2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 355 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6193505 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Boyle gorunuyor ki şampiyonluk olabilmemiz icin hakemleri de yenmemiz gerekiyor. Hakemlerin bize cok rahat kart göstermeleri ve rakiplerimizden kartları esirgemeleri artık cok olmaya başladı. Bizim maclara verilen tetikçiler cesaret show yapıyor. Nizami golumuz iptal ediliyor, penaltilarimiz verilmiyor, rakipler karete yapsa da kartlar cikmiyor.

Bu Hüseyin Göcek daha bir kaç hafta once N'diaye'ye bir sonraki mac cezalı olacağı icin sari kartı göstermedi ki bazı yorumcular kirimizi bile olabilirdi yorumunu yapmişti. Orda kuyruğu bacakları arasına kisip kartı es gecen Hüseyin Göcek, bugun Babel'e sari gösterdiği pozisyonda once kart cikarmiyor ama sonra aklına Babel'in Bursa'da cezalı duruma düşeceği geliyor ki hemen sari cikariyor. FB ve GS maçlarında ayni pozisyonlarda faul bile calinmiyor. Ozellikle yan hakemler uzerinden operasyonlar çekiliyor. Yönetim sert açıklamalar yapmadıkça devam edecekler.
Ft ve albayrak adnan polattan ogrenmistir yan hakemleri nasi seedeceklerini onlarini seyini sey edip seyimsey etmislerdir.
Bu ft geldiginden beri yan hakem performanslari facia.

Dunku macta 3 tane ofsayt cekti bize ikisi quaresmaya biri pepeye ucu de ofsayt degil, quaresma ozellikle dikkat etmis olacak bakarak cikti ve cildirdi cocuk. Oyle ofsayt degil pozisyon futbolcu goruyor saha icinden bakarak cikiyorsun cunku

Kasimpasankn bi ofsaytini oynatti ilkyari sonunda yiyorduk az kaldi.

Sana ofsayt veriyor rakibe devam makas aciliyor

Herifler quaresmaya lense vuruyor devam, bizim adam azicik elini koyuyor herifler ucarak dusuyor
Veyselin kirmizi gormemesi mucize, 6-7 tane faul yapti adam

Yonetim hala uyusun bu sene bu futbol baronlarina koruma kalkani verdik cenkin satisi ile. Basarisiz olsak cenki sattiniz diyecekler, gol atip iotak etseler mac sonu gene gundeme getirecekler. Bu filmi gorduk biz nihat ve ilhanin satisinda

Çevrimdışı Fikret

Burayi 35 gol atabilecegi 4.2 maas aldigi deniz kum gunes bir arap emirligi sandi, simdi adapte olamiyor arada kaldi adam.
Su haliyle bombos oyuncu, on direkt kosusu yapiyormus, pas veriyormus falan onlari yapacak adam buluruz biz, bize topu kaleye sokacak adam lazim.

Quaresma pas vermiyor diye bu daha dun gelen gotu boklu icin kidemli oyuncumuzu elestiren taraftari da anlamiyorum, negredo kim yahu ukan quaresma atmiyir, babel de mi atmiyor, taliska da atmiyor yahu adam dogru zamanda dogru yerde duramiyir ustelik 30 dakikalik oyuncu.

Bir transfer basarisi kendisi, insallah 2-3 gol atar katki verir. Love geldiginde cok zor ilk11 oynar gibi duruyor.

Su herif icin hocaya giydirenler vardi. Yahu adam tank gibi agir, agirsan bitirici ol, hareketliysen pozisyona gir atamayabilirsin. Sahada olmasi takima zarar.

Erman dahil butun serrefsiz basin negredo guzellemesi yapiyor, neden acaba gorduler bombos oyuncu faydasiz takimdan kesilmesinden korkuyorlar.

Golcusu yok takimin santraforsuz geldigimiz su yer bile buyukmbir basaridir aslinda
Quaresma'dan olumune nefret eden bir kitle var.
Bayern maclarini tek basina alsa 1 ay sonra yasanacak puan kaybinda `sirk topcusu, saklaban, takimdan git artik, sinkafli git` gibi laflari ederler.

Negredo'nun yaptigi cirkin hareketi de sirf Quaresma nefretiyle kabul ettiler.
Quaresma+Tosun kadar maas alip hicbir ise yaramamisken gitti utanmadan kameralar ceksin diye el kol hareketi yapti Quaresma'ya. `Topu bir daha cekmeden ortala` lafini Ispanyolca soylese soyler miydi? Soylerdi. Ama el kolu yapti Q7'yi ergen taraftarin onune atti.

Ben Quaresma'nin yerinde olsam benden 2 kat fazla para kazanip hicbir ise yaramayan adam bana boyle yapsa ozur dilemeden affetmem. Pas atarken de diger seceneklere yonelme egiliminde olurdum.
Negredo o hareketi Orkan'a yapabilirdi. Yas-kariyer-kidem olarak o hareketi yapmaya hakki var derdik.

Gomez bile Quaresma'ya saygisiz davranmiyordu. Gomez'in kariyeri basarilari bence Q7'den daha ustundu. Golleriyle sampiyonlugun bir numarasi konumunda oldugu da acikti. Taraftarin sevgilisi konumundaydi. Gene de Q7 diye sorulunca Superman diyordu.
****
Transferci gencler Medel icin de Lens-Negredo icin de saydiriyorlardi hocaya.
Medel verdi 5 kusur kilo, antremanda siki calisti. Hoca Atiba'yi oynatacaksa bile Medel'e yer aciyor bir sekilde. Cunku adam fit.
Lens formda degil ama ugrastigi icin sans veriyor. Q7-Babel'i gecmeden formayi verecek hali yok.

Çevrimdışı mylife1903

Ne alakasi var? Bugun Negredolu ve Negredosuz oyunu izlemedin mi? Nasıl izliyorsunuz maclari? Tamam tam bir golcu gibi oynamıyor, kaleyi pek düşünmüyor eyvallah. Ama Negredo varsa takim pozisyona giriyor, rakip rahat gelemiyor uzerimize. Negredo oynamasın Talisca'da gol atamaz. Bunda cok iddialıyım. Izleyelim görelim.
Olayin negredo ile alakasi yok, negredo cok gereksiz bir oyuncu
Simdi adamda fayda aramaya gerek yok. 4.2 maas aliyor anormal pahali bir oyuncu. Bu maasi alan adam cikip tavukla civcivle yumurtayla ugrasmayacak tikir tikir atacak. Adam dogru pozisyon alamiyor daha gol falan atmasi haber degeri tasiyan bir futbolcu kendisi.

Dun sahada olan hocanin eseridir.
Taliska sakatlandi tamam olabilir. Sen takimin duzenine neden comak sokuyon hocam, bi oyuncu degistiriyon 27 kisinin yeri degisiyir kulubede sureyya abi ile tercuman bile yer degistiriyir sonra oynayamazsin tabi.
Dun sahada en kotu olan hakem sonra yardimcilariydi bunlari takip eden babel cocuktu bizi oldu o cocuga babel sonrasi ise negredo gelir o da kendi standartini oynuyordu.

Babeli ben olsam devrede ciksrtirdim cok isteksizdi. Hoca beklemeyi tercih etti.
Negredo cikartiyorsun tamam olabilir sma lensi kanada koyma en ileri koy iste herkesin yeri degisiyir
Quaresma sole lens saga babel santrafora tolgay az geri, atiba ortanin ortasinin soluna

Boyle corba yapilmaz takim galibken. Cikar taliskayi koy lensi cikar taliskayi koy tolgayi sonra negredo mu cikacak koy pektoyu belki gol falan atar sokustururuz birine

Çevrimdışı mylife1903

Negredo'nun ailesinin oyundan çıkarken çekilen fotoğrafını görünce çok canım yandı ya. Off be. Adamın tam bir aile babası olduğunu bilince bir de.

Cenk gitti, artık kendimi göstericem 90 dk oynicam, goller atıcam ve attırıcam diyip gülüştüler sanırım evde, bir umut oluştu sezona dair. Böyle görece oyundan erken çıkışı olunca hayal kırıklığına uğramış sanırım eşi ve kızı.
Evin reyisi olmak oyle kolay degil, evin reyisi olacaksan once sahada efendi olacaksin sahalarin efendisi olmak icin de antremanlarin kolesi olacaksin.

Su herifleri oynatmiyor diye hocaya kiziyorduk.

Onlarin uzuntusu negredoyu bunlar cine sutlar boyle oynamaya devam ederse, bu rahatligi bulamayiz cinde uzuntusu o.

Çevrimdışı mylife1903

Golde atacak ama adami daha 2. maçta astılar. Bunu yapanlar Cenk'e 17 hafta katlandı.
Negredo cenkin devresi degil, cenkin askerligi bitti adam yurtdisinda calismaya gitti, negredo once aldigi paranin karsiligini verecek gucte olsun.. herif 50. Dakikada bitiyir sahada ne ziplayabiliyor ne top tutabiliyor.

Ha yonetim cok seviyosa maasinin yarisini diger oyunculara eklesin atibaya, oguzhana, taliskaya eklesin cunku negredonun gorevini yapmsya calisiyor bu cocuklar, gol laizm gol

Rvonun fbye yaptigini yapacak karakterde biri degil negredo ama bize de lazim olan oyuncu degil daha ilk gun soyledik.

Çevrimdışı Fikret

Golde atacak ama adami daha 2. maçta astılar. Bunu yapanlar Cenk'e 17 hafta katlandı.
Cenk Negredo'yu her alanda ezdi gecti.
Cenk Tosun tek basina sampiyonlar ligi maclarinda oyle kritik isler yapti ki Negredo aynisini  5 attigimiz Osmanli'ya yapamaz.
Ilk devre 6 tane gorece kolay lig macina ilk 11 cikti Negredo. 4'unde puan kaybi yasadik.
Cenk'in Fener deplasmani ve GS'a karsi oynadigi oyun gayet iyiydi.

Hersey bir yana adam 25m euro civari paraya gitti.
Negredo'yu satmak anca islak bir hayal.
Kontratini karsilayacak takim cikmaz. Cin'den saskin bir alici cikmasi tek ihtimal ama inandirici degil.

Negredo 2 macta degil geldiginden bu yana gecen 5-6 ay icin asiliyor.
4.2m euro gibi Tosun+Babel maasi alan bir adamdan bahsediyoruz.

Bizim taraftarin boyle Muhammed Demirci, Aras, Orkan Cinar gibi genc oyuncuyu kupa macinda gorup hep oynasin istemesi hep desteklemesini az cok anlardim.

Takima yildiz diye gelen, kamyon dolu para alan adamin formsuz Fernandao performansi gostermesini ovmeyi anlamiyorum.
Cyle Larin sunu oynasa genc diyip sabrederiz. 5 ayda Negredo bu. Ismine degil oynadigi topa bakin. Kac ay top oynamayan Eren Derdiyok'un gol atamayan, hava topu alamayan versiyonunu ovuyorsunuz.

Çevrimdışı mylife1903

Kardeş, neden bana sardın anlamadım?

'Sen maçı izlememişsin', 'Negredo üzerine bahis mi oynadın', 'yerinde duramıyorsun', 'birisiyle iddiaya mı girdin', 'böyle paket fikstürler yapmanın anlamı yok', ...

İnsan gibi, medenice yorum yazılamıyor mu? İlla kavga mı edilsin?

Ben de cevap olarak 'Negredo senin babanın oğlu mu', 'Negredo transferinden para mı aldın' falan mı diyeyim? Böyle mi tartışalım?

Benim fikrim bu. Bence Negredo, Beşiktaş'a gelmiş geçmiş en faydasız golcülerden biri. O olduğu için çok pozisyona girdiğimiz fikrine de hiç katılmıyorum. Sağdan gelen ortalarda, kornerlerde pozisyon alışı çok kötü. Topu aldığında (ki bu çok nadir oluyor) eli ayağına dolaşıyor. Kafasını önüne eğiyor, saçmalayıp duruyor. Maç boyunca çaprazdan tek bir şutu var, bırak Cenk'i, Pektemek olsa iki gol birden olurdu.

'Tamam kaleye uzak, tamam gole uzak, ama çok faydalı!'... Bunu da hiç anlamıyorum. Bu adamın işi golcülük. Mesleği bu. Hem de tek forvet sisteminde oynuyor. Kaleciye 'bir sürü hatalı gol yiyor ama topsuz oyunda çok iyi' demek gibi bir şey, gol atmayan golcüye faydalı demek. Üstelik başka hiçbir faydası da yokken... Rakip savunmayı mı yormuş, asist mi yapmış, savunma arkasına koşu mu yapmış, top mu sürmüş... Hiçbiri yok. Ruh gibi gezdi, hoca da daha fazla dayanamadı zaten.

Neyse... Allahtan Love geliyor da...
Dogru soyluyorsun da bir umudumuz var negredodan hatta buyuk beklentimiz var. 35 gol bekliyoruz ben sahsen 35 beklemiyorum 35 atarsa 36.yi bana atabilir daha zaten cok zor oynayacak ligin ilerleyen bolumlerinde.
Benim beklentim besiktasin santraforundan 25 lig goludur. Negredo 25 golu en son 6-7 sene once falan atmistir sonra 3 sezon toplasan 20 gol atamamis bir golcumsudur.

Benim beklentim 25 gol, atacak gucu varsa oynasin, yoksa hic oynamasin
Takim zaten kisir takim
Gol atan taliska ve babel var biraz da tosic.
Boyle tskimlarin santraforlsri sivrilmelidir 25 gol birakmalidir.
Takima bak oguzhan atmaz, tolgay atmaz, atiba ara ara atar, quaresma atamaz, negredo atamaz, adriyano atamaz, gg atamaz boyle bir takim bizimki. Oyuncular iyi oyuncular ama gol atamayan tipler bunlar.
Bunu bileceksin ona gore santrafor alacaksin.

Yok ondorek kosusu yok taliskayi rahatlatmis sacma argumanlar

Çevrimdışı Fikret

Negredo'nun ailesinin oyundan çıkarken çekilen fotoğrafını görünce çok canım yandı ya. Off be. Adamın tam bir aile babası olduğunu bilince bir de.

Cenk gitti, artık kendimi göstericem 90 dk oynicam, goller atıcam ve attırıcam diyip gülüştüler sanırım evde, bir umut oluştu sezona dair. Böyle görece oyundan erken çıkışı olunca hayal kırıklığına uğramış sanırım eşi ve kızı.
Acik konusayim Negredo'yu hic begenmiyorum.
Ama goruntuyu gorunce bir burukluk oldu. Mutlaka hayal kirikligi yasamistir Negredo. Esi de Negredo'nun gol atamiyisi ve kotu oyunu sebebiyle uzgundu.
Hayatta emin olun daha uzucu sahneler var. 4.2m euro kazanan, buyuk takimlarda forma giymis, taraftarlari olmus birisinden bahsediyoruz. Asgari maasla calisirken isten atilan kocasina bakan bir kadindan degil. Pektemek'in esi de sakatlaninca, gol kacirinca vs boyle bakiyor ama napalim oynatalim mi 90dk?
*****
Erken cikti denecek bir sey yok.
30da 45te cikmadi. 55te de cikmadi.

70te cikti Negredo. Daha kacta cikacak? Zaten yorulmustu. Haftaici kupa maci haftaya Bursa deplasmani var. 2 macta da oynarsa sasirmayiz heralde.

Çevrimdışı Fikret

Ben başka bir maç mı seyrettim bence takım ilk yarı çok iyiydi. Ön alanda baskı yaptılar direkt hücüm yaptılar topa sahiplerdi. Talisca çıkınca takımın yapısı değiştir ve paniklediler. Mental yorgunluk ve stres fiziksel yorgunluğu da tetikledi

Skor oyunu da etkiliyor mactan sonraki yorumlari da.
Ilk yari hareketliydik biraz da ic saha maci olmasi sebebiyle. Q7-Ozzy falan iyiler. Devre arasini en iyi Talisca ve Medel gecirmis.
Atiba ve defans hatti standartindaydi. Babel kotuydu, Negredo da standart kotuydu.

Ama ilk yari o hareketlilik, Talisca'nin ortalarda dogru yere hizlica kosup atmasiyla rahat bir ilk devre gecti.
2. yari da iyi gidiyordu. Talisca sakatligi kotu oldu ama Vida-Lens sonrasi bile 3u bulsak eglenerek maci bitirirdik. 4-1 falan biterdi herkes medya taraftar Besiktas iyi oynadi der biterdi.

Burada deginecegim nokta da bu. Golu atmak cok onemli.
Talisca 2 gol atinca o ilk devre birden iyi ilk devre oldu. 2.devre gol kacinca, son pas kacinca rakibin de bir meziyetle attigi gol sonrasi takim-tribun strese girdik. O stres ve skorun 2-1 olmasi rakibi buyuttu bizi kuculttu. Kotu son 20 dk gecirdik.
Yani Vagner Love leblebicilik yaparsa, Babel-Lens-Ozzy skor katkisi verirse bircok maci zora sokmadan bitiririz.

Iyi kotu 2'de 2 yaptik.
Bursa macini da atlatirsak 5te 5le acilis yapip zirveye ortak oluruz diye dusunuyorum. Sonra Bayern'di FB-TS-IBB maclarindan en iyisini umut etmek disinda caremiz yok.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk Negredo'yu her alanda ezdi gecti.
Cenk Tosun tek basina sampiyonlar ligi maclarinda oyle kritik isler yapti ki Negredo aynisini  5 attigimiz Osmanli'ya yapamaz.
Ilk devre 6 tane gorece kolay lig macina ilk 11 cikti Negredo. 4'unde puan kaybi yasadik.
Cenk'in Fener deplasmani ve GS'a karsi oynadigi oyun gayet iyiydi.

Hersey bir yana adam 25m euro civari paraya gitti.
Negredo'yu satmak anca islak bir hayal.
Kontratini karsilayacak takim cikmaz. Cin'den saskin bir alici cikmasi tek ihtimal ama inandirici degil.

Negredo 2 macta degil geldiginden bu yana gecen 5-6 ay icin asiliyor.
4.2m euro gibi Tosun+Babel maasi alan bir adamdan bahsediyoruz.

Bizim taraftarin boyle Muhammed Demirci, Aras, Orkan Cinar gibi genc oyuncuyu kupa macinda gorup hep oynasin istemesi hep desteklemesini az cok anlardim.

Takima yildiz diye gelen, kamyon dolu para alan adamin formsuz Fernandao performansi gostermesini ovmeyi anlamiyorum.
Cyle Larin sunu oynasa genc diyip sabrederiz. 5 ayda Negredo bu. Ismine degil oynadigi topa bakin. Kac ay top oynamayan Eren Derdiyok'un gol atamayan, hava topu alamayan versiyonunu ovuyorsunuz.
Bile bile lades adam, ispanyol ve solak olmasi zaten yeterince buyuk eksiler bizim icin ustune hantal, hareketsiz, beceriksiz, yorgun, gucsuz ve pahali

Bir transfer basarisi.

Maas konusuna katilmiyorum negredo zaten cok pahali bir oyuncudur, bu maasi cinden de alir hatta ispanyada da alir. Cok klas oyuncu cok teknik karakteri iyi boyle de guzel yonleri var. ama daha ilk gunden dedik nereye geldigini anlasin bu, gutiyi arasin falan sorsun dedik.

Dubaiye gelmis ronaldinho havalarinda cikarsan turkiye kiginde sahaya ayagini eline verirler adamin. Lan bu ligde real barca falan gelsin soyle gitsin konyadeplasmanina hakem de palabiyik falan olsun herifler ikinci yari sahaya cikartacak futbolcu bulamazlar. Kramponu deplasmanda agzina kicina sokuyor anadolu takimlari.

Boyle adamlari alip gelip hocanin eline veriyorlar sonra hoca da sapitiyo bunlardan verim almaya calisirken. Arpasi da cok 1.5 milyonluk performansi yok, fbdeki hayvandaoyu kiralasaydik negredodan daha faydali olurdu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Talisca dan umudumu hiçbir zaman kesmedim hep inandım geçen seneki talisca nın geri döneceğine kendini bulacağına öyle de oldu ben hep diyorum bu adam beşiktaş için çok önemli forvetin yapması gereken işi yapıyor rolü çok büyük Bonservisi muhakkak alınması lazım takıma da hocanın sisteminede iyice oturdu artık fakat talisca nın bonservisi alınmaz ise iş çorbaya dönebilir
Babel Çok kötüydü Sağlam herzaman formda bir gökhan töre bu Babeli keser Töre yede güveniyorum umarım düzelir
Forvet te sıkıntı var Negredo rakibi oyalayıp adam eksiltip Talisca ve quaresma ya boş alan yaratıyor ve gol atmamız daki rolü hepimizce görülüyor Cenk in yapamadığını yapıyor Ama gol yönünden biraz zayıf Vagner Love bu eksikliği tolere edecektir Quaresma iyiydi hep bu şekilde oynasa kimse bişey demez diyemez
Bazı arkadaşlar ilk golde vidanın hatası var demiş te farklı maçı mı izlemiş ne yapmış ben anlamadım Atiba nın kaptırdığı toptan gelen kontra atak ile o golü yediğimizi görmemiş zannedersem
Vida gibi bi oyuncuyu kalkıp daha takıma geleli 10 gün olmuşken gömmek te iyi gün taraftarına yakışır bi vazife dir benim nezlimde Daha Pepe ile ilk defa birlikte oynayan yeni gelmiş bir oyuncuya bu şekilde eleştiri yapılmaz futbol bilgisi burda devreye giriyor Vida nın zamana ihtiyacı var Gomez beşiktaş a gelir gelmez gol mü attı yada Aboubakar? Bunları düşünmek lazım bunlar zaman süreç
Kimse gelir gelmez şapkadan tavşan çıkaracak diye bir kaide de yok öyle bi dünya yok belli bi zaman diliminde gerçekleşecek şeyler bunlar sabretmek lazım
Vida nın geçen haftaki kritik maçta yaptığı müdahaleler yatarak müdahale ile rakiplerin ataklarını kesip topları taça atması bunlar göz ardı edilemez ve dün de buna benzer müdahaleler yaptı süre aldığı dakika boyunca bizim taraftar sever böyle ilk maçtan oyuncu gömmeyi felan bunlar çocukça şeyler biraz olgun hareket etmek lazım Burası Beşiktaş biz renkli değiliz oyuncu gömme bahaneleri aramayız bizi renklilerden ayırt eden başlıca unsurlar bu ve bunun gibi bir çok nedenler sebeplerdir
Yenilen golde atiba nın hatası var ve Atiba nın ayakta durmaya hali yok
Orta sahamız kolay geçilince defans zor anlar yaşıyor orta sahaya çözüm bulunmalı yol geçen hanı gibi oldu orta sahamız.
Bu dakikadan sonra kritik viraja giriyoruz puan kaybetmememiz lazım 1-0 da olsa kazanmayı bilmemiz lazım
Hep birlikte kenetlenmemiz takıma destek olmamız lazım bu senede şampiyon olursak renklilerin fişini ciddi c8ddi çekmiş oluruz ve teslim bayrağını çekerler
Lens i çok beğendim dün geçen seneki Lensi gördüm iyi mücadele etti Lens e de güvenim tam ilk 11 i alacaktır.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 09:07:13 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tangaz

2 kürekte ben atayım çekilin beyler;

negredo fiziksel olarak geriye gitmiş (güç hız çabukluk) bu nedenle kaçak dövüşüyor kimse bana pasör masör demesin santrafor aldımı topu fabrika ayarları ona önce vurmasını, kaleyi emreder yemiyorsa pasa yönelir negredo hep pasa yöneliyor niye? çünkü onun devri geçmiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş bu hücumların sayısını artırmalı. Rakip adına da bir şey yazalım. Topa odaklı
savunma yapmanın handikabı. Kenardaki genişlik için orada. Trezeguet ise koşması
gereken oyuncuyla geri dönmüyor.



bakın bu görüntü bir santraforun dramıdır!

talisca negredoya harika bir pas atıyor negredo napıyor topu birde ozziye çıkarıyor ozzinin şanssızlığı adımlaması hızlı pasla kesişmediği için tekte vuramıyor sonra açıyı kaybediyor kötü bir şutla atak sonlanıyor.

negredonun maçası yese aldığı harika top sonrası sırtı kaleye dönükken bi reverse hareketi yapar şöle sağına doğru 180 derecelik bu dönüşle hoop kaleyi karşısına alır önü de açık topu bir dürter adımını ayarlar miss gibi top güçlü ayağınada gelmiş penaltı noktasının az gerisinden yapıştırır ama beyimizin maçası buna yemediği için tekte oziye pas verip 3 tane defans oyuncusunun ortasına koşuyor.

çocuğunun üzülmesine ben üzülmedim bırakın bu duygusallığı siz de üzülmeyin  babası yılda kazandığı 24 trilyondan bir 300 500tlye kıyar bir bebek alır kızdan mutlusu yok olan bize oluyor, kızının üzülmesine negredo üzülsün de az daha iyi top oynasın babalar kızlarının kahramanıdır çıksın sahaya kahraman gibi oynasın atsın golünü çocukda sevinsin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

Golde atacak ama adami daha 2. maçta astılar. Bunu yapanlar Cenk'e 17 hafta katlandı.

Negredo nun skora katki yapmasi en buyuk dilegim ama şut çekmeden nasil olacak o is?

Çevrimdışı mylife1903

2 kürekte ben atayım çekilin beyler;

negredo fiziksel olarak geriye gitmiş (güç hız çabukluk) bu nedenle kaçak dövüşüyor kimse bana pasör masör demesin santrafor aldımı topu fabrika ayarları ona önce vurmasını, kaleyi emreder yemiyorsa pasa yönelir negredo hep pasa yöneliyor niye? çünkü onun devri geçmiş...
Fblilerin rvo savunmasi gibi savunmalar baslar yakinda
Sorumluluk alan inisiyatif kullanan adamlari da sivriliyor diye gomeriz biz, turk dnasidir

Ama cok guzel rakip oyaliyor cok guzel ondirek kosusu yapiyor cok guzel araya pas atiyor, yersen

Italyada olsa sene sonu pilaket verirlerdi negredoya

Çevrimdışı mylife1903

Negredo nun skora katki yapmasi en buyuk dilegim ama şut çekmeden nasil olacak o is?
Sut cekmeden gol gol olmadan uc puan olmaz

Çevrimdışı tangaz

Sut cekmeden gol gol olmadan uc puan olmaz

şut çekmiyor çünkü maçası yemiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

bakın bu görüntü bir santraforun dramıdır!

talisca negredoya harika bir pas atıyor negredo napıyor topu birde ozziye çıkarıyor ozzinin şanssızlığı adımlaması hızlı pasla kesişmediği için tekte vuramıyor sonra açıyı kaybediyor kötü bir şutla atak sonlanıyor.

negredonun maçası yese aldığı harika top sonrası sırtı kaleye dönükken bi reverse hareketi yapar şöle sağına doğru 180 derecelik bu dönüşle hoop kaleyi karşısına alır önü de açık topu bir dürter adımını ayarlar miss gibi top güçlü ayağınada gelmiş penaltı noktasının az gerisinden yapıştırır ama beyimizin maçası buna yemediği için tekte oziye pas verip 3 tane defans oyuncusunun ortasına koşuyor.

çocuğunun üzülmesine ben üzülmedim bırakın bu duygusallığı siz de üzülmeyin  babası yılda kazandığı 24 trilyondan bir 300 500tlye kıyar bir bebek alır kızdan mutlusu yok olan bize oluyor, kızının üzülmesine negredo üzülsün de az daha iyi top oynasın babalar kızlarının kahramanıdır çıksın sahaya kahraman gibi oynasın atsın golünü çocukda sevinsin.

Abi 5 kere daha izledim şu pozisyonda alıp dönüp atmasını beklemeni ve bunu eleştirmeni aklım hafsalım almadı benim kusura bakma. Muazzam bi tek pas veriyo burada macası yeseydi oğuzhan bey o topu kaleciyle birlikte kaleye sokardı asıl vurduğu şuta bak allah aşkına. Yani gömülmüş edilmiş bu talisca neden iki maçtır alev aldı bi açıklayan da olmamış, ayrıca şu gomezin olduğu sene gelseydi bu adam ne yapardı çok merak ediyorum her maç muhteşem tek pas atıyor tehlikeli yerlere aynı şu yerin dibine soktuğun pas gibi hani pas oyununa yatkınlık  diyip duruyoruz ya işte bu adam ciddi iyi o konuda. daha kaleciyle karşı karşıya bırakamadık adamı biz bi fener maçı vardı onu da ofsayt çaldılar(geçen haftaki maç deme kendi takipçiliğiydi).

Cenk'in oynadığı her maç neden negredo yok diye isyan edildi burada ve maç sonu cenkten dolayı hoca gömüldü negredo as çıkmalıydı diye, şimdi adam oynuyor yine isyan var. Umarım şu taraftarın artık mutabakata varacağı adam love olur bir toplu isyan daha bizi çok yıpratır.

Çevrimdışı mylife1903

şut çekmiyor çünkü maçası yemiyor
Cok guzel alan bisaltiyir abi acayip
Bu negredonun dunku oynadigini pekto bile oynar

Her sene santrafor degistirmek nasil bir risktir allahtan takimda gunah kecileri var yoksa yonetime buyuk elestiri gelirdi


Profesyonel futbolcular bu islere girmemeli ders olsun, kulubun calisani da azicik futboldan anlasin, negredoya 35 gol demek nedir

Quaresmaya 5 gol hedefi koymak gibi bisi

Sene sonu baskan cikip tercume hatasi vardi 35 demedi 3-5 ded, der.  sakalli tercuman yanlis cevirdi onu da kovduk yerine fbli sameti aldik, dogru mu samet

Neyse ben kumpas dkkumanlarini hazirlayim koyam buraya kulube faydamiz dokunsun

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cok guzel alan bisaltiyir abi acayip
Bu negredonun dunku oynadigini pekto bile oynar

Her sene santrafor degistirmek nasil bir risktir allahtan takimda gunah kecileri var yoksa yonetime buyuk elestiri gelirdi


Profesyonel futbolcular bu islere girmemeli ders olsun, kulubun calisani da azicik futboldan anlasin, negredoya 35 gol demek nedir

Quaresmaya 5 gol hedefi koymak gibi bisi

Sene sonu baskan cikip tercume hatasi vardi 35 demedi 3-5 ded, der.  sakalli tercuman yanlis cevirdi onu da kovduk yerine fbli sameti aldik, dogru mu samet

Neyse ben kumpas dkkumanlarini hazirlayim koyam buraya kulube faydamiz dokunsun

Bencil oynayip kaleyi duşunse kalan 15 macta 15 tane atar. Totalde 25 yapar. Bu kadar kendine guvensiz adam gormedim vur kardesim 30 metre farkla gitsin. Bu gozler 50 metre top surup 3-5 adam calimlayip yayin ustunde on cepheden sut cekip sol korner diregini vuran Baki leri gordu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vagner Love 33 yaşında diye transfere olumsuz bakan var.

Fırat Aydınus 44, Ali Palabıyık 36 yaşında olmasına rağmen Fenerbahçe'de , Cüneyt Çakır
ve Hüseyin Göçek’de yaşları 41 olmasına rağmen galatasaray’da mükemmel işler yapıyor. :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Abi 5 kere daha izledim şu pozisyonda alıp dönüp atmasını beklemeni ve bunu eleştirmeni aklım hafsalım almadı benim kusura bakma. Muazzam bi tek pas veriyo burada macası yeseydi oğuzhan bey o topu kaleciyle birlikte kaleye sokardı asıl vurduğu şuta bak allah aşkına. Yani gömülmüş edilmiş bu talisca neden iki maçtır alev aldı bi açıklayan da olmamış, ayrıca şu gomezin olduğu sene gelseydi bu adam ne yapardı çok merak ediyorum her maç muhteşem tek pas atıyor tehlikeli yerlere aynı şu yerin dibine soktuğun pas gibi hani pas oyununa yatkınlık  diyip duruyoruz ya işte bu adam ciddi iyi o konuda. daha kaleciyle karşı karşıya bırakamadık adamı biz bi fener maçı vardı onu da ofsayt çaldılar(geçen haftaki maç deme kendi takipçiliğiydi).

Cenk'in oynadığı her maç neden negredo yok diye isyan edildi burada ve maç sonu cenkten dolayı hoca gömüldü negredo as çıkmalıydı diye, şimdi adam oynuyor yine isyan var. Umarım şu taraftarın artık mutabakata varacağı adam love olur bir toplu isyan daha bizi çok yıpratır.
Al birini vur otekine cunku

Simdi quaresma oynuyor lens oynamiyor diye ortaligi yakanlar nerede

Lens bodoslama adama giriyir icinden gecmeye calisiyor

Ayni hareketleri quaresma yapsa ana avrat girerler her platformda

Bazi elestirilerin yuz eskimesi ile alakasi var.
cenkin azicik yuzu eskimisti quaresma oyle oguzhan oyle
Arti olagan supheliler var
Adam duzgun kosu yapamaz top alamaz quaresma atmiyor olur
Adam calismaz 10kg fazlasi vardir kosamiyordur senol gunes oynatmiyor hoca toprakcilik yapiyor olur

Ortadoguda boyle elestiriler her ulkede oluyir.

Negredo eger kalirsa seney de bu sekil oynayacak ve ana avrat kufur yiyecek. On direk kosusu yaparsk takima alan kciyor diyen senin on direk kosuna sicam diye elestiri getirecek


Çevrimdışı tangaz

hakeme de kayayım azcık :

babele şak die sarıyı verdi daha nicelerini yapan paşalıları es geçti maç 2-1e gelince şekilden şekile girdi aleyhimize kıçından komik fauller uydurdu maçı vermek için kıçını yırttı kaleci topu içerde tutup ampul gibi auta düşüyor korner oluyor yardımcı korneri veriyor bu (Hakaret Yasak)₅ nasıl mahçup oluyor kaleciden özür diliyor şekille açıklıyor şekline zıçtığım birde utanmadan 5 dk uzatıyor başkan uyuma bu (Küfür Yasak)₇ dur deme zamanı geçiyor sonra çok kafanı duvarlara vurursun!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

hakeme de kayayım azcık :

babele şak die sarıyı verdi daha nicelerini yapan paşalıları es geçti maç 2-1e gelince şekilden şekile girdi aleyhimize kıçından komik fauller uydurdu maçı vermek için kıçını yırttı kaleci topu içerde tutup ampul gibi auta düşüyor korner oluyor yardımcı korneri veriyor bu (Küfür Yasak) nasıl mahçup oluyor kaleciden özür diliyor şekille açıklıyor şekline zıçtığım birde utanmadan 5 dk uzatıyor başkan uyuma bu (Küfür Yasak)₇ dur deme zamanı geçiyor sonra çok kafanı duvarlara vurursun!!!
Fbnin macini boyle yonetse daha 5 hafta mac alamaz bu duduk

Senol hoca da cildirmis zaten mactan sonra sokup cikartti ama yonetim uyuyor. Metin albayrak cikiyor abuk sabuk aciklamalar yapiyor. Basin sozcusu olacak algidan propagandadan bi haber kendisi

Ulan ariza misin nasil basin sozcususun sen. Iyi oyun degil uc ouan muhim diyir
Yarin o demeci alip kullanacak futbol barinlari var onlardan habersiz

Cik super oynadik bu kotu hakeme ragmen kazandik, de
Yarin hakemler iyice vurmaya baslayinca bu demecini simartacakkar
Bak yonetimin diyir kotu iynuyorsun, diye diyecekler
Bak cenki sattin sampiyon klamiyorsun diyecekler
Hakemlere aglama bu hakemler ile kki sene sampiyon oldun diyecekler
Cenki satmasaysin hakemlere mi sordun diyecekler

Boyle bir yonetim olmaz basireti baglanmis adamlarin

Çevrimdışı tangaz

Abi 5 kere daha izledim şu pozisyonda alıp dönüp atmasını beklemeni ve bunu eleştirmeni aklım hafsalım almadı benim kusura bakma. Muazzam bi tek pas veriyo burada macası yeseydi oğuzhan bey o topu kaleciyle birlikte kaleye sokardı asıl vurduğu şuta bak allah aşkına. Yani gömülmüş edilmiş bu talisca neden iki maçtır alev aldı bi açıklayan da olmamış, ayrıca şu gomezin olduğu sene gelseydi bu adam ne yapardı çok merak ediyorum her maç muhteşem tek pas atıyor tehlikeli yerlere aynı şu yerin dibine soktuğun pas gibi hani pas oyununa yatkınlık  diyip duruyoruz ya işte bu adam ciddi iyi o konuda. daha kaleciyle karşı karşıya bırakamadık adamı biz bi fener maçı vardı onu da ofsayt çaldılar(geçen haftaki maç deme kendi takipçiliğiydi).

Cenk'in oynadığı her maç neden negredo yok diye isyan edildi burada ve maç sonu cenkten dolayı hoca gömüldü negredo as çıkmalıydı diye, şimdi adam oynuyor yine isyan var. Umarım şu taraftarın artık mutabakata varacağı adam love olur bir toplu isyan daha bizi çok yıpratır.

niye anlamadığını da benim aklım hafsalım almadı kaleye sırtı dönük topu şöle hafifçe sağ arkana doğru çekecen sağına doğru dönerken arkandaki defans solunda kalacak onu ekarte ettiğin an kale karşında önün boş bir dürt ikincide yapıştır ve top ağlarda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona


Etiketler: