2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 121 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6097762 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi underworld

Iyi de neye karşılık?

Yanı benim anladığım yazıcıyı istemişiz tolgay istemişler. Reddetmişiz. Onlar da Töre + inler istemişler.

Bunların para verip bu iki adamı isteyeceklerini sanmıyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yazıcıyı bu sene  vermezler .
ufak bir para teklif etmişlerdir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Iyi de neye karşılık?

Yanı benim anladığım yazıcıyı istemişiz tolgay istemişler. Reddetmişiz. Onlar da Töre + inler istemişler.

Bunların para verip bu iki adamı isteyeceklerini sanmıyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


yazıcıyı ben tutmuyorum onun yerine okay yokuşluyu almak daha mantıklı Taliscayı almayı düşünüyorsak
yazıcının hiç anlamı yok ozi satılırsa okay oraya pişirilir. Okay şenol hocanın elinde iyi bir oyuncuya dönüşür
ben yazıcıyı çok savruk buluyorum

Çevrimiçi murat baltacı

Lens opsiyonlu kiralayak
En mantıklısı bu hem bu sene kaynak ayırmaya gerek kalmaz hemde oyuncunun sözleşmeyi yapıp salmasını önleriz. Lens öyle bir oyuncu değil ama belli olmaz yaşı ilerliyo fenerdeki gibi kasmayadabilir. töre ve q7 ye muhtaç olacağına kirala lensi al kampa kim iyiyse o oynasın belki transfer sezonu sonuna doğru q7 gitmeye ikna olacak yada töre trabzona gidecek bu sefer oyuncu arıycaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Eger doğruysa Titi ile ilgileneilmesindeki amaç Titi yi alınabilecek sol stoperin yedeği yapmak ise,aslına bakarsanız kaynak yaratmak adına çok sevdiğim Tosic i gönderip,3-4 milyon girdi sağlanabilir.Tosic in kariyeri ve Sırbistan milli takımı etiketi kendisi için bu değeri doğurabilir.Tosic candır ama sıfır bonservisle gelip 3-4 milyon gibi bir paraya çevirilir ise,Vermealen,Matheiu arti Titi yi bedavaya getirmeye hayır demem.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Quarizma'ya ciddi teklifler var ise hiç düşünmeden teşekkür ederek göndermek gerek. Geçen sene birkaç maçta çok ciddi sıkıntıları oldu hakemler hakem olsa 5~6 hafta ceza alırdı. Bu sene kendisine karşı bu kadar müsamaha da göstrerilmeyecektir. Bir yerde okumuştum adam 10~11 lig takımından daha fazla orta yapmış bir zahmet o kadar asist de yapmış olsun. Maçlarda kaç tane kilit pas asisti ile gol attırdı. Ben öyle aman aman şahane ara pasları ile goller artırdığını hatırlamıyorum. Kaldı ki bu sene oyunu onun üzerinden kurduk ve onun yaptığı ortalara kaldık ki bu bir takım için ciddi anlamda sıkıntıdır. Defansa da vermediği katkı yüzünden GG fazlası ile tek başına kaldı ve ataklarını çoğu o kanattan geldi. Bu sene kutuya içeri doğru kat eden defansif yanında olan bir kanat oyuncusu daha çok işimize yarar. Son 2 maçta oynamadı Quarizma o maçlarda 4'er gol attık. Kendisinin hiç mi emeği yoktur  diyemeyiz tabi ki inkar etmemek gerek, belli bir kitle tarafından ciddi anlamda seviliyor ama kendisine teşekkür etmek zamanı gelmiştir. Bir sene daha saha içinde top alamayınca el kol sallayan, canı sıkılınca rakibine tekme atan, topu alıp el freni gibi topa basıp sağa sola çekip 300~500 orta yapıp bunun 80~90 isabetli yapıp bununda 10~13 tanesinin asist sayılmasına ben tahammül etmek istemiyorum. Kendisinin yaşıda geçiyor illa ki de kalacak ise orada tek başına olmadığını hissetircek bir kanat almak gerek bu mali tabloda kaynak yaratıp onu nasıl alacağız orası da ayrı mesele...

SM-G950K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2017, 05:22:21 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma'nın verdiği katkı, götürdüklerinin yanına yanaşamaz. Arkası toplanacak kadar futbolcu da değil ki tolere edilsin. Adamın futbolculuk namına yaptığı tek şey çizgiye yapışıp orta açmak, bi de kaptırana kadar çalıma girmek. Başka bir bk yapıyor mu? Hayatımda hiç bu kadar sığ bir yıldız!!! futbolcu görmedim ben. Ya satarak ya beleşe bırakarak tez elden kulüple ilişkisinin kesilmesi, geleceğimiz için hayırlı bir yatırım olur.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şu trabzonspor a iyice gıcık olmaya başladım başka oyuncu yokmuş gibi bizim oyunculara salça olup duruyorlar sinirlerim bozuluyor sen olcayı o fiyata verirsen hamsilere elbette oyuncularına salça olurlar bu yönetimin suçu Trabzon da cin olmadan adam çarpma peşinde
Töre yi göndermek gibi niyetimiz yok olmamalı da ama Okadar istiyorlarsa Okay ve Yusufu versinler inler ve töre yi alsınlar töre zaten kendi başına 10-12 milyon eder daha 25 yaşında Yusuf ve Okay ı vermeyeceklerse töre yi göndermenin mantığı yok töre bu takımda kalmalı seneye ondan çok şeyler bekliyorum.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2017, 08:27:16 PrisonBreak ]

Çevrimdışı scarfright

Günaydın büyük Beşiktaş ailesi! Bilgisi olan vardır bi sorum olacaktı. Bu olcayı verirken ekici gelmesi için anlaşmıştık sanırım. Şimdi ekici gelmediği için ekstra bir ücret alacak mıyız? Yoksa bitti mi artık o iş?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Travis

yine bir transfer dönemi,yine quaresma...kusmak geliyor içimden artık...
kendi şahsi fikrimdir söyleyeceklerim.Beşiktaşımızın futbolcusudur vs deyip tepki vermesin kimse.sadece 2 örnek Beşiktaş a zerre kadar değer vermediğinin ispatıdır.Gözümde zerre değeri de yoktur.Takım arkadaşlarıyla dalaşmaları,frikiklere atlaması krema sadece
1-olimpiakos deplasmanında son dk da yaptığı rabona mıdır trivelamıdır ne karın ağrısıysa o
2-bursa maçında yaptığı değil,yaptıkları.

Benim takımıma bildiğin suikast yaptı bu adam bursa maçında.Şampiyonluk gidiyordu siz neyi anlatıyorsunuz.Kişisel egolarıyla taraftara şov yapıp yalandan arma öpüyor.Hadi canım sende !
Quaresmayı bırak sevmeyi,saygı dahi duymuyorum.Beşiktaş a saygı duymayan bu topçuya zerre sevgim olamaz.yemişim asistlerini,ortalarını.Bizim taraftar bunun adını bağırdığında tv nin sesini dahi kısıyorum.Ön yargı değil bu belli birikimler sonucu.Geldiği gün çok üzülmüştüm.Hala da kanayan yaradır benim açımdan.Bu arkadaşı satmak için sözleşme uzattıklarını umuyorum.Eğer içi boş bir beklentiyse bu durum,yönetim tamamen saçmalamıştır gözümde.Umarım gittiği gün bu transfer sezonundadır

Ben de teknik açıdan görüşlerimi anlatayım. Quaresma tipi kanat futbolcusu kalmadı artık. Jesus Navas da aynı tip oyuncu, ne kadar kaliteli olursa olsun gelmesini istemem. Tek numarası kanattan orta yapmak. Yalan yok çok güzel yapıyor hatta dünyanın en iyilerinden şu an. 13 asistini de buna borçlu. İçeri kat etmeyen, kaleye ayağının dışıyla gol olmayacağını bildiği şutlar atan oyuncuyu hiçbir kaliteli takım ilk 11'ine almaz. Söyleyin şu an kaç tane Quaresma tipi kanat futbolcusu var futbol dünyasında? Aklıma Cuadrado geliyor fakat o bile zaman zaman içe kat edip ara pas ve şutlar deniyor. Bolasie bile içe kat ediyor. Ligde 13 asist yapması yerine 5 gol 5 asist yapmasını dilerdim Quaresma'nın. Aynı Babel'in ikinci yarıda yaptığı 5 gol 4 asistlik performans gibi. Sezon başı bize katılsa çok rahat 10 gol 10 asisti vardı. Üstelik içeri kat ettiği zaman, ceza sahasına girmiş bir sağ kanat görebilseydi daha çok asist yapabilirdi Babel.

Eylül'de 34'üne girecek bir oyuncunun 6-7 milyona satılmasını istememek saçmalık. Hele Lens gibi bir oyuncu alma fırsatın varken.

Çevrimdışı Mahmut

Iyi de neye karşılık?

Yanı benim anladığım yazıcıyı istemişiz tolgay istemişler. Reddetmişiz. Onlar da Töre + inler istemişler.

Bunların para verip bu iki adamı isteyeceklerini sanmıyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar akıllı, yerlilere teklif yapıyorlar hep onların da o konuda sıkıntısı var.
Bizim de sıkıntımız var ama kimse sallamıyor nedense.
Inler'in maaşını ödeyeceklerse 1-2 bonserviste vereceklerse yine veririm de Töre'yi hayatta vermem ben.

Çevrimdışı Savaş

yazıcıyı bu sene  vermezler .
ufak bir para teklif etmişlerdir diye düşünüyorum.
Serdar Sarıdağ haberi koymuş. Tahmin ettigim gibi Yusuf Yazıcı'ya karşılık bu iki isim. Belki biraz da para. Ahmet Nur Çebi ilgileniyormuş transferle.

Evet potansiyeli olan bir isim fakat Deniz, Orkun ve Yusuf çok fazla olur. Aynı mevkiler çünkü ki elinde Talisca var. Bir tanesi yeterli bence bunlardan.

Başkanın 2-3 kupon transfer yapacağız dediği bunlar olamaz heralde.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Savaş

yazıcıyı ben tutmuyorum onun yerine okay yokuşluyu almak daha mantıklı Taliscayı almayı düşünüyorsak
yazıcının hiç anlamı yok ozi satılırsa okay oraya pişirilir. Okay şenol hocanın elinde iyi bir oyuncuya dönüşür
ben yazıcıyı çok savruk buluyorum
Ben trabzondan hiç bir oyuncuyu beğenmiyorum. Bizim kadromuzda yer bulamayan herkesin burun kıvırdığı Olcay bile takımın çehresini değiştirmeye yetti resmen. O kadar yetersiz bir kadroları var bizim kadromuza gore.

Yani şu an hiç bir adamlarını 11'e yazmam. Yedeğe da yazmam daha kaliteli yedeklerimiz var çünkü.

Gereksiz bir transfer hamlesi bence ama olur da Talisca'yi seneye alamazsak diye bir önlem gibi görünüyor bu hamle.

Bakalim nolucak görücez.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Yazıcı özel bir oyuncu,gelişime açık pas,oyununa daha uyum sağlar ve çalışırsa önemli bir yıldız olur...

Mantık ölçülerinde alınabilirse gelecek için çok iş yapar...


 

Çevrimdışı abdusta



Beşiktaşlı İlber Orbay konuştu
Alıntı
Ben tabi futbolla çok derin ilgilenmiyorum. Beşiktaş’ı tutuyorum,(Quaresma hayranıyım) ama Beşiktaş’a da şu son stat olayından sonra hiç hoş bakmıyorum. Çünkü o stadı orada o şekilde genişletmek hem şehrin trafiği açısından bir problem oldu, çocuklar okul arabalarında kalıyor ve en kötüsü bizim saray üzerinde çok kötü fiziki etkileri var. Adı üstünde Dolmabahçe. Dolma bir alan üzerindeyiz.

Dolmabahçe Sarayı’nın sadece Türkiye için değil bir alay ülke tarihi için ne kadar önemli olduğunu görürüsünüz. Onlar ayrı…

Saygılar

Çevrimdışı alimm

şuan Yusuf u  satan yönetimin taraftar nezlinde hiç bir önemi kalmaz ve bunu da m.usta yönetimi çok ii biliyordur... tabi ciddi bir bonservis bedeli ödenmesi durumunda hafifletici etki yapar.. o ciddi bonservisi de biz odeyemeyiz... bizim icin tek seçenek takas...

zamanında yazmıştım iki Yusuf a karsilik iki Gökhan verelim diye.. hatta Yusuf un bir sene ts de kiralık oynaması da kabul edilebilir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Zafer55

Ersan ve Atınç hakkında ne düşünüyorsunuz?
Atınç tekrar kiralanır mı?
Geçtiğimiz sezon sol stoper beklerken Atınç gelmişti.Bu sezon da Ersan olabilir mi beklenen stoper?

Çevrimiçi Mehmet57

Yusuf Yazici alinmali. Son senelerdeki en ustun yetenekli Türk oyunculardan biri. Cocugun en az 4-5 net assist'ini yedi Trabzon'un hucumculari, bizim macta bile Rodallega'nin kacirdigi pozisyon var oyle.

Deniz Turuc'u hoca Oguzhan/Tolgay yedegi, Yusuf'u ise Talisca'nin yedegi olarak dusunuyordur. Kesinlikle alinmali, Trabzon kendisini gelistirmek icin dogru yer degil, en azindan uzun vaadede. Senol hocanin elinde muhtesem bir oyuncu olacaktir.

Çevrimdışı kyiv

Ersan ve Atınç hakkında ne düşünüyorsunuz?
Atınç tekrar kiralanır mı?
Geçtiğimiz sezon sol stoper beklerken Atınç gelmişti.Bu sezon da Ersan olabilir mi beklenen stoper?

Adriano giderse tosiç ve caner dönüşümlü sol bek olurlar bu durumda sol stoper ersan ve atınçtan biri olur. Bana kalırsa her ne kadar kendini bir türlü geliştiremesede atınç (altyapı kökenli olması uefanın istediği altyapı kontenjanını sağladığından) kiralanabilir.

benm merak ettiğim başka bir şey var. Bu içine ettiminin uefa kriterleri " sattığın kadar alabilirsin" NİYE SADECE BEŞİKTAŞA UYGULANIYOR? Galasaray ve Fenerbahçe en az bizim kadar borçlular ama neden bir limitleri var? Biz 2 senedir niye denk olmak zorundayız? Fenerbahçe ve Galatasaray ne zaman 2 sene sattığın kadar alabilirsin kriterine tabi olacak? Futbolculara bok gibi para harcayan bunlar ayağını yorganına göre uzatmak zorunda olan biz  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı alimm

Yusuf Yazici alinmali. Son senelerdeki en ustun yetenekli Türk oyunculardan biri. Cocugun en az 4-5 net assist'ini yedi Trabzon'un hucumculari, bizim macta bile Rodallega'nin kacirdigi pozisyon var oyle.

Deniz Turuc'u hoca Oguzhan/Tolgay yedegi, Yusuf'u ise Talisca'nin yedegi olarak dusunuyordur. Kesinlikle alinmali, Trabzon kendisini gelistirmek icin dogru yer degil, en azindan uzun vaadede. Senol hocanin elinde muhtesem bir oyuncu olacaktir.
[/quot]


Yusuf dediğin gibi çok yetenekli fakat talisca nin yedeği olamaz.. ikisi çok farklı oyun oynuyorlar... ilk once teknik heyetin hangi oyunu oynayacağina karar vermesi lazım.. ondan sonra hangisinin bonservisi için yüklü bı miktar yatırım yapacağıni hep beraber izleriz...
 
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2017, 13:08:34 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Zafer55

Yusuf yazıcı ile ilgili aklımda kalan şey: topu ayağına alıp yüzünü kaleye döndüğünde tribünlerden gelen vur vur vur sesleri  :)

Çevrimdışı wbishop82

Yazıcı nın yüksek bonservis bedeli harici alınabileceğini sanmıyorum.Hatta Deniz Türüç ve Musa Çağıran da aynı şekilde. N Diaye nin yaklaşık 10 M eur satışından sonra Musa yı minimum 7 ye bırakırlar.Türüç içinde kayseriyle pazarlık yapmak zaman kaybı olur.Geçmiş e bakınca bunu rahatlıkla görebilirsiniz.Bu oyuncular için 5-7 arası isterler.Takas a ise kız kardeşler olsa yanaşırlar ama biz olunca asla yanaşmazlar.Hala bunu öğrenemediysek pes yahu.Onun için genç yerlileri kendimiz bulup Kocaelibirlik te bi şekilde parlatmalıyız.Bu proje çok kıymetli.Eski bayrampaşa sistemleri gibi değil.Hisselerin çoğu bizde.mentaliteni,sistemini ve futbol kültürünü oyuncuya empoze edebilirsin.Bu sene için başlayamayacak sanırım.Bilgisi olan varmı ?

Çevrimdışı wbishop82

Benim gözümde sezonun en flaş ismi Adriano dur.İçimden bi ses Adriano nun satılacağını söylüyor.Sol taraf Caner-Tosiç ve sol stoper Atınç+Titi+yeni stoper - sağ stoper Marcelo giderse Mitroviç + yeni stoper olacak gibi geliyor.Tosiç stoperleri yedekleyecek gibi denklemler bana bu sonucu çıkartıyor.Arkadaş şampiyon olduk,hava güzel,millet mis gibi geziyor,biz burada stoper falan  :lol: :lol: Tiner etkisi heralde :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

tiner candır gerisi heyecan  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi underworld

Serdar Sarıdağ haberi koymuş. Tahmin ettigim gibi Yusuf Yazıcı'ya karşılık bu iki isim. Belki biraz da para. Ahmet Nur Çebi ilgileniyormuş transferle.

Evet potansiyeli olan bir isim fakat Deniz, Orkun ve Yusuf çok fazla olur. Aynı mevkiler çünkü ki elinde Talisca var. Bir tanesi yeterli bence bunlardan.

Başkanın 2-3 kupon transfer yapacağız dediği bunlar olamaz heralde.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

talisca varken yazıcı'yı alırsak çocuğu mundar ederiz.
ts de  1 sene daha kalsın top  oynasın az daha pişsin.
seneye talisca gidince o zaman direk alırız veya  seneye garanti sözleşmeli anlaşma yaparız.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2017, 14:11:35 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

talisca varken yazıcı'yı alırsak çocuğu mundar ederiz.
ts de  1 sene daha kalsın top  oynasın az daha pişsin.
seneye talisca gidince o zaman direk alırız veya  seneye göre garanti sözleşmeli anlaşma yaparız.

alalım 1 yıl sizde oynasın şekli doğru olur talisca seneye nasılsa ayrılacak o gidince ozzy veya tolgayın önündeki bi yazıcı güzel olur bence de
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona


Etiketler: