Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 217 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5076035 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Basak'in yenilmesi cok kotu oldu demistim. Hala burada bu skorun olumlu oldugunu dusunenler var, cok buyuk yanilgi icindeler. Su noktada ligde her turlu cirkefligi, pisligi bekleyebilirsiniz, mhk baskani fanatik gsli yusuf namoglu bu saatten sonra gsnin yenilmesine izin verir mi, sozde muhalefet yapan siyasetcisine kadar herkes gs goygoyuna girmis biraz gozunuzu acin bence.

Bunlar ihtimal dahilinde ama bu kadar teslimiyetçi olmaya da gerek yok. Yarışta 4 takim var ve hepsinin iyi kotu bir lobisi var. Hakemler boyle bir ortamda açık açık katliam veya eyyam yapamazlar. Halil Umut Meler GS'ye biraz iltimas gecti ve iyice ağzına edildi programlarda, ne hakemliği kaldı ne çocukluğu. Yani hakemliğin iyi gelir getiren bir meslek olmasından sonra kimse diger 3 kulübü karsisina alarak harakiri yapamaz bu noktadan sonra.

GS-Basaksehir macinin sonucunun iyi veya kotu olup olmadigini bu haftadan bakarak anlayamayiz. Allah Besiktas camiasının yozunu güldürsün, utandırmasın. Bekleyelim görelim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Şu sosyal medya ne kadar değiştirdi hayatımızı...

Aylardır konuşmadığım bir Galatasaraylı arkadaşım, 5-0'lık Bayern maçı sonrasında delirtecek mesajlar yazmış bana... 'Nasıl koydular' falan filan diye... Üstelik ben hiçbir zaman, hiçbir maçtan ya da şampiyonluktan sonra ezeli rakiplerden birini tutan arkadaşlarımı aramam. Dedim 'abi hayırdır, sen böyle bir adam değildin'... Adam başladı anlatmaya, 'Beşiktaş taraftarı şöyle şımarık, böyle terbiyesiz, böyle adi'... Dedim 'kim onlar?'...

Ekşi Sözlük'te sürekli küfrediyorlarmış, Twitter'da bütün Galatasaray haberlerinin altına tahrik edici yorumlar yazıyorlarmış... Takımları iki sene üstüste şampiyon oldu diye bütün efendiliklerini, insanlıklarını unutmuşlar... Tespiti bu... O kadar öfkelenmiş ki, 'keşke 20 tane yeseydiniz' falan diyor.

Neyse konuşunca sakinleşti... Özür diledi.

Bana sorarsan en adi ve kibirli olanlar Galatasaraylılar, en aptal ve şuursuz olanlar Fenerliler... Neden? Çünkü Twitter'da bir sürü Galatasaraylı, 'iki sene şampiyon oldular, havaya girdiler' modundalar... Sanki 2015'ten önce Beşiktaş yokmuş gibi. Sanki 90'ları onlara zehir etmemişiz gibi... Futboldan anlamıyorlar. Top rakibin poposuna değiyor, 55 bin kişi 'el el el el' diye haykırıyor. Bizim maçları izliyorum, ele temas yoksa bizimkiler anlıyor olmadığını, hak etmedikleri bir şeyi istemeye de utanıyorlar... Fenerliler, Twitter'da çaresizlikten hakemlere saldırıyorlar... Kupada hala elenmemiş olmalarını, ligde bu kadar yarışın içinde kalabilmelerini hep hakemlere borçlu olmalarına rağmen, varsa yoksa Beşiktaşlı Demirören, varsa yoksa Beşiktaş'ın çocuğu Mete Kalkavan...

Hepsini toplayınca dev bir toz bulutu... Herkesin herkesten nefret ettiği, herkesin birbirini suçladığı bir çamur deryası... 'Herkes Galatasaray'a karşı', 'Fener'in Fener'den başka dostu yok' falan filan...

Nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum...

Ben, kulüpler hakkında karar verme noktasında direkt kulüplerin resmi ağızlarına bakıyorum. Beşiktaş için Ekşi Sözlük'te küfreden Beşiktaşlılara değil, tribüne içki içip gelip arka koltuktaki çocuğa kafa atan adama değil, televizyonda boş boş konuşan Turgay Demir'lere, Sinan Engin'lere değil, Negredo'ya 35 gol sözü verdiren garip adamlara değil, doğrudan kulübün ve takımın birinci adamlarına, Fikret Orman'a, Şenol Güneş'e falan bakıyorum... 'Tamam' diyorum. Bu adamlar, gerçekten Beşiktaşlılık ruhuyla hareket ediyorlar. 5-0 da yenilsek, 5-0 da yensek, ilk cümlede 'hak etme' fiili var. 'Kazanmayı hak ettik' ya da 'etmedik'... Her şey ondan sonra geliyor. Alkışlıyorum, Beşiktaşlılığımla gurur duyuyorum.

Sonra Galatasaray'a bakıyorum. Onların yöneticilerinden de tahrik edici, asap bozucu bir yaklaşım görmüyorum son zamanlarda... Hiçbir zaman sevmediğim Fatih Terim'den de gereksiz iddialı açıklamalar, rakipleri küçültücü ifadeler duymuyorum. Bunlarla asıl derdim, yaptığımız 'her şeyi' taklit ediyor olmaları... Tribündeki gol anonsunun cümlelerini bile birebir bizden alıyorlar ya... Ne rahatlık...

Fenerbahçe hep aynı Fenerbahçe... Aziz Yıldırım kavga edecek birini bulamadığında deliriyor, mutlaka birilerine saldırıyor... Mahmut Uslu diye bir adam var, konuşmasına bile gerek yok, varlığı yetiyor. Ağzı leş gibi... Teknik direktörlerine bakıyorsun, aradan üç maç geçmiş, hala taçtan bahsediyor. Ofsayttan gol attıkları maçtan sonra 'bu hakemlerle lig bitmez' falan deyip insanın aklıyla alay ediyor.

Başakşehir'in zaten çıkış noktası, varlık sebebi belli... Beş para etmez, karaktersiz, çirkef bir oluşum.

Sosyal medya, herkesi, olması gerektiğinden daha çok dolduruyor, 'ezeli rekabet' kavramı, 'ölümcül düşmanlık' seviyesine yükseltiliyor. O yüzden forumu hakkaten çok seviyorum. Buradakilerin çoğunlukla sağduyulu, düzeyli, kaliteli insanlar olduğunu görünce keyfim yerine geliyor.
endustriyel futbol vagonuna sansinin da yardimiyla dogru zamanda oturdu gs. Belki maddi olarak buyuk bir pay alamadilar ama taraftar sayisi artti. 90larin basinda bunlarin taraftari falan yoktu. Inonu stadinda fb tribunj dedigimiz bir yer vardi mesela hatta kapalida bile %35-40 kadar fbli olurdu ona yakinda tsli olurdu.

Bu herifler bir anda turedi.
Bunlarin gs fb derbileri vardi o senelerde de ama asiri bir dusmanliklari yoktu

Gsnin yukseli isini bilen yoneticiler ile basladi ayrica bu yoneticilerin feto yapilanmasina yanasik olmalari sa bir cok avantaj getirdi bunlara. Herifler almanyadan at dolingi getirtip bizim rakiplere vuruyordu.
Bir gunde turk olan yabanci oyuncular falan oluyordu
Yakalanmiyoardi ve uluorta yapiyorlardi bu isleri
Hababam sinifinin filmlerini hatirlayin o filmlerde herkes vardir. Koylusu anadolu zengini koministi falan bir tek ilticaci kokten dinci yoktur boyle kubilayin kafasini kesen cahil takunyali tipler yoktur eski filmlerde sadece hababam sinifinda degil. Neden yoktur, cunku yoklardi.
Bir anda turediler bunlar ve bunlarla beraber gsnin yukselisi basladi, bilmiyorum anlatabiliyor muyum?
Ortam fahisesi bir camiadir bugun fetoya yanasirken, o kopegin ayagina butun camia giderken tak 20 milyon gsli iktidar lartisine oy veriyon diyen bir baskan cikar ulan zaten secimlede 20 milyon oy zor aliyor iktidar partisi. Kalan butun karsi oylar fbli ve bjkli mi? Yersen iste

Neyse ne oldugu belli sebepleri tartisilir sonuc tartisilmaz. Bugun kasimpasa seviyesinde olacak bir zumrenin takimi birAz populer oldu ve populer kulture asik dejenere turk gencleri bu takimi aldilar. Cevreme sokmam akrabam olsa gorusmem gsliler ile tehlikeli icten pazarliklari olan karakterde olma ihtimalleri yuksektir. Buyuk takim degildir, basarili ve populer takimdir.

Fb farklidir rakibimizdir, kibirli olmasina ragmen ayni zamanda ezik bir camiadir. Ama fbnin buyuklugunu tartismam. Buyuk takim buyuk camiadir. Taraftari azicik malimsidir, futboldan anlamaz, zaten futboldan anlasa fbli olmaz.

En sevdigim iclerinde tsdir. Taraftari azicik gerzektir ama buyuk takimdir ts, buyuk camiadir. Turkiyenin her yerinde stadi verseler full doldurur. Aktif taraftar olarak bakildiginda belki birinci sirada bile olabilirler. Dogru yonetildiginde kullerinden dogacaktir, lige lazimdir ve en saygi duydugum rakibimizdir.


Çevrimdışı EMİR EMRE

Fbliler Ali Koç gelince her şey bir anda düzelecek sanıyorlar durumları patolojik. . Durumları daha vahim durumda olan gruptakiler de fatih terim geldiği gün kurtulduk sanıyorlar :evillol: uyandırmamak önemli..

ben kendi adıma şahsen gsye  on puan fark atıp şampiyon olup da fatihi göndermelerindense ikili averajla yada bir puan farkla şampiyon olmayı ve fatihin seneyede gsyi yönetmesini tercih ederim..
(Aziz de gitmiyor zaten :evillol: ) zaman kazanmak açısından önemli bu..
Herşey her durumdan daha güzel olacak sabredin Allah tuzak kıranların en hayırlısıdır..

Fatih Terim bile olsa gsliyim der ama avrupadan men yemis bir takimi yonetip prestij kaybetmez :)

Çevrimdışı kyiv

UEFA Sion' u Avrupa kupalarından men etmiş. Başka men yok galiba. Galatasaraya ceza vermeyecekler gibi gözüküyor. Yapılanlar ortada daha neyi bekliyorlar anlamıyorum. Alenen iplememişler UEFA'yı kıytırık basit bir ceza ile sıyıracaklar. Bu kadar düşünmelerini gerektirecek hafifletici ne var merak ediyorum. Geçmişte sabıkaları var.

Sabah sabah UEFAsına da...

Çevrimdışı tuncaboylu

UEFA Sion' u Avrupa kupalarından men etmiş. Başka men yok galiba. Galatasaraya ceza vermeyecekler gibi gözüküyor. Yapılanlar ortada daha neyi bekliyorlar anlamıyorum. Alenen iplememişler UEFA'yı kıytırık basit bir ceza ile sıyıracaklar. Bu kadar düşünmelerini gerektirecek hafifletici ne var merak ediyorum. Geçmişte sabıkaları var.

Sabah sabah UEFAsına da...
Bütün men cezalarının dün açıklandığını nereden biliyoruz?

Sion'un cezası transfer borçları ile ilgili verilmiş, Galatasaray'ın cezasıyla benzeşmiyor. Muhtemelen alacaklı kulüp ve oyuncu sayısı şikayetleri arttığı için bu cezayı aldılar.

Galatasaray'ın cezası başka bir konudan.

Bu ceza Galatasaray için kötü haber.

UEFA'nın merkezi olan İsviçre'nin takımına verildiği için kimseye ayrıcalık yapmayacakları belli oldu. Ve şimdi açıkladıkları için, sezon sonuna kadar oyalanmayacaklarının habercisi

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı kyiv

Bütün men cezalarının dün açıklandığını nereden biliyoruz?

Sion'un cezası transfer borçları ile ilgili verilmiş, Galatasaray'ın cezasıyla benzeşmiyor. Muhtemelen alacaklı kulüp ve oyuncu sayısı şikayetleri arttığı için bu cezayı aldılar.

Galatasaray'ın cezası başka bir konudan.

Bu ceza Galatasaray için kötü haber.

UEFA'nın merkezi olan İsviçre'nin takımına verildiği için kimseye ayrıcalık yapmayacakları belli oldu. Ve şimdi açıkladıkları için, sezon sonuna kadar oyalanmayacaklarının habercisi

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün men cezaları dün açıklandı demiyorum. Ancak kabul etmek lazım ki bu iş don lastiği gibi uzadıkça işin suyu çıkar. Adamların senelerdir kötü yönetildikleri ortada cart diye verecen cezayı UEFA hesap mı verecek niye bu kadar ceza verdi diye? Kurallar kesindir sizin ülkenizdeki diğer kulüpler bu kurallara uymaya çalışırken siz umursamadınız madem umursamadınız biz umursatmasını biliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gesenin men cezası bir an önce açıklanmalı

Çevrimdışı tangaz

bu mesajının karşılığı 7 gün nopost
sen başkalarına hakaret etmeyi kendine hak görüyorsun
özellikle bu mesajı silmeyip not düşüyorumki yarın sana yazdıklarım işine gelmedi
beni susturdun deme

8 nisan pazarı 9 nisan pazartesiye bağlayan gece yarısı 7 gün no post veren moderatör @Necmi  1 gün de kdv uygulamış 8 güne çıkarmış nopostu @onurturan muhtemelen sen yazınca kaldırmıştır nopostu uyaran olmasa dewam ettirirdi kesin. nopost bitmiş moderasyon başlamış tamda kendisinden beklenen yanlı eylemlere full konsantre devam anlaşılan.  :claps:

@MURAT ve @cursedofdragon sanırım aktif bi siz kaldınız moderatörlerden sizden de tık yok görünen o ki cezaları verirken iyisiniz de kaldırırken akıllar nerede illa birilerinin bitmedi mi die sorması mı gerekiyor?



Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yasin A.

gese'ye neden men vermeliler?

yani bjk'nin men aldıgı sebeplerden hangisini yaptılar yada aştılar?
Bilmedigim için soruyorum.

eğer bjk'nin men edilmesine sebep hareketleri gese'de yaptı ise men edilmesi kesindir zaten.

Çevrimiçi Necmi

8 nisan pazarı 9 nisan pazartesiye bağlayan gece yarısı 7 gün no post veren moderatör @Necmi  1 gün de kdv uygulamış 8 güne çıkarmış nopostu @onurturan muhtemelen sen yazınca kaldırmıştır nopostu uyaran olmasa dewam ettirirdi kesin. nopost bitmiş moderasyon başlamış tamda kendisinden beklenen yanlı eylemlere full konsantre devam anlaşılan.  :claps:

@MURAT ve @cursedofdragon sanırım aktif bi siz kaldınız moderatörlerden sizden de tık yok görünen o ki cezaları verirken iyisiniz de kaldırırken akıllar nerede illa birilerinin bitmedi mi die sorması mı gerekiyor?
kimsenin birşey eklediği yada kaldırdığı yok cezalar için ajanda tutmuyoruz.
sistem geri sayıyor nopost cezaları günü dolduğunda kalkar ve yerini 7 gün moderasyona bırakır
bu hep böyleydi yani nopost bittiğinde gözetimli serbestlik başlar. süreyi tutan biz değiliz.
sistem hata verirse olmuyor değil uyarılıyoruz kontrol edip düzeltiyoruz.
senin cezayıda sistem süresi dolduğunda noposttan moderasyona çevirmiş.

Çevrimdışı mylife1903

8 nisan pazarı 9 nisan pazartesiye bağlayan gece yarısı 7 gün no post veren moderatör @Necmi  1 gün de kdv uygulamış 8 güne çıkarmış nopostu @onurturan muhtemelen sen yazınca kaldırmıştır nopostu uyaran olmasa dewam ettirirdi kesin. nopost bitmiş moderasyon başlamış tamda kendisinden beklenen yanlı eylemlere full konsantre devam anlaşılan.  :claps:

@MURAT ve @cursedofdragon sanırım aktif bi siz kaldınız moderatörlerden sizden de tık yok görünen o ki cezaları verirken iyisiniz de kaldırırken akıllar nerede illa birilerinin bitmedi mi die sorması mı gerekiyor?
Gece gece bi khk ile vergi koymuslar abi

Çevrimdışı tangaz

kimsenin birşey eklediği yada kaldırdığı yok cezalar için ajanda tutmuyoruz.
sistem geri sayıyor nopost cezaları günü dolduğunda kalkar ve yerini 7 gün moderasyona bırakır
bu hep böyleydi yani nopost bittiğinde gözetimli serbestlik başlar. süreyi tutan biz değiliz.
sistem hata verirse olmuyor değil uyarılıyoruz kontrol edip düzeltiyoruz.
senin cezayıda sistem süresi dolduğunda noposttan moderasyona çevirmiş.

süre bittiğinde nopost kalkmadı. @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

8 nisan pazarı 9 nisan pazartesiye bağlayan gece yarısı 7 gün no post veren moderatör @Necmi  1 gün de kdv uygulamış 8 güne çıkarmış nopostu @onurturan muhtemelen sen yazınca kaldırmıştır nopostu uyaran olmasa dewam ettirirdi kesin. nopost bitmiş moderasyon başlamış tamda kendisinden beklenen yanlı eylemlere full konsantre devam anlaşılan.  :claps:

@MURAT ve @cursedofdragon sanırım aktif bi siz kaldınız moderatörlerden sizden de tık yok görünen o ki cezaları verirken iyisiniz de kaldırırken akıllar nerede illa birilerinin bitmedi mi die sorması mı gerekiyor?
Abi hoş geldin özledik...


 

Çevrimdışı tangaz

Gece gece bi khk ile vergi koymuslar abi

işine geldiğinde cezayı ver işine gelmiyorsa verme hele hele sana yancılık yapan biriyse hiç ceza verme die de ek maddesi varmış khknın reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Gece gece bi khk ile vergi koymuslar abi
Denetimli serbestlikte varmış abi karakola imzaya fln gitme işleri de var mı acaba ;)


 

Çevrimdışı mylife1903

kimsenin birşey eklediği yada kaldırdığı yok cezalar için ajanda tutmuyoruz.
sistem geri sayıyor nopost cezaları günü dolduğunda kalkar ve yerini 7 gün moderasyona bırakır
bu hep böyleydi yani nopost bittiğinde gözetimli serbestlik başlar. süreyi tutan biz değiliz.
sistem hata verirse olmuyor değil uyarılıyoruz kontrol edip düzeltiyoruz.
senin cezayıda sistem süresi dolduğunda noposttan moderasyona çevirmiş.
Zamlar otomatik diyorsun abi

Biz yapmadik, bilgisayar yapti.

Acayip otomasyon ulke olmusuz, hersey otomatik anasini satiuom

7 gunluk Noposta vergi ve indirim degil giramaj ayarida yapmislar, nopost moderasyon oluyor otomat

Lo su forum kadar otomat bi santraforumuz olaydi simdiye tekne kiraliyorduk

Çevrimdışı tangaz

Abi hoş geldin özledik...


 

saol caner, daha gelemedik 1 hafta sonra (şayet gene moderatör kdv eklemezse! ) geleceğim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Denetimli serbestlikte varmış abi karakola imzaya fln gitme işleri de var mı acaba ;)


 
Olmaz mi,
Mod yiyon,
Mesaj kirmizi oluyor sonra gondere dokaniyon
Mesaj gitmis gibi oluyor ama gitmemis oluyor
Aktarmai gidiyor
Once bi yonetici okuyor falan onayliyor sonra gidiyoe

Mektupu posta kutusuna sokunca dogal olarak mektubu gondermis oluyorusn ya aslinda gondermemis saddce postalamis oluyon, gercek etlem aksam posraci gelip senin mektubu alip merkeze gotunce oluyor, karisik mevzular bunlar

Çevrimdışı onurturan

8 nisan pazarı 9 nisan pazartesiye bağlayan gece yarısı 7 gün no post veren moderatör @Necmi  1 gün de kdv uygulamış 8 güne çıkarmış nopostu @onurturan muhtemelen sen yazınca kaldırmıştır nopostu uyaran olmasa dewam ettirirdi kesin. nopost bitmiş moderasyon başlamış tamda kendisinden beklenen yanlı eylemlere full konsantre devam anlaşılan.  :claps:

@MURAT ve @cursedofdragon sanırım aktif bi siz kaldınız moderatörlerden sizden de tık yok görünen o ki cezaları verirken iyisiniz de kaldırırken akıllar nerede illa birilerinin bitmedi mi die sorması mı gerekiyor?
Hogeldin abi..

Çevrimdışı tangaz

Zamlar otomatik diyorsun abi

Biz yapmadik, bilgisayar yapti.

Acayip otomasyon ulke olmusuz, hersey otomatik anasini satiuom

7 gunluk Noposta vergi ve indirim degil giramaj ayarida yapmislar, nopost moderasyon oluyor otomat

Lo su forum kadar otomat bi santraforumuz olaydi simdiye tekne kiraliyorduk

yaa yok reis ne otomatı pazarı pazartesiye bağlayan gece gelen nopost 15ini 16sına bağlayan gece kalkardı şayet bilgisayar sayacı geriye saysaydı dün bu saatlerde duruyordu nopost.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

gese'ye neden men vermeliler?

yani bjk'nin men aldıgı sebeplerden hangisini yaptılar yada aştılar?
Bilmedigim için soruyorum.

eğer bjk'nin men edilmesine sebep hareketleri gese'de yaptı ise men edilmesi kesindir zaten.
bizim men edilme nedenimiz evrakta sahtecilik. bunun ffp ile alakası yok
gs daha önce şartlara uymadığı için 1+1 men yedi onunki direk ffp ile alakalı
bu uefada tek bir kurul yok ve tek bir kurul ceza vermiyor uefa disiplin kurulu farklı işliyor
ffp denetleme kurulu farklı işliyor. sion ceza aldıysa disiplin kurulundan almıştır.
gs yi denetleyen uefa ffp denetleme kuruluydu bu kurulda bildiğim kadarıyla milan gs porto fener ve Benficayı
masaya yatırdı bu sene bunlardan birinin cezası açıklandımı. Bildiğim kadarıyla açıklanmadı.
ffp denetleme kurulu ffp disiplinine çarptırılan kulüpleri denetleyen bir kurulda değil aslında bunu
denetleyen her ceza alan kulüp için farklı müfettişler var. Kulübü denetleyen müfettiş bir yanlış gördüğünde
denetleme kuruluna rapor yazıyor. Bu raporda usulsüzlük görülürse denetleme kuruluna sefk ediliyor
yani sefk olduğunda aslında iş bitmiş oluyor. Bundan sonrası tamamen alacağı ceza ile alakalı.
mesela bizim geçen sene sattığın kadar al cezası bu kurul tarafından bir yıl daha uzatıldı.
gs men aldığında şimdiki şartlarından çok daha düşük rakamlar yüzünden 1+1 yıl men almıştı
şimdi men almaması bir mucize olur. bu öyle böyle bir kural ihlali değil 30 M açık verebilme sınırı varken
150 M açık vermesi bunun cezalandırılmaması ffp ruhuna aykırı bir durum hafif bir cezayla geçiştirilirse
bu emsal oluşturur yarın ceza verdikleri her kulüp soluğu cas da alır. aslında men o kadar önemli birşey
değil esas alması gereken ffp ye dahil edilmesi olmalı gs bu ekonomik şartlarda ffp ye alındığında bunu
uygulayabilmesi imkansız olacak. fener daha ilk senesinde ffp den disiplin kurulunun karşısına çıktı.
bu arada kimse dillendirmiyor ama fenerde men alabilir. boşuna savunmaya çağırmadılar onlarıda.
herkes gs ye odaklanmış durumda feneri kimse dikkate almıyor :D

Çevrimiçi Necmi

süre bittiğinde nopost kalkmadı. @Necmi
daha önceleri cezanın modlar tarafından erken kaldırılması sende alışkanlık yapmış sanırım
şimdi bir müdahale yok sistem otomatik geri sayıyor. ceza süresi dolduğunda otomatik olarak moderasyona çevrilmiş
birisi müdahale etse kimin müdahale ettiği ve karşısında kaldırıldı olarak görünürdü.
öncekilerde olduğu gibi.
Kaldıki derdim nede cezanı bir gün daha tutacağım bunun yerine birgün fazla verirdim
mantıklımı konuşman. 7 günü kafi görmesem 8 gün verirdim. dünden beride online değilim yeni girdim
siteye

Çevrimdışı tangaz

bu mesajının karşılığı 7 gün nopost
sen başkalarına hakaret etmeyi kendine hak görüyorsun
özellikle bu mesajı silmeyip not düşüyorumki yarın sana yazdıklarım işine gelmedi
beni susturdun deme

9 nisan 00:55de nopost vermişsin dediğin gibi otomatik saysaydı 16 nisan 00:56da noposttan çıkmış olurduk. bu bilgisayar denen makina senden benden iyi sayar tıkır tıkır sayardı ve 16 nisan günü 00:55de kaldırırdı @Necmi  16 nisan saat 14:00 falan gibi yani dün bakmıştım en son yerli yerinde duruyordu nopost. ileriki saatlerde fırsatım olup bakamadım kaçta kalktı bilmiyorum ama dediğin gibi 7 gün dolunca kalkmadığından da eminim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

daha önceleri cezanın modlar tarafından erken kaldırılması sende alışkanlık yapmış sanırım
şimdi bir müdahale yok sistem otomatik geri sayıyor. ceza süresi dolduğunda otomatik olarak moderasyona çevrilmiş
birisi müdahale etse kimin müdahale ettiği ve karşısında kaldırıldı olarak görünürdü.
öncekilerde olduğu gibi.
Kaldıki derdim nede cezanı bir gün daha tutacağım bunun yerine birgün fazla verirdim
mantıklımı konuşman. 7 günü kafi görmesem 8 gün verirdim. dünden beride online değilim yeni girdim
siteye
Belgeli konustu @tangaz


Etiketler: