2016/17 Transfer Sezonu
×
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 396 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11306459 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Caner falan da gelmiycek çok net onda da bi puruz çıkar stoper de almış olmak için omeruo veya manoel alınır.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaş neden ban yiyeyim sabahtan beri yapılmadık hakaret kalmadı zenci esprileri yapıldı kalkıp kötü laf etmedim eee yazdıklarımı okuyun da demiyorum yazdıklarımda hakaret unsuru küfür vb yok neden ban yiyorum   :)
evet beyler bazen sınırları zorluyorsunuz ilk başlarda bende kızıyordum sonradan baktım ki samedov transferoğlundan farkı yok görmek istediniz gözle bakın lütfen
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimiçi Samet Ç

Yine sildiler mesajımı denetçiler modlar işini düzgün yapsın o zaman madem bu kadar hassassınız. İki yıldır sadece transfer döneminde gelip milletle billur geçen adamı hala daha bu forumda barındırıyorsunuz. Adam gelmiş bide beni seviyorlar yapılan her türlü saygısızlığa olumlu yaklaşıyorum neden ban yiyeyim diyor. Adamın yaptığı başlı başına saygısızlık. Saygısızlık sadece küfürle hakaretle yapılmıyor onu öğrenememiş herhalde. Milletle billur geçmekte bir saygısızlıktır. Kim seviyor bu adamı neden banlanmıyor hala çok merak ediyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 00:04:16 Samet Ç ]

Çevrimdışı s4rc4stic

ulan hayatımda bi tane fransız futbolcu beğendim o da david ginola idi..nasri'de 2 olacaktı..ginola abisinden esintiler sunacaktı boğaza karşı..

Çevrimdışı xenos

Çünkü medyada her olmayan transferden sonra hoca istemedi hoca sıcak bakmadı hoca olmasa da olur dedi gibi haberlerin yayılması tesadüf olmaz.

Sence yönetim kendi ayağına sıkmak ister mi? Şöyle söyleyeyim, hoca bunu sezse kulüpte bir saniye bile kalmaz gibi geliyor.

Çevrimdışı RevivaL

Sorun Beşiktaş muhabirlerinin şenol güneşi sevmemesi her olumsuz olayı ona yıkmaya çalışıyolar bu çok açık.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



Kesinlikle. Hoca dobra çünkü, Carvalhal gibi Polyannacılık oynamıyor. " Siz yazdınız, siz yaptınız " diye suçladığı zaman kimse ağzını açamıyor. Geçtiğimiz toplantıda Övünç'ü haşladığında soru bile soramadı Övünç. Ve o Övünç 2 gün önce hem Nasri hem de Caner transferlerini son dakika olarak Ntvspor ve ntv gibi büyük kanallarda verdi. Peki şimdi ne oldu ? Yönetim ve teknik direktörü zor durumda bıraktılar. Bu insanlar Beşiktaş'lıyım diye ortalıkta gezen insanlar.

Hemen gaza gelip Şenol Hoca'yı yem etmeyin bu insanlara. Az sahip çıkın. Böyle hoca zor buluruz.

Çevrimdışı GÖRKEM

Adrianonun yedegi yok ama tosiç var oda cok agır bi bek için. Stoperde tas gibi ama bek olmaz Tosiçten bi yedek lazım olmadı onlu arkalı oynamalarıda bence sorun yaratmaz.

Cok zorluyorsun iyimser olmak icin. Caner de Adriano da Kanat degildir. Ikisini ayni anda oynatmak cok komik olur.

Çevrimdışı Berat

Caner'in gelmesinin kilit noktası şu, stoperlerin topu oyuna sokma becerisinin kötü olmasından kaynaklı. Caner ile birlikte defanstaki oyun merkezini onunla beraber kurabiliriz.

Çevrimiçi Samet Ç

Sence yönetim kendi ayağına sıkmak ister mi? Şöyle söyleyeyim, hoca bunu sezse kulüpte bir saniye bile kalmaz gibi geliyor.
Burası Türkiye bu tip haberleri basına servis edip söylettirecek çok yönetici vardır kulübün içinde.

Çevrimdışı legendmaster

canerin falan da bittiği yok murat özen yazmadan inanmam bu alemde 1 numara

Çevrimiçi Necmi

Başta murat özen olmak üzere medyaya olumsuz haberler kasıtlı olarak servis edildi bu transfer 3 gün önce tamamlandı olumsuz haberlerin servis edilmesinin amacı nasri transferinin çok ani hızlı bitmesiydi

Yarın nasri geldiğinde şu olumsuzlukların üzerine ne kadar büyük bir sevinç olacağının farkındamısınız işte bunlar Fikret ORMAN büyüklüğüdür
bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir bir kerede senin doğruyu tutturman için iki senedir sabırla bekliyorum :D

Çevrimdışı Fuat

Burda herkes bana kızar ama severler beni bensiz bu forum eğlencesiz  :bandit:

Burda bu kadar insanla dalga gecmen hic hos degil. Herkezi umutlandirip trolluyorsun.

Çevrimdışı autopsy

Şu sosyal medya yayıldı yayılalı böyle hayatta tek başarısı nick'inin arkasına saklanıp yazı yazmak olan cins cins tipler türedi . Adam aleni şekilde yalan söylüyor . Yaptığı saygısızlık burada küfür edenlerin yaptığı saygısızlıktan çok daha büyük. Ben çok sallamıyorum Nasri mevzusunu baştan da yazdım nötr bakıyorum bu transfere ama ciddi ciddi bu konuyu takip eden ve üzülen insanlar var. Yaptığı trollük ve buna gerek yok bence . Gitsin incisözlük'te falan takılsın .

Çevrimiçi Mehmet57

Bu yonetimin klasigidir son gunde cikip "transferi kapattik" demek. Senelerce boyle oldu ve bukadar eksik varken yine boyle olacagindan korkuyorum.

Çevrimdışı Savaş

Nasri haberleri ilk çıktığı zaman istemeyen kişilerden biriydim. Nedenini ise bir kanatta bu arkadaş bir kanatta Quaresma'nın oyun yapımızı bozabilmesi olarak yazdım. Tamam evet bu arkadaş 10 numara olarak da oynayabilirdi fakat bu sefer Atiba- Talisca- Oğuzhan 3'lusunden birini yedek bekletecektik. Bu da lüks olacaktı.

Ben Nasri'nin olmamasını büyük bir kayıp olarak görmüyorum hala. Ha illaki kanat forvet isteniyorsa oraya cuk diye oturacak bir Niasse var. Onu zorlayalım daha cok siner içime Nasri'den.

Yine diyorum, üzülmeye gerek yok. Son 3 senedir sistem takımı kurduk. İsmi ne olursa olsun bu sisteme zarar vermeyecek adamlar kovalamamız lazım. İsimlere değil sisteme dayalı futbol oynamamız lazım.

Bu zamana kadar isimler ile futbol oynayan özellikle Tr icersindeki takımları gördük. Bunu biz de yaşadık. O sebeple isimler gecici fakat sistem kalıcıdır. Üzmeyin canınızı beyler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimiçi Samet Ç

Şu Niasse inşallah akıllarına gelir. Caner - Niasse - Manoel ( Abdenour ) yap kapa transferi.

Çevrimdışı 38life

1 aydır yazıyorum: "Transfer Eylüle kadar devam ediyor, acele etmeye gerek yok. Biz en uygun fiyata en iyi futbolcuyu almak için acele etmeyeceğiz." zihniyeti var ya. İşte bu zihniyet çok sakat bir zihniyet. Ne adam gibi stoper alabildin. Ne bir yıldız alabildin. Üstüne bir de bütün medyaya "Nasriyi aldık" diye haber yollayıp sonra transferi eline yüzüne bulaştırdın. Beceremedin... Taraftarların moralini yerle bir ettin durduk yere. 2 tane stoper lazımdı 1 tane bile adam gibi stoper alamadın. Atibaya bir alternatif alamadın. Eto'o gelmek için bi canını vermediği kaldı onu da alamadın. Bunların hepsini neden yapamadın peki? 3 kuruş için. Kimse "ama Beşiktaşın parası, 3 kuruşun hesabını yapmak zorunda" demesin. Mustafaların Tolgaların aldığı maaşları gördük. Her sene 10 tane stoper gelip gidiyor. Birsürü israf var. Neden? Çünkü ucuza alıp tuttururum mantığı var. Nasri gibi bir futbolcuyu alma şansın var. Alsan bütün avrupa seni konuşacak. Forma satış rekoru kıracaksın. PR patlaması yaşayacaksın. Ama alamıyorsun. İş bitme noktasına geliyor ama bitirmiyorsun. Bekliyorsun, uzatıyorsun. Yazık gerçekten. Bukadar sinir bukadar stres hepsi boşunaymış ben ona yanıyorum. Çok iyisini alacaz çok uyguna alacaz sabır sabır derken herşey uçup gitti. Ve böyle olacağını söyledik en başından. Sen büyük bir kulüpsen acele edeceksin. Transferini mayıstan başlatacaksın sezon açılınca takır takır alacaksın. sona kalanları da lig başlamadan getireceksin. Ama yok abi, zihniyet sorunlu.
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.

Çevrimdışı Fuat

caner için haber bekleniyordu interden bonservissiz veya kiralık
ama nesine ümit bağladığınızı anlamıyorum caner bu madem caneri alacağız neden ismaili
gönderdik etoo ile ilgili bir bilgim yok
caner inler ve brezilyalı stoper deniyor buda iki kulübeye bir sahaya transfer demektir.

Necmi abi benim anlamadiyim madem senol hoca israrci degil yada istekli degil niye yonetim gorusmus anlasmis cityle?
Yani demediler hocam nasriyi alacaz ne dersin diye?

Çevrimdışı spiegel

Nasri önemli bir futbolcu, getirmeye çalışmakta sorun görmüyorum ama Nasri transferi için stoper transferine gerekli zaman ve emek harcanamadıysa bunu yönetimin hatası olarak düşünürüm. Transfer sezonun başından beri öncelik stoper olmalıyken hala stoper transferi olmaması planlamada hata olduğunu düşündürüyor.

Çevrimiçi Necmi

Cok zorluyorsun iyimser olmak icin. Caner de Adriano da Kanat degildir. Ikisini ayni anda oynatmak cok komik olur.
canerin esas mevkisi kanat zaten bekliğe sonradan evrildi ve gramda becerebildiği bir şey değil
sadece isabetli ortaları sayesinde ve arkasında açığını kapatacak iyi bir sol stoper varsa eh işte iş görür
adriano da şu anda bence en iyi sol açık oynayacak oyuncu elimizdekiler içinde

Çevrimdışı Berat

@Savaş abi bir taş gibi stoper ve kaleci olacaktı sadece çok şey istemedik :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Pepe ve Nasri yi veto etmiş o yüzden vazgeçilmiş ya hoca kaleye Buffon u ileriye de Messi yi istemişti madem başkan Şenol Hoca ne derse uyuyor Buffon ve Messi yi kiralama girişimlerine başlasın... Şu lüzumsuzlara itibar etmeyin. 2 gün kaldı bekleyelim ona göre seviniriz ya da üzülürüz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Georgetown

Nasri önemli bir futbolcu, getirmeye çalışmakta sorun görmüyorum ama Nasri transferi için stoper transferine gerekli zaman ve emek harcanamadıysa bunu yönetimin hatası olarak düşünürüm. Transfer sezonun başından beri öncelik stoper olmalıyken hala stoper transferi olmaması planlamada hata olduğunu düşündürüyor.
:claps:
GURURLAN!

Çevrimdışı xenos

Burası Türkiye bu tip haberleri basına servis edip söylettirecek çok yönetici vardır kulübün içinde.

Dediğin doğru ise keşke ayıklansa bu tarz adamlar, ama kıytırık muhabirlerin gazına gelipte hocayı veya bir başkasını asmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Önünü kesemezsek bu işin sonu iftiraya gidiyor çünkü...

Çevrimdışı Kalyoncu

Kesinlikle. Hoca dobra çünkü, Carvalhal gibi Polyannacılık oynamıyor. " Siz yazdınız, siz yaptınız " diye suçladığı zaman kimse ağzını açamıyor. Geçtiğimiz toplantıda Övünç'ü haşladığında soru bile soramadı Övünç. Ve o Övünç 2 gün önce hem Nasri hem de Caner transferlerini son dakika olarak Ntvspor ve ntv gibi büyük kanallarda verdi. Peki şimdi ne oldu ? Yönetim ve teknik direktörü zor durumda bıraktılar. Bu insanlar Beşiktaş'lıyım diye ortalıkta gezen insanlar.

Hemen gaza gelip Şenol Hoca'yı yem etmeyin bu insanlara. Az sahip çıkın. Böyle hoca zor buluruz.
Yönetimin hatalarınıda şenol hocaya yüklemeye çalışıyolar bu gayet açık. Her zaman aynı durum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



Etiketler: