2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 477 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6157725 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

8 milyon € + bonuslar paraya bak paraya bu para Sosa dan geldi. Bedava olsaydı başkan çirkinliği felan unuturdu q7 olayı gibi ucuz oldu mu başkan işi bitirir hiç acımaz. Bizi beklediğide belliydi. Demba Ba bonservisi çözse onuda alacakmış başkan çok üzüldüm halolmadı o diyor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Ayberk

Jose Sosa: 78 Maç, 14 Gol, 23 Asist
Talisca: 36 Maç, 18 Gol, 6 Asist
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı cursedofdragon

Jose Sosa: 78 Maç, 14 Gol, 23 Asist
Talisca: 36 Maç, 18 Gol, 6 Asist

sosa kim yav talisca varken :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Yusuf yazıcıyı isteyenler şuna baksınlar bi .

Trabzonspor'un oyuncusu Yusuf Yazıcı'dan skandal beğeni!


Çevrimdışı Erdem Ayaz

8 milyon € + bonuslar paraya bak paraya bu para Sosa dan geldi. Bedava olsaydı başkan çirkinliği felan unuturdu q7 olayı gibi ucuz oldu mu başkan işi bitirir hiç acımaz. Bizi beklediğide belliydi. Demba Ba bonservisi çözse onuda alacakmış başkan çok üzüldüm halolmadı o diyor.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenk + Negredo + Ba
Çok iyi olurdu hiç değilse yine kiralık alabilsek iyi olurdu Hem kulübe açısından hemde takımdaki rekabet açısından her yönden Beşiktaş a yarardı bu rekabet.

Çevrimdışı Egos

Menajeri Favio Bilardo diyor ki oyuncum Milan o da mutlu Milan da ilk 11 de formayı bulacağına inanıyor SOSA burda mutlu bilmem ne bir ton hikaye anlattı ne oldu bak dönmem dönmem dediğin türkiye ye geri döndün büyük lokma ye büyük konuşma diye bi söz var
Oyuncusu farklı konuşuyor menajeri farklı konuşuyor Bunlar çok tutarsız insanlar Hani oyuncun orda mutluydu ne oldu atıp tutuyordun habire demekki neymiş palavra ile bu iş buraya kadarmış
Sürekli fikir karar değiştiren bir insan üçgeninden bahsediyoruz Sosa Sosa nin eşi ve Menajeri Bilardo
Bunlara 1 koyun ver vallahi güdemezler
Neyse artık hayırlısı.

çok doğru, koyun güdemezler. halbuki "oyuncum çok mutsuz, burada ilk 11 şansı olmadığını biliyor, maç kadrosuna bile almazlar bunu!" demeliydi, ardından sosa ile ikisi parayı denkleştirip 50-60 koyun alırlardı, hayatlarının devamını onları güderek geçirirlerdi. iyi menajer dediğin milyon avroluk anlaşma yapana değil, iyi koyun güdene denir.

adam hem anlaşmayı yaptı, hem de koyunları güttü aslında ya da neyse artık, hayırlısı.

Çevrimdışı tuncaboylu

bence birinci rol oyuncusuydu etoo böyle bir işe girmese sadece kaldığını söyleyebilirlerdi
şov yapıldıysa bu etoo sayesinde oldu.
Eto'o kadar paragöz oyuncu azdır, ama herhalde tipi sempatik geldiği için insanların gözüne pek batmıyor.

Orada biz biraz daha fazla para verseydik, sahneye çıktığında "Has. oradan p. Ali Şafak" dedirtirdik

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı ekrembaser

Sosa nın eşi
Türkiye den istanbuldan gidelim diye kıyameti koparan bu kadın değilmiydi ? Şimdi Trabzon da nasıl duracak bu kadın ? Terör olayları diyerek kendisini ve Sosa yı rezil ederek giden bu değil miydi ? Benim bildiğim Sosa son anda Trabzona transfer olmaktan vazgeçerdi Ama şaşırttı beni busefer :)

Trabzon'da durmayacakmış İstanbul'da oturacakmış eşi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Özellikle ama özellikle bu sene Beşiktaş düşmanları tek bi çatı altında birleşmiş
Bu görüntü elbette biz Beşiktaşlılar ın daha çok kenetlenmemize vesile oluyor
Oyüzden bu sene de Her maçı kazanıp mutlaka şampiyon olmalıyız olası bir 3.Şampiyonluğumuz hepsinin sonu olur Hepsi derken ( Gs fb ve diğer kulüpler )
3.Şampiyonluk sonrası Uzun yıllar Ligi Domine edeceğimizin farkındalar aynı zamanda Lige uzun yıllar havlu atacaklar Bunu da bildiklerinden çareyi bize karşı birlik olmak ta buluyorlar biz de bir zamanlar birbirlerine düşmanlık besleyen bu Şoparları birbirlerine her türlü küfürü edip kaya gibi Beşiktaşı karşılarında gören ve bu yüzden birlik olan bu yüzsüzlere bu sütü bozuklara gülüyoruz
Bu sene de şampiyon olacağız.

Çevrimdışı tangaz

 :aman:

başlık ne zaman kapanıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Onur Küçük

çok doğru, koyun güdemezler. halbuki "oyuncum çok mutsuz, burada ilk 11 şansı olmadığını biliyor, maç kadrosuna bile almazlar bunu!" demeliydi, ardından sosa ile ikisi parayı denkleştirip 50-60 koyun alırlardı, hayatlarının devamını onları güderek geçirirlerdi. iyi menajer dediğin milyon avroluk anlaşma yapana değil, iyi koyun güdene denir.

adam hem anlaşmayı yaptı, hem de koyunları güttü aslında ya da neyse artık, hayırlısı.
Menajer dediğin gibi oyuncunun elindeki seçenek sayısını fazla göstererek fiyatı artırmasını bildi. Gerçekleri Milan'ın kadrosunda çöp futbolcu muamelesi gördüğünü ve istenmediğini söylese bu fiyatlarda Trabzon'a gitmezdi. Sosa'nın menajeri algı yaratıp doğru pozisyon almayı ve bundan iyi para kazanmasını bildi. Kendileri açısından başarılı. 

Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimdışı Ayberk

rıza çalımbay'ın açıklamalarını tek dinleyen benim galiba, beinsports'ta söyledikleri şöyle:

"şimdi tabii ki sezon başının ilk maçları gerçekten çok zor olabilir. zaten lige beşiktaş'la başladık, beşiktaş maçı zaten kolay değil, yani zor deplasmanlardan bir tanesi, üç ihtimalli maçlardan bir tanesi. bana göre o maçta da biz kötü oynamadık, belki de 1-2 tane, özellikle de yediğimiz penaltı golü bizim beklemediğimiz bir goldü, yani ummuyorduk öyle bir şey, sonra yine pozisyon yakaladık, atamadık; ama bizim, sizin dediğiniz gibi, zaten akhisar maçı bizim çok önemliydi, o maça da istediğimiz gibi başlamadık, çok erken gol yedik; ama oyundan hiç kopmadık, yine golümüzü attık, iki tane gol attık; ama dediğiniz gibi onu korumamız gerekiyordu, hatta ikinciyi, üçüncüyü bulmamız gerekiyordu, o da olmadı. ama oynadığımız malatya maçı, bir deplasman takımı nasıl oynarsa öyle oynadık çok pozisyon yakaladık, normalde o maçın en az 2-3 olması gerekiyordu, ama onları maalesef atamadık. şimdi bu, sezon başı olduğu için, her şeyden önce ilk defa böyle sezon başında böyle sakatlıklarla uğraştık, çok sakatımız vardı ve yeni gelen arkadaşlarımız çok geç geldiler. işte nasri de öyle, diğer arkadaşlarımız da öyle, nasri'yi bu maçta mecburen oynatmak zorunda kaldık, yine eksiğimiz çoktu: zeki yoktu, sandro yoktu, deniz yoktu, menez yoktu. bunlar olmayınca tabii ki sıkıntılar yaşadık; ama bana göre, kendime göre yaptığım şeyde sadece bizim 2 puan bir kaybımız var. o da akhisar maçında kaybettiğimiz puan, beraberlik. o maçı iyi bir şekilde bitirebilirdik."

maçtan önceki basın toplantısındaki de şöyle:

"...bizim için baktığınız zaman tabii ki kaybımız var, o da bizim akhisar maçında kaybettiğimiz 2 puan, onu almamız gerekiyordu ve ondan sonra oynadığımız malatya maçı -kimse tabii ki öyle bakamaz olaya- malatya maçı, malatya'nın ligdeki ilk maçı, taraftarı ile beraber oynadığı ilk maçı, o yüzden taraftarıyla bütünleşmiş bir takım, bir şehir ve yıllardan beri süper lig'de ilk defa maç oynayan bir malatyaspor, tabii ki o maç kolay geçmeyecek; ama..." dedikten sonra ses kesiliyor, yaklaşık 6-7 dakika, tekrar bağlanıldığında takım içindeki sorunlardan bahsediyor. beşiktaş maçına değindiyse de o kısım yayımlanmıyor.

rıza çalımbay'ı forum olarak sildik, bu kabul edilebilir, organize olmak iyidir; fakat her okuduğumuzu gerçek kabul edersek başkalarının avucundan kurtulamayız. transfer döneminde burak'ı getirdiler, sosa'yı getirdiler, vida'nın eşi transfere taş koydu, şenol güneş gitti, benzama geldi. bu adamların her yazdığına yüzde yüz doğru diye inanmak hakkımızda hayırlı olmaz. kaşınacak bir yer varsa kendileri kaşımıyorlar bize kaşıtıyorlar, cımbızla manşet atılıyor.

şenol güneş haberleri çıkarken forumda bazı hesaplar erman toroğlu kontrolünde gibiydi. sonuç ne oldu? aramızda akıllanan var mı? benzer fasılları daha evvel dinledik, ilk tökezlememizde tekrar dinleyeceğiz, sanki her söylediklerinde haklı çıkmışlar gibi üstüne koyarak yalanlarına devam ediyorlar. yani ne kadar akıllandığımızı görmek için önümüzde birçok fırsat olacak.

bu çok basit bir örnek, yine de tek derdi fazla tıklanmak olan "şey"leri böylesine ciddiye almamak lazım.

:tape
değinmiş işte daha ne diyecek. sahaya futbol oynayama değil Beşiktaşı oynatmamaya çıkmış aklınca, hala eveleyip geveliyor.  mesela, "ligin ilk maçıydı, her iki tarafın da eksiklikleri vardı, seyircisiz ortamda futbol atmosferinin etkili olmadığı bir sahada" vs  deyip arada penaltı pozisyonunu sıkıştırsa neyse diyeceğim. aradan geçmiş 3 hafta, hala penaltı da penaltı. çocuk olsa bu kadar zırlamaz bu nedir! bu ve bunun gibiler yüzünden kasımpaşa ve bursa maçlarındaki 3 penaltı pozisyonumuz hiç oldu, biz camia olarak dile bile getirmedik. bu hala ağlıyor. "şimdi tüm konsantrasyonumuzu gs maçına verdik, aklımızda sadece o var" diyor mu. muhtemelen 18 hafta sonraki Beşiktaş maçını düşünüyor olabilir. gs ile ilgili açıklama yok, çıkmış sakatlıklardan, nasriden, etodan bahsediyor. yenilgide bahane şimdiden hazır bile; "etoo'da sıkıntı vardı konsantre olamadık"
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Egos

değinmiş işte daha ne diyecek. sahaya futbol oynayama değil Beşiktaşı oynatmamaya çıkmış aklınca, hala eveleyip geveliyor.  mesela, "ligin ilk maçıydı, her iki tarafın da eksiklikleri vardı, seyircisiz ortamda futbol atmosferinin etkili olmadığı bir sahada" vs  deyip arada penaltı pozisyonunu sıkıştırsa neyse diyeceğim. aradan geçmiş 3 hafta, hala penaltı da penaltı. çocuk olsa bu kadar zırlamaz bu nedir! bu ve bunun gibiler yüzünden kasımpaşa ve bursa maçlarındaki 3 penaltı pozisyonumuz hiç oldu, biz camia olarak dile bile getirmedik. bu hala ağlıyor. "şimdi tüm konsantrasyonumuzu gs maçına verdik, aklımızda sadece o var" diyor mu. muhtemelen 18 hafta sonraki Beşiktaş maçını düşünüyor olabilir. gs ile ilgili açıklama yok, çıkmış sakatlıklardan, nasriden, etodan bahsediyor. yenilgide bahane şimdiden hazır bile; "etoo'da sıkıntı vardı konsantre olamadık"

öyle böyle, falan filan, penaltımızı yediler, boş ver. aradan geçmiş 3 hafta, hâlâ rıza da rıza. biz önümüzdeki maçlara bakalım.

Çevrimdışı Egos

:aman:

başlık ne zaman kapanıyor

beyin ölümü çoktan gerçekleşti, ama fişi çekmek için gece yarısını bekliyoruz ağabey.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

konu dışı yapiim mi haa  :evillol:

yarın maç var ben olsam yapmazdım :D  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Trabzon'da durmayacakmış İstanbul'da oturacakmış eşi
O karı boynuzlar Sosa'yı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı tangaz

O karı boynuzlar Sosa'yı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayıp oluyor, hiç yakışmıyor bu üslup  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

yarın maç var ben olsam yapmazdım :D  :evillol:

iyi işte bugün tam günü, maç yok  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

ayıp oluyor, hiç yakışmıyor bu üslup  :bandit:
Haklısın, o kadına övgü gibi oluyor dediklerim. Aslında daha ağır lafları hakediyor, ama kibar konuşuyorum ben.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı cursedofdragon

iyi işte bugün tam günü, maç yok  :icool:

3 gün no post alırsan yarın maç ile ilgili paylaştığını onaylayacak insan olmuyor abi herkes maçta oluyor foruma girmiyor vs sen bilin :D

Çevrimdışı Egos

3 gün no post alırsan yarın maç ile ilgili paylaştığını onaylayacak insan olmuyor abi herkes maçta oluyor foruma girmiyor vs sen bilin :D

yunus ile cursed bu konudaki tüm detaylara hakim.

Çevrimdışı tangaz

3 gün no post alırsan yarın maç ile ilgili paylaştığını onaylayacak insan olmuyor abi herkes maçta oluyor foruma girmiyor vs sen bilin :D

8 gündür yoktum belki bir tolerans görürüm  :bigstar:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Haklısın, o kadına övgü gibi oluyor dediklerim. Aslında daha ağır lafları hakediyor, ama kibar konuşuyorum ben.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence gene de bu forumun seviyesine yakışmıyor kötü bir kadın da olsa bunu burada dile getirmeye gerek yok...

sosaya atalım tutalım da karısına şeetmeye gerek yok derim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona


Etiketler: