2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 199 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3446545 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

sahsen transfer beklentim azaldi. bu ekonomik konjonkturde benim diyen euro kontrat veremez

Çevrimdışı mylife1903

Abi haklısın da bu adamlar bu ülkenin vatandaşı değil yahu ortalama bir memurun 100 yılda kazanamayacağı paraları kazanıp en az 75 milyon kişinin hayal dahi edemeyeceği hayatlar sürüyorlar kendimiz açısından nasıl bakalım futbolculara? Başkan kendisi söylüyor çok fazla değer vermeyin diye haksız değil ama biz nerede hata yapıyoruz benim cevabını aradığım soru bu sorun salt taraftarda mı yönetimin vizyonunda mı ülkenin içinde bulunduğu durumda mı hangisi? Yani kariyer hedefliyorsun içinde yer aldığın takım portekiz fransa sampiyonuyla almanya ikincisinin önünde grup tamamlıyor yine kaçıyorsun, para istiyorsun kendi kulübünde aldığın paranın en az 3 katını vergisiz koyuyorlar cebine yine de kalmam diyorsun sinir oluyorum bu futbolculara.
Ulke ulke
Tesislerimiz guzel
Cillop gibi stad
Deniz kenarinda yasiyon havuzlu villalarda
Gene istemiyor adam daha az paraya gidiyor disariya
Ayrica tekme yemekten de bikiyorlar bence. Hakemlerin tavirlari falan ligimiz pislig icinde daha 7-8 sene once sike yapilmis, rezil olmussun dunya aleme
Sonra kalkismalar, garip garip politik surecler, teror, bomba, suriyeli istilasi
Insanlar hzuur icinde yasamak istiyor.

Ben istanbuldayken hergun 4-5 saat yoldaydim
Haftada 20 saat ediyor ayda 4 gun yilda 48gun
Hic bu hesabi yaptiniz mi?
Simdi o 2 saati tuvalette oturuyom mis gibi

Çevrimdışı cursedofdragon

sahsen transfer beklentim azaldi. bu ekonomik konjonkturde benim diyen euro kontrat veremez

mevcut kadro ile devam edicez öyle gözüküyor yapıcak bir şey yok.Bari bi 10 numara çıkartsaydık.

                                           Tolga
                                           Utku
                                           Ersin

Gökhan                  Pepe                   Vida                  Adriano
Dorukhan               Roco                   Fatih                 Caner

                             Oğuzhan             Medel
                             Tolgay                Atiba
                                                      Necip
                             
                             
Lens                                        X                                Babel
Quaresma                                                                  Töre
                                            Larin
                                            Love
                                            Pektemek
                                            Umut

Orkan ve güven kiralık gider.

Negredo'yu maaşının yarısını biz ödemek şartıyla bir yere kiralarız.

Bi 10 numara şart ama mutlaka.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2018, 14:17:24 cursedofdragon ]

Çevrimiçi levitate

1.Scout ekibinin başında olmak için gerekli şartlar neler ? Vasıf nedir ? Bir insana vasıflı ya da vasıfsız payesini kim verir nasıl verir doğruluğundan emin olabilir miyiz ?
2.Tüm işlerin menajerlere yaptırıldığını nereden biliyoruz. Menajere iş yaptırmak yanlış mıdır ya da doğru mudur ? Dürüst menajerler de yok mudur ? İşlerin hepsinin menajerlere yaptırıldığı doğru olsa bile bu modelin yanlışlığına yeterli bir ispat mıdır ?
3.Yönetim giderlerinin toplam bütçedeki payı nedir ? O giderlerin yapılması ile beşiktaş makul seviyenin üstünde zarar etmiş midir ? O giderler yapılmadan da o işlerin yapılabileceği biliyor muyuz biliyorsak nasıl ?
4.Gökhan Keskin gibi işini kaybeden bir eski bir futbolcunun anlatımlarına ne kadar güvenebiliriz. Bir insan işini kaybetmenin vermiş olduğu üzüntüyle abartarak yorumlar yapmış olabilir mi ? Bu açıkalamalar yönetim tarafından doğrulandı mı ya da inkar edildi mi ? İnkar edildi ise hangi doneler kullanıldı ?
5.Bir yönetici neye göre becerikli olur ? Onun becerisi yaptığı transferlerle mi ölçülür ya da gerçekten o transferleri bu yöneticiler mi yaptılar ? Ya da biz yaptık diye kamuoyunda paylaşmaları ne kadar güvenilir ? Belkide biz transfer yapıyoruz diye ortaya çıkarak kendi reklamlarını yapıyor olamazlar mı ?(Bu söylediklerimin hepsi Başkan için de geçerli)
6.Hocaya bu iki yöneticinin mobbing yaptığını nereden biliyoruz. Ben avukatım daha mobbing sebebiyle bir iş davası kazanıldığını kendim görmedim mobbing denilen şey o kadar kolay ispatlanır bir şey olmaktan bu kadar uzakken üstüne üstlük bu iki yöneticinin bunu yaptığını iddia etmek biraz iddialı olmaz mı? Görgü tanığı bir veya bir belge var mı ?
7.Twitterdaki hesapların bot olduğunu nereden biliyoruz ? Görgü tanığı ya da belge var mı ?
8.Taraftara hangi mecralarda laf sokuyorlar ? Bir yönetici taraftara yalakalık mı yapmak zorundadır ? Eleştiri getiremez mi ? Her eleştiri laf sokmak mı olur ? Her laf sokan insan kötü müdür ?


1- scouting veya futbol geçmişine sahip olmak? hadi bu olmadı diyelim scout işine girdiysen bile en azından izlediğin takip ettiğin oyuncuları almaya çalışırsın, gidip sadece menajerlerin önerdiği isimleri yada herkesi bildiği ettiği oyuncuları izlemek değil

ve en önemlisi kartal yuvası mağazalarının yöneticisiyken bir anda işi ve alanı olmadığı halde basın sözcüsü, sonra şef scout olması, şahsen çok rahatsız oluyorum bundan

2- biz menajer sistemini güzel kullanmıyoruz bence, eskiden sadece aracı veya iletişim niyetine kullanırdık, şimdi satacağımız oyunculara bile teklifleri onlar getiriyor, gereksiz oyuncuları bize kakalamaya çalışıyorlar

3- burada o giderler muhabbeti defalarca döndü, zarara uğrattımı uğratmadı mı bilmiyorum ama 15/16 sezonunda az miktar olan birşeyin 1 sezon sonra katlanması rahatsız edici, ve evet çoğu kişi o giderler katlanmadan iş yapılabileceğini biliyor, ilk şampiyonluk öncesi her sezon bunun kanıtıdır

4- yönetimden bir açıklama yapıldığını hatırlamıyorum, araştırdım bulamadım zaten.

gökhan keskine güvenemeyiz evet, zaten kovuldu diye bu açıklamaları yaptı. görevindeyken yapabilirdi. herkes bunu dedi zaten, ama bu serkan reçber olayından sonra insan içinden doğruymuş demeden duramıyor

5- kendi reklamını yapma konusunda çok haklısınız. ben sadece transfer anlamında söylemiyorum bunu, bu 2 isim bu kulübe çok şey kattı ve karşılık olarak birileri onları sevmiyor veya çekemiyor diye böyle uzaklaştırıldılar

6 ve 7- hoca görevdeyken tuchel geldi, istifa etti, oyuncularla kavgalı diye haberler çıkması, bu iki kişinin avcı ile görüşmesi, belirli zamanlarda türeyen sosyal medya hesapları, bazı kongre üyelerinin bunu anlatması vs.

8- yalakalık yapmamalı ama aynı zamanda ona ağlak, hadlerini bildireceğim, boş konuşmasınlar dememeli. sonuçta bu taraftar onları seçtiği ve desteklediği gibi indirmesinide bilir


ulan yazana kadar canım çıktı yazana kadar hiç bu kadar kaliteli bir argümanla karşılaşmamıştım :D
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı Nartallo

Azizleşmek nedir yapmayın. İnsanları ne kadar rahat değersizleştiriyoruz. Yazık. İnsanları yaptığını düşündüğümüz yanlışlarından dolayı eleştirmek tamam ama şu tarz eleştiriler bu sınırı aşıyor. Başkanın geçmişimizi çabuk unutuyoruz sözüne katılmamak elde değil. Yeni hoca da bulunur yeni topçuda bulunur. Ama şu an bir Fikret Orman zor bulunur. Yok onun da iyisi var hazırda derseniz buyrun adam seçim diyor.  Çıksın daha iyi bir listeyle karşısına görelim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikret Orman’ın yaptıklarını değersizleştiremem, haddim değil, can cekişen bir camiayı ayağa kaldırdı,
bu noktaya getirdi. Ama güç zehirlenmesi yaşıyor. Camianın başındaki adamın taraftara işine baksın deme hakkı yok, şu sıkıntılı günlerde birleştirici olması lazım. Taraftar bu takımla yatıyor kalkıyor, takımla gülüp takımla ağlıyor, taraftar işine baksın, bravo.

Aynı şekilde camiada nadiren bulabildiğimiz almadan veren değerli adamları dışlama hakkı da yok başkanın.

Kendisini seviyoruz ama umut, metin, ürkmezgil gibi adamlarla devam ederse, çebi başkan giderse, ki muhtemelen Şenol hoca da çok durmaz gider, beni kaybeder.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2018, 14:24:32 Nartallo ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Su an BJK TVde Baskani izliyorum da, sanirim saclarini boyamis , bana mi oyle geliyor acaba? Bir erkek 50sine gelip de gucu popularitesi yerinde olmasina ragmen sacini boyamaya basladi mi alarm veriyor demektir.. Ben onu bilirim arkadas  :biggrinking: Guven tazelemek lazim baskana yeni secimde  :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı 'TaNeR'

Fikret Orman’ın yaptıklarını değersizleştiremem, haddim değil, can cekişen bir camiayı ayağa kaldırdı,
bu noktaya getirdi. Ama güç zehirlenmesi yaşıyor. Camianın başındaki adamın taraftara işine baksın deme hakkı yok, şu sıkıntılı günlerde birleştirici olması lazım. Taraftar bu takımla yatıyor kalkıyor, takımla gülüp takımla ağlıyor, taraftar işine baksın, bravo.

Aynı şekilde camiada nadiren bulabildiğimiz almadan veren değerli adamları dışlama hakkı da yok başkanın.

Kendisini seviyoruz ama umut, metin, ürkmezgil gibi adamlarla devam ederse, çebi başkan giderse, ki muhtemelen Şenol hoca da çok durmaz gider, beni kaybeder.

Taraftar taraftarlığını yapsın, maçlarına gitsin, takımına destek olsun vs. diyor; bunda yanlış olan ne?
Diğer şeyleri yapan mevkiler/yineticiler/kişiler var, herkes kendi işine baksın diyor, normal değil mi?

Fikret Orman ve Şenol Güneş ile son 3 senede 2 şampiyonluk 1 UEFA çeyrek finali 1 tane CL son 16 turu gördük. Beşiktaş uluslararası alanda tanınan bir kulüp oldu ;-)

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi İhsan

BOrc 2 milyar 153 milyon mevcut kur artışına göre normal

1 Ay önceki kur olsa 1.5 milyar ve alti olurdu şu borç

Bu tablo Hazıran ayında olan verilerle hazırlanmadı mı :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman: “Şenol Güneş çok iyi hoca, çok değerli..Ama mali konular Şenol Güneş’in işi değil..Bizi iki kez şampiyon yaptı ama Beşiktaş’ı sadece Şenol Güneş şampiyon yapmadı..Yüksek olan tek değer Beşiktaş’tır..”

Çevrimdışı Egos

Su an BJK TVde Baskani izliyorum da, sanirim saclarini boyamis , bana mi oyle geliyor acaba? Bir erkek 50sine gelip de gucu popularitesi yerinde olmasina ragmen sacini boyamaya basladi mi alarm veriyor demektir.. Ben onu bilirim arkadas  :biggrinking: Guven tazelemek lazim baskana yeni secimde  :evillol:

sana öyle geldiği için değil ağabey, boyamış hakikaten. alarm faslını bilmem, ama saçlar boyanıyorsa dökülüyor da demek olabilir, siyah daha sık görülmesini sağlıyor. koskoca başkan toppik'le mi uğraşsın?

diğer hali daha iyiydi, böyle dark side'a geçmiş gibi. saçındaki beyazlardan kurtulması muhalefete göz kırpmak olarak da değerlendirilebilir, iktidar ile olan ilişkisini kafasında bitirmiş.

Çevrimdışı tolga1903

Ulke ulke
Tesislerimiz guzel
Cillop gibi stad
Deniz kenarinda yasiyon havuzlu villalarda
Gene istemiyor adam daha az paraya gidiyor disariya
Ayrica tekme yemekten de bikiyorlar bence. Hakemlerin tavirlari falan ligimiz pislig icinde daha 7-8 sene once sike yapilmis, rezil olmussun dunya aleme
Sonra kalkismalar, garip garip politik surecler, teror, bomba, suriyeli istilasi
Insanlar hzuur icinde yasamak istiyor.

Ben istanbuldayken hergun 4-5 saat yoldaydim
Haftada 20 saat ediyor ayda 4 gun yilda 48gun
Hic bu hesabi yaptiniz mi?
Simdi o 2 saati tuvalette oturuyom mis gibi

Trafik büyük mesele oluyor mu futbolcular için emin değilim olabilir, abi zaten malum kesim tarzı "onlar bizi kiskaniyor biz daha iyiyiz" demiyorum ama bu adamları burada tutmanın da yolunu bulmamız lazım bu adamlar zaten büyük çoğunluğu halktan hükümetten yargıdan suriyeliden yani bizim gün içerisinde maruz kaldığımız her şeyden izole yaşıyor hadi gomez bomba olaylarından kaçtı talisca ne gördü yahu e biz nasıl baş edeceğiz lyonla leipzigle fiorentinayla baş edemeyizki hem oyuncu satışları bizim kat kat önümüzde hem genç ve potansiyelli oyuncular tercih ediyor adamları biz ne yapacağız o zaman hiç avrupa'da rekabet başarı konuşmayıp sadece yerel lige mi önem verelim nasıl olacak abi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman: “Eski futbolcu geliyor, altyapıda iş istiyor, olmayınca bize sallıyor..İşten çıkan gazeteci geliyor, iş istiyor, olmayınca bize sallıyor..Ne yapayım kardeşim, burası Darülaceze mi?”

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman: “Ben şu anda mali konuları konuşuyorum, kur artışı diyorum, şimdi telefonuma mesaj geldi, “Aboubakar’ı al” diye..Ben ne diyorum, o ne diyor!!”

Çevrimdışı Librarius

Fikret Orman kulübü iyice ağlama duvarına çevirdi. Yeter be kardeşim.  GS ve FB’nin hali ortada. Adamlar bu kadar şikayet etmiyor.

Ayrıca başkanın taraftara her fırsatta posta koymasıda kabak tadı vermeye başladı. Beşiktaş aleyhine algı kasan gazetecilerle selfi çek ama Beşiktaş için varını yoğunu veren taraftara çemkir.  Olmaz bu.
 
Aziz Yıldırımlaşma sendromu başlamış sanki.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

sana öyle geldiği için değil ağabey, boyamış hakikaten. alarm faslını bilmem, ama saçlar boyanıyorsa dökülüyor da demek olabilir, siyah daha sık görülmesini sağlıyor. koskoca başkan toppik'le mi uğraşsın?

diğer hali daha iyiydi, böyle dark side'a geçmiş gibi. saçındaki beyazlardan kurtulması muhalefete göz kırpmak olarak da değerlendirilebilir, iktidar ile olan ilişkisini kafasında bitirmiş.
yok yok bence  iktidari eskisinden daha guclu  istediginden olabilir  :D taze kan  dedi ya az  once duymadin mi, bu  sungerimsi  yapi kanin oraya pompalnamsiyla hani iktidarlasior vs ya falan fistik  ya hani  iste  odur  taze kan dedigi  :evillol:
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2018, 15:13:15 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu arada  tuzuk degisikligine gideceklerini bu kondu a 4  madde uzerinde durduklarini bunlardan birinin de Y/Knin sayisinin dusurulmesi oldugunun da altini cizmis bulundu Baskan..  Dogru karar... Oyle gorunmese de  Baskan da  epey  herseyin farkinda gibi ..   :claps:
Yorgo

Çevrimdışı Culpable

Su asamada bu secim karsrindan sonra bizim hisselerin durumu ne olacak onu dusunuyorum
@Culpable in bildigi yerden geldi soru
Buyuk ihtimalle yatirimci bizim hisseleri satip guvenli limanlara yelken acacakti ustune bu secim karari ve 2 milyar civari borcla hisseler dip yapar mi?
Dip yaparsa vidayi falan satip gelen parayla baskan hisse alimi yapar mi?
Planlar nedir, pazartesi kactan acilir bizim senetler
@mylife1903  12 temmuzda bunlari yazmistim ama konu disi diye silindi :)
http://prntscr.com/khdk3o

secim sonrasi Fikret baskan saglam bir kadro ile yeniden secilirse ..  donunu satip BJK hissesi toplamaya baslayabilirsin :) uzun vadede 1 koyup 20-30 alinabilecek  hisselerden bir tanesi

Çevrimiçi underworld

Fikret Orman kulübü iyice ağlama duvarına çevirdi. Yeter be kardeşim.  GS ve FB’nin hali ortada. Adamlar bu kadar şikayet etmiyor.

Ayrıca başkanın taraftara her fırsatta posta koymasıda kabak tadı vermeye başladı. Beşiktaş aleyhine algı kasan gazetecilerle selfi çek ama Beşiktaş için varını yoğunu veren taraftara çemkir.  Olmaz bu.
 
Aziz Yıldırımlaşma sendromu başlamış sanki.
Nerelerdesin reyis?

Çevrimiçi underworld

Bu arada  tuzuk degisikligine gideceklerini bu kondu a 4  madde uzerinde durduklarini bunlardan birinin de Y/Knin sayisinin dusurulmesi oldugunun da altini cizmis bulundu Baskan..  Dogru karar... Oyle gorunmese de  Baskan da  epey  herseyin farkinda gibi ..   :claps:
Heh işte şöyle

Çevrimiçi underworld

@ardiles reyis dön artık, yeter bu ayrılık

Çevrimdışı oblomov

Bırakın,  "Beşiktaş bile olsa" bir spor hissesini, herhangi bir hisse tavsiyesi SPK açısından suçtur.  Hele ki 1x20-30 gibi oranlarla eşe dosta tavsiyede bulunmak,  tavsiye edeni bile üzer.
Bir dost.
ASAP

Çevrimdışı yoruk

Başkan neden bu kadar gergin konuşurken? Son kongrede de öyleydi.
İlk başkan olduğunda böyle değildi.
Bence son kongred olduğundan daha gergin idi.Dün de damat toplantısına katıldıydı , piyasa gergin sıcak sıcak yanıyor ortalık.Doğaldır bence.
Sadece Şenol hoca içini biraz keskin konuştu o beni üzdü.

Bu saatten sonra Kagawa gelsin bir de şu Belçika'lı gelsin yeter arkadaş.Forvet falan istemiyorum.Orta alanda pas yapan gol atan tehdit adamları olunca eldeki forvetler de işe yarar mutlaka.

Kaleye de Ospina falan değil Mrmiç'in önerisi olan adamı alalım ne kadardır ki ?

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman: “Şenol Güneş çok iyi hoca, çok değerli..Ama mali konular Şenol Güneş’in işi değil..Bizi iki kez şampiyon yaptı ama Beşiktaş’ı sadece Şenol Güneş şampiyon yapmadı..Yüksek olan tek değer Beşiktaş’tır..”
Azizlesme sendromu tartisiyoz da bu bildigin ay aciklamasi azicik uslup degisik
Ersun karilarla geziyordu o mu sampiyon yapti
Mustafa denizli mi sampiyon yapti, ben yaptim

Senol gunesi ben getirdim sampiyonlugu yoktu, burda sampiyon oldu, derdi ay mesela

Super super
Senol gunes cikip negroda yerine fikret orman oynasin ben mi getirdim negroyu golleri baskan sahada atsin, derse o da ay aciklamasi olur yani

Çevrimdışı mylife1903


1- scouting veya futbol geçmişine sahip olmak? hadi bu olmadı diyelim scout işine girdiysen bile en azından izlediğin takip ettiğin oyuncuları almaya çalışırsın, gidip sadece menajerlerin önerdiği isimleri yada herkesi bildiği ettiği oyuncuları izlemek değil

ve en önemlisi kartal yuvası mağazalarının yöneticisiyken bir anda işi ve alanı olmadığı halde basın sözcüsü, sonra şef scout olması, şahsen çok rahatsız oluyorum bundan

2- biz menajer sistemini güzel kullanmıyoruz bence, eskiden sadece aracı veya iletişim niyetine kullanırdık, şimdi satacağımız oyunculara bile teklifleri onlar getiriyor, gereksiz oyuncuları bize kakalamaya çalışıyorlar

3- burada o giderler muhabbeti defalarca döndü, zarara uğrattımı uğratmadı mı bilmiyorum ama 15/16 sezonunda az miktar olan birşeyin 1 sezon sonra katlanması rahatsız edici, ve evet çoğu kişi o giderler katlanmadan iş yapılabileceğini biliyor, ilk şampiyonluk öncesi her sezon bunun kanıtıdır

4- yönetimden bir açıklama yapıldığını hatırlamıyorum, araştırdım bulamadım zaten.

gökhan keskine güvenemeyiz evet, zaten kovuldu diye bu açıklamaları yaptı. görevindeyken yapabilirdi. herkes bunu dedi zaten, ama bu serkan reçber olayından sonra insan içinden doğruymuş demeden duramıyor

5- kendi reklamını yapma konusunda çok haklısınız. ben sadece transfer anlamında söylemiyorum bunu, bu 2 isim bu kulübe çok şey kattı ve karşılık olarak birileri onları sevmiyor veya çekemiyor diye böyle uzaklaştırıldılar

6 ve 7- hoca görevdeyken tuchel geldi, istifa etti, oyuncularla kavgalı diye haberler çıkması, bu iki kişinin avcı ile görüşmesi, belirli zamanlarda türeyen sosyal medya hesapları, bazı kongre üyelerinin bunu anlatması vs.

8- yalakalık yapmamalı ama aynı zamanda ona ağlak, hadlerini bildireceğim, boş konuşmasınlar dememeli. sonuçta bu taraftar onları seçtiği ve desteklediği gibi indirmesinide bilir


ulan yazana kadar canım çıktı yazana kadar hiç bu kadar kaliteli bir argümanla karşılaşmamıştım :D
Bu senin yazdigin en uzun ileti olabilir

Çevrimdışı Egos

Azizlesme sendromu tartisiyoz da bu bildigin ay aciklamasi azicik uslup degisik
Ersun karilarla geziyordu o mu sampiyon yapti
Mustafa denizli mi sampiyon yapti, ben yaptim

Senol gunesi ben getirdim sampiyonlugu yoktu, burda sampiyon oldu, derdi ay mesela

Super super
Senol gunes cikip negroda yerine fikret orman oynasin ben mi getirdim negroyu golleri baskan sahada atsin, derse o da ay aciklamasi olur yani

aziz yıldırım değil, şenol güneş açıklaması yapmış resmen. hocanın buna benzer en az iki bin sekiz yüz kırk dokuz demeci vardır.

yalnız böyle şeyler hocanın ağzına daha çok yakışıyor.


Etiketler: