2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 471 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6155871 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Gokhan Inlere 1 milyon euro az değil mi? 3 4 veriyorlarsa gitsin ama 1 milyon euro az bence. Trabzona giderse fark yaratır yalnız. Olcay bile nasıl etki yaptı. Inler daha fazla etki yapar.
2 gün sonra 33 olacak biri pepe değilse o paraları kimse vermez
33 yaşındaki bir oyuncuya bonservismi ödenir. 1 M iyi bir paradır biz onu bonservissiz aldık

Çevrimdışı sosyalkartal

Ahmet bulutla bizzat konuştum pepe transferi bitti hayırlı olsun
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Necmi

Ersun Hoca'yı bence o kadar küçümsemeyelim. Şenol Hocamızdan sonra ülkenin en iyisi.

Kadroları diğerlerine göre iyi ikinci yarıda güzel bir tempo yakaladılar. Usta eksik yerler icin iyi adamlar kovalıyor. Visca'yıda alıyorlar sanırım. Bu yıl ilk 3'e girerler bence.

Bizde tutmayan Gökhan onlarda oturursa sıkıntı olur. Yazıcı-Okay-Onazi-Mass beğeniyorum bu adamları.
neymiş onu bu kadar iyi yapan fenerde nasıl olduğu belli olan şampiyonlukmu onun dışında
nasıl bir başarısı var al işte ts de büyüklüğünü gör bana göre ilk beşe bile giremez.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

neymiş onu bu kadar iyi yapan fenerde nasıl olduğu belli olan şampiyonlukmu onun dışında
nasıl bir başarısı var al işte ts de büyüklüğünü gör bana göre ilk beşe bile giremez.

Abi fener konusunda hak veriyorum ama hücum futbolu konusunda adam cidden iyi yanları var. İkinci yarı takım oturana kadar sıkıntı yasasada iyi seyler yaptı ts'de. Yarın birgün Şenol Hoca giderse Ersun gelir diye düşünüyordum bende . Sen böle tepkiliysen düşünmeyelim o zaman


Çevrimdışı AvrupaKartalı

Abi fener konusunda hak veriyorum ama hücum futbolu konusunda adam cidden iyi yanları var. İkinci yarı takım oturana kadar sıkıntı yasasada iyi seyler yaptı ts'de. Yarın birgün Şenol Hoca giderse Ersun gelir diye düşünüyordum bende . Sen böle tepkiliysen düşünmeyelim o zaman
ersun birdaha sampiyonluk göremez, fenerde nasil oldu hepimiz gördük. 6-7 maci 90 + 5 yada 6larda kazanildi, fener gol atana kadar maclar uzatiliyordu. bizim feda sezonumuzdu, gs terimi kovarak kendi ayagina kursun sıkmıştı. 5-6 tane mac kazandiran uyduruk penaltilarida unutmadik. o sezon tamamen feneri sampiyon yapmak icin bir sürü oparasyonlar yapildi, ersun degil herhangi biri olsaydi yine sampiyon olacaklardi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Trabzonsporla ilişki falan olmaz, gördük onların hakemlerden yanmalarını falan Bursaspor'a ne güzel yardım ettiler öyle  :) Sakın bir daha ağlamasınlar şike falan diye.Üstelik başkanları ilk Beşiktaş hakemler kollanıyor diye başlattı.Buraya defalarca yazdım kimseye güven olmaz Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yoktur.
Versinler yusuf yazıcıyı tamam o zaman gökhan inleri verelim.Oldu ya biz hayır kurumu muyuz Başakşehir'e ver mustafayı nerdeyse şampiyon yapsın.Seneyede ver gökhan inleri olcayı falan yavaş yavaş şampiyon olsunlar.GS'yi besledikleri dönemi unutmadık!
gs yi besleyen kulüp değil o zamanki yöneticilerin basiretsizliği gs onları alırken sende egemeni aldın
aynı şey değilmi ts sürekli zararla çıktı buna besleme denmez resmen paraya tapan oyuncular sayesinde sömürüldü ezildi istanbul takımları karşısında olan buydu. TS yi yeniden eski onurlu günlerine kovuşturmak istanbulda oynayan oyuncunun ts yi tercih edilebilir görmesini sağlamak ts yi güçlendirmek sadece Beşiktaşa yarar. Güçlü olmayan bir ts gs nin alt yapısı olmaya devam eder. Bir şeyide unutmayın yetersiz olduğu için senin onbirine giremeyen oyuncu TS yi senden daha güçlü bir takım haline getirmez. ama rakiplerine kolay yem olmayacak bir takım olmasını sağlar. bu sene gs den aldığı 6 puan ki deplasmanda yenmesi gsyi koparttı son başakşehirden puan alması bize yaradı.
bu ligin tek patronu olacağım diyorsan bunu millete düşmanlık yaparak yapamazsın. bazen bedava oyuncu verirsin bazen yüksek bonservisle oyuncu alırsın bazen stadını açarsın ama o takımlar sen yarışırken gidip asla rakibine yatmaz. menfaati sendedir çünkü artı dost elin üstündedir. Başak bizimle yarışırken bile çirkinleşmedi.
sana düşman takım sayısı arttıkça şampiyonluk şansın azalır al basit örnek bursa, kasımpaşa, antalya, akhisar, renkliler yarışta olmasalarda seninle ölümüne oynuyorlar hep puanları bunlara bırakıyoruz ama dost takımlar bizi zorladıklarından fazla rakiplerimizi zorluyor. Aziz gibi olmasın düşünceleriniz herkesin sizden nefret ettiği ortamda paranın gücüyle konuşursunuz o gittiğinde beter olursunuz. eskiden renkliler ellerini boşaltmak istediğinde eldeki çöpleri anında anadolu takımlarına gönderirdi biz holosko gibi bir oyuncuyu maaşını vererek bile gönderemezdik. Bu bizim yd döneminde sevilmeyen bir kulüp olmamızdan kaynaklanıyordu. şimdi 1 M bonservisi beğenmiyoruz eskiden maaşını ödeyerek bile gönderemiyorduk. Bazı şeyler çabuk unutuluyor.
başakşehire mustafayı verdik biz gene şampiyon olduk ama unutma renklilerin başımıza bela olmamasıda başak sayesinde oldu renklilerle yarışmaktansa başakla yarışayım. hiç olmazsa sportif bir yarış olur pislikle uğraşmak zorunda kalmam. bir başak bir ts olmasaydı gs ile kafa kafaya olurduk
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2017, 02:19:27 Necmi ]

Çevrimdışı Kutay

Ahmet bulutla bizzat konuştum pepe transferi bitti hayırlı olsun
inşallah son anda bir aksilik çıkmaz  :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

33 yasındaki Gökhan'a karsılık , Avrupa'nın takip ettiği, gelecek vaad eden en iyi genclerden biri olan Yazıcı'yı bize verecekler

Usta'yı Trabzon meydanında asarlar öyle bisey yaparsa şehir ayağa kalkar isyan cıkar. Sanmıyorum, sadece maas yükü ve bosaltma yapıyoruz sanırım.
marceloyu satmak istemiyoruz oziyide satmak istemiyoruz bunları satamıyorsak quaresmada gitmiyorsa inler pektemek aras veli pedro milosevic elde kullanmadığımız ne varsa satıp yada kiralayıp 4-5 M kasaya koymamız lazım hem maaş yükünden kurtulup hemde yeni oyunculara kadroda yer açmış oluyorsun. çok süprüz anlaşmalarla sırf bonservis girdisi  sağlamak için satışlar olabilir. bazı oyuncularda sırf bonservis girdisi sağlamak için maaşlarının bir bölümünü bile ödemeyi göze alabiliriz durum bunu gösteriyor. marcelo ve oziyi kaybetmektense ben bu yolu tercih ederim.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar eğer gerçekten Pepe geldi ise ve Marceloya istenilen teklif geldi ise Marcelo satılmalıdır.Çünkü Pepe'nin yanında Vida'da olsa yine çok iyi bir performans verir.Pepenin yanında kim oynarsa seviyesinden 1-2 kademe daha iyi oynayacaktır bu bir gerçek.Quaresma gitmediğine göre Cenk veya Tolgaydan birisi satılıp bütçe ile Medel,Santrafor,3.stoper(Titi) halledilip,Yerlilere geçeriz.Yerli kanat,xbox,ön libero ve forvet alarak noktalayabiliriz.Talisca'da mutlaka bu sene kalmalı.Benim hayalimdeki olabilecek kadroyu yazıyorum.Fabri-GG-Vida-Pepe-Adriano-Medel-Oğuzhan-Talisca-Q7-Babel-Abuobakar(Farklı isimde olabilir).Yedeklerde Tolga,Titi,Atiba,Töre,Tolgay(?),Cenk(?),Yusuf Erdoğan,Necip,Caner,Beck çok yeterli olacak seviyede 1-2 yerli eklemeyle.Geçen sene 2 kanat ile oynadık ve %100 e yakın verim aldık Q7 ve Babelden etinden suyundan ortalarından gollerinden faydalandık.Törenin gelmesi büyük artı çünkü hala patlama yapabilir,10 gol 10 asistlik performans bile verebilir.Yusuf Erdoğan ise Kanat oynayan Aboubakar'dan,Kerim Frei'den ligde çok daha iyi katkı verir.Oğuzhan ve Talisca'nın kalması mühüm bu transfer döneminde.Şenol Hoca Fernandaoya 25 gol attırmış adam,her hangi bir forvet veya Cenk ile herhangi bir forvet en düşük 25 gol seviyelerinde gol atar.15-Cenk / 10- santrafor.
o iş öyle değil marcelo avrupanın en iyi hava hakimiyeti olan stoperlerinden biri marcelo pepe tandemi senin savunmanı şl seviyesinde bile en iyi savunmalardan biri yapar. yerden havadan geçilmesi zor takımlardan olursun geçen sene sadece marcelo katkısıyla havadan tek golmü yedik fener maçında kendi kalemize attığımızı sayarsak iki oluyor sanırım şimdi yanına havadan yerden iyi bir stoper ve çok hızlı bir stoper geliyor pepe bence avrupanın en iyi süpürücüsüdür. forvetlerin karşısında iki hamle yapma şansı yoktur. şimdi en iyi süpürücü ve en iyi hava hakimiyeti olan stoperler sende olursa sadece yapmamız gereken fabrinin başına birini dikmek her gereksiz çıkışında odunu kafasına vursun bu takım çok zor gol yer ligdede avrupadada

Çevrimiçi Necmi

Abi fener konusunda hak veriyorum ama hücum futbolu konusunda adam cidden iyi yanları var. İkinci yarı takım oturana kadar sıkıntı yasasada iyi seyler yaptı ts'de. Yarın birgün Şenol Hoca giderse Ersun gelir diye düşünüyordum bende . Sen böle tepkiliysen düşünmeyelim o zaman
ikinci yarı takımı takım yapan ersun değil olcaydı  :bandit:
ersun iki yıldır beceremedide olcay gelincemi becerdi bunu. ersun hiç bir zaman aklas hoca olamaz
usta şu anda arkasında duruyor ama bu çok sürmez ts den kovulacaktır büyük ihtimal. ben hiç hoşlanmasamda
Beşiktaşda şenol hoca gittikten sonra çok üst seviye bir yabancı gelmeyecekse bize uyacak olan hoca abdullah avcıdır.
milli takımda oyuncular öğüttü onu. ersun liderlik niteliği olmayan hımbıl biri. Basının şişirdiği balonlardan biri.
tudor gelecekte çok iyi bir hoca olacak biliçde öyle

Çevrimdışı Orhan_

o iş öyle değil marcelo avrupanın en iyi hava hakimiyeti olan stoperlerinden biri marcelo pepe tandemi senin savunmanı şl seviyesinde bile en iyi savunmalardan biri yapar. yerden havadan geçilmesi zor takımlardan olursun geçen sene sadece marcelo katkısıyla havadan tek golmü yedik fener maçında kendi kalemize attığımızı sayarsak iki oluyor sanırım şimdi yanına havadan yerden iyi bir stoper ve çok hızlı bir stoper geliyor pepe bence avrupanın en iyi süpürücüsüdür. forvetlerin karşısında iki hamle yapma şansı yoktur. şimdi en iyi süpürücü ve en iyi hava hakimiyeti olan stoperler sende olursa sadece yapmamız gereken fabrinin başına birini dikmek her gereksiz çıkışında odunu kafasına vursun bu takım çok zor gol yer ligdede avrupadada

Pepe-Marcelo ikilisiyle havadan gol yememiz imkansıza yaklaşır ayrıca korner atışlarımızda da rakibimiz teslim olur bize. İki tane kule gibi iyi stoper, yanlarında da iki iyi kanat bek... Künefe bile bu kadar heyecan yaratmıyor ben de..

Çevrimdışı Orhan_

Gökhan-Beck, Marcelo-Mitrovic, Pepe-Tosic, Adriano-Caner... Her türlü kombinasyonda bile rakiplerin önündeyiz. Gs'nin defansının zaten ne olduğu belli değil, Fb desen kanat bekleri vasat altı, stoperleri eh işte seviyesinde. Pepe'yi bitirdiğimiz an rakiplerin aklı uçacak :D.

Çevrimdışı Neo Nesil


Çevrimdışı Sinan66

Hayirli bayramlar arkadaslar :)

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bayramınız kutlu olsun.
Ailenizle mutlu huzurlu bir bayram yaşamanızı dilerim.

Çevrimiçi Necmi

Olumsuzluk degil, bizdeki standartinin bile altinda oynadi quaresma.
iyi kötü değişir ama en azından takımı için oynadı :bandit:
takıma katkısı vardı. herşeyi geçtim adam paso kutuya girdi.
Bu bile yeter aslında Beşiktaşa ihanet ediyor dediğimde ne demek istediğimi anlatmak için.

Çevrimdışı caner.eryigit

Cümleten hayırlı bayramlar.Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim...


 

Çevrimdışı Ensar

herkesin bayramını kutlarım , büyüklerimin ellerinden öperim :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Ahmet bulutla bizzat konuştum pepe transferi bitti hayırlı olsun
dahaca kimse şaşırmamış ahmet bulutla bizzat konuşmana :D valla inşallah öyle olur abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Ahmet bulutla bizzat konuştum pepe transferi bitti hayırlı olsun
dahaca kimse şaşırmamış ahmet bulutla bizzat konuşmana :D valla inşallah öyle olur abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Orhan_


Çevrimiçi Kapkarakartal


Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimiçi ahmetekinciogl2



Etiketler: