2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6135517 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_


Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Hayırlı bayramlar.hersey gönlünüzce olsun.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Herkese hayırlı bayramlar.Ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle Arena Kartalları..


 

Çevrimiçi murat

Olur da Pepe gelirse, Atiba+Oğuzhan ikilisinden müthiş bir sezon bekliyor olacağım.
Olurda pepe gelirse ben orada tolgay+oğuzhan bekliyorum @Berat

Çevrimdışı maıden

Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2017, 09:01:14 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tuncaboylu

2 gün sonra 33 olacak biri pepe değilse o paraları kimse vermez
33 yaşındaki bir oyuncuya bonservismi ödenir. 1 M iyi bir paradır biz onu bonservissiz aldık
Tamam da Ayiba'yı kim yedekleyecek?

Musa'yı falan almaya kalksan, en az 2 milyon isteyecekler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı cagdas44

yazı güzel konu güzel ama sanki biraz vurgusu eksik buda etkisini azaltıyor.
@cagdas44  mylife ne demek istediğimi anlamıştır onun iyi yaptığı bir şey sana anlatır

Teşekkür ederim @Necmi abi @mylife1903 abi görüşlerin daha bir önem kazandı

Herkese hayırlı bayramlar, bayramınız kutlu olsun  :cook:

Çevrimdışı mylife1903

Atiba candır Berat abi ama yaşlanıyor yav :( @celiker1 abinin dediği gibi olur
Yaslandikca degerlenen, tadi damaginda kalan seyler vardir, viski sarap atiba

Çevrimdışı onurturan

Mutlu bayramlar.. herşey gönlünüzce olsun

Çevrimiçi murat

Mutlu bayramlar.. herşey gönlünüzce olsun
Maaşallah.Allah bağıslasın onur.

Çevrimdışı İhsan

[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2017, 09:12:17 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Nice mutlu Bayramlara ve bir o kadar BJK şampiyonluklarına
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı bjk4ever

Medyanin Pepe saldirilari, yonlendirmesi de harbiden can sikici.
Pepe cok sert stoper ama nasilsa son 5 senede sadece 1 kirmizi kart gormus, hay Allah. Pepe'nin sert hareketlerini arasan belki 2-3 tane anca bulursun kirmizi kartlik. Bu da her sene 30-40 mac oynadigi bilmemkac senelik kariyerinde. Ama medyamiza sorsan Pepe her mac kirmizi kartlik hareket yapiyor, yersen.
Algi operasyonlarina kanmayin arkadaslar. Lugano, Emre Belozoglu ve Melo kac sene oynadi bu ligde. Ve hak ettilerinin belki 10'da 1'ini anca gorduler. Bunlar tartisilmadi da Avrupa'da 5 senede 1 kirmizi kart gormus Pepe mi tartisilacak? Gecin bunlari.
Pepe gelirse efsane olur, defans sorununu tek basina cozer. Pepe yahu bu. Kac yasinda olursa olsun, gecen sene dunyanin en iyi takiminda 20 maca cikmis bir arkadas. Ondan 1 sene evvel dunyadaki en iyi stoper performansini sergilemis arkadas (R.Madrid+Avrupa kupasi). Senelik 4 milyon euro ve 2 yillik kontrat bu arkadas icin harbiden abarti degil. Bu sekilde bonservis bedeli odemeden bu sorunu cozebiliyorsan cozmelisin. Benim istedigim cozum de tam olarak buydu. Takimi koru, copleri satarak Caner ve Talisca icin butce yarat. Bulabilecegin bonservissiz en iyi stoper, forvet ve olursa kanat oyuncusunu al. Olmadi Babel-Quaresma-Tore idare edersin, 4. de Aras, Orkan vs olur.
Gecen seneki takim -Aboubakar+Pepe+Balotelli kulaga hos gelmiyor mu?

Çevrimdışı mylife1903

yazı güzel konu güzel ama sanki biraz vurgusu eksik buda etkisini azaltıyor.
@cagdas44  mylife ne demek istediğimi anlamıştır onun iyi yaptığı bir şey sana anlatır
Dogmamis cocuga don biceceksin, yazida olmusu ictimaya almislar

Çevrimdışı bjk4ever

Tamam da Ayiba'yı kim yedekleyecek?

Musa'yı falan almaya kalksan, en az 2 milyon isteyecekler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Atiba'yi yedekleme mevzusu niye bu kadar gundem olamiyor anlamiyorum.
Atiba hala cok iyi oynuyor ve ilk 11 oyuncusu seviyesinde. Sadece gecen sene de gozuktu ki net olarak, 40 maci kaldiramiyor artik.
Tek lazim olan sey rotasyonda kendisini 40-45 mactan 30-35 mac seviyesine cekmek. Bunu yapacak G.Inler ve Necip var zaten kadroda.
G.Inler zaten hakli olarak suresinin kisitli olmasindan sikayet ediyor; suresi de seneye artar boylece.
Atiba ilk 11 oynayacak gucte oldugu surece oraya cok iyi oyuncu alamazsin. Yedek oyuncularin zaten var, o yuzden yedek hikayesi gereksiz bence.
Atiba performans olarak tamamen dustugu an oraya tas gibi transfer yaparsin Atiba yedege cekilir, ama o seviyede henuz degil.
Zaten butcemiz kisitliyken ve elimizde hala G.Inler, Necip ve son maclarda orayi en azindan ligde kotarabilecegini gosteren Tolgay varken
bu transferi konusmak gereksiz. Tipki kanat transferi icin de oyle (orada da sayi olarak yeterince oyuncu var).
Butce gerekirse tamamen stoper ve forvete gitsin, takimi direkt etkileyecek mevkiler bunlar.

Çevrimdışı mylife1903

gs yi besleyen kulüp değil o zamanki yöneticilerin basiretsizliği gs onları alırken sende egemeni aldın
aynı şey değilmi ts sürekli zararla çıktı buna besleme denmez resmen paraya tapan oyuncular sayesinde sömürüldü ezildi istanbul takımları karşısında olan buydu. TS yi yeniden eski onurlu günlerine kovuşturmak istanbulda oynayan oyuncunun ts yi tercih edilebilir görmesini sağlamak ts yi güçlendirmek sadece Beşiktaşa yarar. Güçlü olmayan bir ts gs nin alt yapısı olmaya devam eder. Bir şeyide unutmayın yetersiz olduğu için senin onbirine giremeyen oyuncu TS yi senden daha güçlü bir takım haline getirmez. ama rakiplerine kolay yem olmayacak bir takım olmasını sağlar. bu sene gs den aldığı 6 puan ki deplasmanda yenmesi gsyi koparttı son başakşehirden puan alması bize yaradı.
bu ligin tek patronu olacağım diyorsan bunu millete düşmanlık yaparak yapamazsın. bazen bedava oyuncu verirsin bazen yüksek bonservisle oyuncu alırsın bazen stadını açarsın ama o takımlar sen yarışırken gidip asla rakibine yatmaz. menfaati sendedir çünkü artı dost elin üstündedir. Başak bizimle yarışırken bile çirkinleşmedi.
sana düşman takım sayısı arttıkça şampiyonluk şansın azalır al basit örnek bursa, kasımpaşa, antalya, akhisar, renkliler yarışta olmasalarda seninle ölümüne oynuyorlar hep puanları bunlara bırakıyoruz ama dost takımlar bizi zorladıklarından fazla rakiplerimizi zorluyor. Aziz gibi olmasın düşünceleriniz herkesin sizden nefret ettiği ortamda paranın gücüyle konuşursunuz o gittiğinde beter olursunuz. eskiden renkliler ellerini boşaltmak istediğinde eldeki çöpleri anında anadolu takımlarına gönderirdi biz holosko gibi bir oyuncuyu maaşını vererek bile gönderemezdik. Bu bizim yd döneminde sevilmeyen bir kulüp olmamızdan kaynaklanıyordu. şimdi 1 M bonservisi beğenmiyoruz eskiden maaşını ödeyerek bile gönderemiyorduk. Bazı şeyler çabuk unutuluyor.
başakşehire mustafayı verdik biz gene şampiyon olduk ama unutma renklilerin başımıza bela olmamasıda başak sayesinde oldu renklilerle yarışmaktansa başakla yarışayım. hiç olmazsa sportif bir yarış olur pislikle uğraşmak zorunda kalmam. bir başak bir ts olmasaydı gs ile kafa kafaya olurduk
Guc dengesi onemlidir. Biz tek basimiza hem gs ile hem fb ile ugrasamayiz. Sezon ilerledikce bir tanesi dusse bile hassas bir durum olur. Guclu bir trabzon camiasi yanimizda olursa, zaten iyi iliskilerimiz olan ibb ve osmanlispor camialari da var cok daha rahat mucadele ederiz. Trabzonspor buyuk camiadir, kucuk gormemek ve saygi duymak lazim. Uzun zamandir sampiyon olamiyorlar bu buyuk takim olmadiklari anlamina gelmez, onlari hor gormek bizi yuceltmez aksine kucultur.
Sonucta rakiplerin kadar buyuksundur.
Gecen sezon yabanci konusunda ortaligi bulandirmaya calistilar ilk cevabi ibb baskani yapistirdi. Biz anadolu kuluplerinin karsisinda saf tutmaliyiz, yarin aziz yildirim bornozu ile basin toplantisi yapip havuzdan ciktiginda, diger 15 takimla beraber durdugumuzda kendisi yilin bidonu olur.

Çevrimdışı onurturan

Tesekkurler @MURAT abi  @İhsan abi
Transferler konusunda rehavetteyim nasil olsa hallederler modundayim forumu okuyorum ama yine de .. sizce nasil? Yine 12 den vurabilcez mi?

Çevrimdışı cagdas44

Kartal Yuvası halka açılıyor @Aksam

Beşiktaş yönetimi önümüzdeki dönem Kartal Yuvası'nın halka arzı için hazırlık yapıyor.

Borsa İstanbul'da hisseleri işlem görmeye başlayan ilk kulüp olan Beşiktaş, yine bir ilke imza atmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim, son dönemde eşine az rastlanır bir büyümeye imza atan Beşiktaş mağazalarını halka açarak bu ivmeyi daha da artırmayı planlıyor. Kartal Yuvası ismiyle Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini pazarlayan Sportif A.Ş.'nin halka arzı, kulübün dünya markası olma iddiası açısından da önemli bir dönüm noktası olacak. Yönetim, bu planını önümüzdeki dönemde hayata geçirmek için altyapı çalışmalarını da çok büyük oranda tamamlamış durumda...

EN KÂRLI MAĞAZA OLMAYI BAŞARDI!

Kartal Yuvası Mağazaları'nın kârlılık açısından cazibesi de göz kamaştıracak bir düzeyde... Emsallerinde kâr marjları yüzde 4 düzeyinde seyrederken, Kartal Yuvaları'nda bu yüzde 17-25 arasında ve son derece tatmin edici... Hatta bazı mağazalarda bu rakam yüzde 30'lara kadar çıkıyor.

SATIŞLAR ÇOK İYİ

Kartal Yuvası Mağazaları'nın yaz dönemine rağmen satışlarının çok iyi düzeyde seyrettiği belirtiliyor. Sezonun en ölü dönemlerinden birinin futbolsuz haftalar olduğunu belirten yöneticiler, "Şampiyonluk furyası geçti ancak buna rağmen talep devam ediyor" dedi.

Çevrimdışı mylife1903

Mutlu bayramlar.. herşey gönlünüzce olsun
Masallah buyumus tosuncuk. Sampiyonluklarla buyuyor cocuk

Çevrimdışı arda

Ulaşabildiğimiz kadar çocuğa Siyah Beyaz aşkı aşılamak dileğiyle; Bütün Beşiktaş Ailesinin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı onurturan

Masallah buyumus tosuncuk. Sampiyonluklarla buyuyor cocuk
Evet kalp atislarini duydugumuz gunden beri sampiyon oluyoruz o bizim uğurumuz .
Bu arada yazina katilmakla beraber abi yılın bidonu olmak icin hic bornoza yada havuzdan cikmasina gerek yok o adamin bunu belirtmek isterim..

Çevrimdışı arda

Kartal Yuvası halka açılıyor @Aksam

Beşiktaş yönetimi önümüzdeki dönem Kartal Yuvası'nın halka arzı için hazırlık yapıyor.

Borsa İstanbul'da hisseleri işlem görmeye başlayan ilk kulüp olan Beşiktaş, yine bir ilke imza atmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim, son dönemde eşine az rastlanır bir büyümeye imza atan Beşiktaş mağazalarını halka açarak bu ivmeyi daha da artırmayı planlıyor. Kartal Yuvası ismiyle Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini pazarlayan Sportif A.Ş.'nin halka arzı, kulübün dünya markası olma iddiası açısından da önemli bir dönüm noktası olacak. Yönetim, bu planını önümüzdeki dönemde hayata geçirmek için altyapı çalışmalarını da çok büyük oranda tamamlamış durumda...

EN KÂRLI MAĞAZA OLMAYI BAŞARDI!

Kartal Yuvası Mağazaları'nın kârlılık açısından cazibesi de göz kamaştıracak bir düzeyde... Emsallerinde kâr marjları yüzde 4 düzeyinde seyrederken, Kartal Yuvaları'nda bu yüzde 17-25 arasında ve son derece tatmin edici... Hatta bazı mağazalarda bu rakam yüzde 30'lara kadar çıkıyor.

SATIŞLAR ÇOK İYİ

Kartal Yuvası Mağazaları'nın yaz dönemine rağmen satışlarının çok iyi düzeyde seyrettiği belirtiliyor. Sezonun en ölü dönemlerinden birinin futbolsuz haftalar olduğunu belirten yöneticiler, "Şampiyonluk furyası geçti ancak buna rağmen talep devam ediyor" dedi.

Maşallah  :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İhsan

Tesekkurler @MURAT abi  @İhsan abi
Transferler konusunda rehavetteyim nasil olsa hallederler modundayim forumu okuyorum ama yine de .. sizce nasil? Yine 12 den vurabilcez mi?

Bende rahatım.
Oyuncu olmasak bile iyiyiz.
Oynamayanları elden çıkaralım yeter
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı arena_t2000

Hayirli Bayramlar....Pepe gelsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



Etiketler: