecek bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Demba Ba: Ahmet Nur Çebi ile bir görüşmem olacak. Beşiktaş'ta tekrar oynamak güzel olur.(NTV)

Çevrimdışı cursedofdragon

Demba Ba: Ahmet Nur Çebi ile bir görüşmem olacak. Beşiktaş'ta tekrar oynamak güzel olur.(NTV)

gelme ba be :)

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaşın ihtiyacı 30 yaş altı net bir santrafor. Demba Ba ve Burak denenmişler. 33 yaşlarında ne değişecek geçmişte yapamadıkları? Mustafa Pektemekte bile gözle görülür düzelme var. Buraka gösterilen ilgi kadar pektemeke ilgi gösterilsin ondanda  hiç değilse senede 10 gol atan yardımcı santrafor çıkar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaşın ihtiyacı 30 yaş altı net bir santrafor. Demba Ba ve Burak denenmişler. 33 yaşlarında ne değişecek geçmişte yapamadıkları? Mustafa Pektemekte bile gözle görülür düzelme var. Buraka gösterilen ilgi kadar pektemeke ilgi gösterilsin ondanda  hiç değilse senede 10 gol atan yardımcı santrafor çıkar.

katılıyorum.

Çevrimiçi COB

Talisca'yi biz satmis olabilirmiyiz diye dusunuyor insan. Mademki devre arasinda gitmis, bu satisi biz yapmis olabiliriz ama genede Benfica menajerlerin cirit attigi kulup ve bu parayi bize birakmazlar.

Yada 25 milyon uzerinde hangi paraya satilirsa kar payindan 50% bizim diyerekten 10 milyon euro falan da alsak fena degil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Talisca'yi biz satmis olabilirmiyiz diye dusunuyor insan. Mademki devre arasinda gitmis, bu satisi biz yapmis olabiliriz ama genede Benfica menajerlerin cirit attigi kulup ve bu parayi bize birakmazlar.

Yada 25 milyon uzerinde hangi paraya satilirsa kar payindan 50% bizim diyerekten 10 milyon euro falan da alsak fena degil.

çıkar kokusu bir kaç güne.

Çevrimiçi Mehmet57

- Tosic gittigine gore, 1 stopper gerekli. Ki, Vida'da bu zamana kadar iyi bir gorunum birakamadi. Gucsuz kaldigi pozisyonlar oluyor.
- Quaresma'nin gidecegine gore, (enn az) 1 tane cok iyi kanat oyuncusu.
- Atiba gidecegine (insallah) gore, 1 tane fizik guclu, iki yonlu bir orta saha oyuncu.
- Oguzhan (yada/ve Tolgay) gidecegine gore (en az) 1 tane oyun kurabilen, merkez orta saha oyuncusu.
- Talisca gittigine gore, oyunu kurabilen, pasor bir 10 numara.
- GG'nin yetersizligini goz onunde bulundururak, (en az) 1 tane fizik ozellikleri cok ustun seviyede olan bir sagbek.
- Adriano'nun gidecegini varsaydigimizda ve Caner'in yetersizligini, en az 1 tane fizik ozellikleri cok ustun seviyede bir solbek
- Love, Negredo'nun yetersizligi ve gonderilmesini goz onunde bulundarak, Larin ile yarisacak 1 tane cok iyi bir santrofor.

Listemde olan oyuncular

Stopper: Kara Mbodji (Anderlecht), Omar Colley (KRC Genk), Kurt Zouma (Chelsea.), Ahmed Hegazi (West Brom), Kyriakos Papadopoulos (Hamburg).
Sagbek: Almamy Toure (Monaco), Rafael (OL), Allan Nyom (West Brom), Bruno Peres (AS Roma), Adam Marusic (Lazio), Miguel Lopes (Akhisar), Denzel Dumfries (Heerenveen), Jonas Svensson (AZ), Bouna Sarr (OM), Kevin Mbabu (Young Boys).
Solbek: Douglas Santos (Hamburg), Marvin Zeegelaar (Watford), Ghislain Konan (V.Guimaraes), Frank Fabra (Boca Juniors), Jerome Roussillon (Montpellier), Jaume Costa (Villarreal), Abdul Rahman Baba (Chelsea)
DOS: Cheikhou Kouyaté (WHU), Pontus Wernbloom (CSKA Moskou), Okay Yokuslu (Trabzonspor), Soualiho Meite (Monaco, Bordeaux'da kiralik), Jefferson Lerma (Levante), Ibrahim Amadou (Lille), Daniel Amartey (Leicester).
MOS: Sebastian Rode (Dortmund), Marouane Fellaini (Manchester United), Oliver Torres (Porto), Mario Pasalic (Chelsea), Joe Allen (Stoke City), Yassin Ayoub (Utrecht), Leroy Fer (Swansea)
OOS: Yusuf Yazici (Trabzonspor), Raul Garcia (Atletic Club), Javier Pastore (PSG), Marco van Ginkel (Chelsea), Esteban Granero (Espanyol)
Sol kanat: Takash Inui (Eibar), Allan-Saint Maximin (Nice), Trezeguet (Kasimpasa)
Sag kanat:Rachid Ghezzal (Monaco), Matheus Pereira (Sporting Lisbon), Rafa (SL Benfica), Abdulkadir Omur (Trabzonspor)
Santrofor: Danny Welbeck (Arsenal), Toko-Ekambi (Angers), Rogelio Funes Mori (Monterrey), Wilfried Bony (Swansea), Tiquinho (Porto ve favorim)
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2018, 01:22:03 Mehmet57 ]

Çevrimdışı kyiv

1 tane paraya kıyıp çok iyi santrafor alacağız. Larin ve Mustafa pektemek yedek olacaklar. Eğer Negredo gönderilirse yerine Ba veya Buraktan biri alınırsa itiraz etmem. Seneye ileri uç oyuncu değişikliği yapıldığına rakip takım için daha korkulu bir hal almalı. Bir de Larin yaz kampında kilolarından kurtulmalı biraz daha çabuklaşmalı.

Çevrimiçi murat

Bu sene getirmek kadar göndermekte bir maharet.doğru isimlerle anlaşmak kadar doğru isimlerlede vedalaşabilmek önemli.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

emre akbaba işi ne oldu acaba? anlaşıldı diyenler var.

Çevrimdışı Furkan Sarper

bir tarafta babel oynayacak dersek diğer kanat ne tipte olmalı?

quaresma son bir kaç maç yoktu ve eksikliğini aramadım, seneye ilk 11de olmalı mı? yoksa ne tip birisiyle yerini doldurmalıyız?

Çevrimdışı frantic

talisca cidden epl transferi yapacaksa hele manu vs. gibi büyük takımlara gidecekse gündemimizden düşmeyecek demektir. ilk transfer döneminde Beşiktaşı, istanbulu özledim, talisca için kiralık teklifi vs. haberleri başlar. alıp-satma işini yapabildiysek gerçekten büyük olay olur, hatta alıp satamadıysak bile kiralama ücretini geri alma veya 5-10 gibi bir pay çıkarabildiysek o bile bizim ligin transfer piyasası için efsane bir hamledir.

hepsi bir yana bu transfer dönemi için en önemli hareketler burak ın gelmemesi ve lens,love,negredo nun bir an önce gitmesi bu 3lü nün yerine adam almasak bile kardayız. lens beğenmeyip, yetersiz bulduğumuz kerim frei kadar bile katkı vermedi şu takıma, o çocuk bile kulübeden gelip goller atmış, maç almıştı, lens bey in koca sezonda damga vurduğu bir maç bile yok (kaçırdığı ve puan kaybettiğimiz maçlar hariç). hoca oynatmıyor, küstürüyor, q7 sevdası yüzünden harcanıyor dendi, q7 5 maç yokken bir maçta asisti bile yok adamın. buraya zorla yolladılar bu adamı sanırım, bak seni istemiyoruz git sende kazan bizde kazanalım diye. 

love ayrı bir hikaye zaten o da zorla falan geldi herhalde, daha yeniydi sporting de oynamak isterim diye açıklaması vardı, vasat anadolu takımından, vasat kariyeriyle o yaşta şampiyonluğa oynayan, şl de grubundan lider çıkan takıma geliyor hala kafasında sporting. tahminim ülkesine dönmek veya portekize gitmek istiyordu ama bizim verdiğimiz parayı oralardan veren çıkmayınca alanya ve menajer baskısıyla geldi.

Çevrimdışı tangaz

Talişka EPLye gittiyse öncelikle çalışma izni almaya çalışacaklar normal koşullarda alamazlar özel izin kovalayacaklardır velev ki onu da alamazlarsa transfer eden takımın kiralamaktan başka seçeneği olmayacaktır.  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bitir demediniz mi lan?

Ağustos'ta adam beklemediğimiz, gereksiz gereksiz heriflere 4.5 M örolar vermediğimiz ve mümkünse oynanacak oyuna uygun adamlar alacağımız bir transfer dönemi dilerim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bek-stoper arasına koşular atan, alan boşaltıp-geriden gelene koridor açan, aksiyonları içe katedip koridor oyunu veya şut üzerinden bitirebilen bir isim. Çünkü koridor oyunlarını iyi oynayan bir orta saha oyuncusu var. Bir sonraki adımı planlayarak topu dürten, dribbling üzerinden oynayıp düzenli adam eksilten oyuncu da olur. Fakat topsuz oyunu iyi birini tercih ederim. Sürekli topu ayağına isteyen bir oyuncuyu değil. Üstüne arkasındaki oyuncu istasyon olup, iki çizgi arasında muntazam bir şekilde gidip-gelebiliyorsa ilk yazdığım profilde bir isim gole çok daha yakın olur. Ayrıca koşu özelliği olan oyuncular ritimli oynamak için önemli. @Furkan Sarper 

Çevrimdışı ultras

Seneye eze eze şampiyon olacak bir kadro istiyorum.ffp yüzünden harcama yapamadık,buna rağmen borç artıyor.avrupa şampiyonu olup evimizde süper kupa kazanacak kadro istiyorum.başkan paraya kıymalı.

sağ bek bruno peres

ön libero kiralık kondogbia veya fellaini. (bonservis yok)

orta saha pastore veya sosa

sağ kanat allan saint maximin

sol kanat bernard (bonservis yok)

forvet gignac. (bonservis yok)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Seneye eze eze şampiyon olacak bir kadro istiyorum.ffp yüzünden harcama yapamadık,buna rağmen borç artıyor.avrupa şampiyonu olup evimizde süper kupa kazanacak kadro istiyorum.başkan paraya kıymalı.

Borc artmadi. Medyanin kiskirtmasi. Kur artti, TL cinsinden artan borcu gosterip Besiktas'in borcu artti diyorlar. Ayrica orta sahaya Sosa olmaz. Gereksizin onde gideni o adam, kaprisli ustelik. O sene bizi Mario Gomez sampiyon yapti, arkasindaki vasat / vasat ustu adamlari da (Oguzhan, Sosa, Olcay) sanki super adamlarmis gibi gostertti. Ne yapin edin tutun dedik tutamadilar takimda. Sonra Abou ve Talisca isi bitirdi. Abou'yu begenmiyorlardi burada. Talisca'yi da dune kadar gomenler vardi, simdi o da gitti sevinsinler. Orta sahanin ortasi, forvet arkasi ve forvette (Larin patlama yapmazsa) tamamen vasat adamlar var su an takimda Medel haric. Cok acil Fellaini, Badelj gibi bir orta saha, Balotelli gibi bir forvet alinmali.

Çevrimiçi Mehmet57

Gecen transfer sezonu ismi bizimle gecmisti. Senelerdir cok begendigim bir oyuncu. Oynamak istedigimiz futbola uygun, deneyimli bir ayak. Bence Sosa vari bir performans gosterebilecek yeteneklere sahip.



Bir diger secenek ise seneler once “yeni Guti” lakabi takilan, ama iki tane cok agir sakatlik kariyerinde hak ettigi yerlere ulasmasini engelleyen Canales. Ismi bizimle geciyor, sozlesmesi sona eriyor. Sakatlik riski olsa da, bu sezon 44 maca cikmis. Yetenekleri acisindan tam aradigimiz bir oyuncu.




[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2018, 06:32:27 Mehmet57 ]

Çevrimdışı o2bucak

Kalede,
Fabri ile devam ederiz Tolgayı Satalım 2. Kaleci Utku 3. Kalecei altyapıdan olsun yeter.

Sağ Bek,
Gökhan Gönül bırakmazlar onu zorlayan 1 bek almalıyız.

Sol Bek,
Adriano giderse Caneri Zorlayan 1 Bek almalıyız.

Defans
Tosic gittiğine göre Hızlı 1 Defans almalıyız.

Ortasaha,
Atiba Gittiyse bile yerine Medel'i kullanırız yedek olarak Necip oynar son zamanlarda eskisine göre daha emin oynuyor. Yedekliği de dert etmeyen biri.
Oğuzhan yada Tolgay dan biri giderse 1 Ortasaha almalıyız. Fellaini olsun isterim kariyeri ve tecrübesi bakımından.
Talisca Gittiğine göre 1 Ofansif Ortasaha alalım Umarım Emre Akbaba olur.

Kanat,
Töre geri geldiğine göre şu anki kanat oyuncu sayımız fazla Genç Orkan'ın geri döneceğinide sayarsak.
Lens,Quaresma,Babel,Töre,Orkan

Forvet,
Negredo satılmalı, Love Emre Akbaba Transferinde kullanılmalı.
Yine Klas ve tecrübe için Balotelli gelmeli Larin 2. forvet Pektemek 3. Forvet.

6 Transfer 3'ü benim kafamda belli Fellaini,EmreAkbaba,Balotelli



Çevrimdışı alimm

Gecen transfer sezonu ismi bizimle gecmisti. Senelerdir cok begendigim bir oyuncu. Oynamak istedigimiz futbola uygun, deneyimli bir ayak. Bence Sosa vari bir performans gosterebilecek yeteneklere sahip.



Bir diger secenek ise seneler once “yeni Guti” lakabi takilan, ama iki tane cok agir sakatlik kariyerinde hak ettigi yerlere ulasmasini engelleyen Canales. Ismi bizimle geciyor, sozlesmesi sona eriyor. Sakatlik riski olsa da, bu sezon 44 maca cikmis. Yetenekleri acisindan tam aradigimiz bir oyuncu.



emre akbaba'nin bizim on numara pozisyonunu doldurabilecegini pek düşünmüyorum... Ama söylentilerin gerçeklik payı var ise onu düşük maliyetli biriyle rotasyona sokarak verim alabiliriz... Canales de tıpkı fabri gibi "sakatlıklar sonrası bize kumaşını  gösterebilir mi" yi düşündürdugu için bı açıdan mantıklı geliyor....
Her ikisi tek başına güven vermese de bana ikisi paket olarak neden olmasın dedirtiyor.... emre&canales
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi underworld

talisca liverpula gitmiş ...
hoca sağ bek ve golcü istediğine göre OOS alınmış olmalı.


Etiketler: