2016/17 Transfer Sezonu
×
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 481 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11297785 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Biliyorum sen bu futbol konusuna çok objektif baktığını birkaç defa ifade ettin @mylife1903 ama söylediklerin sonuçda bütünüyle subjectif, o futbolcular bize gelseydi takımın inandığınız kadar kötü olacağından nasıl bukadar emin olabiliyorsunuz? Serdar Aziz dediğiniz adam hep sakattı, Ozan'ın tipinden ve abazalığından hiç hazzetmesemde bizde işe yarama olasılığı vardı diye düşünüyorum.
Bütün mesele kendi doğrularınızı asal doğrular olarak görüp olmamış birşey üzerine yorum yapmaktan kaynaklanıyor.
Futbol basit ama bir o kadar karmaşık, ben senin kadar anlamıyorum, ama ona vereceği görevi bilmeden, takımın hocanın istediği topçularla nasıl çok kötü olacağından emin oluyorsunuz anlayamıyorum. Bazan bir oyuncu ilk 11 den çekilince şiir gibi oynayan takım dökülmeye başlayabiliyor, olmamış hiçbirşeyden bu kadar emin olmayın bence.
iyide buda bizim yorumumuz sonuçta ben kendi görüşlerime göre olup olmayacağını düşünürüm yanılabilirimde
Canerde bayağıda yanıldım herkes biliyor onu istemedim bize katkı verebileceğinide düşünmedim ama benim düşündüğümden
daha profesyonel çıktı. Hocanında transfere bakışı çok sınırlı dar bir çevreden istiyor basit kalıyor bayağı istediği oyuncular.
şampiyonlar ligi için takım kuruyoruz elinde cenk varken aynı özellikte eren istemek zaten uzun süreli sakat olan
serdar azizi şlde yararlanamayacağını bilerek istemek geçtim iyi olup olmadıklarını yada ozan ısrarı ve bizim bursanın oyuncağı olmamız
ordan görüp tekrar olması imkansız serdar azizi istemesi. Kasımpaşa gibi zaten masaya otursak bizi kucağa almak isteyecek bir kulüpten
ereni istemesi olmayacak işlere amin demektir hoca gerçekci değil bu konularda.
şimdi dinledim bunları yazarken aslında dediği cenk ve abounun açık alan oyuncusu olduğu bizim farklı bir forvet aradığımız
kusura bakmasın ne dediğini anlamadım ben dağılmış gene konuşurken cenk nerde açık alan oyuncusu zaten cenk ve aboudan farklı istiyorsa
farklı olan etoo dur zaten söylediği yaptığıyla doğru orantılı onları açık alan oyuncusu olarak gördüğü için takımı bütün yarı boyunca geriye çekip önde alan yarattı abouyu blmem ama cenk son vuruş oyuncusudur. Bence yanılıyor bu konuda zaten forvetlerin stop etmeside bundan kaynaklanıyor açık alanda hiç bir şey yapamadılar burda kaç haftadır eleştiriyoruz Beşiktaş kontratak oyunu oynuyor bu oyunu oynayacak oyuncu yok elimizde diye
hocanın konuşmasından anlaşılıyor işte bu zaten etoo nun benzeri elimizde var demenin açıklamasını bulamıyorum hoca dağınık ordan oraya atlayarak konuşuyor ve konuşmaları anlaşılmaz oluyor onun zeka seviyesine çıkmak hali zor çok hızlı düşünüyor sanırım kelimeleri bile düşüncelerine yetişemiyor :alala:
konuşmasından hiç bir şey anlamadım

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hocanın tarifine bakıyorum başkanın transfer mantığına bakıyorum  (sakat, sözleşmesi biten ve genç değil) yol Huntelaar a çıkıyor  :D

huntelaar takımda en cok gormek istedigim santrforlardan. gomezin hollandalı olanı. leblebi gibi gol atar bizim ligde. aslında anderlechtte teodorczyk var o da çok iyi.

Çevrimdışı sozkul

@sozkul abi olayin maddi yonu var subyektif olmayan. Yabanci sinirlamasi kalkmis gidip ozana 7 serdara 5 verilmesi erene de ordan bir 4 yazilmasi buyuk hata olurdu. Bu oyuncularin verecegini yari maliyete verecek yabanci oyuncu bulunur. Abubakar olayina dokandiracam gene, abu 1.2 alsa bonservisine de 2 milyon vermis olsak burada kimse elestirmezdi. Verdigimiz akcenin karsiligi kofte bekliyoruz.
Ozana 7 verecegimize nejipjan oynasin herkes daha mutlu olur isin ozeti

Adama istediği futbolcuyu sordular bunları saydı, gidin bunları 7ye 10 a alıp kulübü batırın mı dedi. Ben bunları istedim alamadık ama kulübün maddi gerçekleri var dedi.
Ozan'a 7 yi basan başkanımızdı, ahmet bulut kanına girmişti çünkü, Valencia izliyormuş filan, bir-iki sene sonra Ozan'ı 12-13 e okuturum Valenciya'ya demiştir, Başkan bastı parayı, demekki çok güvenmiş Bulut'a.

Sen bunları alamayınca ne yaparsın, Serdar Aziz özelliklerine uyan çevik stoper peşine düşersin, gidersin pivot santrafor alırsın, yaptı mı bunları yönetim?

Nerden bilsin hoca GS nin Serdara 4 bonservis 2 yıllık para vereceğini, ozan'a fenerin 7 vereceğini.
Şimdi bugün bu paraları hoca bize verdirtmeye çalıştı anlamında anlatırsan bu olayı, hocaya bel altı vurmuş olursun. Adam şu pozisyonlara eksiğim var benim tanıdığım topçular arasında şunlar uyar demiş kenara çekilmiş.

Ben yönetim niye bunları almadı diye yönetimi eleştirmiyorum. Pahalıydılar çünkü. Ama alakasız transfer yaptılar hocanın önceliğine önem vermediler diyorum.

Subjectif olan şu: hoca bu topçuları istiyordu, beş para etmez topçulardı, bu işten anlamıyor demen ya da denmesi.

Çevrimiçi Necmi

Serdar aziz yerine Atınç nukan alınmış Eren derdiyok yerine Aboubakar. Hocayı dinleseymişizde olurmuş. Ozan yerinede oyuncu almadık ayrıca. Atibaya birşey olsa geçen sene yönetimi tefe koyuyorduk. Atiba ishal oldu diye burada sayfalarca konuşuldu. Ozan tufan'ın bizde çok başarılı olacağından emindim. Burada istemeyen kişi sayısıda azdı fener aldı diye çöp yaptık adamı. Oda şenol güneş futbolundan vitor oyununa geçince afalladı. Ben hala bizi tercih etmiş olsa çok başka yere geleceğini düşünüyorum.
burda insanlar transfer olsunda nasıl olursa olsun mantığıyla düşünüyor ozan konusunda fenerle yarıştık ya önemli olan orda oyuncu değildi feneri mağlup etmekti bu taraftar mantığı ozanı istemeyen o kadar çok insan vardıki onun yerinede tolgay alındı kimse alınmamış değil yani atiba önceki senenin başında istenmediğini onunla sözleşme yapıldığı için yönetimin menejer lafıyla haraket ettiğini bir sürü çirkin laflar edildiğini biliyormusun iş taraftara kalsa her şey söyleniyor burdan atiba ile imzalandı diye ayarsızca konuşan kaç kişi atıldı. Oyuncu tutar tutmaz inanırsın inanmazsın bunlar önemli değilki sana göre böyle başkasına göre farklı olur ama gerçek fenerde duruyor. varsayımla değil somutla konuşuyorsun tabi bir gerçek var fenerde olduğundan daha iyi olacağıda kesindi. perreire ile oynadı falan bilmem fener son ana kadar bizimle yarıştı hocalarını tu kaka etmenin manası yok biz normal olmayan bir performans göstermeseydik o fener şampiyon olurdu. fener bizim dik duruşumuzla kırıldı. hocanın istediği her oyuncu yerlerde sürünüyor şu anda o nedenle ortada böyle bir gerçek varken varsayımla konuşmanın manası yok.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

huntelaar takımda en cok gormek istedigim santrforlardan. gomezin hollandalı olanı. leblebi gibi gol atar bizim ligde. aslında anderlechtte teodorczyk var o da çok iyi.

Aktif futbolcular içinde en çok gol atan ilk 10 da vardır, marka değeri deniyor aha işte marka değerinin hası üstelik görüntü var ses yok değil her ikisi de var bunda, ola ki eğrimiz doğrumuza gelir alırsak sakatlık bela olmasın yarım sezonda bile gol krallığında favorim olur.

teodorçuk gibi ise telaffuzu biliyorum polonyalı galiba ama yok başka ise tanımıyorum. Boş zamanlarda o da Beşiktaş ın imkanlarına uygun oyunculara bakabiliyorum anca işten güçten vakit olmuyor pek.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sozkul

@sözkul abi serdar azizin yararlı olmayacağı gün gibi aşikar. Bir oyuncu profesyonel hayatının büyük kısmını sakat olarak geçiriyorsa ve bu oyuncu bir stoper gibi çok önemli bir bölgede oynuyorsa ve 4-5 milyon eurolar konuşuluyorsa aynı şekilde ozan için 7 milyon eurolar veriliyorsa veya eren gibi sınırlı sayıda silahı olan bir oyuncuysa hocaya sadece danışmak ama transfere karıştırmamak en akıllı çözüm olur. Hocanın isteyipte diğer takımlara gitmiş ve başarılı olmuş kimse yok. Tarif ettiği tip oyuncu alınacaksada bu daha mantıklı takımlardan olmalı. Türkiyede bir futbolcuya talip olduğunda messiyi istiyoruz zannediyorlar. Sene sonu kalmak istemeyen oyuncuya olcay ve tolgay 35 yaşındaki adam için 22 yaşında kerim 26 yaşındaki necip ve ömeri isteme saçmalığına giriyorlar.

Adam stoper istiyor stoperlerini beğenmiyor, ismaile bile razı önceliğim stoper diyor, sen gidip serdar azizi almayabilirsin,  fiyatı gereksiz yükselmiştir, sakatlık geçmişi kötüdür almazsın. Ama öncelik olarak stoper peşinde koşarsın. Ona benzeyeni bulmaya, sakat olmayanını bulmaya çalışırsın.
Belliki adamın kendisine göre bir oyun planı var. Sonra adam senin getirdiğin adamlarla kafasında olanı uyuşturamayabilir, zaman kaybedersin bu yıl olduğu gibi @MURAT

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aboubakar kaç maç kaçıracak şimdi ? Afrika kupası ne kadar sürecek

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar aziz yerine Atınç nukan alınmış Eren derdiyok yerine Aboubakar. Hocayı dinleseymişizde olurmuş. Ozan yerinede oyuncu almadık ayrıca. Atibaya birşey olsa geçen sene yönetimi tefe koyuyorduk. Atiba ishal oldu diye burada sayfalarca konuşuldu. Ozan tufan'ın bizde çok başarılı olacağından emindim. Burada istemeyen kişi sayısıda azdı fener aldı diye çöp yaptık adamı. Oda şenol güneş futbolundan vitor oyununa geçince afalladı. Ben hala bizi tercih etmiş olsa çok başka yere geleceğini düşünüyorum.

Serdar + Eren + Ozan'a ödenen toplam bonservis 16 milyon euro. Bakın oyunculara verilen senelik 2 milyondan 4 yıllık kontratları hesaba katmıyorum.

Burada Babel'e 2.5 sene için verilecek 5.5 milyon euro için ortalığı birbirine katan sen değil miydin @Kalyoncu dostum?

Bu 3 adama verilecek toplam 40 milyon euro'yu nasıl göz ardı ediyorsun peki?

Hoca ister, her hocanın istediği adamlar var. Ama hocanın kafası maliyet işine çok basmıyor, burası da gözle görülen bir gerçek.

Bakın, hocayı en çok sevenlerden biriyim. İstesin 20 yıllık sözleşme yapılsın, kendisi elden ayaktan çekilirse kontratın kalan kısmında kızı geçsin başımıza.

O derece sever ve güvenirim.

Ama Gökhan İnler'in bedava alınabildiği dünyada Ozan'a 7 milyon euro verdirecekti.

Bunu da unutmayalım.

Çevrimiçi Necmi

Adama istediği futbolcuyu sordular bunları saydı, gidin bunları 7ye 10 a alıp kulübü batırın mı dedi. Ben bunları istedim alamadık ama kulübün maddi gerçekleri var dedi.
Ozan'a 7 yi basan başkanımızdı, ahmet bulut kanına girmişti çünkü, Valencia izliyormuş filan, bir-iki sene sonra Ozan'ı 12-13 e okuturum Valenciya'ya demiştir, Başkan bastı parayı, demekki çok güvenmiş Bulut'a.

Sen bunları alamayınca ne yaparsın, Serdar Aziz özelliklerine uyan çevik stoper peşine düşersin, gidersin pivot santrafor alırsın, yaptı mı bunları yönetim?

Nerden bilsin hoca GS nin Serdara 4 bonservis 2 yıllık para vereceğini, ozan'a fenerin 7 vereceğini.
Şimdi bugün bu paraları hoca bize verdirtmeye çalıştı anlamında anlatırsan bu olayı, hocaya bel altı vurmuş olursun. Adam şu pozisyonlara eksiğim var benim tanıdığım topçular arasında şunlar uyar demiş kenara çekilmiş.

Ben yönetim niye bunları almadı diye yönetimi eleştirmiyorum. Pahalıydılar çünkü. Ama alakasız transfer yaptılar hocanın önceliğine önem vermediler diyorum.

Subjectif olan şu: hoca bu topçuları istiyordu, beş para etmez topçulardı, bu işten anlamıyor demen ya da denmesi.

iyide bursa gerçeğide duruyor ozan da tavırlarını gördü sonra neden serdar azize yürüyor göremiyormu bizim bursadan oyuncu alamayacağımızı
bu güne kadar talip olduğumuz hangi oyuncuyu alabildik biz fenerden fazlasını verdiğimiz halde fener aldı.
alakasız transfer yapmadık marceloda hocanın istediği oyuncuydu o alındı sezon başı alınacaktı fiyatından alınamadı devre arası alındı.
ozanı çok istiyorsa çenesini tutacaktı bazen hiç gerek olmayan şeyleri söylüyor. fener maçından sonra bizi isteyen oyuncu vardı sonra
fenerde kaldı demesi çokmu doğru neden oyuncuyu zorda bırakıyorsun bazen neyi konuşacağını bilmek gerekiyor. Etoo konusundada belkide
antalya yönetimine söylenmiştir o sözler nerden biliyoruz. bir nevi uyarıda olabilir yoksa bir tane Beşiktaşlı çıkarmı etoo nun bize faydasız olacağını söyleyecek
ben hocanında böyle düşündüğünü sanmıyorum orda söylediği şeylerin bütünü farklı antalyanın oyuncusu diyor belli olmaz diyor bizden gider onlardan gelir diyor etoo iyi golcü diyor. belkide çok alıcı görünmek istemedi pazarlık olumlu sonuçlanması için bu şekilde konuştu. bilebilirmiyiz. çok dağınık konuştu kelimelerden istediğin sonucu çıkarırsın.

Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimiçi Necmi

Aboubakar kaç maç kaçıracak şimdi ? Afrika kupası ne kadar sürecek
3 maç

Çevrimdışı Yalçın

Selamın aleyküm. Nasılsınız arkadaşlar? Uzun zamandır giremiyorum; malum şehrimizde yaşananlar çalıştığım işyerine yakın olunca etkilenmemek elde değil.

Transfer sezonu malum. Hala iyi bir stoperimiz yok. Rhodolfo'yu gördükten sonra eyvah demedim değil. İyi bir stoper (Zago gibi) gerekiyor. Zago bize geldiğinde 33 yaşındaydı. Ve 1.84 boyundaydı. Her zaman derim; savunma oyuncusu alacaksan İtalya'dan alacaksın. İyi bir 10 numaramız hala yok. Ve iyi bir santrofor. Pivot mivot anlamam ben  :D bize gereken Mario gibi ceza sahasında topla buluştuğunda o topu çatt diye içeri sokacak adam lazım. Saygılar sevgiler.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Onur Küçük

Adam stoper istiyor stoperlerini beğenmiyor, ismaile bile razı önceliğim stoper diyor, sen gidip serdar azizi almayabilirsin,  fiyatı gereksiz yükselmiştir, sakatlık geçmişi kötüdür almazsın. Ama öncelik olarak stoper peşinde koşarsın. Ona benzeyeni bulmaya, sakat olmayanını bulmaya çalışırsın.
Belliki adamın kendisine göre bir oyun planı var. Sonra adam senin getirdiğin adamlarla kafasında olanı uyuşturamayabilir, zaman kaybedersin bu yıl olduğu gibi @MURAT
@sozkul abi ne Hoca ne de yöneticiler transferde isabetli seçim yapabiliyor.Normal çünkü hoca da doğru oyuncuyu bulmakla mükellef olan kişiler de konularına tam hakim değiller.

Çevrimdışı Gokhan-

Selamın aleyküm. Nasılsınız arkadaşlar? Uzun zamandır giremiyorum; malum şehrimizde yaşananlar çalıştığım işyerine yakın olunca etkilenmemek elde değil.

Transfer sezonu malum. Hala iyi bir stoperimiz yok. Rhodolfo'yu gördükten sonra eyvah demedim değil. İyi bir stoper (Zago gibi) gerekiyor. Zago bize geldiğinde 33 yaşındaydı. Ve 1.84 boyundaydı. Her zaman derim; savunma oyuncusu alacaksan İtalya'dan alacaksın. İyi bir 10 numaramız hala yok. Ve iyi bir santrofor. Pivot mivot anlamam ben  :D bize gereken Mario gibi ceza sahasında topla buluştuğunda o topu çatt diye içeri sokacak adam lazım. Saygılar sevgiler.

Aleyküm selam abi.
O çatttttt diye sokacak fitbolcu en kötü yarın açıklanır heralde  :icool:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Adam stoper istiyor stoperlerini beğenmiyor, ismaile bile razı önceliğim stoper diyor, sen gidip serdar azizi almayabilirsin,  fiyatı gereksiz yükselmiştir, sakatlık geçmişi kötüdür almazsın. Ama öncelik olarak stoper peşinde koşarsın. Ona benzeyeni bulmaya, sakat olmayanını bulmaya çalışırsın.
Belliki adamın kendisine göre bir oyun planı var. Sonra adam senin getirdiğin adamlarla kafasında olanı uyuşturamayabilir, zaman kaybedersin bu yıl olduğu gibi @MURAT
razı olmak değil açık açığa ismailin kalmasını istiyordum dedi.
stoper alamamamız elbette lige girerken kafaya kurşun sıkmaktı.
Bariz yönetim hatası affedilir gibi değil kalk 3 tane bek oyuncusu al tamam gerekliydi heleki kaymak gibi caner geldi kaçırılmazdı
ama 11 oyuncu alıp stoper almamak açıklanamaz. şampiyonlar ligi var ligde çetin mücadele var
çok iyi transferler yapan bir yönetim var ve stoper bulunamıyor çok ilginç bir şey bu
yanlış hata ne dersen de iş kara mizaha dönüyor bu arada bunu doğru bir şekilde çözmek zorundalar
başka bir şansları yok aslında. sadece şenol hocayı değil bu sefer bütün camiayı bıktırırlar.

Çevrimiçi murat

Selamın aleyküm. Nasılsınız arkadaşlar? Uzun zamandır giremiyorum; malum şehrimizde yaşananlar çalıştığım işyerine yakın olunca etkilenmemek elde değil.

Transfer sezonu malum. Hala iyi bir stoperimiz yok. Rhodolfo'yu gördükten sonra eyvah demedim değil. İyi bir stoper (Zago gibi) gerekiyor. Zago bize geldiğinde 33 yaşındaydı. Ve 1.84 boyundaydı. Her zaman derim; savunma oyuncusu alacaksan İtalya'dan alacaksın. İyi bir 10 numaramız hala yok. Ve iyi bir santrofor. Pivot mivot anlamam ben  :D bize gereken Mario gibi ceza sahasında topla buluştuğunda o topu çatt diye içeri sokacak adam lazım. Saygılar sevgiler.
çok güzel tespit bende bir adım ileriye gideyim sadece golcüde değil orta saha bölgesindeki oyuncularda gole yakın oyuncular olması gerekli.silahın çok olacak.

Çevrimdışı Bishamon

Mitrovic ve Vida aynı menajerlere sahipmiş.

Çevrimiçi Necmi

Aktif futbolcular içinde en çok gol atan ilk 10 da vardır, marka değeri deniyor aha işte marka değerinin hası üstelik görüntü var ses yok değil her ikisi de var bunda, ola ki eğrimiz doğrumuza gelir alırsak sakatlık bela olmasın yarım sezonda bile gol krallığında favorim olur.

teodorçuk gibi ise telaffuzu biliyorum polonyalı galiba ama yok başka ise tanımıyorum. Boş zamanlarda o da Beşiktaş ın imkanlarına uygun oyunculara bakabiliyorum anca işten güçten vakit olmuyor pek.
güzel diyorsunda schalke bırakacakmı hiç baktınmı adamların 3 santraforu var üçüde sakat
ve ellerindeki tek seçenek o bıraksalar mart ayına kadar forvetsiz kalacaklar bu şartlar altında bırakırlarsa
kaça bırakırlar bende ronaldo isterim istemekle oluyorsa eğer.

Çevrimdışı alimm

ekici'yi almak önemli, ekici'yi renklilere aldırmamak daha önemli benceee....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Eto'o ile anlaşılmış heralde.hayirli olsun diyebiliriz galiba. Btd sayfası paylaşmış Facebook'ta. Gerçi o sayfaya güvenebilir miyiz o da var

Çevrimdışı kyiv

Az önce asporda yarım yamalak yetişebildim scout mcout derken bristol city de chelsea kökenli tammy abraham diye 1997 doğumlu ingiltere u20 sinde oynayan 190 lık striker bir gençten bahsettiler. Var mı duyan bilen bu çocuğu? Gollerini izledim hiç de fena değil.

Hani diyorum Les Ferdinand misali...

Çevrimdışı Kalyoncu

Serdar + Eren + Ozan'a ödenen toplam bonservis 16 milyon euro. Bakın oyunculara verilen senelik 2 milyondan 4 yıllık kontratları hesaba katmıyorum.

Burada Babel'e 2.5 sene için verilecek 5.5 milyon euro için ortalığı birbirine katan sen değil miydin @Kalyoncu dostum?

Bu 3 adama verilecek toplam 40 milyon euro'yu nasıl göz ardı ediyorsun peki?

Hoca ister, her hocanın istediği adamlar var. Ama hocanın kafası maliyet işine çok basmıyor, burası da gözle görülen bir gerçek.

Bakın, hocayı en çok sevenlerden biriyim. İstesin 20 yıllık sözleşme yapılsın, kendisi elden ayaktan çekilirse kontratın kalan kısmında kızı geçsin başımıza.

O derece sever ve güvenirim.

Ama Gökhan İnler'in bedava alınabildiği dünyada Ozan'a 7 milyon euro verdirecekti.

Bunu da unutmayalım.
Abi ücretle alakalı herhangi bir beyanatım yok hoca bunları istedi diye gömmeye gerek görmüyorum sadece adam söylüyor açık açık pivot santrafor istiyorum diyor Aboubakar pivot santrafor oluyor sonra siz hocaya bakmayın deniyor benim itirazım buna maliyetle alakalı herhangi bir beyanat varmı? Hoca o günde ben isterim yönetim alır veya almaz biz istedik başkaları aldı dedi. Ben Messi yi istiyorum diyende hoca.Eren içinde o gün bu paralara olmaz demiştim. Hoca transferden anlıyorda maliyete takılıyor diyeceksiniz o zaman abi. Ayrıca Babel'e verilen ücret çok fazla.

Çevrimdışı tuncaboylu

ekici'yi almak önemli, ekici'yi renklilere aldırmamak daha önemli benceee....

Ben Ekici'yi alma niyetimiz olduğunu sanmıyorum, sadece Fenerbahçe sırf Aatıf'ı vererek almasın diye salça oluyoruz.

Amacımıza ulaşırsak, Aatıf'ın yanında 1 adam daha vermeye zorlayacağız Fenerbahçe'yi.

Çevrimdışı Nouma7

Eto'o ile anlaşılmış heralde.hayirli olsun diyebiliriz galiba. Btd sayfası paylaşmış Facebook'ta. Gerçi o sayfaya güvenebilir miyiz o da var

BTD kolpaları yine fırlamış mı piyasaya :) Onlara göre Nasri ve Kolarov bizdeydi :)

Çevrimdışı 38life

Bence yönetim stoper alamayacak. Eline yüzüne bulaştıracak, tıpkı yazın bulaştırdığı gibi.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2017, 00:21:35 38life ]
Gençliği yetiştiriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.


Etiketler: