Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 312 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5133929 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Tarihimizde ilk kez 2. tur yaptık, lider bitirdik seri başıyız, şu kura çekiminin keyfini çıkaramıyoruz dün Kayseri'deki ruhsuzlar yüzünden. O kadar sinirliyim ki takıma.

Of be of.
Hangi ruhsuzlar, o takim ve hoca sayesinde ikinci tur gorduk. Azicik kredisi olsun

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Benim de keyfim kalmadı ama sankim Chelsea çıkacak gibin geliyor bana. Hayırlısı ama kim çıkarsa çıksın bu takımı ezecek takım yok rakipler içinde.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi underworld



kapana takıma karşı sıfıra inip kaleci ile toperlerin arasına topu atamazsan , seken topları toplayıp baskı kurmaz şutta çekemezsen nasıl gol atacaksın ???

yeter artık her seferinde göbekten orta açmaya çalışyoruz.
alanya maçında bir tane oldu dahada 40 sefer olmaz artık.





 :akuma:

Çevrimiçi underworld

en başta ozi olmak üzere cenk te azcık şerbetlenmeli  :telekom:
ikisi de kale önünden gol yapamadılar.
cenk daha sonra  füze yolladı ama karşı karşıya o golü yapacan hacı.
çok basit goller kaçıyorıyoruz sonra tadımı kaçıran gelişmeler oluyor.

neyse işi bilen reyisler tesislere gidip bir ikram yapıversinler.


abdest alıp sonra azcık şerbet içiversinler  :bur2:

Çevrimdışı Egos

geçen sene başlayan martta şampiyon olalım havasından kurtulamadı taraftar. stresi kaldıramayanların sayısı çok gibi. puan tablosu ile yatıp kalkmayı kesmemiz gerek, sürekli hesap yapılacak bir durum yok ortada, önce ilk yarıyı atlatalım.

beşiktaşlılar için şampiyonluk şartı ile takım desteklemenin esprisi hiç olmadı. ayrıca bu takım sezon sonu şampiyonluk yaşarsa şu ana kadar alınan sonuçları göz ardı mı edeceğiz? şimdi yapılacak en mantıklı iş oyunu değerlendirip bırakmak, kahinlik yapmak kimseye bir şey kazandırmayacak. şu durumda "şampiyonluk gitti" diyenler de "bu takım şampiyon" diyenler de aynı derecede itici geliyor.

büyük sözleri bir kenara bırakalım, sezon sonunda sonuç ne olursa olsun yaşadığımız bu sürecin analizini sakin kafayla yaparız. takım için de, taraftar için de bu gerekli. neredeyse birbirimize düşman olacağız, duygusallık hoş görülebilir; ama kırılganlık bizi çok geriye götürür.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2017, 17:28:27 Egos ]

Çevrimdışı mertozlu

Twitter'da Eser'i tanıyan varsa, ondan konu hakkında dört tweet geldi, burada da paylaşayım.

Alıntı
''Besiktas üretkenlik anlaminda tukendi ve gol opsiyonlari azalmis durumda. Bunlari hirsla istahla rakiplerle aciklamak yerine farkli arayisa girip cozum uretirse yine sampiyon olur. Cok da saapmamak lazim.''

''Ozi ve Tolgay sahadayken uzun oynamamak lens ve negredo gibi skorer adamlari hazirlayip katki verir hale getirmek atiba'yi dinlendirip medel'i monte etmek q7'de takili kalmamak gibi gayet basit ve herkesin hemfikir olduğu konular inatlaşma kaldirmiyo yani''

''sistemden ziyade BENI BASARIYA GOTUREN OYUNCULAR'la bu iste sureklilik elde edilse herkes sampiyon kadroyu muhafaza edip ligi domine eder sen de 62 yasina kadar beklemezdin yani hocam''

''Su ligde fernandao, gomez, aboubakar gibi adamlarin kaymagini yemişsin,adebayor gomis gibi canlı ornekler mevcut..hala negredo'nun fiziksel üstünlüğünden faydalanmamak cidden anlamsiz bi inat''

Çevrimdışı Sercan62

Lig'de 15 maç oynadık. Geriye 19 maç kaldı. geçen sezon ligi toplamda 23 galibiyet ile bitirdik. geride kalan 15 haftada ise 7 galibiyetimiz var.

Beraberlik sayımız da geçen senenin sonundaki sayıya  göre şu an itibariyle çok fazla. Şampiyonluk için ortalama 21-23 galibiyet almak lazım diye düşünüyorum. 20 galibiyet de yeterli olabilir ancak o kısımda rakiplerin ekstra puan kayıplarına ihtiyacımız var.

şu an 7 galibiyetimiz var ve geriye 14-15 galibiyet kalıyor. Geriye kalan hafta ise 19. En düşükten hesaplarsak bize bu 19 haftada 14 galibiyet gerekecek diye düşünüyorum.

geriye kalan 2 haftayı galibiyetle kapatmamız ve o iki haftada rakiplerimizin direkt puan kaybı çok iyi olur. ikinci yarıda ise gs'nin sezon başında yaptığından daha ileride bir seri yapmamız lazım. 8-9 maçlık bir galibiyet serisi bize müthiş bir katkı sağlar. Zaten bu serinin de yapılması gerekiyor. Bu seriyi yapabileceğimiz en uygun fikstür şu gibi:

11.02.2018         Beşiktaş       v    Karabükspor                              
18.02.2018         Konyaspor   v    Beşiktaş                              
25.02.2018         Beşiktaş       v    Fenerbahçe                              
04.03.2018         Trabzonspor   v    Beşiktaş                              
11.03.2018         Beşiktaş       v    Gençlerbirliği                              
18.03.2018         Başakşehir   v    Beşiktaş                              
01.04.2018         Beşiktaş       v    Alanyaspor                              
08.04.2018         Beşiktaş       v    Göztepe                              
15.04.2018         Akhisarspor   v    Beşiktaş 

Bu süreci en fazla 1 beraberlik ya da en fazla 1 mağlubiyet ile atlatırsak ligin son haftalarına doğru tamamen yarışın içinde oluruz. Geride kalan haftaları şampiyonluk motivasyonu ve ona uygun oyun ile oynarsak şampiyonluğu alırız.

Bunun için ikinci devrede uygun takım ve oyun planı gerekiyor. Kadroda bir takım değişiklikler yapılması gerekiyor diye düşünüyorum. Mesela ikinci yarından itibaren  Medel ilk 11'e monte edilmeli. Atiba'yı fazlasıyla seviyorum ancak son birkaç lig maçında oynadığı oyun aklımı kurcalıyor.
 Stoper tandemi Pepe-Vida'dan oluşmalı. Takıma bir sağ bek alınmalı. Cenk satılacaksa yırtıcı bir forvet alınmalı. Aboubakar tarzında hızlı, hırslı, yırtıcı bir adam bulmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Cenk de Negredo'da bence çok iyi oyuncular ancak sanki bu ligde bitiriciliğin yanında bir forvette olması gereken en önemli özellik: hız ve fizik gücü. Tabi Mario Gomez örneği var. Gomez fizik gücü fena olmasa da pek hızlı bir oyuncu sayılmazdı. Müthiş bir katkı yaptı ancak kendisi de çok üst düzey bir oyuncuydu. Bu lig sınırları içerisinde kolay kolay göremeyeceğimiz bir yeteneğe sahipti. O yüzden kendisini biraz istisna olarak tutuyorum.

Halen şansımız var. Eldeki kadro yukarıda saydıklarımı yapabilecek kalibrede ancak bir takım dokunuşlara ihtiyacımız var. 

Çevrimdışı scarfright

Puan tablosu bence şu anda bizim açımızdan öyle ah vah değil şu aşamada. Hoş benim hiç umrumda olmadı ligin son 4 5 haftasına kadar. Ancak takımın oyunu çok geriye gidiyor. Böyle takımda geçen senelerden eksik bişeyler var. Çoğu oyuncu bitse de gitsek gibi. Defansımız kötü değil. Ama alarm veren orta saha ve hücum. Orta sahada bir tane formda adamımız yok şu anda. Atiba oğuzhan talisca çok gerideler bence. Kötü değiller de formsuz. Tolgay dalgalı biraz. Elde bi tek medel kalıyor onu da daha anlayamadık bile. Bence eldeki medeli denemeliyiz. Kanatlara girmiyorum bile orada 2 oyuncu kombineli sanırım. Diğer kanatlar yedekten bile giremiyor.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı tuncaboylu

Çek bir Basel...

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosu pisi pisine, hiç uğruna heba oluyor. yazık... Vallahi yazık, billahi yazık...
Kale ve defans için yorum yapamam ama yıllarca orta saha ve forvet oynamış biri olarak birkaç şey soyleyip fikrini almak istiyorum. Henüz ligin ikinci haftası cenk tosun ve senol guneş ile bu sezon sampiyon olamayacagimizi soylemistim , bunu soyleme nedenim cenk tosunun besiktas 11ine uygun olmayisi ve hocanin inatla cenk tercihi yapacagini bilmemdi. Şimdi bazı takımlar vardır (sosa ve gomezli sezon gibi) bir çok kilit açma yetenegi vardir , sahada problemle karsilasinca oyuncular cozer bi sekilde , o takim yoluna devam eder. Bide diger takimlar vardir bu sezonki ilk 11imiz gibi , hiçbir kilit acma yontemi yok. Oyuncular problemleri cozemiyor cozecek yontemide bilmiyorlar iste burda t.d mudahalesi lazim , senol gunesin cozum bulmasi lazim ama malesef hicbirsey yaptigi yok her hafta ayni senaryo..... koskoca besiktasin dustugu duruma bakin 10 kisi kalan rakibini zorlayamiyor bile , neyse, bence çözum şu ; takımı negredonun ustune inşa etmek , bu adam rakip defansi geri itiyor takimi hucuma cekiyor , kafa toplarini kazanma yuzdesi cok iyi , al ver lerde cok basarili , bencilligi yok , tek paslari etkili , hoca kadro yazarken once negredo yazmalı , q7 ile olmaz anlasamazlarda zaten , koy saga lensi , sola babel , forvet arkasina tolgay (dar alan becerisi) tolgayin arkasina medel talisca yap , ceza sahasi disinda atiba topu alip saga vericegine kaleye sut atar en azindan , simdi su ileri 6 lı    medel talisca tolgay lens babel negredo (75 den sonra orkan girer)   koy , gsye 6 dunku kayseriye 7 atmazlarsa ben yıllarca forvet oynamadım. Senin oyuncun cenk daha 85. Dakka ofsayt ayarlamayi bilmiyor 2 metre ofsayta dusuyor , 1 kere ofsayta dustugumu bilmem. Cokmu zor saga sola bakmak? Yemin ediyorum kafayi yiycem ya , senol gunes q7 cenk tosun 3u besiktasi ingiltere ikinci lig takimina cevirdi.

Çevrimiçi levitate

Şom ağzımı açıyorum ve Chelsea diyorum
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Koca Beşiktaş 34'lük Quaresma'nın egosuna kurban ediliyor.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk


Çevrimdışı Koa_lAA

münih gelmezsen sevinirim... bünyem " münih... adres... pavlike..." kaldırmaz..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Valla bu kadar sacma puan kaybettik buna ragmen 5 puan gerideyiz. Yani çok bir fark yok. Bilic bile stadsız 8 galibiyetlik seri yapmisti. Bu sezon en iyi imkanlarla seri yapamadık.

Çevrimdışı Koa_lAA

la ellerine falan dikkat bu gözlüklünün... düğmeye falan basmasın kavanozların ordan falan...

Çevrimdışı Koa_lAA


Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan


Çevrimdışı Berat

Hoca belki akıl edip ligi şimdi düşünürsün!

Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimdışı tuncaboylu

Tuttuk.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Caner Çamalan

Haydaaa durduk yere nerden çıktı bayern

Çevrimiçi Gökhan Kurt


Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...


Etiketler: